Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Bardzo prosta ta wasza kartoniada tez sie nie macie za bardzo się czym chwalic.
Nasza na meczu otwarcia tez byla bardzo prosta,ale ze wzgledu na rozmiar trybuny zrobilo efekt na normalnych ludzikach.
Oprawy na meczu otwarcia nie porwaly kibicowskiej Polski,ale mam nadzieje,ze z czasem bedzie lepiej jak ultrasi naucza sie tego stadionu :)
Nasza na meczu otwarcia tez byla bardzo prosta,ale ze wzgledu na rozmiar trybuny zrobilo efekt na normalnych ludzikach.
Oprawy na meczu otwarcia nie porwaly kibicowskiej Polski,ale mam nadzieje,ze z czasem bedzie lepiej jak ultrasi naucza sie tego stadionu :)
Ostatnio zmieniony 22.03.2017, 20:56 przez RadekRTS, łącznie zmieniany 1 raz.
-
+ Resovia Rzeszów.s_b pisze:+ Karpaty KrosnoFanatycy Widzewa pisze:gdzieś jeszcze w necie było pisane o Unii Oświęcim, że była z Ruchem, ale ile w tym prawdy to nie wiem, ja osobiście ich nie widziałamMISTRZ1908 pisze:Przedstawiciele ilu ekip byli na otwarciu? Wiadomo,to ekipy należące do "rodziny"Widzewa i to rozumiem. Ruch,Wisła,Stal Rzeszów,Elana,Chrobry,KKS Kalisz,CSKA,Partizan. Jeszcze ktoś? Nie chodzi mi o liczby czy "kto co był". Suche info.
co do wymienionych ekip, to zgadza się, wszystkie wymienione były
Jedyne oficjalne i potwierdzone konto RTS Widzew.
-
Była Unia. Przyjechali razem z Ruchem.Fanatycy Widzewa pisze:gdzieś jeszcze w necie było pisane o Unii Oświęcim, że była z Ruchem, ale ile w tym prawdy to nie wiem, ja osobiście ich nie widziałam
-
NOWY REGULAMIN NA NOWYM STADIONIE WIDZEWA !!
LISTA AKCEPTOWALNYCH BARW :
WIDZEW 1910
RTS 1922
BARWY ROSJI
RUCH
WISŁA GTS
UNIA OŚWIĘCIM !
RESOVIA
CHROBRY GŁOGÓW
ELANA
KKS KALISZ
ARKA GDYNIA
BARWY MAŁYSZA
KARPATY KROSNO
OBOWIĄZKOWO KAZDY MA MIEC WYMALOWANĄ TWARZ NA CZERWONO, INACZEJ WARA OD ZEGARA !!
TO SĄ POSTANOWIENIA GRUP DECYZYJNYCH RTS PODJETE WSPÓLNIE Z JĘDRASEM , KTO NIE JEST Z NAMI JEST PRZECIWKO NAM !
WIDZEW 1910
RTS 1922
BARWY ROSJI
RUCH
WISŁA GTS
UNIA OŚWIĘCIM !
RESOVIA
CHROBRY GŁOGÓW
ELANA
KKS KALISZ
ARKA GDYNIA
BARWY MAŁYSZA
KARPATY KROSNO
OBOWIĄZKOWO KAZDY MA MIEC WYMALOWANĄ TWARZ NA CZERWONO, INACZEJ WARA OD ZEGARA !!
TO SĄ POSTANOWIENIA GRUP DECYZYJNYCH RTS PODJETE WSPÓLNIE Z JĘDRASEM , KTO NIE JEST Z NAMI JEST PRZECIWKO NAM !
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a żydzewiacy ze wsi. =-
-
Resovii nie bylo ale oczywiście o nich nie zapomnieliśmy,do "pozdrowień" włączył sie cały stadion- chyba tyle co do relacji Widzewa z Resovia... Reszty wypocin i postów nie zamierzam komentować bo niczym nie różnią się od komentarzy 13-letnich chlopaszkow na "Stadionowych Oprawacach", ale walczcie tu dalej i myślcie że ktoś bierze tu Was na poważniej wszelkiej maści napinatorzy (z obu stron)
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
-
Witamy Gringuś w nowym wcieleniu,dajesz dalej.....dajeszRTS UĆ pisze:NOWY REGULAMIN NA NOWYM STADIONIE WIDZEWA !!
WIDZEW 1910
RTS 1922
BARWY ROSJI
RUCH
WISŁA GTS
UNIA OŚWIĘCIM !
RESOVIA
CHROBRY GŁOGÓW
ELANA
KKS KALISZ
ARKA GDYNIA
BARWY MAŁYSZA
KARPATY KROSNO
Semper Fidelis
-
Napisał typ podszywający się za legionistę...Kombatant75 pisze:Witamy Gringuś w nowym wcieleniu,dajesz dalej.....dajesz
-
Sorry kolego ale Resovia przyjechała do Łodzi w innych celach . Zostali poproszeni o pomoc przez ŁKS by pomogli w polowaniu na Czerwonych.Czerwony Rabin pisze:+ Resovia Rzeszów.
Sovia&ŁKS
-
Gówno prawda. To była Cracovia,przyjechali z Wisłą wspomóc Widzew. To nie Resovia,takie same pasy w barwach was zmyliły. A tak serio to W********** pajacu bo wiadomo,że to jedna osoba ŁKSC,P1908P,RTS UĆ,Czerwony Rabin.P1908P pisze:Sorry kolego ale Resovia przyjechała do Łodzi w innych celach . Zostali poproszeni o pomoc przez ŁKS by pomogli w polowaniu na Czerwonych.Czerwony Rabin pisze:+ Resovia Rzeszów.
Sovia&ŁKS
-
Gringooo2 frajerze jestes j***** na Galerze
Pato 1908 Gang
Pato 1908 Gang
ŁKSCwel
-
Galera już się ciśnie między sobą... fajny widok.
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY
-
Elany coś około 70 osób.Gringooo2 pisze: Czerwoni można znać liczby jakimi wsparły Was na otwarciu Wasze zgody , układy i kluby zaprzyjaźnione ? Wiem że dokladnie ciezko to bedzie oszacować, ale tak ''pi razy drzwi''.
-
W obronie jednej białej małpy odezwała się druga biała małpa. Podobno człekokształtna, bo nikt o obu w realu nie widział i nie słyszał. Jakby ciebie z twoim drugim wcieleniem, jakkolwiek to nazwać, na tym forum nie było, to dyskusja byłaby a innym poziomie.
-
Do bystrych to Ty chyba nie należysz...Hustin Doffman pisze:Galera już się ciśnie między sobą... fajny widok.
Czy naprawdę nie można tego tematu zamknąć,komu on jest potrzebny? A tylko przynosi wstyd kibicowskiej Łodzi !
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
-
Kibicowskiej Łodzi to wstyd robi wasz kolega z trybun rozpierdalając każdy temat w którym jest mowa o Widzewie.
haha co za pajac, przelogował się na drugie konto i pisze o sobie w 3 os. l. pojedyńczej ;) niezłe czubki na ten ŁKS chodzą ;)Low kick na kolano pisze:Ładnie rozjebaliście temat. Ale wcale się nie dziwię, bo widzewiakom najwyraźniej pasuje, żeby postronni nie wiedzieli co się dzieje w Łodzi.
Zachowujecie się jak zgraja czterdziestu czerwonych człekokształtnych małp, które na widok jednego Gringo pokazującego wam środkowy palec zaczynają kwiczeć, piszczeć, podskakiwać, wygrażać, śmiać się, złościć i beczeć równocześnie.
ŁKS INTERNET HOOLIGANS
rozpierdol pisze: ↑14.09.2017, 08:44Na forum też same wariaty.Wywodzący się z kibolskiego grona Radicaal,znający ludzi z całej kibolskiej Polski Nikoś,siejący TERROR w ŁDZ łodzianin98,zapraszający na zbiórki MW10,no i mający w zanadrzu pińcet kont władca tematu entliczek.
-
Dzisiaj ( czwartek) odbędzie się posiedzenie w Łódzkim Związku Piłki Nożnej, na które zaproszeni zostaną przedstawiciele Widzewa. Prawdopodobnie wtedy zostaną podjęte wiążące decyzje co do wniosku zgłoszonego przez funkcjonariuszy policji. Więcej [link]
-
No i widzisz,jeżeli uważasz,ze tylko ŁKS-iak rozpierdala ten temat to nie mam pytań.Zobacz ilu po Waszej stronie jest internetowych debili...antyGW pisze:Kibicowskiej Łodzi to wstyd robi wasz kolega z trybun rozpierdalając każdy temat w którym jest mowa o Widzewie.
haha co za pajac, przelogował się na drugie konto i pisze o sobie w 3 os. l. pojedyńczej ;) niezłe czubki na ten ŁKS chodzą ;)Low kick na kolano pisze:Ładnie rozjebaliście temat. Ale wcale się nie dziwię, bo widzewiakom najwyraźniej pasuje, żeby postronni nie wiedzieli co się dzieje w Łodzi.
Zachowujecie się jak zgraja czterdziestu czerwonych człekokształtnych małp, które na widok jednego Gringo pokazującego wam środkowy palec zaczynają kwiczeć, piszczeć, podskakiwać, wygrażać, śmiać się, złościć i beczeć równocześnie.
Dobra,ja już kończe.
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
-
To wy fajfusy z gringiem rozpierdalaliscie temat od miesiecy, a ze nie bylo tu nikogo kumatego i na tyle zaangazowanego zeby dac rade walczyc z wasza zafajdana naciagana propaganda calkiem dobrze wam szlo co?Low kick na kolano pisze:Ładnie rozjebaliście temat. Ale wcale się nie dziwię, bo widzewiakom najwyraźniej pasuje, żeby postronni nie wiedzieli co się dzieje w Łodzi.
Jak nie idzie po waszej mysli to teraz udajesz k**** pokrzywdzona?
Banda c**** zajebana kurewski maly klubik ktory zawsze w cieniu zawsze i bez konca
ŁKSCwel
-
NO WŁASNIE !!
TO ŁKS ROZPIERDALA TEN TEMAT !!! I KONIEC KROPKA...
a Gringo to w ogole jest śmieszny i nikt go nie traktuje poważnie, i każdy go zlewa, nikt nie odpisuje na jego wypociny i nikt go nie obraża ani nie prowokuje, bo to gimnazjalista 15 letni... a Wielki Widzew takich zjebów olewa....
I ZAPAMIĘTAJCIE W KONCU - WIDZEW NIGDY NIE SIAŁ W INTERNECIE PROPAGANDY , ANI NIE WYPISYWAŁ TUTAJ FARMAZONÓW I NIGDY SIE NIE DOPIERDALAŁ DO ŁKSU, TO WSZYSTKO TO ICH SPRAWKA.....A TAK W OGOLE TO Z WIDZEWA NIKT TUTAJ SIE NIE WPISUJE I ZAPAMIĘTAJCIE SOBIE TO RAZ NA ZAWSZE !
W Koncu padniecie na kolana przed nową siłą swiata .. oj zobaczycie dajdaje..... zeszła runda pokazała że Widzew jest największy, a Wisla jeszcze wiekszą, a Ruch jest jeszcze i jeszcze .... i oczywiście młoda Elana której boi sie cały kibicowski półświatek... NA KOLANA !PRZED PANAMI !!
A TERAZ INTERNETOWE COMMANDO WIDZEW !!! DDDDOOOOOO ATAAAAKUUU !!!!! NA NICHHHHHHH !!!!!!!!!!!!
TO ŁKS ROZPIERDALA TEN TEMAT !!! I KONIEC KROPKA...
a Gringo to w ogole jest śmieszny i nikt go nie traktuje poważnie, i każdy go zlewa, nikt nie odpisuje na jego wypociny i nikt go nie obraża ani nie prowokuje, bo to gimnazjalista 15 letni... a Wielki Widzew takich zjebów olewa....
I ZAPAMIĘTAJCIE W KONCU - WIDZEW NIGDY NIE SIAŁ W INTERNECIE PROPAGANDY , ANI NIE WYPISYWAŁ TUTAJ FARMAZONÓW I NIGDY SIE NIE DOPIERDALAŁ DO ŁKSU, TO WSZYSTKO TO ICH SPRAWKA.....A TAK W OGOLE TO Z WIDZEWA NIKT TUTAJ SIE NIE WPISUJE I ZAPAMIĘTAJCIE SOBIE TO RAZ NA ZAWSZE !
W Koncu padniecie na kolana przed nową siłą swiata .. oj zobaczycie dajdaje..... zeszła runda pokazała że Widzew jest największy, a Wisla jeszcze wiekszą, a Ruch jest jeszcze i jeszcze .... i oczywiście młoda Elana której boi sie cały kibicowski półświatek... NA KOLANA !PRZED PANAMI !!
A TERAZ INTERNETOWE COMMANDO WIDZEW !!! DDDDOOOOOO ATAAAAKUUU !!!!! NA NICHHHHHHH !!!!!!!!!!!!
-
Napinka napinka propaganda propaganda, ale ze swieca szukac rownie zawistnej, zaklamujacej rzeczywistosci i prujacej sie k**** co ty zydowski frajerze z Retkinii
Śmieszny nie jestes. Ale jestes mega irytujacy i przypalowy. Nie wiem kto ci pozwolil w koncu pisac. Bo sam sie kiedys chwaliles ze cie upomnieli normalni z ŁKS. Ale po tym co tu odpierdalasz od lat powinni ci ty k**** paluchy upierdolic
Śmieszny nie jestes. Ale jestes mega irytujacy i przypalowy. Nie wiem kto ci pozwolil w koncu pisac. Bo sam sie kiedys chwaliles ze cie upomnieli normalni z ŁKS. Ale po tym co tu odpierdalasz od lat powinni ci ty k**** paluchy upierdolic
ŁKSCwel
-
ŁAHAHAHAHA
no z pewnoscią wszystkich norma;lnych od nas wkurwia do granic to, że ja was tutaj wkurwiam aż do czerwoności i grzejecie sie na kazdy mój wpis. I prostuje waszą zakłamaną propagande na kazdym mozliwym koroku. Tak to wkurwia chłopaków od nas , że sobie nawet nie wyobrażasz...
Widzisz do momentu jak zaczalem sie tutaj wpisać, to Wy wkurwialiscie ŁKSiaków tym ze nie dało sie normalnie pogadać, i zawsze Wasze musiało byc na wierzchu. I nikt normalny tego nie mogl wytrzymac , bo byliscie w stanie obrazić tak kazdego i wkurwić, że sam odpuszczał. Ale ze mną tak łatwo nie macie parchy czerwone i widac jak was to boli...
Pamietasz jak zaczynalem tutaj kariere z nicku pato1908gang ? przciez pisałem , że wlasnie tak bedzie, i rozjebe ten temat w pizdu choćby sam... wy do tego potrzebujecie całą armie czerwonych trolli wiec nie dziwne ze was to boli...
Dawałem wam co jakiś czas wytyczne jak ma wygladac ten temat, żeby było normalnie. Wy na to sobie nie mozecie pozwolic bo od pisania o nas i od siania propagandy sie uzależniliscie, i to wy rozpierdalaliscie od zawsze ten temat kiedy dyskusja szła nie po waszej mysli.
I teraz k******* zakłamane skamlecie jak zbite psy, bo doszło do tego że nawet o Waszym świecie jakim było otwarcie stadionu nie mozecie na swojej tubie propagandowej napisac ku*** choćby jednego zdania hahahah...
, zajebiscie to wszystkich ŁKSiaków wkurwia debilu, boje sie po prostu o swoje zycie - bo jak was to co robie grzeje do czerwonosci, to przeciez ludzi od nas napewno tez :-D hahahaha
no z pewnoscią wszystkich norma;lnych od nas wkurwia do granic to, że ja was tutaj wkurwiam aż do czerwoności i grzejecie sie na kazdy mój wpis. I prostuje waszą zakłamaną propagande na kazdym mozliwym koroku. Tak to wkurwia chłopaków od nas , że sobie nawet nie wyobrażasz...
Widzisz do momentu jak zaczalem sie tutaj wpisać, to Wy wkurwialiscie ŁKSiaków tym ze nie dało sie normalnie pogadać, i zawsze Wasze musiało byc na wierzchu. I nikt normalny tego nie mogl wytrzymac , bo byliscie w stanie obrazić tak kazdego i wkurwić, że sam odpuszczał. Ale ze mną tak łatwo nie macie parchy czerwone i widac jak was to boli...
Pamietasz jak zaczynalem tutaj kariere z nicku pato1908gang ? przciez pisałem , że wlasnie tak bedzie, i rozjebe ten temat w pizdu choćby sam... wy do tego potrzebujecie całą armie czerwonych trolli wiec nie dziwne ze was to boli...
Dawałem wam co jakiś czas wytyczne jak ma wygladac ten temat, żeby było normalnie. Wy na to sobie nie mozecie pozwolic bo od pisania o nas i od siania propagandy sie uzależniliscie, i to wy rozpierdalaliscie od zawsze ten temat kiedy dyskusja szła nie po waszej mysli.
I teraz k******* zakłamane skamlecie jak zbite psy, bo doszło do tego że nawet o Waszym świecie jakim było otwarcie stadionu nie mozecie na swojej tubie propagandowej napisac ku*** choćby jednego zdania hahahah...
, zajebiscie to wszystkich ŁKSiaków wkurwia debilu, boje sie po prostu o swoje zycie - bo jak was to co robie grzeje do czerwonosci, to przeciez ludzi od nas napewno tez :-D hahahaha
Pato 1908 Gang
-
Wytyczne mozesz dac swojej starej rano co ma ci zrobic na obiad pizdzielcu...
"Tuba propagandowa" zalosne, bo juz od dawna tylko ty zyjesz ta tuba. Kazdy kto chce moze sobie zobaczyc i porownac zdjecia oprawa wyjazdow otwarc czy c*** wie kogo co tam interesuje... twoje ujadanie nic w temacie postrzegania osob trzecich nie zmieni(moze tylko zaskoczyc ich zacieklosc twojej walki i nasunie im prosty wniosek, ze e normalna nie jestes i to jest przykry fakt jak bardzo wierzysz w moc internetu) a co do tego kto kogo wkurwia ostatnio to z tego co widze to ty mialas plecy i skamlalas na forum jak piesek (patrz ostatnie posty)
Reasumujac myslalas, ze jestes taka cwana ale tym razem ci nie pyklo zeschizowana kurewko. Wladczynio internetu...sama w swoim swiecie...tylko ty sama... przeciwko armii czerwonych ;) przy akompaniamencie braw funfli z galery.. tak.. wlasnie tak sobie to tlumacz pizdo z internetu
"Tuba propagandowa" zalosne, bo juz od dawna tylko ty zyjesz ta tuba. Kazdy kto chce moze sobie zobaczyc i porownac zdjecia oprawa wyjazdow otwarc czy c*** wie kogo co tam interesuje... twoje ujadanie nic w temacie postrzegania osob trzecich nie zmieni(moze tylko zaskoczyc ich zacieklosc twojej walki i nasunie im prosty wniosek, ze e normalna nie jestes i to jest przykry fakt jak bardzo wierzysz w moc internetu) a co do tego kto kogo wkurwia ostatnio to z tego co widze to ty mialas plecy i skamlalas na forum jak piesek (patrz ostatnie posty)
Reasumujac myslalas, ze jestes taka cwana ale tym razem ci nie pyklo zeschizowana kurewko. Wladczynio internetu...sama w swoim swiecie...tylko ty sama... przeciwko armii czerwonych ;) przy akompaniamencie braw funfli z galery.. tak.. wlasnie tak sobie to tlumacz pizdo z internetu
Ostatnio zmieniony 23.03.2017, 10:57 przez ŁKSC, łącznie zmieniany 1 raz.
ŁKSCwel
-
i jeszcze jedno .
Bo k**** juz byłas bezsilna, bo widzisz ze nie jestescie w stanie mnie wyprowadzic z równowagi, i jestem w stanie przegadać tutaj w kwestiach ''ogolnopogladowych'' wszystkich tych ciuli od was razem wziętych, i w kazdym momencie jestem w stanie przedstawić nasz punkt widzenia, i prostować was jak odpływacie w swoją rzeczywistość....
To was własnie wkurwia , bo nie macie argumentów głąby, bo po latach samowolki jaką tutaj mieliscie , w koncu doszło do sytuacji gdzie całą waszą tube propagandową c*** strzelił. I dlatego mnie non stop obrażacie, dlatego w wiekszosci piszecie wymysły o mnie, byle mnie oczernić , ale taki c*** pejsy czerwone, przez całe lata wkurwialiscie tutaj ŁKSiaków , a teraz płaczecie i skamlecie że ja wkurwiam was wszystkich razem wziętych... żenada ku***, miejcie jaja , nie stosujcie coraz to frajerskich zagrywek, nie podszywajcie sie TYLKO PISZCIE ZYDZEWIACY ku*** O SWOIM WIELKIM KLUBIE, I NIE WPIERDLAJACIE SIE NA NASZE PODWÓRKO..
Jak Ci nie wstyd kurwiszonie w ogole tak pisac, jesli zarejstrowałes sie tutaj jako podszywacz, zaczales wrzucac profile FB chlopakow od nas , żeby celowo wyprowadzic mnie z rownowagi i narobić mi lipy.ŁKSC pisze:Napinka napinka propaganda propaganda, ale ze swieca szukac rownie zawistnej, zaklamujacej rzeczywistosci i prujacej sie k**** co ty zydowski frajerze z Retkinii
Bo k**** juz byłas bezsilna, bo widzisz ze nie jestescie w stanie mnie wyprowadzic z równowagi, i jestem w stanie przegadać tutaj w kwestiach ''ogolnopogladowych'' wszystkich tych ciuli od was razem wziętych, i w kazdym momencie jestem w stanie przedstawić nasz punkt widzenia, i prostować was jak odpływacie w swoją rzeczywistość....
To was własnie wkurwia , bo nie macie argumentów głąby, bo po latach samowolki jaką tutaj mieliscie , w koncu doszło do sytuacji gdzie całą waszą tube propagandową c*** strzelił. I dlatego mnie non stop obrażacie, dlatego w wiekszosci piszecie wymysły o mnie, byle mnie oczernić , ale taki c*** pejsy czerwone, przez całe lata wkurwialiscie tutaj ŁKSiaków , a teraz płaczecie i skamlecie że ja wkurwiam was wszystkich razem wziętych... żenada ku***, miejcie jaja , nie stosujcie coraz to frajerskich zagrywek, nie podszywajcie sie TYLKO PISZCIE ZYDZEWIACY ku*** O SWOIM WIELKIM KLUBIE, I NIE WPIERDLAJACIE SIE NA NASZE PODWÓRKO..
Pato 1908 Gang
-
To do ciebie smieciu:
ŁKSCwel
-
uslyszales to niedawno Z mojej strony , nieprawdaż gówniarzu ? nauczyc gowniarza to chodzi i powtarza..ŁKSC pisze:Wytyczne mozesz dac swojej starej rano co ma ci zrobic na obiad pizdzielcu...
i zmien ten nick k**** frajerska bo zaraz sobie pozakładam nowe nicki, takie zebyscie jeszcze bardziej skamleli i płakali tutaj jak zawsze, i mowili ze ten pato to sie podszywa, napina i w ogole wszystko co najgorzsze ... mysle ze jestem bardziej kreatywny od ciebie głabie w takich kwestiach :)
Pato 1908 Gang
-
Nie schlebiaj sobie wyimaginiwanymi historiami tylko czytaj smieciu:Gringooo2 pisze:uslyszales to niedawno Z mojej strony , nieprawdaż gówniarzu ? nauczyc gowniarza to chodzi i powtarza..ŁKSC pisze:Wytyczne mozesz dac swojej starej rano co ma ci zrobic na obiad pizdzielcu...
i zmien ten nick k**** frajerska bo zaraz sobie pozakładam nowe nicki, takie zebyscie jeszcze bardziej skamleli i płakali tutaj jak zawsze, i mowili ze ten pato to sie podszywa, napina i w ogole wszystko co najgorzsze ... mysle ze jestem bardziej kreatywny od ciebie głabie w takich kwestiach :)
ŁKSCwel
-
Siemka panowie tu mms...
jak pewnie niektórzy zauważyli przestałem wpisywać sie z tamtego kumatego konta ,w momencie jak ŁKS zajumał nam flagi...
Tak tak, mam coś na sumieniu... byłem tam wtedy i spierdoliłem jako pierwszy...
Od zawsze na tym forum leczyłem swoje kompleksy... mam małego c****, i jedno jajo... i dziewczyny sie zawsze ze mnie śmiały. Nie lubiłem ich nigdy...
Ale za to lubiłem chłopców i zawsze mi imponowali... chłopaki z Ruchu zawsze mówili że mam fajny tyłek, i że jak sie przebieram to wyglądam jak fajna dupcia...
Nie raz, i nie dwa po pijaku poszło troche za ostro, ale spokojnie zabezpieczałem się...
Chciałem się pochwalić czymś forumowej braci, bo przeciez wszyscy mnie kojarzą...
na Meczu Otwarcia nowego stadionu Widzewa sfinalizowałem związek z jednym z Chorzowskich braci... dobrze myslicie, moim wybrankiem jest niebieski piszacy jako ZaRuchem!... jestem dumny z tego co się stało, jest nam ze soba bardzo dobrze... miłość podobno nie wybiera , i tak też było w naszym przypadku.... kiedy wjechała sektorówka pod Zegar wiedziałem że to jest nasz moment, i że nie mozemy tego spieprzyć.... było tak dobrze.... teraz mieszkamy razem na Chojnach, ZaRuchem! mi gotuje, a ja jemu prasuje i sprzątam, jest tak cudownie......
Kochajcie się kibole, tak jak my kochamy Widzew i Ruch !
jak pewnie niektórzy zauważyli przestałem wpisywać sie z tamtego kumatego konta ,w momencie jak ŁKS zajumał nam flagi...
Od zawsze na tym forum leczyłem swoje kompleksy... mam małego c****, i jedno jajo... i dziewczyny sie zawsze ze mnie śmiały. Nie lubiłem ich nigdy...
Ale za to lubiłem chłopców i zawsze mi imponowali... chłopaki z Ruchu zawsze mówili że mam fajny tyłek, i że jak sie przebieram to wyglądam jak fajna dupcia...
Nie raz, i nie dwa po pijaku poszło troche za ostro, ale spokojnie zabezpieczałem się...
Chciałem się pochwalić czymś forumowej braci, bo przeciez wszyscy mnie kojarzą...
na Meczu Otwarcia nowego stadionu Widzewa sfinalizowałem związek z jednym z Chorzowskich braci... dobrze myslicie, moim wybrankiem jest niebieski piszacy jako ZaRuchem!... jestem dumny z tego co się stało, jest nam ze soba bardzo dobrze... miłość podobno nie wybiera , i tak też było w naszym przypadku.... kiedy wjechała sektorówka pod Zegar wiedziałem że to jest nasz moment, i że nie mozemy tego spieprzyć.... było tak dobrze.... teraz mieszkamy razem na Chojnach, ZaRuchem! mi gotuje, a ja jemu prasuje i sprzątam, jest tak cudownie......
-
Ok fajnie a teraz W**********RTS UĆ pisze:Siemka panowie tu mms...
ŁKSCwel
-
ale skąd w Tobie tyle nienawisci ? Czemu podszywasz się pod dajdajów z ŁKS ? wstydzisz się Widzewa ? Zawiodłem się....
Przecieżu u nas na Widzewie od zawsze jest dużo ''homosi''.
Pamietasz słowa Jędrasa ?'' Czerwone barwy nie wzięly sie z nikąd'' ...
miał racje, teraz to wiem....
'
Przecieżu u nas na Widzewie od zawsze jest dużo ''homosi''.
'
-
Tego nie pamiętam ale mi sie przypomnialo jak miales trojkat z bomberem i rudzikiem...zadowolony?RTS UĆ pisze:
'
ŁKSCwel
-
ale ty jestes kreatywny.. ile bedziesz jeszcze ciągnal tą szopke kurwiszczochu ?
-
Powinnienes zadac sobie to pytanie przed lustrem.RTS UĆ pisze:ale ty jestes kreatywny.. ile bedziesz jeszcze ciągnal tą szopke kurwiszczochu ?
ŁKSCwel
-
Pamiętajcie, że do każdego założonego konta trzeba zalozyc nowego maila wiec więc trzeba docenić internetowego gangstera: ) obstawiam, że na wózku jeździ i z powodu niepełnosprawności spędza tyle czasu w internecie wiec w sumie nie ma się z czego śmiać.
-
tak kurwiszonie ? to pomysl ile kont zalozyly twoje rozowe kolezanki , przechodzi ci to przez mysl ze macie tu bande internetowych trolli czy jestes picko ślepa..
to tylko czesc z frajerskich wpisow tego podmiejskiego podszywacza powyzej (czyli mmsa)
Jesli faktycznie chcecie zeby tak ten temat wyglądał prosze bardzo, wole tak niz czytac jakies wasze farmazony na nasz temat. WIdac bardzo wam na reke takie frajerskie numery i rozpierdalanie tego tematu. Spoko ja sie dostosuje...
to tylko czesc z frajerskich wpisow tego podmiejskiego podszywacza powyzej (czyli mmsa)
Dobra zadzwonie dzis do J z Rudy i Cie przypalowcu moze w koncu pogonimy z tego internetu. No chyba ze znowu M z Piotrkowskiej sie za Ciebie wstawi, ale watpie bo juz sam siebie przechodzisz. Na retkini chlopaki z RF juz nawet sie za ciebie wstydza.
Pato 1908 Gang
MISTRZ1908 - Juz ci kiedys pisałem ale powtorze, bo ty chyba jakis niereformowalny jestes. Nie rob nam kibicom ŁKS przypalu i daruj sobie swoje tandetne przekminki. Bez odbioru.
Pato 1908 Gang
O co wy sie spinacie. Juz dawno przeciez to tu pisalem.
Jestesmy fanatykami i osiedlowym elementem. Przeciez czerwoni na każdym kroku xeruja z nas stylowke na "anty" to teraz my capniemy im patent na karnety i bedziemy kwita. Wszyscy kupujemy karnety Elkaesiacka Rodzino!
Pato 1908 Gang
Widac po tych wpisach jak was boli pały moja aktywnosc tutaj i ze chciales zrobic wszystko zeby mnie osmieszyć..A co to za nagly festiwal pedalstwa? Entlicheck pojebalo cie? Przepalic tego nie moge co wy tu odpierdalacie. To nie jest nasz styl przeciez.
Jesli faktycznie chcecie zeby tak ten temat wyglądał prosze bardzo, wole tak niz czytac jakies wasze farmazony na nasz temat. WIdac bardzo wam na reke takie frajerskie numery i rozpierdalanie tego tematu. Spoko ja sie dostosuje...
-
Przyznajesz owarcie ze normalny nie jestes(np.nikt normalny tego nie mogl wytrzymac) przypisujesz innym ludziom swoje cechy (wiesz co to mechanizm projekcji? Pojecie z psychologii sprawdz sobie) megalomanstwo (np. zaczalem kariere na tym forum albo ze sam w pojedynke zniszczysz temat) buractwo (np.ciagle wyzywasz od wieskow itp) chamstwo (np.niejednokrotnie uzywasz wobec innych niewybrednych epitetow) koloryzowanie historii i dorabiania ideologii (np. wasza stylowka anty) przeklamywanie rzeczywistosci (np. Wy ksero my pionierzy i insporatorzy sceny) to tylko kilka cech ktore tu prezentujesz wypominajac non stop je nam... koles moze zastanow sie glebiej nad soba bo do niczego dobrego to nie doprowadzi na dluzsza mete i jesli juz to ja sie do ciebie dostosuje. Zaczniesz trzymac poziom to bedzie normalnie, a jesli chcesz blyszczec kreaatywnoscia to i ja moge. Nie jestes w internecie jedyny panie "cwany i bystry"
Ostatnio zmieniony 23.03.2017, 12:33 przez ŁKSC, łącznie zmieniany 1 raz.
ŁKSCwel
-
Szacunek za to wyznanie, cały Widzew zawsze razem,Siemka panowie tu mms...
na Meczu Otwarcia nowego stadionu Widzewa sfinalizowałem związek z jednym z Chorzowskich braci... dobrze myslicie, moim wybrankiem jest niebieski piszacy jako ZaRuchem!...
jestem dumny z tego co się stało, jest nam ze soba bardzo dobrze... miłość podobno nie wybiera , i tak też było w naszym przypadku.... kiedy wjechała sektorówka pod Zegar wiedziałem że to jest nasz moment, i że nie mozemy tego spieprzyć.... było tak dobrze....
teraz mieszkamy razem na Chojnach, ZaRuchem! mi gotuje, a ja jemu prasuje i sprzątam, jest tak cudownie......
-
RTS UĆ pisze: Widac po tych wpisach jak was boli pały moja aktywnosc tutaj i ze chciales zrobic wszystko zeby mnie osmieszyć..
Przyznajesz owarcie ze normalny nie jestes(np.nikt normalny tego nie mogl wytrzymac) przypisujesz innym ludziom swoje cechy (wiesz co to mechanizm projekcji? Pojecie z psychologii sprawdz sobie) megalomanstwo (np. zaczalem kariere na tym forum albo ze sam w pojedynke zniszczysz temat) buractwo (np.ciagle wyzywasz od wieskow itp) chamstwo (np.niejednokrotnie uzywasz wobec innych niewybrednych epitetow) koloryzowanie historii i dorabiania ideologii (np. wasza stylowka anty) przeklamywanie rzeczywistosci (np. Wy ksero my pionierzy i insporatorzy sceny) to tylko kilka cech ktore tu prezentujesz wypominajac non stop je nam... koles moze zastanow sie glebiej nad soba bo do niczego dobrego to nie doprowadzi na dluzsza mete i jesli juz to ja sie do ciebie dostosuje. Zaczniesz trzymac poziom to bedzie normalnie, a jesli chcesz blyszczec kreaatywnoscia to i ja moge. Nie jestes w internecie jedyny panie "cwany i bystry"
ŁKSCwel
-
Rabin wstydzisz się swojego klubu,że piszesz jako Widzewiak?I kto tu ma kompleksy?
Załóż kolejne konta czym jeszcze bardziej potwierdzisz,że masz coś nie halo z główką.Daj swojemu psychiatrze poczytać co piszesz,żeby wiedział jak cię leczyć.
Załóż kolejne konta czym jeszcze bardziej potwierdzisz,że masz coś nie halo z główką.Daj swojemu psychiatrze poczytać co piszesz,żeby wiedział jak cię leczyć.
1910
-
jebane żydostwo w********** na rehabilitacje po ucięciu napletów gdzie indziej a drudzy wypad szukać grobów waszych parchatych założycieli
-
spoko , cwany lisku, naprawde w to wierzysz co tam klepiesz?Przyznajesz owarcie ze normalny nie jestes(np.nikt normalny tego nie mogl wytrzymac) przypisujesz innym ludziom swoje cechy (wiesz co to mechanizm projekcji? Pojecie z psychologii sprawdz sobie) megalomanstwo (np. zaczalem kariere na tym forum albo ze sam w pojedynke zniszczysz temat) buractwo (np.ciagle wyzywasz od wieskow itp) chamstwo (np.niejednokrotnie uzywasz wobec innych niewybrednych epitetow) koloryzowanie historii i dorabiania ideologii (np. wasza stylowka anty) przeklamywanie rzeczywistosci (np. Wy ksero my pionierzy i insporatorzy sceny) to tylko kilka cech ktore tu prezentujesz wypominajac non stop je nam... koles moze zastanow sie glebiej nad soba bo do niczego dobrego to nie doprowadzi na dluzsza mete i jesli juz to ja sie do ciebie dostosuje. Zaczniesz trzymac poziom to bedzie normalnie, a jesli chcesz blyszczec kreaatywnoscia to i ja moge. Nie jestes w internecie jedyny panie "cwany i bystry"
wszystko przełozycie na swoje i zaklamiecie, nawet to co kto pisze na forum i jak sie zachowuje... koniec swiata.. c*** ci w ryj generalnie , jak sie chcecie tak bawic to prosze bardzo, mi to na ręke.
odbijając od tych żali podmiejskiej płaczki..
pytanie bez napinki:
PRAWDA ŻE BRAKŁO W OKOLICACH STADIONU WIDZEWA KONDOMÓW NA OTWARCIE STADIONU,I ŻE Z TEJ OKAZJI CSKA ZERWALI UKŁAD ??
Brzmi wiarygodnie patrząc ile ekip było tego dnia na trybunach i chciało sie wam dobrac do dupsk...
czekam na odpowiedz od kogos normalnego, nie od ciebie napinaczu...