Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Hustin Doffman

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Hustin Doffman »

Galera już się ciśnie między sobą... fajny widok.
iparts.pl
kmwtww10

Post autor: kmwtww10 »

Gringooo2 pisze: Czerwoni można znać liczby jakimi wsparły Was na otwarciu Wasze zgody , układy i kluby zaprzyjaźnione ? Wiem że dokladnie ciezko to bedzie oszacować, ale tak ''pi razy drzwi''.
Elany coś około 70 osób.
wen33

Post autor: wen33 »

Dzisiaj ( czwartek) odbędzie się posiedzenie w Łódzkim Związku Piłki Nożnej, na które zaproszeni zostaną przedstawiciele Widzewa. Prawdopodobnie wtedy zostaną podjęte wiążące decyzje co do wniosku zgłoszonego przez funkcjonariuszy policji. Więcej informacji dostepne tutaj
RTS UĆ

Post autor: RTS UĆ »

Siemka panowie tu mms...

jak pewnie niektórzy zauważyli przestałem wpisywać sie z tamtego kumatego konta ,w momencie jak ŁKS zajumał nam flagi...

Tak tak, mam coś na sumieniu... byłem tam wtedy i spierdoliłem jako pierwszy...

Od zawsze na tym forum leczyłem swoje kompleksy... mam małego c****, i jedno jajo... i dziewczyny sie zawsze ze mnie śmiały. Nie lubiłem ich nigdy...

Ale za to lubiłem chłopców i zawsze mi imponowali... chłopaki z Ruchu zawsze mówili że mam fajny tyłek, i że jak sie przebieram to wyglądam jak fajna dupcia...
Nie raz, i nie dwa po pijaku poszło troche za ostro, ale spokojnie zabezpieczałem się...

Chciałem się pochwalić czymś forumowej braci, bo przeciez wszyscy mnie kojarzą...
na Meczu Otwarcia nowego stadionu Widzewa sfinalizowałem związek z jednym z Chorzowskich braci... dobrze myslicie, moim wybrankiem jest niebieski piszacy jako ZaRuchem!... jestem dumny z tego co się stało, jest nam ze soba bardzo dobrze... miłość podobno nie wybiera , i tak też było w naszym przypadku.... kiedy wjechała sektorówka pod Zegar wiedziałem że to jest nasz moment, i że nie mozemy tego spieprzyć.... było tak dobrze.... teraz mieszkamy razem na Chojnach, ZaRuchem! mi gotuje, a ja jemu prasuje i sprzątam, jest tak cudownie......

Kochajcie się kibole, tak jak my kochamy Widzew i Ruch !
ŁKSC

Post autor: ŁKSC »

RTS UĆ pisze:
Pamietasz słowa Jędrasa ?'' Czerwone barwy nie wzięly sie z nikąd'' ...
miał racje, teraz to wiem....

'
Tego nie pamiętam ale mi sie przypomnialo jak miales trojkat z bomberem i rudzikiem...zadowolony?
Czerwony Rabin

Post autor: Czerwony Rabin »

Siemka panowie tu mms...

jak pewnie niektórzy zauważyli przestałem wpisywać sie z tamtego kumatego konta ,w momencie jak ŁKS zajumał nam flagi...

Od zawsze na tym forum leczyłem swoje kompleksy... mam małego c****, i jedno jajo... i dziewczyny sie zawsze ze mnie śmiały. Nie lubiłem ich nigdy...

Ale za to lubiłem chłopców i zawsze mi imponowali... chłopaki z Ruchu zawsze mówili że mam fajny tyłek, i że jak sie przebieram to wyglądam jak fajna dupcia...
Nie raz, i nie dwa po pijaku poszło troche za ostro, ale spokojnie zabezpieczałem się...

Chciałem się pochwalić czymś forumowej braci, bo przeciez wszyscy mnie kojarzą...
na Meczu Otwarcia nowego stadionu Widzewa sfinalizowałem związek z jednym z Chorzowskich braci... dobrze myslicie, moim wybrankiem jest niebieski piszacy jako ZaRuchem!...
jestem dumny z tego co się stało, jest nam ze soba bardzo dobrze... miłość podobno nie wybiera , i tak też było w naszym przypadku.... kiedy wjechała sektorówka pod Zegar wiedziałem że to jest nasz moment, i że nie mozemy tego spieprzyć.... było tak dobrze....
teraz mieszkamy razem na Chojnach, ZaRuchem! mi gotuje, a ja jemu prasuje i sprzątam, jest tak cudownie......

Szacunek za to wyznanie, cały Widzew zawsze razem,
Czerwony Rabin

Post autor: Czerwony Rabin »

W s i d z e W pisze:

pytanie bez napinki:
PRAWDA ŻE BRAKŁO W OKOLICACH STADIONU WIDZEWA KONDOMÓW NA OTWARCIE STADIONU,I ŻE Z TEJ OKAZJI CSKA ZERWALI UKŁAD ??
Brzmi wiarygodnie patrząc ile ekip było tego dnia na trybunach i chciało sie wam dobrac do dupsk...

czekam na odpowiedz od kogos normalnego, nie od ciebie napinaczu...
Prawda , faktycznie tak było, co prawda Elana mówila pozniej że kupili jeszcze gumy na Statoilu, i ktoś z Unii oświęcim miał jakies swoje na pogonienie, ale faktycznie CSKA tego dnia nie poRuchał...
357.

Post autor: 357. »

pozdrawiam uzytkownika cobytu, wspólczuje ci. Naprawde.
wawe3

Post autor: wawe3 »

jeżeli jest tu ktoś kto był na forum w roku ok 2007 ten wie że w temacie krakowskim był też wynalazek jak gringoo czy inne obdartusy o nicku-BRAJT.
facet siał popłoch na forum a skończyło sie dla niego chyba w ten sposób ze mieszkał w akademiku i ktoś go odwiedził..
jeżeli się z czymś pomyliłem , niech mnie poprawi.
1925

Post autor: 1925 »

Chodzi Ci o gnoja z AGH ? :)
RTS UĆ

Post autor: RTS UĆ »

Siemka panowie tu mms...

na Meczu Otwarcia nowego stadionu Widzewa sfinalizowałem związek z jednym z Chorzowskich braci... dobrze myslicie, moim wybrankiem jest niebieski piszacy jako ZaRuchem!...
jestem dumny z tego co się stało, jest nam ze soba bardzo dobrze... miłość podobno nie wybiera , i tak też było w naszym przypadku.... kiedy wjechała sektorówka pod Zegar wiedziałem że to jest nasz moment, i że nie mozemy tego spieprzyć.... było tak dobrze....
teraz mieszkamy razem na Chojnach, ZaRuchem! mi gotuje, a ja jemu prasuje i sprzątam, jest tak cudownie......

ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz »

Już nawet osoby z Łks i Widzewa chcą aby ten typek został dojechany:) mógł sam przyjąć propozycję i od zapraszajacych i pewnie by mniej bolało: )
Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź »

Z ilu kont pato wpisał się dziś w tym temacie? :)
wawe3

Post autor: wawe3 »

1925 pisze:Chodzi Ci o gnoja z AGH ? :)
TAK. HE HE
FWC

Post autor: FWC »

Michu_Łódź pisze:Z ilu kont pato wpisał się dziś w tym temacie? :)
5 naliczyłem bez problemu :)

dobrze, że wylewa swoją frustracje w internecie, a nie na ulicy :)

nikt go nie bierze na poważnie więc niech sobie pisze, pozdro dla normalnych
siri0

Post autor: siri0 »

wen33 pisze:Dzisiaj ( czwartek) odbędzie się posiedzenie w Łódzkim Związku Piłki Nożnej, na które zaproszeni zostaną przedstawiciele Widzewa. Prawdopodobnie wtedy zostaną podjęte wiążące decyzje co do wniosku zgłoszonego przez funkcjonariuszy policji. Więcej informacji dostepne tutaj
jest juz decyzja?
Vvalo

Post autor: Vvalo »

Do kogoś z Łksu mam sprawe czy zawsze w Łodzi Widzew był traktowany lepiej przez władze miasta?Bo widać że chyba bardzo że jest rożnica spora i to widza chyba wszyscy z poza łodzi.Tak samo boniek jest niewiarygodny bardzo jesli chodzi o łodż.
cobytu

Post autor: cobytu »

357. pisze:pozdrawiam uzytkownika cobytu, wspólczuje ci. Naprawde.
Dziękuję i wzajemnie.Serdeczne pozdrowienia dla moderatorów
anty1908

Post autor: anty1908 »

siri0 pisze:
wen33 pisze:Dzisiaj ( czwartek) odbędzie się posiedzenie w Łódzkim Związku Piłki Nożnej, na które zaproszeni zostaną przedstawiciele Widzewa. Prawdopodobnie wtedy zostaną podjęte wiążące decyzje co do wniosku zgłoszonego przez funkcjonariuszy policji. Więcej informacji dostepne tutaj
jest juz decyzja?
Zamknięty zegar na najbliższy mecz. Chyba grupa Ultras Widzew może odetchnąć z ulgą
Vvalo

Post autor: Vvalo »

Jest ktoś z Łksu?
wen33

Post autor: wen33 »

Kibice Widzewa nie będą mogli obejrzeć jednego meczu ligowego z perspektywy trybuny D. Popularny „Zegar” został zamknięty na jedno spotkanie ligowe decyzją wojewody łódzkiego. To kara za odpalenie środków pirotechnicznych.
http://www.stylkibica.net/wojewoda-zamyka-zegar/
WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma »

Zamknięty zegar na najbliższy mecz. Chyba grupa Ultras Widzew może odetchnąć z ulgą
Cieszy ci się japa, w tej kolejce macie spokój, nie będziemy was ośmieszać.
MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 »

Dobrze prawisz. Teraz Nas nie ośmieszycie,podczas ostatniego wyjazdu oszczędziliście Nas tylko dlatego,że mieliśmy flagę ŁŁP. Dziękujemy nowa siło świata.
MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 »

Napisałem na waszym poziomie bo uważacie sie c*** wie za kogo,co to miało nie być na otwarciu,jak to wszyscy mieli paść z wrażenia. Nie mówiąc jak to w internecie straszycie zemstą za flagi. Ta zapewne nastąpi ale póki co to sami wiecie jak to wygląda. Dziękujemy,że jesteście dla Nas tacy dobrzy.
asdfghjkl1910

Post autor: asdfghjkl1910 »

Masz już swoje lata jak to mówisz i nie wiesz co się dzieje na Widzewie, i dlatego właśnie nie powinieneś się wypowiadać w imieniu Widzewa.
ŁKSC

Post autor: ŁKSC »

Mistrzu1908 jesli szczerze bez sympati na Widzewie bylo kiepsko to wg mnie szczerze bez sympti na derbach byliscie slabi a na reszcie do tej pory pokazaliscie gowno, a no i na meczu otwarcia zenade. Nie podniecaj sie juz i nie przekrecaj bo co by ludzie nie pisali to przedewszystkim podsumowujac, ze chociaz wiele spraw nie wyszlo to i tak bylo godnie i wy jestescie bez polotu do naszego "slabszego dnia" a juz moze byc tylko lepiej...
Zobacz sobie zdjecie nabitego mlyna z szalami w gorze i transie Duma Łodzi... kartoniade na C, wykonanie piesni "na mym stadionie" albo spontaniczne oldskulowy chaos z flagami i racami w drugiej polowie(dla mnie te momenty uratowaly ten mecz kibicowsko) a potem jak mi powiesz, ze to wyglada kiepsko to bede mogl Ci szczerze przyznac zes c*** a nie kibol ;)
C_2

Post autor: C_2 »

Może trochę dziwnie zabrzmi to pytanie, ale spróbuję - są jakieś neutralne kluby sztuk walki u nas? Koleżka chciałby zapisać dzieciaka do takiego, a z tego co się orientuję to w sporej części jest większość albo za ŁKS-em albo nasza.
Łódzki Klub Sportowy

Post autor: Łódzki Klub Sportowy »

C_2 pisze:Może trochę dziwnie zabrzmi to pytanie, ale spróbuję - są jakieś neutralne kluby sztuk walki u nas? Koleżka chciałby zapisać dzieciaka do takiego, a z tego co się orientuję to w sporej części jest większość albo za ŁKS-em albo nasza.
Znam osoby co trenowały w klubach które nie były, nazwijmy to w większości za klubem któremu kibicował i nie było żadnych problemów. Oczywiście bez odnoszenia się z przynależnością.
NarexŁKS

Post autor: NarexŁKS »

Eh, gdyby niektórzy tutaj tyle działali na mieście co pisali postów to by faktycznie tego Widzewa na mieście nie było. O ile moim zdaniem Widzew faktycznie swego czasu wypuszczał dużo różnej propagandy, to teraz jest to głównie wypominanie i raczej się nie uchylają od przyznaniu nam pewnych plusów za to co trzeba i prosiłbym i jednych i drugich W KOŃCU o uczciwe podejście bo tylko się ośmieszamy na Polskę i nikomu to nie jest na rękę. Mam nadzieje że jutro zapełnimy stadion i tego pilnujcie.

Pytanie do kogoś z Widzewa - na transmisji mignął mi szalik Jagiellonii czy mi się wydawało? Był ktoś?
cobytu

Post autor: cobytu »

Jaga to akurat ciekawy temat.Ekipa.z takim potencjałem a jakoś narazie cisza.Mają swój klub i trenują więc jest nadzieja.Podobny przypadek co Pogon S.
Misza18

Post autor: Misza18 »

C_2 pisze:Może trochę dziwnie zabrzmi to pytanie, ale spróbuję - są jakieś neutralne kluby sztuk walki u nas? Koleżka chciałby zapisać dzieciaka do takiego, a z tego co się orientuję to w sporej części jest większość albo za ŁKS-em albo nasza.
Ile chłopak ma lat? Zapisz go do nas na sekcję na boks. Trochę poćwiczy i zobaczy czy mu to w ogóle odpowiada, w czym jest dobry i do czego go najbardziej ciągnie. Jak się zdecyduje to zapiszesz go na konkretne SW.
Eternidad

Post autor: Eternidad »

W tym momencie Łęczyca to Górnik i Widzew które od niedawna mają kosę.
hWŁ

Post autor: hWŁ »

Górnik miał już swoje 5 minut, na mieście nie widoczni czasem w nocy coś pomażą. Skończą pewnie jak Warta Sieradz.
Stadionowy

Post autor: Stadionowy »

Eternidad pisze:W tym momencie Łęczyca to Górnik i Widzew które od niedawna mają kosę.
Jeśli to nie sekret to jaki powód i od kiedy te ekipy nie żyją w zgodzie ? Może być PW
1925

Post autor: 1925 »

Misza18 pisze:
Ile chłopak ma lat? Zapisz go do nas na sekcję na boks. Trochę poćwiczy i zobaczy czy mu to w ogóle odpowiada, w czym jest dobry i do czego go najbardziej ciągnie. Jak się zdecyduje to zapiszesz go na konkretne SW.
e tam Boks czy Sztuki walki :-) Zapisz chłopaka na rugby !
hWŁ

Post autor: hWŁ »

Prawie wszystkie kluby są albo nasze albo ich. Chyba jedynym takim bezstronnym jest klub Alien na Dowborczyków.
C_2

Post autor: C_2 »

Jatoja49 pisze: pamiętam jak każdy dzieciak chciałbyć Del piero czy innym Owenem, piaskowe boiska pełne dzieciakow, a teraz mają orliki a nie ma komu grać, oznaka czasów, lepiej umieć się lać niż kopać piłe :)
Obstawiam, że to wypadkowa popularności MMA i sztuk walki. Kto wie, czy teraz nie jest to drugi najchętniej oglądany przez Polaków sport. Chociaż c*** wie.
Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź »

Znów będzie komplet?? Napisane jakby ten komplet był normą. Jeśli bedzie ten komplet to jest to dopiero drugi mecz ligowy z kompletem. Tylko w tym wypadku pojemność to 4100.
rozpierdol

Post autor: rozpierdol »

Łks bez Widzewa to byłaby ekipa pokroju nie wiem kogo,może Gksu Tychy.
wid08

Post autor: wid08 »

Masz racje , komu jak komu ale widzewowi mozemy zawdzięczać nasze największe sukcesy , jak wygranie najważniejszych bitew banda na bandę czy wykrojenie najważniejszych flag i to dwa razy :)
ODPOWIEDZ