ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
aliens
Legia Chełmża-Górnik Konin, relacja Sparty Brodnica.
Na mecz naszych przyjaciół z Legii z Konińskim Górnikiem zbiórkę zaplanowaliśmy na godz 12.30. Zbiera się tam jakieś 40 młodych fanów Sparty z czego jedzie tylko 25 osób. Gdy jesteśmy już za Brodnicą, dzwonią małolaci którzy twierdza ze widza Konin jak jezdzi po miescie. Postanowlismy zjechac na bok 3 auta(szkoda ze tylko trzech chlopakow z ekipy) i czekamy za Górnikiem żeby ustalić zasady walki. Górnik się zatrzymuje, wychodzi do nich jeden chłopak od nas i oznajmia ze jest nas trzech z ekipy i jak chcą sie sprawdzić to nich poczekają z 30 min bo chlopacy wlasnie sie zbieraja. Kilku z nich przystało na to ale jakiś naćpany baran pokazuje na co stać Konińskich CHULIGANÓW po tym jak oznajmiamy ze to są młodzi kibice nie ekipa. Na to zajeżdzają jeszcze dwa auta z młodymi od nas i kryminalna. Górnik rusza zdecydowanie choć nie wszyscy, po chwili jednak muszą się zrywać z powodu psów.Do Chełmży dojeżdżamy lekko spóźnieni. W drugiej połowie pojawia się nasza ekipa i od razu dzwonimy do Konina i pytamy gdzie są na co jakiś naćpany baran który tylko potrafi bluźnić mówi ze przed Włocławkiem, na co my pytamy czy są w stanie zawrócić.Koleś z Górnika zaczyna się napinać , powiedzielismy co o nich myslimy i sie rozlanczamy. Szkoda ze Górnik nie napisał jak przy tym jak w nas ruszyli byli ekipa atakujacą, a jeden z nich łapie dechy na momencie, drugi nie będzie wspominał kolorowo tego jak jego głowa spotkała się z murem przystanku PKS.Konin jeszcze przez kilka dni naciska naszych przyjaciół z Chełmży o nr tel do nas, na co my nie wyrażamy zgody.Powód: nie będziemy prowadzić rozmów z bajkopisarzami i napinaczami, którzy nie wiedzą co mówią.
Nas na meczu 50 osób!
Bez napinki.
bo fantazja , bo fantazja , bo fantazja jest od tego ....zeby pisac wlasnie takie relacje jaka wy zamieszczacie. brak polemiki z naszej strony , nie bedziemy sie do tego odnosic bo szkoda pisac...
-
RIO YA%F
Wizard. pisze:piotrekrns pisze:Zupełnie Zielony pisze:
To chyba oczywiste dlaczego, opis to jedna wielka bzdura.
Szkoda słow na takie opisy i taką ekipe jak wy. Na szczęscie całe zdarzenie mamy dokładnie nagrane wiec swoje bajki możecie opowiadać ale o 19.30.
haha nie pierwszy i nie ostatni raz żalicie sie że ktos napisał nieprawde <lol> masz filmik to obejrzyj go na spokojnie jak opadną emocje
tak tak rozumie głupio wam ze daliscie d*** przy zgodach
tyle w temacie nie mam o czym z wami pisać komentujcie ze to my uciekaliśmy aż pod samą debice przed wami czy co tam sobie wymyslicie mnie to nie rusza kto był ten wie ;] Pozdrawiam

i nie do usłyszenia ;]
hehe nikt z nowej sarzyny ani Odry Wodzislaw nie opisze tu tego co sie dzialo dokladnie i beznapinkowo..
Panie obiektywny i dokładny, nie mam zamiaru z Panem dyskutować, bo to nie czas i miejsce. Daliście swoją relację, Unia swoją więc uprzejmie proszę o zakończenie tematu. Zresztą nieścisłości zostały już wyjaśnione z osobami bardziej kompetentnymi od Ciebie.
ODRA WODZISŁAW
-
RIO YA%F
scipiomaior pisze:Opis z tematu "Relacje":
ock pisze:UNIA NOWA SARZYNA - Wisłoka Dębica
Na ten mecz wybieramy sie autokarem w ok 40 osob. Psy przetrzymuja nas przed sama Nowa Sarzyna na jakis polach wyciagajac z autobusu, spisujac i kamerujac wiec na pierwsza polowe nie zdazylismy. Podjezdzamy pod kasy ochroniarze nie chca wpuscic nas na sektory Unii, poniewaz twierdza, ze jestesmy kibice przyjezdni. Gdy wyszlo po nas klikunastu Unistow po chwili pada haslo ze wisloka wybiegla po flage. My wjezdzamy z brama i ruszamy na boisko pomagajac Unii, gdy postawilismy sie Wisloce zaczynaja sie cofac z boiska pod klate. Jednego debiczana zabrala karetka.
Dlaczego nie napiszesz z jakiego jesteś klubu?
Stal Gorzyce.
ODRA WODZISŁAW
-
Jakub
aliens pisze:Legia Chełmża-Górnik Konin, relacja Sparty Brodnica.
Na mecz naszych przyjaciół z Legii z Konińskim Górnikiem zbiórkę zaplanowaliśmy na godz 12.30. Zbiera się tam jakieś 40 młodych fanów Sparty z czego jedzie tylko 25 osób. Gdy jesteśmy już za Brodnicą, dzwonią małolaci którzy twierdza ze widza Konin jak jezdzi po miescie. Postanowlismy zjechac na bok 3 auta(szkoda ze tylko trzech chlopakow z ekipy) i czekamy za Górnikiem żeby ustalić zasady walki. Górnik się zatrzymuje, wychodzi do nich jeden chłopak od nas i oznajmia ze jest nas trzech z ekipy i jak chcą sie sprawdzić to nich poczekają z 30 min bo chlopacy wlasnie sie zbieraja. Kilku z nich przystało na to ale jakiś naćpany baran pokazuje na co stać Konińskich CHULIGANÓW po tym jak oznajmiamy ze to są młodzi kibice nie ekipa. Na to zajeżdzają jeszcze dwa auta z młodymi od nas i kryminalna. Górnik rusza zdecydowanie choć nie wszyscy, po chwili jednak muszą się zrywać z powodu psów.Do Chełmży dojeżdżamy lekko spóźnieni. W drugiej połowie pojawia się nasza ekipa i od razu dzwonimy do Konina i pytamy gdzie są na co jakiś naćpany baran który tylko potrafi bluźnić mówi ze przed Włocławkiem, na co my pytamy czy są w stanie zawrócić.Koleś z Górnika zaczyna się napinać , powiedzielismy co o nich myslimy i sie rozlanczamy. Szkoda ze Górnik nie napisał jak przy tym jak w nas ruszyli byli ekipa atakujacą, a jeden z nich łapie dechy na momencie, drugi nie będzie wspominał kolorowo tego jak jego głowa spotkała się z murem przystanku PKS.Konin jeszcze przez kilka dni naciska naszych przyjaciół z Chełmży o nr tel do nas, na co my nie wyrażamy zgody.Powód: nie będziemy prowadzić rozmów z bajkopisarzami i napinaczami, którzy nie wiedzą co mówią.
Nas na meczu 50 osób!
Bez napinki.
bo fantazja , bo fantazja , bo fantazja jest od tego ....zeby pisac wlasnie takie relacje jaka wy zamieszczacie. brak polemiki z naszej strony , nie bedziemy sie do tego odnosic bo szkoda pisac...
Szkoda tylko ze większość Polski uwierzy wam i niekoniecznie poznając prawdę. No ale cóż jesteście lepiej wypromowani na łamach kibicowskich. Bez napinki.
Brodnica FC Legia
-
paw
bez napinki ale zeby na mecz zgodowiczow jechac z policja to smiech na sali:) na melanzu pomeczowym tez z wami zostali?:)
-
Jakub
Kryminusy wyczajają gdzie zbiórkę miała młodzież i jechali z nimi. Tak jak zostało napisane w relacjach ekipa miała zbiórkę w innym miejscu i jechali nieco później.
Brodnica FC Legia
-
Zupełnie Zielony
autor: Zupełnie Zielony » 29.10.2008, 20:40
piotrekrns pisze:(...)
"Pisz na internecie- bedziesz wielki" - to hasło przewodnie śmiesznych "ekip" które tylko dzieki niemu mogą zaistnieć !
ps. teraz mozecie poczuć się prawdziwymi chuliganami, bo jakaś część osób która to przeczytała napewno uwierzyła w te bajki że.. Unia Nowa Sarzyna + Stal Gorzce przegoniła SWH + ROW.
ku*** do czego to dochodzi, burakom całkiem sie w głowach pierdoli... za niedługo pewno będziecie największymi hoolsami... ale w internecie!
LucassNH
pogrubiłeś mi 2 rzeczy o 300 osobach wbiegających na murawę i tutaj sam nie liczyłem ich ale w gazecie tak pisało, a jeśli chcesz screena ci wyśle co do klatki to kolega, który w tym uczestniczył tak mi powiedział
ADMIN: Spokojniej w podpisie prosimy!
-
BZC_Stalowka
Zupelnie Zielony ogolnie to j**** mnie to co dzialo sie w Sarzynie,ale wez chlopie nie ropzierdalaj mi tatuazy pisaniem o jakims SWH...Chlopie co wy soba prezentujecie?Jakas wielka sila jestescie na tym smiesznym Podkarpaciu?Taka jest prawda ze nie ma tu zadnego poziomu i wy tez sie nie wybijacie.Kogo tak scigacie ze masz o was takie wysokie mniemanie?Czym sobie na to zapracowaliscie?Ciaglym spierdalaniem przed kazdym(glownie Siarka) i nie zatrzymywaniem sie?Takimi chuliganami jestescie?Jakos chyba nikt tego nie widzi i jest z was szydera.Szczerze mowiac jak sie dowiedzialem ze was Sarzyna scignela to sie nawet bardzo nie zdziwilem...
na zawsze dobra marka...
-
justK
najpierw pytasz, a później
nie nie musicie odp
to po co pytasz, skoro nie chcesz znać odpowiedzi.
ZupelnieZielony Twoje bajki już większość tego forum zna.
-
mewa1948
a ty co zaprezentowales tym postem? rozjebałes mnie

-
paquito
Ludzie zamknąć temat!!!!

TYLKO POLSKA!
-
BZC_Stalowka
Wizard nie wiem nawet kim jestes ale mniemam ze jestes z KSW, wiec napisze Ci krotko.Nie odzywaj sie lepiej bo jak dotad to raz walke podjeliscie w Wojkowie pod Mielcem.Dostaliscie szybki w******* i tyle w temacie.Nie chce tu sie napinac i wywyzszac ale Ty naprawde nie powinienes sie o nas wypowiadac,bo my nie mamy na Podkarpaciu zadnej konkurencji.O Resovii nie pisze bo to nasza zgoda i wladamy sobie wspolnie.Brzmi to moze nieskromnie ale jest to sama prawda.I czy tego chcecie czy nie taki stan rzeczy bedzie tu istnial.Wiec pokrytykuj sobie Igloopol itp bo to jest ekipka na waszym poziomie...Bez obrazy...
na zawsze dobra marka...
-
Stopa Mnie Boli
autor: Stopa Mnie Boli » 30.10.2008, 15:20
No to wrzućcie ten filmik i każdy się dowie jak było a nie każdy gada że na fimiku to na filmiku tamto

weselny klimat, tak się zaczyna, jest biały welon a w nim dziewczyna.... strumienie wódki i trochę wina.Zarżnięta świnia...i ten tłusty bit
Zarżnięta Świnia!!!

-
o_
Wizard. pisze:ehehe kolego ze Stali tez bym Ci cos przypomnial sprzed paru din ale ine bede tego rbic.
nadsmienie tylko na OKNIEC wywodu - na internecie 1-0 dla Uni , live 1-0 dla Wisloki.
Uciekac na wlasnym stadionie o juz ostre przegiecie.
ode mnie koniec tematu.
Wal śmiało kolego. Możesz nam odświeżyć pamiec, bo kompletnie nie wiem o co Ci chodzi. Wiec ?
-
SKALPEL
http://pl.youtube.com/watch?v=HOAWvI5legk" target="_blank !
Wisłoka pali wroty gdy widzi że siły się wyrównują i na murawe wjeżdza Stal i reszta chłopaków z Sarzyny . Na filmie widać jak większość goni Wisłokę a reszta ekipy wraca na sektory. Ktoś z biało zielonych przy klacie jeszcze załapuje się na przekopę.
S1951G
-
SKALPEL
Wizard. pisze:dlaczego nie wrzuciles calej awantury ?
wrzuciles sam koniec.. co Wisloka miala stac na murawie ? do kiedy ?
Z początku awantury są tylko fotki na których też widać że chociaż was jest więcej to kilkunastu chłopakow z Unii którzy byli przy fladze w przerwie postawiło się wam (zamaże twarze i zapodam ) a gdy wjeżdza nasza ekipa z resztą Sarzyniaków i są rowne siły to.............. już sam widzisz na filmie
S1951G
-
szczena_uns
Wizard , poprostu aby zakonczyc polemike wklejcie wasz filmik lub przeslicie na pw zainteresowanym i wtedy zakonczy sie klutnia .
W IMIÉ OJCA I SYNA UNIA NOWA SARZYNA
-
SKALPEL
Wizard. pisze:nie dobra bez zatrtow..
napisze Ci jak ja to widze i koniec bedzie to moj ostatni post.
wjezdza wWisloka Wasi uciekaja, Wisloka czeka /stawia sie pare osob z UNS/ po chwili zbiera sie Unia i wjezdza z pomoca sprzetu chocby kosza na smieci ktorym trafiaja jedna z osob.
Dla mnie to koniec dyskusji. osoby z Wisloki nie chca sie tu wypowiadac wlasnie dzieki ludziom jak niektorzy ktorzy nic nie widzieli a komentuja.
a ja widze to tak
wybiegliscie po flage ale kilkunastu Unistów stawia opór
kosze też latały ale po obu stronach :
[link]" target="_blank" target="_blank
Gdy my wjechaliśmy z Unią w równej liczbie no to uciekacie co widać na filmie.
PS. Jak widać prawda nie leży zawsze po środku ...

S1951G