Stal Gorzyce.scipiomaior pisze:Opis z tematu "Relacje":
Dlaczego nie napiszesz z jakiego jesteś klubu?ock pisze:UNIA NOWA SARZYNA - Wisłoka Dębica
Na ten mecz wybieramy sie autokarem w ok 40 osob. Psy przetrzymuja nas przed sama Nowa Sarzyna na jakis polach wyciagajac z autobusu, spisujac i kamerujac wiec na pierwsza polowe nie zdazylismy. Podjezdzamy pod kasy ochroniarze nie chca wpuscic nas na sektory Unii, poniewaz twierdza, ze jestesmy kibice przyjezdni. Gdy wyszlo po nas klikunastu Unistow po chwili pada haslo ze wisloka wybiegla po flage. My wjezdzamy z brama i ruszamy na boisko pomagajac Unii, gdy postawilismy sie Wisloce zaczynaja sie cofac z boiska pod klate. Jednego debiczana zabrala karetka.
24-26 pazdziernik KOMENTARZE
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
RIO YA%F
Re: 24-26 pazdziernik KOMENTARZE
bez napinki ale zeby na mecz zgodowiczow jechac z policja to smiech na sali:) na melanzu pomeczowym tez z wami zostali?:)
Kryminusy wyczajają gdzie zbiórkę miała młodzież i jechali z nimi. Tak jak zostało napisane w relacjach ekipa miała zbiórkę w innym miejscu i jechali nieco później.
a ty co zaprezentowales tym postem? rozjebałes mnie 
Ludzie zamknąć temat!!!! 
-
Stopa Mnie Boli
No to wrzućcie ten filmik i każdy się dowie jak było a nie każdy gada że na fimiku to na filmiku tamto 
-
swoj czlowiek
dokladnie, film wyjasni co nieco.
Wal śmiało kolego. Możesz nam odświeżyć pamiec, bo kompletnie nie wiem o co Ci chodzi. Wiec ?Wizard. pisze:ehehe kolego ze Stali tez bym Ci cos przypomnial sprzed paru din ale ine bede tego rbic.
nadsmienie tylko na OKNIEC wywodu - na internecie 1-0 dla Uni , live 1-0 dla Wisloki.
Uciekac na wlasnym stadionie o juz ostre przegiecie.
ode mnie koniec tematu.
http://pl.youtube.com/watch?v=HOAWvI5legk" target="_blank !
Wisłoka pali wroty gdy widzi że siły się wyrównują i na murawe wjeżdza Stal i reszta chłopaków z Sarzyny . Na filmie widać jak większość goni Wisłokę a reszta ekipy wraca na sektory. Ktoś z biało zielonych przy klacie jeszcze załapuje się na przekopę.
Wisłoka pali wroty gdy widzi że siły się wyrównują i na murawe wjeżdza Stal i reszta chłopaków z Sarzyny . Na filmie widać jak większość goni Wisłokę a reszta ekipy wraca na sektory. Ktoś z biało zielonych przy klacie jeszcze załapuje się na przekopę.
-
szczena_uns
- Kontakt:
Wizard , poprostu aby zakonczyc polemike wklejcie wasz filmik lub przeslicie na pw zainteresowanym i wtedy zakonczy sie klutnia .