ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
4fan_player
a kto powiedział że chciałem "pojechać" z żydem?;> masz racje bez odbioru bo nie warto pisać z Tobą jak dla Ciebie jedynym problem jest to że nikt nie pojawił się na rynku
bez odbioru
-
nikczemny
To jest tragedia że tak łopatologicznie trzeba wszystko niektórym tłumaczyć, i tak bez skutku.
ZAWSZE świętowaliśmy mistrzostwa czy tez awans do pierwszej ligii na jednym meczu - murawa,medale, potem rynek.
ZAWSZE na meczu ostatnim.
W tym roku tez będziemy
Nie jest to żaden ku*** wyczyn, zwykła tradycja.
Pójdzie parę koła ludzi, policji będzie tyle co podczas stanu wojennego a wokół nas krążyć będzą lanosy, passaty, polonezy,seicenta i pandy - i tyle będzie sensacji.
I tak samo by było jakbyśmy wczoraj poszli na rynek łamiąc tradycję po to by zaspokoić Isaaca.
Jeśli masz choć cień przypuszczenia że Wisła nie poszła na rynek bo się czegoś bała to jesteś niespełna rozumu.
Jeśli zaś chcesz na siłę tu pompować balon napinki bo wpadłeś na wspaniały pomysł jak odreagować słuchanie 90 minut dopingu, oglądanie porażki piłkarzy i bycie świadkiem jak twój wróg nr 1 zdobywa mistrza - to śmiało, pisz dalej.
-
TSNH
Isaac wymiata.....
już od dłuższego czasu na tym forum
NOWA HUTA (BIEŻANÓW)
-
4fan_player
Dokładnie chyba w razie kolejnego mistrzostwa Wisły będzie trzeba zrobić fetę na rynku specjalnie dla niego i dla forum kibice.net

-
mic
-
iluminati
Przepraszam ze nie na temat .. ale kibice Widzewa dopieli swego Zuba nie ma jest Wójcik ....
Przepraszam za offa..
CALSBERG - PROBABLY THE BEST BEER IN THE WORLD
-
chojny widzew
Cyrk po prostu. To że Wisła nie zrobiła fety na rynku to tylko i wyłącznie ich sprawa, trzeba miec ciężko nasrane we łbie żeby to tu poruszac i robic zarzuty że nie poszli na ten zasrany rynek. Paranoja do kwadratu, dopóki takie osoby będą na forum to nie będzie normalnie
-
KYLIMANDŻARO
chojny widzew pisze:Cyrk po prostu. To że Wisła nie zrobiła fety na rynku to tylko i wyłącznie ich sprawa, trzeba miec ciężko nasrane we łbie żeby to tu poruszac i robic zarzuty że nie poszli na ten zasrany rynek. Paranoja do kwadratu, dopóki takie osoby będą na forum to nie będzie normalnie
otoz to. tyczy sie to zreszta wielu ekip, bardzo wielu. takie dziwne zachowania i oskarzenia.
j****
-
gawcio[Sekcja Muszyna]
autor: gawcio[Sekcja Muszyna] » 21.04.2008, 19:18
ef pisze:Ale p[erdolenie ze mecz slaby kibicowsko. Od kiedy to standardy oceny kibicowskiej meczu analizuje sie tylko i wylacznie na podstawie rac i kartonikow?
Kibicowsko mecz ZAJEBISTY bo doping byl po prostu rewelacyjny, a doping to najlepsza forma "oprawy" meczowej jaka moga zrobic kibice. Wczoraj spiewal caly stadion, goscie ze swoimi "k******" nie byli w stanie sie przebic.
Czy o Turkach albo Serbach mowi se ze sa "dwunastym zawodnikiem" bo maja zajebiste sektorowki czy ze wzgledu na pieklo jakie gotuja na swoim stadionie przez fanatyczny doping? Wiec blagam was, nie pierdolcie o swiecidelkach bo rzygac sie chce.
Zdobyc tytul mistrzowski na wygranych derbach w obecnosci, cyt. "800 kibicow z nizin spolecznych", jak samych ich okreslil pewien znany kibic Cracovii - przezycie bezcenne, ktorego nikt nie odbierze.
ps- rozbraja mnie tez rozkmnika z Rynkiem, o ktorej wyszliscie ze stadionu i o ktorej dotarliscie bo zdazylem zorganizowac browara pod stadionem i dwa na miescie z pizza, a was jeszcze nie bylo....
a mnie z tego wszystkiego najbardziej smiesza wisloki co sie tlumacza jak by mama i tata z kablem nad nimi stala...
wypiles piwo w spokoju ? super extra ... pochwal sie kolega po fachu.

-
nikczemny
gawcio[Sekcja Muszyna] pisze:ef pisze:Ale p[erdolenie ze mecz slaby kibicowsko. Od kiedy to standardy oceny kibicowskiej meczu analizuje sie tylko i wylacznie na podstawie rac i kartonikow?
Kibicowsko mecz ZAJEBISTY bo doping byl po prostu rewelacyjny, a doping to najlepsza forma "oprawy" meczowej jaka moga zrobic kibice. Wczoraj spiewal caly stadion, goscie ze swoimi "k******" nie byli w stanie sie przebic.
Czy o Turkach albo Serbach mowi se ze sa "dwunastym zawodnikiem" bo maja zajebiste sektorowki czy ze wzgledu na pieklo jakie gotuja na swoim stadionie przez fanatyczny doping? Wiec blagam was, nie pierdolcie o swiecidelkach bo rzygac sie chce.
Zdobyc tytul mistrzowski na wygranych derbach w obecnosci, cyt. "800 kibicow z nizin spolecznych", jak samych ich okreslil pewien znany kibic Cracovii - przezycie bezcenne, ktorego nikt nie odbierze.
ps- rozbraja mnie tez rozkmnika z Rynkiem, o ktorej wyszliscie ze stadionu i o ktorej dotarliscie bo zdazylem zorganizowac browara pod stadionem i dwa na miescie z pizza, a was jeszcze nie bylo....
a mnie z tego wszystkiego najbardziej smiesza cracovioki co sie tlumacza jak by mama i tata z kablem nad nimi stala...
wypiles piwo w spokoju na rynku ? super extra ... pochwal sie kolega po fachu.
ot, mała korekta w twoim tekście
-
creative
z nizin społecznych>?????kto niby tak powiedział???
Do d*** z taką robotą.
-
gawcio[Sekcja Muszyna]
autor: gawcio[Sekcja Muszyna] » 21.04.2008, 19:29
nikczemny pisze:gawcio[Sekcja Muszyna] pisze:ef pisze:Ale p[erdolenie ze mecz slaby kibicowsko. Od kiedy to standardy oceny kibicowskiej meczu analizuje sie tylko i wylacznie na podstawie rac i kartonikow?
a mnie z tego wszystkiego najbardziej smiesza cracovioki co sie tlumacza jak by mama i tata z kablem nad nimi stala...
wypiles piwo w spokoju na rynku ? super extra ... pochwal sie kolega po fachu.
ot, mała korekta w twoim tekście
zenua ...

-
koshu
Za 2 tygodnie należy wybrać się do Krakowa by obejrzeć Derbową oprawę...
Godna uwagi liczba Dyskobolii w Poznaniu oraz oprawa Korony.
Ostatnio zmieniony 21.04.2008, 20:16 przez
koshu, łącznie zmieniany 1 raz.
!!!
-
Szejk
creative pisze:z nizin społecznych>?????kto niby tak powiedział???
Maleńczuk
wypowiedz przed derbami
Kibicuje Pan jednak Cracovii?
- Jestem jej kibicem we wszystkich dyscyplinach. Od dziecka, od zawsze, miłość do tego klubu wyssałem z mlekiem matki.
Dlaczego akurat temu klubowi?
- To jest klub reprezentujący niziny społeczne, ludzi poszukujących pracy, będących na rozdrożu. Nie jest to klub establishmentu, tak jak Wisła, tylko klub ludzi z ulicy.
st.Marynarz pisze:Niema co juz pisac o nie pojawienu sie Wisły na rynku nie od dzisiaj wiadomo ze Wisła to Ultraska a Cracovia Bandytka i niema co pierdolic
-
AndyKSG
ZAmknac juz ten temat w pizdu jest juz Poniedzialek a dobrze wiemy,ze Krakusy maga tak pisac do upadlego a i tak nikt nie ustapi......
-
deltaKSD
koshu pisze:Godna uwagi liczba Groclinu w Poznaniu
Zmień na Dyskobolię
Pozdrawiam
-
gawcio[Sekcja Muszyna]
autor: gawcio[Sekcja Muszyna] » 21.04.2008, 20:52
Szejk pisze:creative pisze:z nizin społecznych>?????kto niby tak powiedział???
Maleńczuk
wypowiedz przed derbami
Kibicuje Pan jednak Cracovii?
- Jestem jej kibicem we wszystkich dyscyplinach. Od dziecka, od zawsze, miłość do tego klubu wyssałem z mlekiem matki.
Dlaczego akurat temu klubowi?
- To jest klub reprezentujący niziny społeczne, ludzi poszukujących pracy, będących na rozdrożu. Nie jest to klub establishmentu, tak jak Wisła, tylko klub ludzi z ulicy.
co jak co ale cos w tym jest racji...
i bogu dzieki czym mniej rozwydrzonych dzieciakow tym lepiej ...
Cracovia Pasy po wsze czasy
-
Szejk
Kolumbijska telewizja na derbach Krakowa
Dziennikarze z Ameryki Południowej chcieli sfilmować kibiców
Na meczach Wisły Kraków gościły już telewizje z różnych części świata. W ubiegłym sezonie na Reymonta przyjechała nawet angielska Sky. Ale tego jeszcze nie było. Na derbach Krakowa zjawiła się kolumbijska stacja telewizyjna.
Zadaniem trzyosobowej grupy Kolumbijczyków było zarejestrowanie zachowań kibiców na trybunach i wyemitowanie zebranego materiału w programie dokumentalnym.
futbol.pl
st.Marynarz pisze:Niema co juz pisac o nie pojawienu sie Wisły na rynku nie od dzisiaj wiadomo ze Wisła to Ultraska a Cracovia Bandytka i niema co pierdolic
-
hyundai
Kolesiu z muszyny czy jak ci tam. Weź na wstrzymanie. Ta sekcja działa w tej Muszynie gdzie w styczniu tłuklismy gostków przez trzy dni, będąc w wislackich szalikach i czapkach? Jesli tak to sekcję macie zajebistą, ale długodystansowców. Tak wytrwale spierdalających nie ma nigdzie. Wiedzieliście gdzie jestesmy zakwaterowani i nic.... Cisza, pewnie głowna ekipa wyjechała na ferie.
-
Twoje Zdrowie
Twoje Zdrowie pisze:Zaraz, zaraz, Wisła niby wiedziała dużo wcześniej jak Pasy będą oprawiać i? Machnięty na szybko rym? Gdzie ten łomot? Trochę słabo wykorzystana wiedza.
Edit: Chyba, że odpowiedź też na D była?

Ktoś z TSu odpowie czy odpowiedź miała być na D?
-
Tommy
A co mieli ci specjalnie odjebać na kolorowej szmacie zajebistą czcionke na dowód
Juz chyba ktos z Pasiaków wspomniał wczesniej o włamie na strone Opravców
Wisła nie zaprezentowała oprawy i c*** co do sytuacji na Rynku to rzeczywiści świetne miejsce na potwierdzenie swojej władzy w Krakowie czyli pod kamerami i policją co kilkadziesiąt metrów
-
creative
thx za cytat, do następnych derbów.
Do d*** z taką robotą.
-
Cracovia
Czyżu TSW pisze:A mnie się ogólnie derby podobały, bo jednak mimo wszystko mają swój klimat i niezależnie od tego co dane ekipy pokażą to czuć tą specyfikę. Ręcę mi opadają od tekstów czemu nie było nas na rynku,gdzie nasz oprawa itd. Zostało to wyjaśnione i rozkminianie tego na dwóch stronach chyba mija się z celem. Troszkę któryś Pasiastych przesadził mówiąc , że "rządzili" z Tychami i Lechem na Rynku. Owszem była ich nawet spora grupa,ale weszli na rynek, krzyknęli dwa razy "Hej Hej..." i WTSK i jak się pojawili na tym rynku,tak szybko zniknęli, więc jakoś specjalnie tego rządzenia nie było widać. Tylko takie małe pytanie do KSC. Dlaczego żeście się tak na czarno wszyscy poubierali? Żałoba,czy jakiś nowy lansik na Kałuży?
żaden lansik, po prostu w czasie jakiejś awanti, policji później ciężej jest znaleźć sprawców.
-
Twoje Zdrowie
Tommy - na kolorowej szmacie to właśnie było. No ale jak to był łomot to luz.
-
st.Marynarz
Niema co juz pisac o nie pojawienu sie Wisły na rynku nie od dzisiaj wiadomo ze Wisła to Ultraska a Cracovia Bandytka i niema co pierdolic ze po ostatnim meczu nawet jak by nie było dla was Mistrza to po takim meczu jeszcze wygranym przez was naturalne jest ze kibice wysypuja sie na miasto gdzie do poranych godzin idze melanz a to ze Pasy zdominowały ten dzien w Krk widze zajebiscie was szczypie i sie głupio tłumaczycie "żal.pl"
-
tlen
Cracovia pisze:
żaden lansik, po prostu w czasie jakiejś awanti, policji później ciężej jest znaleźć sprawców.
A jeszcze ciezej jesli wszyscy maja na sobie koszulki klubowe i szaliki

-
index
Kiju pisze:VJ pisze:bartex pisze:ciekawe co tam Pogoń na dzisiejszą stratę kolejnej dużej ładnej flagi. Rośnie ich liczba oj rośnie...
w ogóle dziwna sytuacja kolo prowadzi doping Szczakowianki i jest tam legendą ruchu kibicowskiego a za chwike jest kibicem Pogoni, o co tu chodzi
ten kolo jest legendą jaworznickiego ruchu kibicowskiego a nie Szczakowianki. Koleś jest sympatykiem Pogoni i jaworznickich drużyn bez względu na barwy. W latach 90. widoczny na meczach Victorii.
Wiec koles mocno dziwny jest...bo ja nie potrafie sobie wyobrazic abym mogl chodzic i dopingowac 3 rozne kluby

nie Twój temat nie ingeru bo zazyczaj i tak malo wiesz
a dla calej reszty z 2 ostatnch stron - macie temat krakowski wiec tam sie udzielajcie, bo wasze wypociny juz przestalu 90% Polski interesowac
-
kawał chuja
- ostatnie ostrzeżenie
st.Marynarz pisze:Niema co juz pisac o nie pojawienu sie Wisły na rynku nie od dzisiaj wiadomo ze Wisła to Ultraska a Cracovia Bandytka i niema co pierdolic ze po ostatnim meczu nawet jak by nie było dla was Mistrza to po takim meczu jeszcze wygranym przez was naturalne jest ze kibice wysypuja sie na miasto gdzie do poranych godzin idze melanz a to ze Pasy zdominowały ten dzien w Krk widze zajebiscie was szczypie i sie głupio tłumaczycie "żal.pl"
Mało wiesz.
Wisła Pany
-
Morpheus05
[quote="koshu"]Za 2 tygodnie należy wybrać się do Krakowa by obejrzeć Derbową oprawę...
Ha,ha,ha...za**biście ci to wyszło
Normalnie ubaw po pachy.
Jesteś prze ch*j !
p.s.
A tak na serio, to zmień debilu lekarza, bo ten cię oszukuje !
-
Tommy
Twoje Zdrowie pisze:Tommy - na kolorowej szmacie to właśnie było. No ale jak to był łomot to luz.
Dokładnie na szmacie żeby tacy jak ty nie mylili ją z oprawą której tego dnia być nie mogło

-
pMaHsDy
Przepraszam wszystkich urażonych za napisanie "Wisła" z małej litery, to było na serio niespecjalnie, a ponadto, wiślacy - wy lekko zestresowani jesteście z tego co tu czytam, a po wygranych derbach i zdobyciu mistrzostwa to jest wg mnie lekko nieuzasadnione, po drugie kogoś tu poniosła fantazja, gdy pisał, że na meczu z Cracovią Wisła zdobyła mistrzostwo, wiadomo, że nie zdobyła, kolejna sprawa - to że Cracovia ubiera się na czarno to nie jest jakaś nowość więc jak ktoś dopiero teraz to zauważył to gratuluję spostrzegawczości;) Jeden z Was tu napisał, że przez Rynek przeszliśmy i zniknęliśmy, sorki, ale byliśmy zaraz koło rynku jeszcze bardzo długo (Rynku Głównego w Krakowie, żeby ktoś nie pomyślał że o innym rynku mowa) Do kolegów Pasiaków apelował bym by w tej całej nienawiści do Wisły starali patrzyć się mimo wszystko obiektywnie, jeśli chodzi o doping Wisła na serio super, lepszy kojarzy mi się tylko z Poznaniem... Któryś z Was tu wyskoczył na mnie, że czytam komentarze na Interii, owszem czytam, bo wyobraźcie sobie, że nie każdy wchodzi na forum kibicowskie i myślę, że komentarze na Interii mimo wszystko są bardziej opiniotwórcze niż te z tego forum (nie mówię o opinii wśród tzw. "kumatych"), no i z takich komentarzy rzeczywiście Wisła wyrasta na mega potęgę, a potem idziemy na Rynek i nie ma potęgi za to jest 5 stron tłumaczenia się. A teraz sobie po mnie jedźcie... Pozdrawiam i apeluję o spokój do wszystkich stron
-
H_C
Szejk pisze:
H_C pisze:Otóż wiem że sie klub odwoływał - ale co to zmienia??!! trzeba było z góry założyć, że Wam nie otworzą trybuny i nie patrząc na nic robic oprawe na C - nawet jesliby otwarli D oprawe mozna było pokazać na C. Daliście dupska i tyle.
A Ty jesteś głupi czy tylko udajesz?
Sektor C a sektor D to całkowicie dwie rózne trybuny, przede wszystkim róznica ilości rzędów krzesełek, wysokości - szerokości trybuny itp itd, jeśli chciałbyś przenieść oprawę z D na C czy na odwrót to trzeba by było ją zniszczyć i robić od nowa. Ale jak już ktoś mądry napisał "tu się wytnie , tam się wklei" i w 3 dni powstanie nowa
A d*** to dali Opravcy, chyba już się dowiedzieli o co chodzi.. zresztą nie po raz pierwszy
Co do rynku - nie było wielotysięcznego wislackiego przemarszu powiem wiecej nie było nawet jednostek które by sie ujawniły na rynku.
feta jak i przemarsz ma być po Sosnowcu. Ale jak się czyta jedynie komentarze na interii.peel to się o tym nie wie.
Widze, że myślenie w Twoim przypadku jest sprawą drugorzędną.
Prosta sprawa:
Zamykają trybune - wiemy o tym 3 tygodnie wczesniej - robimy oprawe na inną trybune - otwierają nam zamkniętą trybune 3 dni przed meczem - h**, oprawe robimy na sektorze, na który była przeznaczona - koniec.
Nie mówie tu o fecie mistrzowskiej bo to, że ma byc ona po Sosnowcu to wiem. Mówie o jakimkolwiek ujawnieniu się w jakby nie było centrum miasta po wygranych derbach.
Nie wiem, może ty sobie lubisz poczytać komentarze na interii - ja nie bardzo.
Ktoś tam coś pisał, że dla Wisły oprawy to nic szczególnego - przypomnijcie sobie jak żeście płakali jak Wam tutaj niejednokrotnie ktos jechał, że nie mieliście za specjalnej oprawy - no przepraszam ale ludzie, dla których oprawa to jest nic tak się nie zachowują.
Co do tego, że weszliśmy na rynek i z niego zeszliśmy - dla chcącego nic trudnego - nie trudno było nas znaleźć.
Koniec tematu z mojej strony.
Zdrowia
-
haha..
czytam, czytam i .. podsumowując to beka jak skurwysyn.
oburzenie Pasów bo Wisła nie poszła na rynek, miejsce najbardziej przypałowe w Krakowie, tym bardziej po derbach. Wiem, bo tu mieszkam i wiele rzeczy już widziałem na tym rynku.
czy Wisła po ostatnich derbach robiła jakieś pochody na rynek? nie przypominam sobie, były jakieś zamieszania tutaj w komentarzach że Wisły na rynku nie było? nie przypominam sobie.. dlatego dziwią mnie te pociski Pasów, czyżby chęc pokazania zgodom kto "rządzi" ? szukaliście wrażen? trzeba było ruszyć d*** z rynku i podążyć na mniej przypałowe miejsca jak choćby Nową Hutę czy osiedla, tam pełno Wisły, chętnej do konfrontacji .
po drugie czy rynek to jakiś wyznacznik siły w Krakowie ? jeśli ktoś tak uważa to jest upośledzony umysłowo.
kolegi wyżej i jego podobnych też nie kumam, nie było oprawy i c***. Sprawa Wisły. Tłumaczenie chujowe ? dla mnie zrozumiałe.
wkurwia mnie takie gdybanie, tym bardziej osób typu st.Marynarz który podejrzewam nigdy nie widział choćby paru chłopaków z Wisły [link] , nie wspominając o całej ekipie z Reymonta.
skończcie bredzić w internecie, temat zamknąc, niektórzy niech odetchną i szykują się do następnych swoich meczy.
Dobranoc
Globetrotters
-
DiDuLa
[link] <--strona dotycząca wydarzeń z dnia 22/23 marca w Krakowie- Mydlnikach .
-
nikczemny
H_C pisze:
Co do tego, że weszliśmy na rynek i z niego zeszliśmy - dla chcącego nic trudnego - nie trudno było nas znaleźć.
nas też
-
caly w kropki
Ja niektorych to nie kumam tu. Wisal wygrywa, ma mistrza i to chyba normalna sprawa ze wala wszyscy na rynek i przy spiewach i browarach swietowac do rana mistrza i wygrane derby... Typ tu pisal o osiedlach

to co wy ku*** wislacy tam swietowaliscie i po klaciorach wina ciagneliscie. Naturalne jest to ze sie wali do centrum i takie tam. Normalne tylko nie dla was.
Cytat:
Wiem, ze nie ten temat, ale ta murawa to ladna patologia byla XD