Nie została ona zaprezentowana.grand pisze:na fotkach widać że GKS Bełchatów miał jakis transarent(chyba czesc oprawy) zaprezentowaliscie to, co na nim było napisane ?
Komentarze Wszystkie Ligi (18-20.04)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
CKSCZELADZ
- Kontakt:
Buli Jaworzno napisal:
No i nadal oczekuje wyjasnienia od Ciebie, co miales na mysli piszac w swojej relacji z wczorajszego meczu cyt.
Skoro masz problemy z pamiecia i piszesz przez "ogrodek" o naszych wyjazdach i problemach z nimi, to odsylam Cie na nasza www, gdzie kazdy wyjazd opisujemy i podajemy liczby na tyle ile mozemy sensownie (czyt. nie zaokraglamy z 33 do "50" a ewentualnie z 66 do "ok 70" i dokumentujemy to fotkami w przeciwienstwie do Was. To to jest moje krotkie wyjasienie, bo osobiscie mnie to jak sie prezentujecie calkowicie nie obchodzi). Problemy z wyjazdami mamy ciagle a to ze wzgledu na smrod ktory ciagnie sie juz 2gi rok za duza czescia naszej ekipy po jednym z meczow w Waszym miescie, a ze ta ekipa jest akurat glowna dowodzaca u nas to jest jak jest, ale jakos sobie radzimy i jest raz lepiej raz gorzej.Do CKS CZELADZ:
Zauważyłem że coś bardzo często macie problemy z wyjazdami z czego wynikają mniejsze liczyby wyjazdowe... jakieś problemy przed Łazowianką.. coś potem było teraz do naS...
My również mieliśmy listę imienną gdy jechaliśmy do Was, więc niewiem co w tym dziwnego...
Cieszy jednak fakt że wkońcu jakaś nie zła ekipa zawitała na Stadion Miejski w Jaworznie.
Powodzenia w walce o wicelidera bo ponoć to miejsce ma być promowane baranżami o awans..
No i nadal oczekuje wyjasnienia od Ciebie, co miales na mysli piszac w swojej relacji z wczorajszego meczu cyt.
(reszte juz pomijam...)CKS w większości złożona z kibiców Sosnowieckiego pierwszoligowca.
-
DOLNOSLAZAK
Co do riposty Wisły- Opravcy musieli wielokrotnie rozwijać, udowadniać ochronie, że nie ma żadnych zakazanych motywów na sektorówce co zostało dostrzeżone przez drugą stronę i na szybko sklecili riposte. Czy celna? nie wiem. U nas na sektorze była nie widoczna i mało kto rozczytał tekst.
Dużo rzeczy już zostalo opisane, więc nie będe się powtarzał.
Śmiesznie było jak kolo z ochrony wywinął orła przy nas jak biegł.
Dziwne wrażenie zrobiła na mnie gościówaco stała z małym dzieckiem na rękach jak wkoło latały kamienie, ale to w sumie szczególy.
Dużo rzeczy już zostalo opisane, więc nie będe się powtarzał.
Śmiesznie było jak kolo z ochrony wywinął orła przy nas jak biegł.
Dziwne wrażenie zrobiła na mnie gościówaco stała z małym dzieckiem na rękach jak wkoło latały kamienie, ale to w sumie szczególy.
-
DOLNOSLAZAK
-
DOLNOSLAZAK
spokojny keczup - kultury troche...
co do szalikow - ok...w to akurat moge uwierzyc...
ale my jak sobie zapewnilismy awans do II ligi to bylo nas na rynku (po Nidzie) ok.3.000 a fete mielismy po ostatnim meczu z Motorem...a was po zdobyciu mistrza i wygranych derbach - 0 (no chyba ze incognito)...
czekam na riposte
ale my jak sobie zapewnilismy awans do II ligi to bylo nas na rynku (po Nidzie) ok.3.000 a fete mielismy po ostatnim meczu z Motorem...a was po zdobyciu mistrza i wygranych derbach - 0 (no chyba ze incognito)...
czekam na riposte
-
szalona musztarda
Idac twoim tokiem rozumowania to powinnismy isc na rynek w sobote po porazce Dyskobolii z Lechem, feta jest po ostatnim meczu i tyle w temacie.isaac pisze:spokojny keczup - kultury troche...
czekam na riposte
-
4fan_player
-
KYLIMANDŻARO
otoz to. tyczy sie to zreszta wielu ekip, bardzo wielu. takie dziwne zachowania i oskarzenia.chojny widzew pisze:Cyrk po prostu. To że Wisła nie zrobiła fety na rynku to tylko i wyłącznie ich sprawa, trzeba miec ciężko nasrane we łbie żeby to tu poruszac i robic zarzuty że nie poszli na ten zasrany rynek. Paranoja do kwadratu, dopóki takie osoby będą na forum to nie będzie normalnie
Maleńczukcreative pisze:z nizin społecznych>?????kto niby tak powiedział???
wypowiedz przed derbami
Kibicuje Pan jednak Cracovii?
- Jestem jej kibicem we wszystkich dyscyplinach. Od dziecka, od zawsze, miłość do tego klubu wyssałem z mlekiem matki.
Dlaczego akurat temu klubowi?
- To jest klub reprezentujący niziny społeczne, ludzi poszukujących pracy, będących na rozdrożu. Nie jest to klub establishmentu, tak jak Wisła, tylko klub ludzi z ulicy.
http://kibice.net/forum/viewtopic.php?t=800&start=390Magister Blokers pisze:A co tam w Elblągu się działo ?
W Temacie Masz Nasza Relacje z "pracowitej" Soboty
Kolumbijska telewizja na derbach Krakowa
Dziennikarze z Ameryki Południowej chcieli sfilmować kibiców
Na meczach Wisły Kraków gościły już telewizje z różnych części świata. W ubiegłym sezonie na Reymonta przyjechała nawet angielska Sky. Ale tego jeszcze nie było. Na derbach Krakowa zjawiła się kolumbijska stacja telewizyjna.
Zadaniem trzyosobowej grupy Kolumbijczyków było zarejestrowanie zachowań kibiców na trybunach i wyemitowanie zebranego materiału w programie dokumentalnym.
futbol.pl
-
Twoje Zdrowie
żaden lansik, po prostu w czasie jakiejś awanti, policji później ciężej jest znaleźć sprawców.Czyżu TSW pisze:A mnie się ogólnie derby podobały, bo jednak mimo wszystko mają swój klimat i niezależnie od tego co dane ekipy pokażą to czuć tą specyfikę. Ręcę mi opadają od tekstów czemu nie było nas na rynku,gdzie nasz oprawa itd. Zostało to wyjaśnione i rozkminianie tego na dwóch stronach chyba mija się z celem. Troszkę któryś Pasiastych przesadził mówiąc , że "rządzili" z Tychami i Lechem na Rynku. Owszem była ich nawet spora grupa,ale weszli na rynek, krzyknęli dwa razy "Hej Hej..." i WTSK i jak się pojawili na tym rynku,tak szybko zniknęli, więc jakoś specjalnie tego rządzenia nie było widać. Tylko takie małe pytanie do KSC. Dlaczego żeście się tak na czarno wszyscy poubierali? Żałoba,czy jakiś nowy lansik na Kałuży?
-
Twoje Zdrowie
Przepraszam wszystkich urażonych za napisanie "Wisła" z małej litery, to było na serio niespecjalnie, a ponadto, wiślacy - wy lekko zestresowani jesteście z tego co tu czytam, a po wygranych derbach i zdobyciu mistrzostwa to jest wg mnie lekko nieuzasadnione, po drugie kogoś tu poniosła fantazja, gdy pisał, że na meczu z Cracovią Wisła zdobyła mistrzostwo, wiadomo, że nie zdobyła, kolejna sprawa - to że Cracovia ubiera się na czarno to nie jest jakaś nowość więc jak ktoś dopiero teraz to zauważył to gratuluję spostrzegawczości;) Jeden z Was tu napisał, że przez Rynek przeszliśmy i zniknęliśmy, sorki, ale byliśmy zaraz koło rynku jeszcze bardzo długo (Rynku Głównego w Krakowie, żeby ktoś nie pomyślał że o innym rynku mowa) Do kolegów Pasiaków apelował bym by w tej całej nienawiści do Wisły starali patrzyć się mimo wszystko obiektywnie, jeśli chodzi o doping Wisła na serio super, lepszy kojarzy mi się tylko z Poznaniem... Któryś z Was tu wyskoczył na mnie, że czytam komentarze na Interii, owszem czytam, bo wyobraźcie sobie, że nie każdy wchodzi na forum kibicowskie i myślę, że komentarze na Interii mimo wszystko są bardziej opiniotwórcze niż te z tego forum (nie mówię o opinii wśród tzw. "kumatych"), no i z takich komentarzy rzeczywiście Wisła wyrasta na mega potęgę, a potem idziemy na Rynek i nie ma potęgi za to jest 5 stron tłumaczenia się. A teraz sobie po mnie jedźcie... Pozdrawiam i apeluję o spokój do wszystkich stron
http://mydlniki.blog.onet.pl <--strona dotycząca wydarzeń z dnia 22/23 marca w Krakowie- Mydlnikach .
Dla twojej informacji i reszty to są chłopaki z Czarnych Jasło na derbach w Krośnie w maju 2007 roku a nie Wisłahaha.. pisze:
wkurwia mnie takie gdybanie, tym bardziej osób typu st.Marynarz który podejrzewam nigdy nie widział choćby paru chłopaków z Wisły http://i27.tinypic.com/hwbfwi.jpg , nie wspominając o całej ekipie z Reymonta.
Ostatnio zmieniony 22.04.2008, 11:30 przez N_, łącznie zmieniany 1 raz.