Komentarze 17-19 Sierpień

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Kiju

Re: .

Post autor: Kiju » 19.08.2007, 11:36

SmileY ZL pisze:W każdym razie zdecydowanie liczba nie do pobicia przez nikogo już w tym sezonie ...
Moze jeszcze ktoś podejmie rękawice i powalczy z ta liczbą 8)

Wyjazd kozacki,nie ma co gadać...
Obrazek

iparts.pl
Draco

Post autor: Draco » 19.08.2007, 11:42

Kiju pisze: I zaraz kilka słow...niestety,od jakiegos czasu na sektor "pod zegarem",jest sprzedawana tylko taka ilosc biletów,ile jest krzesełek...wyglada to tak,jakby w młynie braklo osob..
Kiju ile oficjalnie jest miejsc pod zegarem?

Szczepan

Post autor: Szczepan » 19.08.2007, 11:42

WhiteFanatic pisze:
heh Widzew osmieszył się skandowaniem: Wisła krakowska to stara k**** żydowska

Widzew osmiesza sie nie tylko w ten sposob....wystarczy przeczytac forum i sam zobaczysz ze tylko kibice widzewa maja odmienne zdanie na kazdy temat...
*najpierw ze stadion ŁKSu to ruina :shock:
*frekwecja na ŁKSie do kitu :shock:
*oprawa 3ligowa...... :shock:
*szale ktorych nie bylo(Legia) :shock:
*itd...

Wszystki ataki odparte......nic nie poparli zadnym dowodem ..... :!: :!:

Oni wiedza swoje i wydaje im sie ze sa najlepsi..a tak nie jest!!! :!:

NAPINKA NIE MA KONCA..... :!: :?
Musisz zrozumieć jedno. Wpisać sie tu moze każdy ale to nie znaczy że kazdy prezentuje zdanie kibiców Widzewa tylko SWOJE WŁASNE zdanie.
Akurat że wasza oprawa jest 3 ligowa powiedział jeden koleś a reszta Widzewiaków piszących tutaj przyznała że fajna
Szczytem nowoczesnej techniki to raczej wasz stadion nie jest ale zamiast oceniac nasze wypowiedzi popatrz na wypowiedzi swoich kolegów po szalu odnosnie naszego stadionu..
o frekwencji sie nie wypowiadam bo tutaj zawsze bedzie kłótnia czy kogos bylo 8000 czy 8001

B-M-H
ban

Post autor: B-M-H » 19.08.2007, 11:42

http://pl.youtube.com/watch?v=Gbr4qL5ILzw i to by bylo natyle w tym temacie -zerowa reakcja ...Ave ŚląskiMotor!!!

(---)

Post autor: (---) » 19.08.2007, 11:42

tak przegralismy bitwe na doping.
jest nam bardzo przykro..

ale nurtuje mnie inna sprawa...
zaintonowane przez sektor boczny na ktorym siedzialy smieszni napinacze " Wisla Krakowska to stara ku**a ZYDOWSKA " wywolala u nas salwe smiechu .

ale gdy caly mlyn zaczal to samo spiewac to juz nam oczy wyszly na wierzch.
czy wy jestescie normalni?
zastanowcie sie czasem co wogole spiewacie.

a co do waszego dopingu.
moze i glosny, moze i rowny,
ale w sumie poza 3-5 przyspiewkami to nic innego u was nie slychac.
poraz kolejny przez pol meczu "Tylko Lodzki Widzew w naszych sercach..." nudno sie u Was robi...

bez napinki 8)

Kiju

Post autor: Kiju » 19.08.2007, 11:46

Draco pisze:
Kiju pisze: I zaraz kilka słow...niestety,od jakiegos czasu na sektor "pod zegarem",jest sprzedawana tylko taka ilosc biletów,ile jest krzesełek...wyglada to tak,jakby w młynie braklo osob..
Kiju ile oficjalnie jest miejsc pod zegarem?
1276 miejsc

i tylko tyle ludzi moze obecnie byc pod zegarem...szkoda,bo spokojnie wejdzie 2000 :?
Obrazek

Malibu

Post autor: Malibu » 19.08.2007, 11:50

Kiju pisze:
SmileY ZL pisze:W każdym razie zdecydowanie liczba nie do pobicia przez nikogo już w tym sezonie ...

Jakby Legia nie miała takich problemów z zarządem :? i jakby Lech dał im więcej niż 1000 biletów jak w zeszłym sezonie, kiedy 3 dni wcześniej przyjechał Widzew i dostał bodaj 2500 biletów to liczba spokojnie do pobicia ;]

kaskader_(L)

Post autor: kaskader_(L) » 19.08.2007, 11:59

Karlito77 pisze:
kaskader_(L) pisze: dobieracie sobie, kogo atakować, a kogo nie?
ja też byłem spóźniony i sporo czasu jeździłem po Łodzi - dlaczego nikt nie podbił.
a co do tej akcji - jeżeli to prawda - , to moim zdaniem - czyste frajerstwo i tyle. Co ta szyba zawiniła....
nie odpisuj na ogólnym, tylko ewentualnie (aczkolwiek niekoniecznie) na priv.
Ucz się od miastowych, będących po sąsiedzku.
Czyli chcesz powiedzieć że przed meczem jeździliście po całej Łodzi i jeszcze machaliście szalikami i flagami Legii przez okna.?Sorki ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć.

p.s żeby nie było akcji z wybiciem szyby(jeśli była) nie popieram.
oczywiście, że nikt nie machał.... gdzie ja tak napisałem... jesteś widzę ostro.....
na meczu zero szalików, moim zdaniem nie wiesz o czym piszesz, a Twoja akcja to jakiś sen. ile masz lat???

generalnie od razu w Łodzi widać, kto jest miastowy, a kto ma kompleksy.

ŁKS - dziękówka za charakter !!!
hej k.... ch.... kopałeś metro w Warszawie...

Variat

Post autor: Variat » 19.08.2007, 12:20

Posejdon pisze:
Variat pisze:A Polonia w Lublinie sporo wrzuca na Legię...
Ja nie słyszałem ani razu, żeby wrzucali na Legię...
Co najmniej kilka razy Legia to stara...

Jaki mieli w tym cel? Nie wiadomo...

does.not.matter

Post autor: does.not.matter » 19.08.2007, 12:29

kaskader_(L) pisze:oczywiście, że nikt nie machał.... gdzie ja tak napisałem... jesteś widzę ostro.....
na meczu zero szalików, moim zdaniem nie wiesz o czym piszesz, a Twoja akcja to jakiś sen. ile masz lat???
a co ma piernik do wiatraka? ze na meczu zero szalików, to co z wiązku z tym? oznacza ze ktoś tam nie mógł przyjechac do Łodzi z szalikiem? widze ze jak jest coś nie pomysli Legii to zaraz komus się coś przyśniło? ku***... typ napisal ze Legia straciła szal i juz wielkie halo ze strony Legii, jakby stała się rzecz niemożliwa. heh.
generalnie od razu w Łodzi widać, kto jest miastowy, a kto ma kompleksy.
oj. bardzo nas to zabolało, ze jakis typek z Legii ma niezbyt dobrą opinie o nas. Smutno :cry:

Konwiktorska 6

Post autor: Konwiktorska 6 » 19.08.2007, 12:44

Variat pisze:
Posejdon pisze:
Variat pisze:A Polonia w Lublinie sporo wrzuca na Legię...
Ja nie słyszałem ani razu, żeby wrzucali na Legię...
Co najmniej kilka razy Legia to stara...

Jaki mieli w tym cel? Nie wiadomo...
:lol: :lol:
gówno wiesz to po h... siejesz ferment?

Variat

Post autor: Variat » 19.08.2007, 12:52

Nie sieję żadnego fermentu, tylko piszę jak było.
Wrzucacie na Motor 'ok', na Śląsk 'ok', ale co ma Legia do meczu Motoru z Polonią?

pospolitus

Post autor: pospolitus » 19.08.2007, 13:01

Variat pisze:Nie sieję żadnego fermentu, tylko piszę jak było.
Wrzucacie na Motor 'ok', na Śląsk 'ok', ale co ma Legia do meczu Motoru z Polonią?
:lol: :lol: :lol:

Bo Polonia jest lokalnym wrogiem Legii i na każdym meczu może chcą pokazać swoją nienawiść?

*pRiMo*

Post autor: *pRiMo* » 19.08.2007, 13:06

West pisze: a co do waszego dopingu.
moze i glosny, moze i rowny,
ale w sumie poza 3-5 przyspiewkami to nic innego u was nie slychac.
poraz kolejny przez pol meczu "Tylko Lodzki Widzew w naszych sercach..." nudno sie u Was robi...
Powiem tak - wolę jak ekipa ma opanowane 3-5 przyśpiewek i potrafi je głośno i równo ciągnąć przez cały mecz niż jak ekipa jedzie 10-15 przyśpiewek ale każdą byle tylko odbębnić.

Akurat lepiej jest postawić na jakość a nie na ilość. Ale to już osobista kwestia gustu. Ty wolisz tak łodzianie inaczej. Może dlatego mają tak zaje**** doping - co wiele ekip przyznaje.
Każdy mój post ma na celu wyrażenie tylko i wyłącznie mojej prywatnej opini i nie jest i nie powinien być traktowany jako oficjalne stanowisko kibiców LECHA POZNAŃ :!: :!: :!:

Variat

Post autor: Variat » 19.08.2007, 13:07

I to się nazywa kompleks małej ekipki, która na tak bliski wyjazd jedzie w 100 osób i jedyne co pokazuje to bluzgi na wielkiego lokalnego wroga.

corintian

Post autor: corintian » 19.08.2007, 13:10

DO WSZYSTKICH KIBICÓW WIDZEWA :!: :!: PO c*** SIE TU WPISUJECIE I DYSKUTUJECIE Z BARANAMI :!: :!: PO KAŻDEJ KOLEJCE OSOBA UPOWAŻNIONA WPISUJE NASZĄ LICZBE, CO SIE MNIEJ WIECEJ DZIAŁO I TO POWINNO BYĆ NA TYLE, A NIE PO KAŻDEJ KOLEJCE WIELKIE ROZKMINUY Z GAMONIAMI Z LEGII, WISŁY I ŁKSU I CAŁEJ RESZTY. BEZ ODBIORU

jędrek

Post autor: jędrek » 19.08.2007, 13:20

corintian pisze:DO WSZYSTKICH KIBICÓW WIDZEWA :!: :!: PO c*** SIE TU WPISUJECIE I DYSKUTUJECIE Z BARANAMI :!: :!: PO KAŻDEJ KOLEJCE OSOBA UPOWAŻNIONA WPISUJE NASZĄ LICZBE, CO SIE MNIEJ WIECEJ DZIAŁO I TO POWINNO BYĆ NA TYLE, A NIE PO KAŻDEJ KOLEJCE WIELKIE ROZKMINUY Z GAMONIAMI Z LEGII, WISŁY I ŁKSU I CAŁEJ RESZTY. BEZ ODBIORU
Nie krzycz, to nic tu nie daje :-)

nb80

Post autor: nb80 » 19.08.2007, 13:56

Malibu pisze:
Kiju pisze:

Jakby Legia nie miała takich problemów z zarządem :? i jakby Lech dał im więcej niż 1000 biletów jak w zeszłym sezonie, kiedy 3 dni wcześniej przyjechał Widzew i dostał bodaj 2500 biletów to liczba spokojnie do pobicia ;]
Tak, tylko że Widzew dostał taką liczbe biletów w rewanżu za mecz z jesieni, gdzie Lechitów było dużo... z Tego co pamiętam to Lech dostał od Was minium... (

Kubal

Post autor: Kubal » 19.08.2007, 14:24

Mecz Zagłebie-Lech miałem okazje oglądać.Z perspektywy TV Lech dopingował fantastycznie,naprawde głośno i melodyjnie.Ich liczby nie chcę oceniać,ale jak mi ktoś napisze,że było ich 4 czy nawet 5 tysięcy,to uwierze.Fajna oprawa,duża ilość flag.
Zagłębia za bardzo nie pokazywali,ich doping był mniej słyszalny,ale może jest to wynikiem ustawienia kamery,która znajduje się po tej stronie stadionu,co młyn miedziowych.

Reasumując:fajny mecz,atmosfera,doping i oprawa,oby więcej takich spotkań na polskich stadionach,poza meczami zgodowymi :wink:

ILE MOŻNA PISAĆ,KŁUCIĆ SIĘ,O TE LICZBY,FREKWENCJE ITD :?: LUDZIE DARUJCIE SOBIE :!: :!: :!:
Obrazek
Złodzieje i pijacy są,kibice z Warszawy,złodziejsko przemytniczy klub,to Legia Warszawa

Piotras ŁKS

Post autor: Piotras ŁKS » 19.08.2007, 14:44

Poziom tych komentarzy jest powalający :lol:

jak zwykle poszło o frekwencje w klimatach Łódzkich, ripostą na "kurnik" było że my mamy super nowoczesny stadion... :lol:

do wszystkie właczyli się niezwykle zmyślni komenatorzy z Legii co stworzyło ogółem całką ciekawą mieszankę ;)

Chyba jeszcze sporo banów musi spaść żeby tu poziom czegokolwiek się poprawił... Chociaż cudów osobiście się nie spodziewam bo wiadomo że na mądre wypowiedzi są inne miejsca.

Ale mimo wszystko to tu jest zawsze najwięcej zdjęć i jednak to forum czasem się jeszcze przydaje ;)

co do blokady reestracji. proponuje nie odblokowywać na długi czas jeszcze.
ŁKS ŁÓDŹ

Bati

Post autor: Bati » 19.08.2007, 14:45

Legioner pisze:
Bati pisze:Nikt z Nas nie przypuszczał że zwykły wyjazd do Bielska zmieni sie w taką meczarnię... Zbieramy się na dworcu w Gliwicach w około 150 osób , kiedy wszyscy znajdowali sie juz w pociagu kierownik zaczoł sapać o bilety... nie pomogły rozmowy tym bardziej przy bardzo zdecydowanej i niezbyt pozytywnej postawie psiarni.... :twisted: musimy wysiaśc z pociagu\!!! . przed dworcem czekamy na decyzje... jest możliwiśc dojechania Autobusem do Katowic a dalej pociagiem ale kierowca nie zgadza sie na to !!! i Autobus który powiniej jechac do Katowic kończy kurs w Gliwicach !!!! Pada decyzja "każdy na własna ręke" kołowanie fur i wynajęcie busa w 14 osób... Kilka osób jeszcze pojechało na legala z biletami pociagiem i tak po nie małych problemach w Bielsku melduje sie 65 osób Młodej Ekipy..
Szczerze to śmieszą mnie takie wyjaśnienia.
To za 10zł nie mogliście kupic juz tego biletu w jedną stronę ? Jeszcze na tyle osób zanim kanar by wypisał bilety to 3/4 by dojechała do Katowic za darmo a później przesiadka i może normalny kanar.
Gdybyśmy Mogli kupić to Byśmy kupili... :wink: mówiliśmy że bedzie spokoj , i bilety sie kupi w drodze ale ani psy ani kanar nie chcieli słuchać :evil: , powiedzieli ze nastepny pociag mamy za godzine i wszyscy maja miec bilety ,ale w takim układzie juz na pociag do bielska byśmy nie zdązyli... i wyszlo jak wyszło..
<<Jedno Miasto Jeden Klub - Piast Gliwice>>

GhettoBoy82

Post autor: GhettoBoy82 » 19.08.2007, 14:55

Pytanie do kibiców Stalówki ilu było dokładnie was,a ilu kibców było z waszych zgód???

Dawid(LP)

Post autor: Dawid(LP) » 19.08.2007, 15:00

Nareszcie konkretna oprawa ŁKS-u. Brawo.
KKS LECH POZNAŃ

Legioholic

Post autor: Legioholic » 19.08.2007, 15:13

corintian pisze:DO WSZYSTKICH KIBICÓW WIDZEWA :!: :!: PO c*** SIE TU WPISUJECIE I DYSKUTUJECIE Z BARANAMI :!: :!: PO KAŻDEJ KOLEJCE OSOBA UPOWAŻNIONA WPISUJE NASZĄ LICZBE, CO SIE MNIEJ WIECEJ DZIAŁO I TO POWINNO BYĆ NA TYLE, A NIE PO KAŻDEJ KOLEJCE WIELKIE ROZKMINUY Z GAMONIAMI Z LEGII, WISŁY I ŁKSU I CAŁEJ RESZTY. BEZ ODBIORU
popatrz co wypisuja twoi koledzy po szalu GAMONIU
Legia Warszawa

cfw201

Post autor: cfw201 » 19.08.2007, 15:20

PetykLG pisze:
Poprostu pisze że gdyby były lepsze okolicznosci to taka liczba 3,5/4 tys jest do osiągniecia przez kilka ekip nie tylko Lech :)
Kilka ekip to za dużo powiedziane. Według mnie w tej chwili na wyjazdy po 4-5 tyś osób stać tylko trzy ekipy w kraju-Lecha, Legie oraz Widzew.

Widzew w piątek zapewne też pokaże się w konkretnej liczbie, ale co innego jest jechać na Lecha a co innego na dożynkowiec do Lubina (chodzi mi o stadion nie o kibców).

Tak naprawdę według mnie takie wyjazdy jak Lecha na Zagłębie czy Widzewa do Poznania nie pokazują prawdziwej siły kibicowskiej danej ekipy.

Jechać gdzieś na jakiś wypiździejówek we wtorek czy w środe w kilka setek, kilkaset kilometrów to jest dla mnie wyczyn.

napakowana musztarda

Post autor: napakowana musztarda » 19.08.2007, 15:26

cfw201 pisze:
PetykLG pisze:
Poprostu pisze że gdyby były lepsze okolicznosci to taka liczba 3,5/4 tys jest do osiągniecia przez kilka ekip nie tylko Lech :)
Kilka ekip to za dużo powiedziane. Według mnie w tej chwili na wyjazdy po 4-5 tyś osób stać tylko trzy ekipy w kraju-Lecha, Legie oraz Widzew.
mowa o podwórku Polskim czy ogólnie ?

cfw201

Post autor: cfw201 » 19.08.2007, 15:35

Oczywiście że o Polskim podwórku.

kubi111

Post autor: kubi111 » 19.08.2007, 15:50

cfw201 pisze:
PetykLG pisze:

Widzew w piątek zapewne też pokaże się w konkretnej liczbie, ale co innego jest jechać na Lecha a co innego na dożynkowiec do Lubina (chodzi mi o stadion nie o kibców).

Tak naprawdę według mnie takie wyjazdy jak Lecha na Zagłębie czy Widzewa do Poznania nie pokazują prawdziwej siły kibicowskiej danej ekipy.

Jechać gdzieś na jakiś wypiździejówek we wtorek czy w środe w kilka setek, kilkaset kilometrów to jest dla mnie wyczyn.
liczba Lecha kozak:) boje sie ze moze sie nieudac pobic tego rekordu w piatek:)

i cfw201 zgadzam sie z toba 100%.siłe ekipy pokazują dobre liczbny na wyjazdach odległych ze słaba ekipą.

napakowana musztarda

Post autor: napakowana musztarda » 19.08.2007, 15:52

ZDJĘCIA z Cracovia - Jagiellonia ??

Chodząca Depresja

Post autor: Chodząca Depresja » 19.08.2007, 15:54

[link]

Ta tym meczu czesć bluzgów dotyczyła Wisły. Oo co chodziło czy to bujda?
Obrazek

napakowana musztarda

Post autor: napakowana musztarda » 19.08.2007, 15:56

Chodząca Depresja pisze:[link]

ze strony Jagielloni ?

A Arka przed chwilą pozdrawiała Wisłę w meczu z Kmitą, :lol:

Popularna ta Wisła 8)

Chodząca Depresja

Post autor: Chodząca Depresja » 19.08.2007, 16:05

napakowana musztarda pisze:
Chodząca Depresja pisze:[link]

ze strony Jagielloni ?
bez przesady.
Chodzi mi o sytuację, kiedy gospodarze bluzgali na Wisłę, poleciało hasło od przyjezdnych i Cracovia się trochę zbulwersowała.
Obrazek

ZD
ban

Post autor: ZD » 19.08.2007, 16:09

Dziwi Cie to?

Oni potrafią 3/4 meczu nas pozdrawiać 8)

Teraz Areczka w Zabierzowie pozdrawia Nas od 10 min, chyba musi byc spora grupa osób z niewłaściwej strony błoń

:)
Ostatnio zmieniony 19.08.2007, 16:11 przez ZD, łącznie zmieniany 2 razy.
WISŁA KRAKÓW

adwt

Post autor: adwt » 19.08.2007, 16:10

ta cla akcja "bicia rekordow" zaczyna mnie lekko smieszyc. Z jednej strony jest to fajne, bo moze zmobilizowac maksymalnie duzo ludzi. Z drugiej jednak strony w Polsce sa strasznie ograniczone mozliwosc bicia takich rekordow. Legia, czy nawet Wisla rowniez moglyby jechac bardzo dobra paka...ale ktos musi jeszcze chciec ich przyjac w odpowiedniej liczbie.

Co do meczu sobotniego z Wisła.
Nie traktujcie tak powaznie tych pomeczowych przyspiewek. Chloapki troche pospiewali i pozbytkowali i wy rozkminiacie na 2 strony. Jednak bede szczery. Hasło " wypluj kielbase i zacznij spewac kutasie " rozsmieszyło mnie dosc mocno. Doping Wisły bez fajerwerkow, ale ok. Przeciez Widzew tez ma czesto kłopoty z mobilizacja do spiewania na wyjazdach. Liczy sie w kibicowaniu jeszcze kilka innych rzeczy :wink:
West - nasz doping byl dosc urozmaicony...ale ile mozna krzyczec na całego ryja rtssss, czy robotnicze towarzystwo sportowe...dlatego jak dobrze idzie to ciagniemy piosenke ile sie da...w koncu doping ma uskrzydlac pilkarzy o czym sie teraz czesto zapomina.
kaskader - zagaja to nie jest wirtualna osoba...wiec szalik pewnie poszedl, a szyba moze sie za szybko oddalala i dlatego sie stukła? Tak tylko rozkminiam :wink:
Obrazek

TRÓJKOLOROWY

Post autor: TRÓJKOLOROWY » 19.08.2007, 16:11

ogladam na tvp3 Kmita-Arka, i zdziwilo mnie jedno...do kogo Arka z zgodowiczami spiewala ''chodzcie smialo jest nas malo'' do Kmity? :wink:
pytanie z czystej ciekawosci...
Broń Radom

czlowiek_z_twierdzy

Post autor: czlowiek_z_twierdzy » 19.08.2007, 16:35

Śląska okolo +/- sportowego skladu w Pruszkowie Cieszy wygrana i 1 liga coraz blizej ;)

napakowana musztarda

Post autor: napakowana musztarda » 19.08.2007, 16:37

czlowiek_z_twierdzy pisze:Śląska okolo +/- sportowego skladu w Pruszkowie Cieszy wygrana i 1 liga coraz blizej ;)
ok ile hehe?

Smokofilimidynek

Post autor: Smokofilimidynek » 19.08.2007, 16:38

Wczoraj Arka wsiadła na dworcu Gdynia Główna do pociągu kursowego relacji Hel-Kraków Płaszów w około 80 osób.Relacja naoczna bo sam wracałem znad morza a nie tam zadne info tv :wink:

ODPOWIEDZ