Komentarze 17-19 Sierpień
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Młyn Widzewa...
I zaraz kilka słow...niestety,od jakiegos czasu na sektor "pod zegarem",jest sprzedawana tylko taka ilosc biletów,ile jest krzesełek...wyglada to tak,jakby w młynie braklo osob...niestety fakt jest taki,ze jest masa osob ktora nie ma mozliwosci wejsc na ten sektor,z powodu braku biletów...biletów na ten sekktor braknie w pierwszej kolejnosci
-
jędrek
Wszystkie auta, które dotarły na stadion miały szyby. Może więc zaatakowaliście samochód, który wcale nie jechał na mecz?Zagaja1910 pisze:nimalże w 100% to prawda, jednakże 1 samochód spóźniony na mecz traci szybe i jeden szalDroga i krążenie po Łodzi na luzaku
Szal? Nie widziałem u nikogo bo taka była umowa więc może masz jakiś ze starego zbioru kiedy kolekcjonowałeś szliki zakupione na aukcjach allegro.
-
Wściekła Pięść
Tutaj masz link.R/F pisze:Podałby ktoś "oficjalną liczbę" Lecha.
Konkretny najazd na Lubin. Cieszą takie liczby wyjazdowe na polskich stadionach.
http://www.fotokolejorz.info/galeria/ma ... emId=12133
To jest zdjęcie jednego sektora. Takie sektory były 3! Myślę, że nikt z Poznania nie ma ochoty na kontynuowanie ewentualnej pyskówki nt. frekwencji więc oceń sobie sam.
.
Trudno im będzie podać oficjalną liczbę. Mnóstwo poznaniaków przyjechało na własną rękę, kupując bilety w kasach pod stadionem i rozsiadając się poza sektorami gości.R/F pisze:Podałby ktoś "oficjalną liczbę" Lecha.
Konkretny najazd na Lubin. Cieszą takie liczby wyjazdowe na polskich stadionach.
Patrząc z boku mogło to być od 3,5 do 4 tys.
Jako stały bywalec lubińskiego stadionu, mam pewien pogląd ilu tam może się zmieścić ludzi
No, ale niech sprobują rzucić jakąś "oficjalną" cyfrę - sam jestem ciekaw.
W każdym razie zdecydowanie liczba nie do pobicia przez nikogo już w tym sezonie ...
http://youtube.com/watch?v=Gbr4qL5ILzw - podpalona flaga Poloni
http://pl.youtube.com/watch?v=Gbr4qL5ILzw i to by bylo natyle w tym temacie -zerowa reakcja ...Ave ŚląskiMotor!!!
1276 miejscDraco pisze:Kiju ile oficjalnie jest miejsc pod zegarem?Kiju pisze: I zaraz kilka słow...niestety,od jakiegos czasu na sektor "pod zegarem",jest sprzedawana tylko taka ilosc biletów,ile jest krzesełek...wyglada to tak,jakby w młynie braklo osob..
i tylko tyle ludzi moze obecnie byc pod zegarem...szkoda,bo spokojnie wejdzie 2000
Re: .
Kiju pisze:Moze jeszcze ktoś podejmie rękawice i powalczy z ta liczbąSmileY ZL pisze:W każdym razie zdecydowanie liczba nie do pobicia przez nikogo już w tym sezonie ...![]()
Wyjazd kozacki,nie ma co gadać...
Jakby Legia nie miała takich problemów z zarządem
Powiem tak - wolę jak ekipa ma opanowane 3-5 przyśpiewek i potrafi je głośno i równo ciągnąć przez cały mecz niż jak ekipa jedzie 10-15 przyśpiewek ale każdą byle tylko odbębnić.West pisze: a co do waszego dopingu.
moze i glosny, moze i rowny,
ale w sumie poza 3-5 przyspiewkami to nic innego u was nie slychac.
poraz kolejny przez pol meczu "Tylko Lodzki Widzew w naszych sercach..." nudno sie u Was robi...
Akurat lepiej jest postawić na jakość a nie na ilość. Ale to już osobista kwestia gustu. Ty wolisz tak łodzianie inaczej. Może dlatego mają tak zaje**** doping - co wiele ekip przyznaje.
Tak, tylko że Widzew dostał taką liczbe biletów w rewanżu za mecz z jesieni, gdzie Lechitów było dużo... z Tego co pamiętam to Lech dostał od Was minium... (Malibu pisze:Kiju pisze:Moze jeszcze ktoś podejmie rękawice i powalczy z ta liczbąSmileY ZL pisze:W każdym razie zdecydowanie liczba nie do pobicia przez nikogo już w tym sezonie ...![]()
Wyjazd kozacki,nie ma co gadać...
Jakby Legia nie miała takich problemów z zarządemi jakby Lech dał im więcej niż 1000 biletów jak w zeszłym sezonie, kiedy 3 dni wcześniej przyjechał Widzew i dostał bodaj 2500 biletów to liczba spokojnie do pobicia ;]
Mecz Zagłebie-Lech miałem okazje oglądać.Z perspektywy TV Lech dopingował fantastycznie,naprawde głośno i melodyjnie.Ich liczby nie chcę oceniać,ale jak mi ktoś napisze,że było ich 4 czy nawet 5 tysięcy,to uwierze.Fajna oprawa,duża ilość flag.
Zagłębia za bardzo nie pokazywali,ich doping był mniej słyszalny,ale może jest to wynikiem ustawienia kamery,która znajduje się po tej stronie stadionu,co młyn miedziowych.
Reasumując:fajny mecz,atmosfera,doping i oprawa,oby więcej takich spotkań na polskich stadionach,poza meczami zgodowymi
ILE MOŻNA PISAĆ,KŁUCIĆ SIĘ,O TE LICZBY,FREKWENCJE ITD
LUDZIE DARUJCIE SOBIE
Zagłębia za bardzo nie pokazywali,ich doping był mniej słyszalny,ale może jest to wynikiem ustawienia kamery,która znajduje się po tej stronie stadionu,co młyn miedziowych.
Reasumując:fajny mecz,atmosfera,doping i oprawa,oby więcej takich spotkań na polskich stadionach,poza meczami zgodowymi
ILE MOŻNA PISAĆ,KŁUCIĆ SIĘ,O TE LICZBY,FREKWENCJE ITD
-
Piotras ŁKS
Poziom tych komentarzy jest powalający
jak zwykle poszło o frekwencje w klimatach Łódzkich, ripostą na "kurnik" było że my mamy super nowoczesny stadion...
do wszystkie właczyli się niezwykle zmyślni komenatorzy z Legii co stworzyło ogółem całką ciekawą mieszankę
Chyba jeszcze sporo banów musi spaść żeby tu poziom czegokolwiek się poprawił... Chociaż cudów osobiście się nie spodziewam bo wiadomo że na mądre wypowiedzi są inne miejsca.
Ale mimo wszystko to tu jest zawsze najwięcej zdjęć i jednak to forum czasem się jeszcze przydaje
co do blokady reestracji. proponuje nie odblokowywać na długi czas jeszcze.
jak zwykle poszło o frekwencje w klimatach Łódzkich, ripostą na "kurnik" było że my mamy super nowoczesny stadion...
do wszystkie właczyli się niezwykle zmyślni komenatorzy z Legii co stworzyło ogółem całką ciekawą mieszankę
Chyba jeszcze sporo banów musi spaść żeby tu poziom czegokolwiek się poprawił... Chociaż cudów osobiście się nie spodziewam bo wiadomo że na mądre wypowiedzi są inne miejsca.
Ale mimo wszystko to tu jest zawsze najwięcej zdjęć i jednak to forum czasem się jeszcze przydaje
co do blokady reestracji. proponuje nie odblokowywać na długi czas jeszcze.
Gdybyśmy Mogli kupić to Byśmy kupili...Legioner pisze:Szczerze to śmieszą mnie takie wyjaśnienia.Bati pisze:Nikt z Nas nie przypuszczał że zwykły wyjazd do Bielska zmieni sie w taką meczarnię... Zbieramy się na dworcu w Gliwicach w około 150 osób , kiedy wszyscy znajdowali sie juz w pociagu kierownik zaczoł sapać o bilety... nie pomogły rozmowy tym bardziej przy bardzo zdecydowanej i niezbyt pozytywnej postawie psiarni....musimy wysiaśc z pociagu\!!! . przed dworcem czekamy na decyzje... jest możliwiśc dojechania Autobusem do Katowic a dalej pociagiem ale kierowca nie zgadza sie na to !!! i Autobus który powiniej jechac do Katowic kończy kurs w Gliwicach !!!! Pada decyzja "każdy na własna ręke" kołowanie fur i wynajęcie busa w 14 osób... Kilka osób jeszcze pojechało na legala z biletami pociagiem i tak po nie małych problemach w Bielsku melduje sie 65 osób Młodej Ekipy..
To za 10zł nie mogliście kupic juz tego biletu w jedną stronę ? Jeszcze na tyle osób zanim kanar by wypisał bilety to 3/4 by dojechała do Katowic za darmo a później przesiadka i może normalny kanar.
-
GhettoBoy82
Kilka ekip to za dużo powiedziane. Według mnie w tej chwili na wyjazdy po 4-5 tyś osób stać tylko trzy ekipy w kraju-Lecha, Legie oraz Widzew.PetykLG pisze:
Poprostu pisze że gdyby były lepsze okolicznosci to taka liczba 3,5/4 tys jest do osiągniecia przez kilka ekip nie tylko Lech![]()
Widzew w piątek zapewne też pokaże się w konkretnej liczbie, ale co innego jest jechać na Lecha a co innego na dożynkowiec do Lubina (chodzi mi o stadion nie o kibców).
Tak naprawdę według mnie takie wyjazdy jak Lecha na Zagłębie czy Widzewa do Poznania nie pokazują prawdziwej siły kibicowskiej danej ekipy.
Jechać gdzieś na jakiś wypiździejówek we wtorek czy w środe w kilka setek, kilkaset kilometrów to jest dla mnie wyczyn.
-
napakowana musztarda
mowa o podwórku Polskim czy ogólnie ?cfw201 pisze:Kilka ekip to za dużo powiedziane. Według mnie w tej chwili na wyjazdy po 4-5 tyś osób stać tylko trzy ekipy w kraju-Lecha, Legie oraz Widzew.PetykLG pisze:
Poprostu pisze że gdyby były lepsze okolicznosci to taka liczba 3,5/4 tys jest do osiągniecia przez kilka ekip nie tylko Lech![]()
liczba Lecha kozak:) boje sie ze moze sie nieudac pobic tego rekordu w piatek:)cfw201 pisze:Kilka ekip to za dużo powiedziane. Według mnie w tej chwili na wyjazdy po 4-5 tyś osób stać tylko trzy ekipy w kraju-Lecha, Legie oraz Widzew.PetykLG pisze:
Widzew w piątek zapewne też pokaże się w konkretnej liczbie, ale co innego jest jechać na Lecha a co innego na dożynkowiec do Lubina (chodzi mi o stadion nie o kibców).
Tak naprawdę według mnie takie wyjazdy jak Lecha na Zagłębie czy Widzewa do Poznania nie pokazują prawdziwej siły kibicowskiej danej ekipy.
Jechać gdzieś na jakiś wypiździejówek we wtorek czy w środe w kilka setek, kilkaset kilometrów to jest dla mnie wyczyn.
i cfw201 zgadzam sie z toba 100%.siłe ekipy pokazują dobre liczbny na wyjazdach odległych ze słaba ekipą.
-
Chodząca Depresja
http://www.jagiellonia.net/index.php?co ... oly&id=314
Ta tym meczu czesć bluzgów dotyczyła Wisły. Oo co chodziło czy to bujda?
-
napakowana musztarda
ze strony Jagielloni ?Chodząca Depresja pisze:http://www.jagiellonia.net/index.php?co ... oly&id=314
A Arka przed chwilą pozdrawiała Wisłę w meczu z Kmitą,
Popularna ta Wisła
-
Chodząca Depresja
bez przesady.napakowana musztarda pisze:ze strony Jagielloni ?Chodząca Depresja pisze:http://www.jagiellonia.net/index.php?co ... oly&id=314
Chodzi mi o sytuację, kiedy gospodarze bluzgali na Wisłę, poleciało hasło od przyjezdnych i Cracovia się trochę zbulwersowała.
Dziwi Cie to?
Oni potrafią 3/4 meczu nas pozdrawiać
Teraz Areczka w Zabierzowie pozdrawia Nas od 10 min, chyba musi byc spora grupa osób z niewłaściwej strony błoń

Oni potrafią 3/4 meczu nas pozdrawiać
Teraz Areczka w Zabierzowie pozdrawia Nas od 10 min, chyba musi byc spora grupa osób z niewłaściwej strony błoń
Ostatnio zmieniony 19.08.2007, 16:11 przez ZD, łącznie zmieniany 2 razy.
ta cla akcja "bicia rekordow" zaczyna mnie lekko smieszyc. Z jednej strony jest to fajne, bo moze zmobilizowac maksymalnie duzo ludzi. Z drugiej jednak strony w Polsce sa strasznie ograniczone mozliwosc bicia takich rekordow. Legia, czy nawet Wisla rowniez moglyby jechac bardzo dobra paka...ale ktos musi jeszcze chciec ich przyjac w odpowiedniej liczbie.
Co do meczu sobotniego z Wisła.
Nie traktujcie tak powaznie tych pomeczowych przyspiewek. Chloapki troche pospiewali i pozbytkowali i wy rozkminiacie na 2 strony. Jednak bede szczery. Hasło " wypluj kielbase i zacznij spewac kutasie " rozsmieszyło mnie dosc mocno. Doping Wisły bez fajerwerkow, ale ok. Przeciez Widzew tez ma czesto kłopoty z mobilizacja do spiewania na wyjazdach. Liczy sie w kibicowaniu jeszcze kilka innych rzeczy
West - nasz doping byl dosc urozmaicony...ale ile mozna krzyczec na całego ryja rtssss, czy robotnicze towarzystwo sportowe...dlatego jak dobrze idzie to ciagniemy piosenke ile sie da...w koncu doping ma uskrzydlac pilkarzy o czym sie teraz czesto zapomina.
kaskader - zagaja to nie jest wirtualna osoba...wiec szalik pewnie poszedl, a szyba moze sie za szybko oddalala i dlatego sie stukła? Tak tylko rozkminiam
Co do meczu sobotniego z Wisła.
Nie traktujcie tak powaznie tych pomeczowych przyspiewek. Chloapki troche pospiewali i pozbytkowali i wy rozkminiacie na 2 strony. Jednak bede szczery. Hasło " wypluj kielbase i zacznij spewac kutasie " rozsmieszyło mnie dosc mocno. Doping Wisły bez fajerwerkow, ale ok. Przeciez Widzew tez ma czesto kłopoty z mobilizacja do spiewania na wyjazdach. Liczy sie w kibicowaniu jeszcze kilka innych rzeczy
West - nasz doping byl dosc urozmaicony...ale ile mozna krzyczec na całego ryja rtssss, czy robotnicze towarzystwo sportowe...dlatego jak dobrze idzie to ciagniemy piosenke ile sie da...w koncu doping ma uskrzydlac pilkarzy o czym sie teraz czesto zapomina.
kaskader - zagaja to nie jest wirtualna osoba...wiec szalik pewnie poszedl, a szyba moze sie za szybko oddalala i dlatego sie stukła? Tak tylko rozkminiam
-
TRÓJKOLOROWY
-
czlowiek_z_twierdzy
-
napakowana musztarda
-
Smokofilimidynek
No właśnie. Jeden bardzo dobry post komentujący całą zaistniałą sytuację.adwt pisze:ta cla akcja "bicia rekordow" zaczyna mnie lekko smieszyc. Z jednej strony jest to fajne, bo moze zmobilizowac maksymalnie duzo ludzi. Z drugiej jednak strony w Polsce sa strasznie ograniczone mozliwosc bicia takich rekordow. Legia, czy nawet Wisla rowniez moglyby jechac bardzo dobra paka...ale ktos musi jeszcze chciec ich przyjac w odpowiedniej liczbie.
Przykład:
Gdzie Lech da Legii 3 tyś biletów ? albo na odwrót...
Czy Widzew da Legii 3 tyś lub więcej biletów ? albo na odwrót...
Odpowiedź jest prosta: NIE
Nie chce się absolutnie tutaj czepiać liczby Lecha, bo robi wrażenie...ale Zagłębie to w końcu ich zgoda i dziwicie się, że było ich tam ze 4-5 tyś.
Skończcie się jarać tymi liczbami wyjazdowymi...jakby była chęć i możliwość przyjęcia większej liczby kibiców drużyny przyjezdnej (oczywiście nielubianej) to by było fajnie. Rzeczywistość jest inna, nikt nie zaryzykuje...koniec kropka