Komentarze 28-31.03.14
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Re: Komentarze 28-31.03.14
Pewnie dlatego że to nie Legia "zerwała" z Pogonią, a została poproszona o dokonanie wyboru - bo dalej na tym wózeczku z powodu wielu różnych dziwnych sytuacji nie dało się już jeździć. To tak w gwoli wyjaśnienia a nie przekłamywania rzeczywistości.pee pisze: Zwłaszcza,że Legia zerwie z Pogonią to nawet mało kto pomyślał u Nas w Zagłębiu.
-
kolaboracja_PL pisze:Pewnie dlatego że to nie Legia "zerwała" z Pogonią, a została poproszona o dokonanie wyboru - bo dalej na tym wózeczku z powodu wielu różnych dziwnych sytuacji nie dało się już jeździć. To tak w gwoli wyjaśnienia a nie przekłamywania rzeczywistości.pee pisze: Zwłaszcza,że Legia zerwie z Pogonią to nawet mało kto pomyślał u Nas w Zagłębiu.
zabawne
Nie ważne ile masz wyjazdów,ważna jest ilość postów!
-
Znowu rozkminki.
na obecna sytuacje zgodowa ma wpływ bardzo dużo - głownie cash businness.
Powiem wiecej, gdyby patrzec pod tym kontem szykuje sie o wiele więcej zmian, ale o tym przekonacie sie z czasem. nie zaryzykuje pewnych wpisów bo zaraz pojawią sie mega kumacze typu death którzy stwierdza bez czytania postu, że zyje w necie ble ble ble.
Niestety taki mamy klimat.
Powiem wiecej, gdyby patrzec pod tym kontem szykuje sie o wiele więcej zmian, ale o tym przekonacie sie z czasem. nie zaryzykuje pewnych wpisów bo zaraz pojawią sie mega kumacze typu death którzy stwierdza bez czytania postu, że zyje w necie ble ble ble.
-
Pyszne.holendrowie i beldzy pisze:zabawnekolaboracja_PL pisze:Pewnie dlatego że to nie Legia "zerwała" z Pogonią, a została poproszona o dokonanie wyboru - bo dalej na tym wózeczku z powodu wielu różnych dziwnych sytuacji nie dało się już jeździć. To tak w gwoli wyjaśnienia a nie przekłamywania rzeczywistości.pee pisze: Zwłaszcza,że Legia zerwie z Pogonią to nawet mało kto pomyślał u Nas w Zagłębiu.
-
to chyba jakaś ukryta kamera,co nie?
co niektórzy tu wypisują, to ja pierdolę
co niektórzy tu wypisują, to ja pierdolę
-
Jebnij się w łeb żydowski prowokatorze,i idź pilnować swojego podwórka.nieobliczalnyTSW1906 pisze:Lechia-Wisła też śmiało można dopisać
-
-
Widac Jaga mocno chce zmazac plame atakujac fc Legii, na tyle wyceniaja swoje sily, kazdy orze jak może;). Wesolo bedzie jak przyjdzie czas na kolejna "karę" od L.
-
na plus dla Jagi że robią cokolwiek ,a to że nie jest to ekipa na Legię to jest chyba jasne dla wszystkich
-
i bardzo dobrze ze Jaga coś robi, kilka FC/mniejszych ekip Legii zejdzie na ziemię i przestanie żyć kolorowymi gadżetami i historiami z przed kilku lat (Hutnik), a i Jagiellonia może powoli zacznie się podnosić.
Jest dobrze, a będzie ciekawiej.
Jest dobrze, a będzie ciekawiej.
-
To co się działo na linii Pogoń-Legia narastało już od bardzo dawna. Sosnowiec Sosnowcem, ale wielu kibiców Legii traktowała Pogoń z przymrużeniem oka. Tolerowali ją ze względu na ''przyzwyczajenie'', jak to się mówi Legia z Pogonią żyła jak stare małżeństwo. Zgoda trwała od wielu lat, jednak po rozmowach z wieloma osobami z Warszawy wiedziałem, że prędzej czy później to pierdolnie. Warszawie bliżej było od zawsze do Sosnowca. Kiedyś na reprze gadałem z chłopakami z Warszawy, przy alkoholu sami przyznali, że ''Tylko Legia i Zgłębie'', a Pogon tratowana była po macoszemu, była bo była. Potem doszedł konflikt na Linii Szczecin-Sosnowiec i to oczywiste było, że tak się skończy. Za niedługi czas pierdolnie też sztama Śląska z Lechią i nie pierdolcie, że nie!! Nic nie trwa wiecznie, wiem jak się trzymają chłopaki z Wrocławia z chłopakami z Motoru i wiem komu jest do kogo bliżej. Prędzej czy później padnie '' WYBIERAJCIE'' tak jak Wisła porzuciła Jagne. Na Linii Gdańsk-Lublin, tak samo Kraków-Lublin narastają coraz to mocniejsze konflikty. O tym się głośno nie mówi, ale na meczach Śląska szczególnie w Europejskich Pucharach dochodziło do ''spięć''. Szczególnie to narosło po dymie Motor-Lechia i tej koszulce gniazdowego. Pogoń w Eindhoven i Rzymie też miała spięcia z Sosnowcem. Nawet jak grała z Olimpią Elbląg to zaczęło się od pozdrowień Zagłębia,a potem obustronne bluzgi i to jest oczywiste że tak się skończy tylko pytanie było ''KIEDY'', teraz zgoda Legii i Pogoni przeszła do historii, na razie jest neutral, ale poczekajmy co się niedługo wydarzy z kim Pogoń zawiąże zgodę, a zawiąże na pewno z jakąś kosą Legii.
Jedno jest pewne najbliższe lata pokażą, że niedawne kosy stanął się w wielu ekipach zgodami jak choćby Lech-ŁKS, a niedawne zgody stanął się kosami.
Jedno jest pewne najbliższe lata pokażą, że niedawne kosy stanął się w wielu ekipach zgodami jak choćby Lech-ŁKS, a niedawne zgody stanął się kosami.
-
jedyna zmiana o jakiej możesz mieć pojęcie to taka że polsat rezygnuje z pewnego programu o którym robiłeś temat, to po pierwsze. Po drugie Twoj post to słynne przesłanie KMWTW, a z tego co Ja wiem, i Ty wiesz-żyjesz tym forum pierdoląc popeline w każdym poscie. bez pozdrowień i następnym razem jak już mnie zapraszasz do tablicy to popatrz na nick bo śmierć ze mnie żadna.Nordfront pisze:Znowu rozkminki.
-
O ja p******... wasze rozkminy na temat zgod i kos czy bylch ukladow sorry ale c*** mnie to obchodzi wchodze na to forum zeby dostac info np o akcjii Jagii czy czegos co sie wydarzylo na trasie a nie komu padna zgody i wasze farmazony leciec przez 3 strony i same gowna praktycznie zamiast wejsc i przeczytac cos na temat to przepierdalam 3 strony a tam moze 2 komenatarze godne uwagi wypierd.... na lawke pod blokiem czy gdzie tam chcecie sb porozmawiac z kolegamii na temat waszych rozkmin a osoby odpowiedzialne w danych klubach albo cos napisza na ten temat albo dowiecie sie z pewnego juz zrodla jak padnie juz ta zgoda bo r************* temat i nic wiecej A UKLADY I ZGODY BD PADAC A BD PODBIJANE Z BYLYMI KOSAMI CZY INNYMI EKIPAMI BO POKOLENIA ZMIENIAJA SIE I LATA LECA
-
SB, CB, Co to ku*** za pedalskie skróty?
-
Jaga atakuję Zambrów, nieposłuszny kierowca odjeżdża pod komende, opinia kumaterii z kibice.net: "Zaatakowali dzieci, a w ogóle to beka, że w ten sposób się odgrywają na Legii, każdy orze jak może, itp"
Jaga atakuję Hutnik, Hutnik się zawija, opinia kumaterii z kibice.net: "Atakowali ekipe melanżową, mieli farta, że nie trafili na trzeźwe busy bo by ich Hutnik zmiótł pierwszym pierdolnięciem, a w ogóle to beka z nich, że się tak odgrywają Legii, każdy orze jak może itp".
Serio ku*** takiej żenady to nie widziałem od dawna, przypomina mi to Polonie która nie miała dresów do bójki. A Jagiellonia chyba powinna nie wiem bombe wypeirdolić w łazienkowską to wtedy zmaże plamę.
Jaga atakuję Hutnik, Hutnik się zawija, opinia kumaterii z kibice.net: "Atakowali ekipe melanżową, mieli farta, że nie trafili na trzeźwe busy bo by ich Hutnik zmiótł pierwszym pierdolnięciem, a w ogóle to beka z nich, że się tak odgrywają Legii, każdy orze jak może itp".
Serio ku*** takiej żenady to nie widziałem od dawna, przypomina mi to Polonie która nie miała dresów do bójki. A Jagiellonia chyba powinna nie wiem bombe wypeirdolić w łazienkowską to wtedy zmaże plamę.
-
Dzisiejsze czasy są takie ze się kalkuluje kogo gdzie i kiedy ; akcje Jagii na plus i fajnie ze coś się dzieje
NIE WAŻNE GDZIE ZAWSZE BÓG HONOR OJCZYZNA
-
Widzę, że koledzy z J nie pochwalą się tym, że chcieli sobie "trochę" pomóc drewnianymi deskami.
-
Widzę że masz wielkie ciśnienie na Pasy, ale to twoja psiapsiółka pisała!A/J pisze:Jebnij się w łeb żydowski prowokatorze,i idź pilnować swojego podwórka.nieobliczalnyTSW1906 pisze:Lechia-Wisła też śmiało można dopisać
-
po czym wnioskujesz? Po nicku? To forum to nic innego jak prowokatorzy, podszywanie się pod inne kluby, i sianie fermentu.
-
Teraz kibice mniejszych klubów Warszawskich i podwarszawskich muszą mieć się na baczności bo Jaga znalazła sobie przeciwników i grasuje.
-
jesteś taki durny czy udajesz tylko? po c*** farmazon siejesztajskiboks pisze:Widzę, że koledzy z J nie pochwalą się tym, że chcieli sobie "trochę" pomóc drewnianymi deskami.
-
ziolo_lecznicze pisze:Teraz kibice mniejszych klubów Warszawskich i podwarszawskich muszą mieć się na baczności bo Jaga znalazła sobie przeciwników i grasuje.
No i dalej to o czym mówiłem. Nie, ku*** powinny być nie ruszane, c*** z tym, że wszystkie razem to połowa stadionu Legii. Można ich atakować tylko i wyłącznie gdy jadą pod szyldem Legii. Tak jakby inne większe kluby nie atakowały FC lub ekipek jeżdżących do swoich kos.