KOMENTARZE Ekstraklasa 26-28 lutego
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: KOMENTARZE Ekstraklasa 26-28 lutego
Co Polonia, podśpiewywała sobie w końcówce meczu?
FOTOFANTICS.EU NA FACEBOOK'U ! !
POLUB NAS: https://www.facebook.com/FotoFanatics.eu

POLUB NAS: https://www.facebook.com/FotoFanatics.eu

-
Podbijam.eldus pisze:Co Polonia, podśpiewywała sobie w końcówce meczu?
Ja sam słyszałem tylko "pedały, pedały" a także coś w stylu "Lech to są k****", ale moje głośniki w kompie są już leciwe, więc pewnie źle słyszałem.
[link]
Jestem zwykłym kibolem
Jestem zwykłym kibolem

-
nie ogladalem meczu, jaki stan murawy na Konwiktorskiej???. Pytam odnosnie meczu reprezentacji w srode
-
Nie obrażając zespołów B-klasowych, to niestety zespoły z B-klasy mają lepszą murawę.elpolako19 pisze:nie ogladalem meczu, jaki stan murawy na Konwiktorskiej???. Pytam odnosnie meczu reprezentacji w srode
[link]
Jestem zwykłym kibolem
Jestem zwykłym kibolem

-
Polonia na swoim poziomie... Oprawa całkowicie nieczytelna, a większość meczu ciągła napinka w stronę Lecha... Lech dość dobrze słyszalny momentami.
Dopóki walczysz jesteś ZWYCIĘZCĄ!!!
-
Bardzo dobra liczba kibicow Piasta Gliwice . Jestem pod wrazeniem:)
.......shut the fuck up and train.........
-
ile Piasta Było ?pivo pisze:Bardzo dobra liczba kibicow Piasta Gliwice . Jestem pod wrazeniem:)
I co
Mazowsze
Mazowsze
-
-
Co wy się tak tej Polonii uczepiliście. Nie lubią Lecha to na niego bluzgali, dziwne?
Stadion to nie wersal, wiadomo, że zdarzają się różne sytuacje, więc dlaczego kogoś to dziwi. Można napisać o fakcie, bez zbędnego komentarza-napinki, żeby tylko dołożyć wrogowi. Oczywiście są jakieś granice zachowań, ale nie róbmy ze stadionu klasztorów.
Sezon widać ruszył pełną gębą, ciekawie w wielu miastach i dobrze, to oznacza ciekawą rundę.
Martwi to, że ekipy jadące w nadkomplecie nie są wpuszczane w pełnym składzie na sektor gości.
Stadion to nie wersal, wiadomo, że zdarzają się różne sytuacje, więc dlaczego kogoś to dziwi. Można napisać o fakcie, bez zbędnego komentarza-napinki, żeby tylko dołożyć wrogowi. Oczywiście są jakieś granice zachowań, ale nie róbmy ze stadionu klasztorów.
Sezon widać ruszył pełną gębą, ciekawie w wielu miastach i dobrze, to oznacza ciekawą rundę.
Martwi to, że ekipy jadące w nadkomplecie nie są wpuszczane w pełnym składzie na sektor gości.
Nieważne w której lidze, liczy się Ruch i Widzew!
-
Masz racje wiadomo, ze stadion to nie wersal. Ale część bluzgów Polonii w ogole nie jest zrozumiala dla wielu osob ;]
-
Skoro na tej oprawie pojawił się napis "Enigmatyczni", a słowo aenigma po łacinie oznacza zagadka, to może jej przekaz miał być znany dla nielicznych?
Już nawet nie chodzi o ironię, ale jak już ma się zrobić dziadostwo to faktycznie lepiej nic nie robić. A cała sytuacja z tym bluzganiem na Konwiktorskiej przypomina sytuację z meczu Odry z Lechią - frustracja niskim poziomem piłkarzy i meczu, ot co.
Już nawet nie chodzi o ironię, ale jak już ma się zrobić dziadostwo to faktycznie lepiej nic nie robić. A cała sytuacja z tym bluzganiem na Konwiktorskiej przypomina sytuację z meczu Odry z Lechią - frustracja niskim poziomem piłkarzy i meczu, ot co.
-
Niech bluzgają, mają takie prawo ale ... jak już bluzgają i się odgrażają to niech potem jadą na wyjazd. Nie może być tak, że u siebie jakieś gamonie ubliżają obojętnie komu a tydzień później komentują swój mecz na forum zamiast pojechać na drugi koniec Polski.majcher pisze:Co wy się tak tej Polonii uczepiliście. Nie lubią Lecha to na niego bluzgali, dziwne?
-
Ja słyszałem , że Lech krzyczał inne hasła jeszcze ale pewien nie jestem.
-
Przy całym szacunku dla Lecha hasło "iti spierdalaj" krzyczane przez nich to błazenada,pokazanie na siłę jakim to jest się solidarnym ponad podziałami,pachnie taką poprawnością kibicowską.
Albo się kogoś lubi albo nie,nie ma co tu gadać o jakimś stanie wyższej konieczności.Niech w końcu Lech zrobi jakiś układ z Legią tak jak z Łksem i będzie bez niedomówień,a nie że z jednej strony leci "bo w nienawiści..." a z drugiej coraz większe funflowanie.
Na głupote lekarstwa nie ma .... Ruszyła liga i wypełzły spod sniegu takie oto przypadki
BAN nA ZACHĘTE ! .... za głpote i szukanie dziury w całym / 25
Albo się kogoś lubi albo nie,nie ma co tu gadać o jakimś stanie wyższej konieczności.Niech w końcu Lech zrobi jakiś układ z Legią tak jak z Łksem i będzie bez niedomówień,a nie że z jednej strony leci "bo w nienawiści..." a z drugiej coraz większe funflowanie.
Na głupote lekarstwa nie ma .... Ruszyła liga i wypełzły spod sniegu takie oto przypadki
BAN nA ZACHĘTE ! .... za głpote i szukanie dziury w całym / 25
-
Ktoś wcześniej napisał, że bluzgi szły cały czas a na dobrą sprawę zaczęły się po trzeciej bramce kiedy Lech zarzucił "trójka do zera Kolejorz jeb... frajera". To się zaczęła wymiana za "konfidenci z muranowa" poszły "pachołki Legii" i naprawdę nie ma się chyba nad tym rozwodzić przez dwie strony komentarzy.
Obiektywnie rzecz ujmując żadnych rewelacji, doping z naszej strony baaardzo przeciętny, momentami wręcz jeszcze bardziej, Lech również nie zaprezentował się imponująco pod względem dopingu i tyle. Liczbą przyjechali taką jaką mogli, szkoda, że tylko tyle biletów dostali bo jakby powiedzmy dostali z 600 to na pewno więcej by się działo. No ale na dziwne podejście klubu nie można wiele zdziałać
Obiektywnie rzecz ujmując żadnych rewelacji, doping z naszej strony baaardzo przeciętny, momentami wręcz jeszcze bardziej, Lech również nie zaprezentował się imponująco pod względem dopingu i tyle. Liczbą przyjechali taką jaką mogli, szkoda, że tylko tyle biletów dostali bo jakby powiedzmy dostali z 600 to na pewno więcej by się działo. No ale na dziwne podejście klubu nie można wiele zdziałać
Czarne Serce, Czarna Krew
-
Proste pytanie, prosta odpowiedź. GKS Jastrzębie odwiesiło działalność?
-
Z tego co się orientuje to już jakiś czas temu, chyba że na nowo ją zawiesili ;)Fighting Dragon Tokyo pisze:Proste pytanie, prosta odpowiedź. GKS Jastrzębie odwiesiło działalność?
https://www.facebook.com/KibicowskieLata90PL/
-
Fighting Dragon Tokyo pisze:Proste pytanie, prosta odpowiedź. GKS Jastrzębie odwiesiło działalność?
tak
Pozdrawiam FISK
-
Moderatorom proponuję większe zwrócenie uwagi na klientów pytających o materiały zawierające zajścia kibiców z psami.
Jeśli chodzi o KSP, to już od dłuższego czasu prezentują bardzo żałosny poziom pod względem całokształtu i nie ma się co nad nimi pastwić. Po prostu do dawnych prawdziwych "Czarnych Koszul" bardzo im daleko, na razie są śmieszni.
PS. Nie wiem, czy ktoś zauważył, ale bardzo ładna oprawa Zagłębia Lubin w tej kolejce !
Jesli ktoś coś takiego tutaj zauwazy niech pisze na pw / MODERATOR :))
Jeśli chodzi o KSP, to już od dłuższego czasu prezentują bardzo żałosny poziom pod względem całokształtu i nie ma się co nad nimi pastwić. Po prostu do dawnych prawdziwych "Czarnych Koszul" bardzo im daleko, na razie są śmieszni.
PS. Nie wiem, czy ktoś zauważył, ale bardzo ładna oprawa Zagłębia Lubin w tej kolejce !
Jesli ktoś coś takiego tutaj zauwazy niech pisze na pw / MODERATOR :))
a.c.a.b.
-
Jechanie na Polonie nie przystoi. Szzacunek dla chlopakow, ze sa. I to w miescie zdominowanym zupelnie przez Legie. Wiec bo mialem okazje mieszkac przez rok na przedz pln.
Odnosnie Gks B - Wisla, nawet mi sie nie chce rozpisywac. Wisla by Was zjadla 3 garniturem jakby chciala.
No i pytanie do modow bo nie wiem jak sie zalogowac namoje konto MMA. Rok gdzies 2001 2002 jak bylo zakldane. Haslo moze byc na prv
Odnosnie Gks B - Wisla, nawet mi sie nie chce rozpisywac. Wisla by Was zjadla 3 garniturem jakby chciala.
No i pytanie do modow bo nie wiem jak sie zalogowac namoje konto MMA. Rok gdzies 2001 2002 jak bylo zakldane. Haslo moze byc na prv
-
Zauważył zauważył, staranna i miła dla oka. Naprawdę jestem pod wrażeniemultrafan pisze:
Widzew - Śródmieście
-
hheeh wczoraj Piast mial transperent Kopernik chlopaki maja humor
-
Sam fakt ich istenienia , to jeszcze nie powód do szacunku.Na przestrzeni ostatnich paru lat dali tyle razy ciała ,że wiele osób nie traktuje ich jako ekipy.starcem_jestem pisze:Jechanie na Polonie nie przystoi. Szzacunek dla chlopakow, ze sa. I to w miescie zdominowanym zupelnie przez Legie. Wiec bo mialem okazje mieszkac przez rok na przedz pln.
-
Wkońcu ruszył sezon, ciekawe oprawy, dobre liczby wyjazdowe, nic tylko czekać aż ruszą pozostałe ligi.
[link]
-
Ja mam pytanko do kogoś z Lecha. Zawsze jak jeździcie zabieracie mnóstwo flag, dlaczego do Warszawy przyjechaliście tylko z jedną? Pytanie bez żadnych podtekstów, jestem po prostu ciekaw czy to jakaś forma protestu przeciwko temu gówienku co się ostatnio przytrafiło w Waszej ekipie. pzdr
Czarne Serce, Czarna Krew
-
Niby czemu mają humor ? Jeżeli jest troche osób z tego osiedla jeżdzacych na nasze mecze to czemu niby nie mogą mieć fany ? skoro w naszym miescie powstały przez nikogo nie widziane fan cluby Ruchu i Gieksy i nawet gadzety robia to twoja wypowiedz jest bez sensu. Siejcie propagadne dalej ;]glwtrcd pisze:hheeh wczoraj Piast mial transperent Kopernik chlopaki maja humor
-
po fotkach wnioskuję że flag było przynajmniej 2 (UL'01 oraz e-Lech'02)yarpen pisze:Ja mam pytanko do kogoś z Lecha. Zawsze jak jeździcie zabieracie mnóstwo flag, dlaczego do Warszawy przyjechaliście tylko z jedną? Pytanie bez żadnych podtekstów, jestem po prostu ciekaw czy to jakaś forma protestu przeciwko temu gówienku co się ostatnio przytrafiło w Waszej ekipie. pzdr
[link]
-
bedzinowi chodzi o awanture piątkową na GŚ. No to chyba odwiedziny koalicji pewnego klubu w którym Peja miał swój wystep w R.Ś a na bramce stoją chłopaki z R.
-
PiastFan pisze:[/b]glwtrcd pisze:hheeh wczoraj Piast mial transperent Kopernik chlopaki maja humor
Niby czemu mają humor ? Jeżeli jest troche osób z tego osiedla jeżdzacych na nasze mecze to czemu niby nie mogą mieć fany ? skoro w naszym miescie powstały przez nikogo nie widziane fan cluby Ruchu i Gieksy i nawet gadzety robia to twoja wypowiedz jest bez sensu. Siejcie propagadne dalej ;]
Kolege widac ukula ta flaga, ale niestety - czasy sie zmieniaja jak i historia.
-
Mógłby ktoś wrzucić jakieś zdjęcie Lecha w Warszawie ?
P.S ten link nie działa
[link] ... -poznan-15
P.S ten link nie działa
[link] ... -poznan-15
Trenuj Sporty Walki! Tylko Wisła!
-
Szkoda tylko że jak zwykle jest 7 stron komentarzy a w dziale relacja 5 postów...
Byle do następnej kolejki która będzie miejmy nadzieję równie ciekawa.
Byle do następnej kolejki która będzie miejmy nadzieję równie ciekawa.
-
ile Siarki na sektorze Jagi w Kielcach?
-
Gdzies pisali ze zero.Bastian pisze:ile Siarki na sektorze Jagi w Kielcach?
-
Czemu Zagłebie przeniosło się na drugą stronę i sektor mają obok gości ?
Dziwnie to wyglodało :-)
-
Już ktoś wyżej wyjaśniał że Zagłebie ma zamkniętą trybunę na kilka meczy tam gdzie zwykle mają młyn .Borsuk pisze:Czemu Zagłebie przeniosło się na drugą stronę i sektor mają obok gości ?
-
Nie na kilka meczy ale tylko na mecz z Piastemyankes pisze:Już ktoś wyżej wyjaśniał że Zagłebie ma zamkniętą trybunę na kilka meczy tam gdzie zwykle mają młyn .Borsuk pisze:Czemu Zagłebie przeniosło się na drugą stronę i sektor mają obok gości ?
Zagłębie Lubin Po Życia Kres !!
-
Muszę przyznać, że Jagiellonia, Piast i Śląsk zaprezentowali się imponująco na wyjazdach wraz z dopingiem. Lechia jak na piątek również bardzo dobra liczba. Lech i Wisła wykorzystali tyle ile mogli, grunt, że wpuszczają. Oby w tej rundzie było jak najmniej zakazów wyjazdowych i wymyślonych remontów.
-
liberta pisze:Gdzies pisali ze zero.Bastian pisze:ile Siarki na sektorze Jagi w Kielcach?
z tego co wiem to 0
a podobno Siarka trafila Stal Gorzyce
[link]
-
Dziwicie sie Poloni w ich podejsciu do spraw Legi z it? Jesli tak to obluda z was kipi drodzy uzytkownicy tego forum.Jak by nie patrzec to Warszawa jest miastem derbowym i nikt nigdy w zadnym z takich miast nie bedzie zyczyl rywalowi dobrze.Maja wyjebane na "klopoty" Legii tak jak Legia ma wyjebane na klopoty Poloni...proste.
Druga sprawa to ta niby "solidarnosc" z kibicami spod znaku L.Chcecie wspolnie z Legia walczyc z iti to robcie to ale nie przez modne okrzyki i transy ktorymi potem mozna sie pochwalic na forum ale poprzez ignorowanie tej poronionej spolki.Osobiscie sram na klopoty Legii ktorymi to pol kibicowskiej Polski sie podnieca.Od dziecinstwa nienawidzilem tego klubu podobnie jak calego krakowa i nic tego nie zmieni.Rozczulanie sie nad Legia robi sie smieszne i zenujace.Maja chlopaki problem to niech z nim walcza a nie licza na jakas tam solidarnosc hehe.
Druga sprawa to ta niby "solidarnosc" z kibicami spod znaku L.Chcecie wspolnie z Legia walczyc z iti to robcie to ale nie przez modne okrzyki i transy ktorymi potem mozna sie pochwalic na forum ale poprzez ignorowanie tej poronionej spolki.Osobiscie sram na klopoty Legii ktorymi to pol kibicowskiej Polski sie podnieca.Od dziecinstwa nienawidzilem tego klubu podobnie jak calego krakowa i nic tego nie zmieni.Rozczulanie sie nad Legia robi sie smieszne i zenujace.Maja chlopaki problem to niech z nim walcza a nie licza na jakas tam solidarnosc hehe.
-
Ja sie pytam... kto cie tu wpuścił.obiektyw79 pisze:Dziwicie sie Poloni w ich podejsciu do spraw Legi z it? Jesli tak to obluda z was kipi drodzy uzytkownicy tego forum.Jak by nie patrzec to Warszawa jest miastem derbowym i nikt nigdy w zadnym z takich miast nie bedzie zyczyl rywalowi dobrze.Maja wyjebane na "klopoty" Legii tak jak Legia ma wyjebane na klopoty Poloni...proste.
Zresztą, świadectwo wystawiacie sobie sami.
Ketor pisze:Mam kilka pytań
Legia wchodzi na stadion Lecha? Znowu jest układ? Będzie zgoda?
Czy Widzew ma coś do powiedzenia na temat liczby ŁKSu w Gorzowie?
Czy Raków organizuje jakąś mszę na Jasnej Górze?
Co za ekipa dwa tygodnie temu była widoczna w 4 busy i 2 auta na 45 kilometrze A4 od Katowic w stronę Wrocławia?
Co jadła ekipa w Zajezdni u Bogdana i czy jest prawdopodobne, że to Stomil Olsztyn?
Czy zapowiadają deszcz w Świętokrzyskim na weekend, a jeśli tak to czy KSZO może coś z tym zrobić?