KOMENTARZE Ekstraklasa 26-28 lutego
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: KOMENTARZE Ekstraklasa 26-28 lutego
Dlaczego Zagłębie przeniosło młyn na 2 stronę ?
Mają zamknięty młyn po meczu z Legią
-
Jesteś_szalona!
Może ktoś z Wisły podrzucić jakiś link o, co chodzi z tym Łaciakiem, albo krótko opisać sytuację?
Zacznijmy od tego jaki Bełchatów? Chyba GKS. Nie wiem nie słyszałem, ale jest to prawdopodobne, osobiście bym się nie zdziwił.LODZ-SRODMIESCIE pisze:Czy BelchatóW pozdrawiał ŁKS?
http://www.arka-tv.pl/arka-ruch-kibice kibice Arki podczas meczu z Ruchem.
Co innego akcja na samochód z kibicami,a co innego wyżywanie się na autokarze klubowym albo na aucie redaktorów strony internetowej.
Może w Bytomiu takie zachowanie to norma,ale nie wszędzie.
-
niewidoczny99
mogłbym ktoś napisac ocb w tym fragmencie relacji SKWK?
"Zawisł również transparent z hasłem : Prawda jest taka nie chcemy w Wiśle Łaciaka. Przyśpiewkę o tej samej treści zaintonowano kilkakrotnie po pierwszym gwizdku, dając jednoznacznie do zrozumienia jak odbierany jest trener bramkarzy."
http://skwk.pl/news/show/4562_wyjazdowa ... rozpoczeta
"Zawisł również transparent z hasłem : Prawda jest taka nie chcemy w Wiśle Łaciaka. Przyśpiewkę o tej samej treści zaintonowano kilkakrotnie po pierwszym gwizdku, dając jednoznacznie do zrozumienia jak odbierany jest trener bramkarzy."
http://skwk.pl/news/show/4562_wyjazdowa ... rozpoczeta
na końcu transa chyba bylo Ultrastyle, nie czytelny wg mnie.
-
olimpijska2.pl
- Kontakt:
Wg Twojego toku rozumowania, na samochodzie powinna być karteczka z tekstem "jesteśmy dziennikarzami, nie mamy nic wspólnego z kibicami".Wyznawca pisze:Co innego akcja na samochód z kibicami,a co innego wyżywanie się na autokarze klubowym albo na aucie redaktorów strony internetowej.
Wiadomo, nie popieram takiego zachowania, uważam je nawet za skandaliczne, ale nie jest to norma w Bytomiu, jak wyżej sugerowano. Gdyby była to norma to co mecz taka sytuacja miałaby miejsce.
nic takiego nie miało miejscaRutek91 pisze:Zacznijmy od tego jaki Bełchatów? Chyba GKS. Nie wiem nie słyszałem o szablony stron, ale jest to prawdopodobne, osobiście bym się nie zdziwił.LODZ-SRODMIESCIE pisze:Czy BelchatóW pozdrawiał ŁKS?
Co Polonia, podśpiewywała sobie w końcówce meczu?
-
elpolako19
nie ogladalem meczu, jaki stan murawy na Konwiktorskiej???. Pytam odnosnie meczu reprezentacji w srode
-
olimpijska2.pl
- Kontakt:
Nie obrażając zespołów B-klasowych, to niestety zespoły z B-klasy mają lepszą murawę.elpolako19 pisze:nie ogladalem meczu, jaki stan murawy na Konwiktorskiej???. Pytam odnosnie meczu reprezentacji w srode
-
bojler1949
Polonia na swoim poziomie... Oprawa całkowicie nieczytelna, a większość meczu ciągła napinka w stronę Lecha... Lech dość dobrze słyszalny momentami.
Bardzo dobra liczba kibicow Piasta Gliwice . Jestem pod wrazeniem:)
ile Piasta Było ?pivo pisze:Bardzo dobra liczba kibicow Piasta Gliwice . Jestem pod wrazeniem:)
Co wy się tak tej Polonii uczepiliście. Nie lubią Lecha to na niego bluzgali, dziwne?
Stadion to nie wersal, wiadomo, że zdarzają się różne sytuacje, więc dlaczego kogoś to dziwi. Można napisać o fakcie, bez zbędnego komentarza-napinki, żeby tylko dołożyć wrogowi. Oczywiście są jakieś granice zachowań, ale nie róbmy ze stadionu klasztorów.
Sezon widać ruszył pełną gębą, ciekawie w wielu miastach i dobrze, to oznacza ciekawą rundę.
Martwi to, że ekipy jadące w nadkomplecie nie są wpuszczane w pełnym składzie na sektor gości.
Stadion to nie wersal, wiadomo, że zdarzają się różne sytuacje, więc dlaczego kogoś to dziwi. Można napisać o fakcie, bez zbędnego komentarza-napinki, żeby tylko dołożyć wrogowi. Oczywiście są jakieś granice zachowań, ale nie róbmy ze stadionu klasztorów.
Sezon widać ruszył pełną gębą, ciekawie w wielu miastach i dobrze, to oznacza ciekawą rundę.
Martwi to, że ekipy jadące w nadkomplecie nie są wpuszczane w pełnym składzie na sektor gości.
Masz racje wiadomo, ze stadion to nie wersal. Ale część bluzgów Polonii w ogole nie jest zrozumiala dla wielu osob ;]
-
Kumaty Janusz
Skoro na tej oprawie pojawił się napis "Enigmatyczni", a słowo aenigma po łacinie oznacza zagadka, to może jej przekaz miał być znany dla nielicznych?
Już nawet nie chodzi o ironię, ale jak już ma się zrobić dziadostwo to faktycznie lepiej nic nie robić. A cała sytuacja z tym bluzganiem na Konwiktorskiej przypomina sytuację z meczu Odry z Lechią - frustracja niskim poziomem piłkarzy i meczu, ot co.
Już nawet nie chodzi o ironię, ale jak już ma się zrobić dziadostwo to faktycznie lepiej nic nie robić. A cała sytuacja z tym bluzganiem na Konwiktorskiej przypomina sytuację z meczu Odry z Lechią - frustracja niskim poziomem piłkarzy i meczu, ot co.
Ja słyszałem , że Lech krzyczał inne hasła jeszcze ale pewien nie jestem.
-
Fighting Dragon Tokyo
Proste pytanie, prosta odpowiedź. GKS Jastrzębie odwiesiło działalność?
Z tego co się orientuje to już jakiś czas temu, chyba że na nowo ją zawiesili ;)Fighting Dragon Tokyo pisze:Proste pytanie, prosta odpowiedź. GKS Jastrzębie odwiesiło działalność?
Fighting Dragon Tokyo pisze:Proste pytanie, prosta odpowiedź. GKS Jastrzębie odwiesiło działalność?
tak
-
starcem_jestem
Jechanie na Polonie nie przystoi. Szzacunek dla chlopakow, ze sa. I to w miescie zdominowanym zupelnie przez Legie. Wiec bo mialem okazje mieszkac przez rok na przedz pln.
Odnosnie Gks B - Wisla, nawet mi sie nie chce rozpisywac. Wisla by Was zjadla 3 garniturem jakby chciala.
No i pytanie do modow bo nie wiem jak sie zalogowac namoje konto MMA. Rok gdzies 2001 2002 jak bylo zakldane. Haslo moze byc na prv
Odnosnie Gks B - Wisla, nawet mi sie nie chce rozpisywac. Wisla by Was zjadla 3 garniturem jakby chciala.
No i pytanie do modow bo nie wiem jak sie zalogowac namoje konto MMA. Rok gdzies 2001 2002 jak bylo zakldane. Haslo moze byc na prv
Zauważył zauważył, staranna i miła dla oka. Naprawdę jestem pod wrażeniemultrafan pisze:
PS. Nie wiem, czy ktoś zauważył, ale bardzo ładna oprawa Zagłębia Lubin w tej kolejce !
hheeh wczoraj Piast mial transperent Kopernik chlopaki maja humor
Wkońcu ruszył sezon, ciekawe oprawy, dobre liczby wyjazdowe, nic tylko czekać aż ruszą pozostałe ligi.
Niby czemu mają humor ? Jeżeli jest troche osób z tego osiedla jeżdzacych na nasze mecze to czemu niby nie mogą mieć fany ? skoro w naszym miescie powstały przez nikogo nie widziane fan cluby Ruchu i Gieksy i nawet gadzety robia to twoja wypowiedz jest bez sensu. Siejcie propagadne dalej ;]glwtrcd pisze:hheeh wczoraj Piast mial transperent Kopernik chlopaki maja humor
bedzinowi chodzi o awanture piątkową na GŚ. No to chyba odwiedziny koalicji pewnego klubu w którym Peja miał swój wystep w R.Ś a na bramce stoją chłopaki z R.
PiastFan pisze:[/b]glwtrcd pisze:hheeh wczoraj Piast mial transperent Kopernik chlopaki maja humor
Niby czemu mają humor ? Jeżeli jest troche osób z tego osiedla jeżdzacych na nasze mecze to czemu niby nie mogą mieć fany ? skoro w naszym miescie powstały przez nikogo nie widziane fan cluby Ruchu i Gieksy i nawet gadzety robia to twoja wypowiedz jest bez sensu. Siejcie propagadne dalej ;]
Kolege widac ukula ta flaga, ale niestety - czasy sie zmieniaja jak i historia.
-
Zepsuty_Telewizor.
Mógłby ktoś wrzucić jakieś zdjęcie Lecha w Warszawie ?
P.S ten link nie działa
http://www.lechpoznan.com/galeria/album ... -poznan-15
P.S ten link nie działa
http://www.lechpoznan.com/galeria/album ... -poznan-15
Szkoda tylko że jak zwykle jest 7 stron komentarzy a w dziale relacja 5 postów...
Byle do następnej kolejki która będzie miejmy nadzieję równie ciekawa.
Byle do następnej kolejki która będzie miejmy nadzieję równie ciekawa.
ile Siarki na sektorze Jagi w Kielcach?
Gdzies pisali ze zero.Bastian pisze:ile Siarki na sektorze Jagi w Kielcach?
Czemu Zagłebie przeniosło się na drugą stronę i sektor mają obok gości ?
Dziwnie to wyglodało :-)
Już ktoś wyżej wyjaśniał że Zagłebie ma zamkniętą trybunę na kilka meczy tam gdzie zwykle mają młyn .Borsuk pisze:Czemu Zagłebie przeniosło się na drugą stronę i sektor mają obok gości ?
Nie na kilka meczy ale tylko na mecz z Piastemyankes pisze:Już ktoś wyżej wyjaśniał że Zagłebie ma zamkniętą trybunę na kilka meczy tam gdzie zwykle mają młyn .Borsuk pisze:Czemu Zagłebie przeniosło się na drugą stronę i sektor mają obok gości ?
-
Fighting Dragon Tokyo
Muszę przyznać, że Jagiellonia, Piast i Śląsk zaprezentowali się imponująco na wyjazdach wraz z dopingiem. Lechia jak na piątek również bardzo dobra liczba. Lech i Wisła wykorzystali tyle ile mogli, grunt, że wpuszczają. Oby w tej rundzie było jak najmniej zakazów wyjazdowych i wymyślonych remontów.
liberta pisze:Gdzies pisali ze zero.Bastian pisze:ile Siarki na sektorze Jagi w Kielcach?
z tego co wiem to 0
a podobno Siarka trafila Stal Gorzyce