Walczymy o stadion! - www.konwiktorska6.pl
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Walczymy o stadion! - www.konwiktorska6.pl
I już się zaczyna legijna propaganda, że na psach, że się boimy, że domagamy się większej obstawy. Daliście d*** ze swoją "kontrmanifą" to teraz musicie naszą zdeprecjonować i pokazać jak to "wielka i honorowa" Legia walczy z "konfidentami". Płaczcie, płaczcie bo was ewidentnie Polonia boli. A to dopiero początek waszego bólu :D
Czarne Serce, Czarna Krew
-
yarpen pisze:I już się zaczyna legijna propaganda, że na psach, że się boimy, że domagamy się większej obstawy.
to na waszym forum sami siebie też oszukujecie :)
że będzie bezpiecznie bo policja i że z policją wracaciue na Konwikttorską? :)
a jeżeli wrócicie jutro razem z policją na K6 to obiecujesz,że juz nigdy sie nie odezwiesz ze wstydu i na zawsze przestaniesz bredzić o legijenj propagandzie? :)
PS. Dlaczego reprezentował was niejaki Kaminero, o którym gdy cieszył się ze współpracy ze spotterką to nawet na tym forum pisaliście,że z kibicowską Polonią nie ma nic wspólnego? :)
-
O, kolejny jednopostowiec :) Jakoś tak się składa, że ten społeczniak był na "ukrytym" forum KSP, gdzie przeforsował akcję podania straży miejskiej listy przystanków autobusowych w pobliżu K6, na których "mogą być problemy" (gdy była premiera jupiterów) - i nikt go nie naprostował. Niedawno zorganizował spotkanie ze spotterką, udzielając w mediach entuzjastycznych wywiadów na temat tej instytucji - to samo. Teraz będziecie za nim tuptać w kordonie jak kaczuszki za panią matką. I tyle na temat tych całych wielokropków :)))
Do zobaczenia jutro :)
A co tam w komentarzach na Onecie?
-
Pomijając awangardowy język - nie mam pytań. druga strona własnie potwierdziła to, co napisałem :)polonista101 pisze:a z kad ty mozesz o tym wiedz
-
Foxx pisze:O, kolejny jednopostowiec :) Jakoś tak się składa, że ten społeczniak był na "ukrytym" forum KSP, gdzie przeforsował akcję podania straży miejskiej listy przystanków autobusowych w pobliżu K6, na których "mogą być problemy" (gdy była premiera jupiterów) - i nikt go nie naprostował. Niedawno zorganizował spotkanie ze spotterką, udzielając w mediach entuzjastycznych wywiadów na temat tej instytucji - to samo. Teraz będziecie za nim tuptać w kordonie jak kaczuszki za panią [link]. I tyle na temat tych całych wielokropków :)))
Jak już napisałeś że zorganizował spotkanie ze spoterką to dodaj że nikogo od nas nie było na tym spotkaniu ! A co do reszty wpisów szczególnie głupich prowokacji że to niby ktoś od nas pisze a zalogował się godzinę temu to żal to nawet komentować. Wiadomo, te " bardzo fajne " forum podobnie jak i papier przyjmie wszystko.
Wiernie iść będziemy Twoim śladem,
Bo Ty jesteś z nami, z Tobą Bóg.
Śmiało trwać będziemy pod kul gradem,
aż wolności zagrzmi złoty róg.
-
Internet ma to do siebie że można się podawać za kogo się chcę i co się chce pisać. To jest mój pierwszy post i teoretycznie mógłbym podać się za kogo mi się podoba ale napiszę zgodnie z prawdą że jestem z Polonii. Czytam sobie raz na jakiś czas to forum i widzę że jest tu coraz lepiej.... Tu tak na prawdę nie można prowadzić konstruktywnych dyskusji... Kiedyś na starym forum był przynajmniej szacunek a teraz nie da się tego czytać. Jutro mnie osobiście Legia nie obchodzi (niech robią co chcą) bo ja idę upomnieć się o to co się nam należy i tyle....
-
[link]Damek pisze: Jak już napisałeś że zorganizował spotkanie ze spoterką to dodaj że nikogo od nas nie było na tym spotkaniu !
Pewnie, że żal - ale nie obwiniajcie innych za to, że przyjeliście taki sposób funkcjonowania na k.net.A co do reszty wpisów szczególnie głupich prowokacji że to niby ktoś od nas pisze a zalogował się godzinę temu to żal to nawet komentować.
Miło, ze cytujesz kasyka - ;) - nie zmienia to faktu, że to efekt waszego wyboru.Wiadomo, te " bardzo fajne " forum podobnie jak i papier przyjmie wszystko.
K - i słusznie, a my idziemy upomnieć się o to, co się należy Warszawie.
-
Foxx pisze:[link]Damek pisze: Jak już napisałeś że zorganizował spotkanie ze spoterką to dodaj że nikogo od nas nie było na tym spotkaniu !
Pewnie, że żal - ale nie obwiniajcie innych za to, że przyjeliście taki sposób funkcjonowania na k.net.A co do reszty wpisów szczególnie głupich prowokacji że to niby ktoś od nas pisze a zalogował się godzinę temu to żal to nawet komentować.
Miło, ze cytujesz kasyka - ;) - nie zmienia to faktu, że to efekt waszego wyboru.Wiadomo, te " bardzo fajne " forum podobnie jak i papier przyjmie wszystko.
K - i słusznie, a my idziemy upomnieć się o to, co się należy Warszawie.
Ja na to forum czytam od lat ale niezmiernie rzadko tu piszę ale jakoś nie mogłem się powstrzymać.
Wiesz co Foxx ja to jak czytam te twoje posty nie tylko w tym temacie to się tak zastanawiam czy kiedykolwiek w historii ruchu kibicowskiego tego waszego klubu zdarzyło się cokolwiek co byś uważał za chu..e? I nie chodzi mi o sytuacje kiedy działa ktoś z zewnątrz typu ITI tylko wy sami? Chłopie jak się ciebie czyta to wy robicie same zajebiste rzeczy zawsze i wszędzie, albo jesteś w życiu taki szczęśliwy i spełniony w związku z tym albo masz tok myślenia który można zobrazować prostą ciągłą linią.
Idziecie się upomniec o to co się należy Warszawie?
A kiedy manifestacja przeciwko dealerom i złodziejom samochodów z Warszawy?A może razem z towarzyszem Jarosławem Rajmundowiczem przejdziecie z pochodniami pod krzyż tam i z powrotem?
Chłopie a powiedz ty mi a jak będziesz chodził na ze zniczami w barwach tego waszego klubu po powstańczych grobach na 1 albo 11 listopada to będziesz się bratał z tymi z waszych kibiców co to od czasu do czasu sprzedadzą ''liścia dziadowi'' w szaliku Polonii , ''dziadowi'' który walczył w Powstaniu m,in o to żebyś mógł na taki czy inne manifestacje chodzić? Jak masz taką wiedzę o Polonii to napisz może też różnym madrzącym się tu wsiowym synkom bo sam to pewnie wiesz doskonale że na Polonii na Głównej przez lata był rząd w którym siedzieli Powstańcy, tacy prawdziwi nie namalowani na fladze, w dużej ilości, tak samo o czym doskonale wiesz na tym boisku rozstrzelano kilku Powstańców I IDĄC W TEJ MANIFESTACJI PROTESTUJESZ TEZ PRZECIWKO NIM BO JAK DOSKONALE WIESZ SPORA GRUPA Z NICH Z WŁASNEJ NIE PRZYMUSZONEJ WOLI BYŁA I JEST KIBICAMI POLONII I PAMIETAJ O TYM JAK BĘDZIESZ ZNICZE PÓŻNIEJ PALIŁ, TO POLONIA MIAŁA DRUŻYNĘ ''DZIECI WARSZAWY'' DRUŻYNĘ KTÓRA WTEDY BYŁA TOŻSAMOŚCIĄ TEGO MIASTA I SYMBOLEM TEGO CZEGO HITLER NIE ZŁAMAŁ ,I WY TEGO NIE ZŁAMIECIE NA PEWNO I Z RACJI PAMIĘCI CHOCIAŻBY, STADION NALEŻY SIĘ ''CZARNYM KOSZULOM''/ i jeszcze cię tu zacytuje napisz co z tego co tu napisałem jest nieprawdą?/
Prezentujesz tu takie opinie jakbyś miał pod szalikem różaniec od Rydzyka, po co te bajki napisz wprost idziemy na mordobicie bo mamy na to ochotę, będziemy rzucać k****** bądź i bardziej bezpośrednio m.in w ''dziadów'' pod których się będziemy masowo podpinać 11 listopada.
To jest moja własna opinia jako człowieka i czytelnika a nie kibica.
ps. i jeszcze jedna sprawa jakoś tak się dziwnie złożyło jak już wypominasz zdarzenia z różnych forów internetowych , ze przeciętni kibice waszego klubu oceniają w komentarzach pomysł tej kontrmanifestacji jako ch...y
-
Niczego nie będę ciął, zamykał ani mieszał Powstania do historii klubu z Grodziska. Żadna z drużyn warszawskiej Polonii od ponad dwóch lat już nie istnieje - wszelkie tradycje, zarówno te chlubne, jak i mniej chlubne - odeszły więc wraz z nimi. Co do PW zaś, mamy swoje obserwacje związane z udziałem kibiców poszczególnych klubów w obchodach rocznic i nie tylko, ale temat o wyłudzaniu pieniędzy na powtórną modernizację tego samego stadionu nie jest najlepszym miejscem do takiej dyskusji. Zwłaszcza, gdy np. Hutnik w ogóle nie był modernizowany, a gra tam drużyna z Warszawy.
Na koniec ciekawostka - w nocy ktoś usilnie próbował się włamać na moje konto, robiąc to jednak na poziomie przedszkolnym - próbowano odgadnąć hasło, konto się automatycznie blokowało - i tek bez endu. No i wchodzę teraz - już mam przekroczoną liczbę dopuszczalnych prób logowań :)))
Jesteście niesamowici :) Ciekawe, co by jeden z drugim chciał podszywając się pode mnie napisać - "Jestem gupi - Foxx"? Albo "Legia to wieśniaki, które przyjechały do Warszawy na wozach drabiniastych"? (autentyczny dość częsty cytat z czarnych for dobre kilka lat temu). Dajcie sobie spokój, bo przekroczyliście już chyba wszystkie granice żenady - może poproście CBŚ o pomoc, bo samodzielnie znowu wyszło jak zwykle. Dokończmy tą dyskusję na Bankowym, szkoda zajmować uwagę ludziom z reszty Polski :)
Na koniec ciekawostka - w nocy ktoś usilnie próbował się włamać na moje konto, robiąc to jednak na poziomie przedszkolnym - próbowano odgadnąć hasło, konto się automatycznie blokowało - i tek bez endu. No i wchodzę teraz - już mam przekroczoną liczbę dopuszczalnych prób logowań :)))
Jesteście niesamowici :) Ciekawe, co by jeden z drugim chciał podszywając się pode mnie napisać - "Jestem gupi - Foxx"? Albo "Legia to wieśniaki, które przyjechały do Warszawy na wozach drabiniastych"? (autentyczny dość częsty cytat z czarnych for dobre kilka lat temu). Dajcie sobie spokój, bo przekroczyliście już chyba wszystkie granice żenady - może poproście CBŚ o pomoc, bo samodzielnie znowu wyszło jak zwykle. Dokończmy tą dyskusję na Bankowym, szkoda zajmować uwagę ludziom z reszty Polski :)
-
Do kibiców KSP:
W jakim celu wrzuciliście na swoje forum dane (nazwisko, tel, gg, mail, grono, cośtam jeszcze) dziewczyny z Legii?
W jakim celu wrzuciliście na swoje forum dane (nazwisko, tel, gg, mail, grono, cośtam jeszcze) dziewczyny z Legii?

-
Informuję kibiców Legii, czyli jak to ujął społeczny organizator marszu KSP "patologię po wyrokach", że z naszej strony relacji z dzisiejszego wydarzenia na tym forum nie będzie :)
A jak się pojawi, to ją wytnę - dziękuję za uwagę :)
PS W razie wątpliwości - priv.
A jak się pojawi, to ją wytnę - dziękuję za uwagę :)
PS W razie wątpliwości - priv.
-
nie do konca obiektywnym okiem Broniarza,Legii wiecej niz Polonii , lepiej slyszalna i lepsza wizualnie maja kilka transparentow cos o Grodzisku,o stadionach dla Drukarza Hutnika i mostach,,po stronie KSP duzo piknikow i odziwo wiekszosc w barwach.Legii glowna grupa i wiele "patroli" z ktorymi ma starcia Polonijna grupka mocniejszych wrazen
-
Wszystko Ci szwankuje. Lanos "grafficiarzy", który wjechał przed Pałac Prezydencki po pościgu przez pół miasta został sfotografowany z profilu (ale o co chodzi, skoro oni sami wbili się, by składać zeznania, więc rejestracja nie należała do zbyt tajnych). Jeżeli chodzi o stronę, były w Polsce dwa takie przypadki - żaden z nich nie dotyczył klubów z Warszawy.wallE pisze: akurat prekursorem tego typu zachowań na podwórku warszawskim jest nie kto inny jak właśnie Legia...
Swego czasu wklejali tu zdjęcia jakiegoś samochodu polonistów wraz z numerem rejestracyjnym a o ile pamięć mi nie szwankuje to hulała kiedyś w sieci strona ze zdjęciami polonistów i namiarami na nich...wiec o co chodzi?
-
A tu fota na potwierdzenie słów Foxxa - [link]
-
Właśnie dlatego naszej relacji nie będzie :))) Co powtarzam, bo widzę że niektórzy młodsi użytkownicy z (L) dają się podpuszczać. Luzik. Swoją drogą ciekawą pointą do niektórych wpisów będą fotki i filmiki z dzisiejszego dnia :))) Ale to nie dzisiaj oczywista.polonista101 pisze:czlowieku ty tak na powaznie.Legii okolo 400 Polonii niecale tysiac ....ha ha dobra rada od woja sama ...nie ogladaj telewizji bo w d**** biedziesz mial glizdy bez napinki....kurcze z kad oni was biorakelert pisze:nie do konca obiektywnym okiem Broniarza,Legii wiecej niz Polonii , lepiej slyszalna i lepsza wizualnie maja kilka transparentow cos o Grodzisku,o stadionach dla Drukarza Hutnika i mostach,,po stronie KSP duzo piknikow i odziwo wiekszosc w barwach.Legii glowna grupa i wiele "patroli" z ktorymi ma starcia Polonijna grupka mocniejszych wrazen
-
Legii okolo +/- 600, Polonii =/- 1000.
-
Moze przypomnij sobie wasza strone : [link]Foxx pisze:Wszystko Ci szwankuje. Lanos "grafficiarzy", który wjechał przed Pałac Prezydencki po pościgu przez pół miasta został sfotografowany z profilu (ale o co chodzi, skoro oni sami wbili się, by składać zeznania, więc rejestracja nie należała do zbyt tajnych). Jeżeli chodzi o stronę, były w Polsce dwa takie przypadki - żaden z nich nie dotyczył klubów z Warszawy.wallE pisze: akurat prekursorem tego typu zachowań na podwórku warszawskim jest nie kto inny jak właśnie Legia...
Swego czasu wklejali tu zdjęcia jakiegoś samochodu polonistów wraz z numerem rejestracyjnym a o ile pamięć mi nie szwankuje to hulała kiedyś w sieci strona ze zdjęciami polonistów i namiarami na nich...wiec o co chodzi?
ps. Co taka cisza ze strony L o dzisiejszym dniu ? Tyle pisania wczoraj czy przedwczoraj a teraz cisza tylko odgrzewanie starych kotletow gdzie wszystko zostalo wyjasnione.
Wiernie iść będziemy Twoim śladem,
-
psiarnia podała że Legii 700 a Polonii 1000 osób.
-
Damek - taka cisza, bo tak sobie zażyczyliśmy :) Reszta niech pisze, co na klawiaturę przyjdzie. Masz z tym jakiś problem? Niepotrzebnie :)
-
-

Wg nas ponad 1000, wg Legii 400. Oceńcie sami.
Relacja na stronie oficjalnej.
[link]
-
Sami na swoim forum piszecie, że wielu ludzi co chwile wykruszało się wychodząc w boczne uliczki i zawijając się do domu, więc nie porównuj tu zdjęcia z początku marszu z tym co przyszło na Bankowy.
-
Tak jak napisał poprzednik- wklej zdjęcia z bankowego i wtedy można będzie coś tam wywnioskoać, a swoją drogą to jestem bardzo ciekawy ile(pisownia zamierzona) by was poszło gdybyście nie wyprosiły milicyjnej eskorty w jedną i w drugą stronę. ilu ;przyjaciół;) was wspierało? (wg różnych szacunków 150-200, zgadza się?)
-
Po raz kolejny musimy udowadniać, że nie jesteśmy wielbłądem.
[link]
Poznajesz? Czy jeszcze nie byłeś na pl. Bankowym i nie znasz okolicy?
[link]
Masz wykropkuj sobie.
I jak napisał Damek - oceńcie sami.
[link]
Poznajesz? Czy jeszcze nie byłeś na pl. Bankowym i nie znasz okolicy?
[link]
Masz wykropkuj sobie.
I jak napisał Damek - oceńcie sami.
-
Ja mam takie spostrzeżenie: na meczu wedlug 90minut było 4800 osób, na marszu powiedzmy że 1000, w takim razie gdzie było 3800 osób w jednym z najważniejszych momentów dla klubu w ostatnich latach?
-
Gdzie była reszta? Każdy dobrze wie. Leżała na łóżku do góry brzuchem i oglądała TV. Niestety pikniki zawsze były, są i będądzydzydzydzy pisze:Ja mam takie spostrzeżenie: na meczu wedlug 90minut było 4800 osób, na marszu powiedzmy że 1000, w takim razie gdzie było 3800 osób w jednym z najważniejszych momentów dla klubu w ostatnich latach?
-
Mecz zgodowy, mobilizacja na marsz, wszystko niby cacy, a tu nawet kompletu na stadionie nie było. Jaki jest sens budowy 15-tysięcznika, to pojęcia nie mam.
-
Olejniczak był z Polonią?
-
Spory czy było 400, czy 1000 są i tak bez sensu, skoro ten marsz raczej zakończył temat modernizacji stadionu na K6. Jeżeli Polonia w tak ważnej sprawie i przy takim nagłośnieniu mediów nie jest w stanie zmobilizować kilku tysięcy kibiców (co zresztą sami zapowiadali przed marszem), to na co im większy stadion? Każdemu z kandydatów, który będzie podnosił ten temat, będą przeciwstawiane obrazki z demonstracji na Bankowym, która ilościowo wyglądała żałośnie. Większą frekwencję notuje się na wiecach pod ratuszem w bardziej błahych sprawach, niż wydanie 300 baniek na kaprys, jak się okazuje, kilkuset osób. Moim zdaniem pozamiatane.
-
Na to wygląda, szuka sobie poparcia wśród kibiców. Jakiś czas temu był również na Hutniku, ale został ostro zbluzgany, to się widać na Polonie przerzucił hehmichal.silesia pisze:Olejniczak był z Polonią?
-
w parku zielona ekipa dostaje oklep i pali wrotki pozniej ganianki jednostkowe ogolnie cisza spokoj,zielona propaganda trwa w najlepsze, Polonii ponad 1000.
-
[link]
Kilkuset fanów Polonii pojawiło się w sobotę pod stołecznym ratuszem, by domagać się nowego stadionu. W tym samym czasie trzy razy liczniejsza grupa zwolenników Legii postanowiła popierać budowę mostów, dróg i przedszkoli. Na miejsce dotarli uzbrojeni policjanci i oddział funkcjonariuszy na koniach.
Mniej liczna grupa fanów Polonii zapowiedziała tam demonstrację w sprawie budowy nowego stadionu dla ich drużyny.
Kilka raz liczniejszy tłum kibiców Legii przyszedł na pl. Bankowy z hasłami: "Prosta matematyka - most dla stolicy zamiast remontu kurnika", " Lepszy wybieg w zoo dla słoni, niż trybuna dla Polonii", "Trzeba mostów, dróg, przedszkoli - Warszawa Polonia... ignoruje!" czy "Chcecie stadionu nowego, piszcie do Grodziska Mazowieckiego".
molti ci hanno visto nascere, nessuno ci vedra morire!!!
Liberta' per gli Ultras!!!
Liberta' per gli Ultras!!!
-
milan club polonia pisze:[link]
Kilkuset fanów Polonii pojawiło się w sobotę pod stołecznym ratuszem, by domagać się nowego stadionu. W tym samym czasie trzy razy liczniejsza grupa zwolenników Legii postanowiła popierać budowę mostów, dróg i przedszkoli. Na miejsce dotarli uzbrojeni policjanci i oddział funkcjonariuszy na koniach.
Mniej liczna grupa fanów Polonii zapowiedziała tam demonstrację w sprawie budowy nowego stadionu dla ich drużyny.
Kilka raz liczniejszy tłum kibiców Legii przyszedł na pl. Bankowy z hasłami: "Prosta matematyka - most dla stolicy zamiast remontu kurnika", " Lepszy wybieg w zoo dla słoni, niż trybuna dla Polonii", "Trzeba mostów, dróg, przedszkoli - Warszawa Polonia... ignoruje!" czy "Chcecie stadionu nowego, piszcie do Grodziska Mazowieckiego".
[link]
Około tysiąca kibiców Polonii przyszło w sobotnie popołudnie pod warszawski ratusz, domagając się od władz miasta rozbudowy stadionu przy Konwiktorskiej. Przeciwni temu pomysłowi są fani Legii, których około 700 uczestniczyło w kontrmanifestacji.
ile artykułów tyle liczb ale i tak każdy wrzuci co mu pasuje :)
-
argument o tym ze Polonii nie potrzebny nowy wiekszy stadion widac ze jest z d*** i potwierdzila to sama Legia robiac kontrmanifestacje,latwo sie domyslec ze nie kierowala wami troska o budzet miasta lecz chec nie dania rozwiniac skrzydel wrogowi ,a drugi cel to wystraszenie czesci polonistow i to wam sie udalo.
-
Spokojnie, po otwarciu czwartej trybuny ceny zostaną odpowiednio obniżone i będzie chodzić regularnie blisko 30 tys. Na K6 już raczej nie ma czego obniżać (kamienna - 10 zł, ulgowy - 5, dla porównania na Żyletę 35/28).A po co Legii stadion na trzydzieści parę tysięcy skoro teraz nie zawsze jest komplet?
A co do ciszy i spokoju to co miało być, jak na Andersa/Muranowskiej/w metrze gdańskim 15 minut po zakończeniu manifestacji nie było nikogo w waszych barwach. Poza tym odpowiednia eskorta załatwiona przez waszych ludzi u policji zrobiła swoje.
A jaki sens ma spieranie się o liczby na wczorajszym marszu to juz napisał (L)olek.
-
Co za różnica czy Polonii było 1000 czy 1500 osób ? Słabo słyszalnej Legii i tak było dwa razy mniej ale tak naprawde kogo mógł obchodzić ich marsz (zresztą wielu legionistów zbojkotowało ich manifestację bo to zwyczajny bezsens).
-
Dokładnie, c*** ze stadionem. Najważniejsze, że gdzieś tam Legie udało się przekrzyczeć...giocare pisze:Co za różnica czy Polonii było 1000 czy 1500 osób ? Słabo słyszalnej Legii i tak było dwa razy mniej ale tak naprawde kogo mógł obchodzić ich marsz (zresztą wielu legionistów zbojkotowało ich manifestację bo to zwyczajny bezsens).
-
Nie zrozumiałeś. Bezsens to manifestacja legionistów. Stadion dla Polonii jak najbardziej się należy.tatapsychopata pisze:Dokładnie, c*** ze stadionem. Najważniejsze, że gdzieś tam Legie udało się przekrzyczeć...giocare pisze:Co za różnica czy Polonii było 1000 czy 1500 osób ? Słabo słyszalnej Legii i tak było dwa razy mniej ale tak naprawde kogo mógł obchodzić ich marsz (zresztą wielu legionistów zbojkotowało ich manifestację bo to zwyczajny bezsens).
-
A powiesz mi z jakiej paki wam się należy? Za co niby?giocare pisze:Nie zrozumiałeś. Bezsens to manifestacja legionistów. Stadion dla Polonii jak najbardziej się należy.tatapsychopata pisze:Dokładnie, c*** ze stadionem. Najważniejsze, że gdzieś tam Legie udało się przekrzyczeć...giocare pisze:Co za różnica czy Polonii było 1000 czy 1500 osób ? Słabo słyszalnej Legii i tak było dwa razy mniej ale tak naprawde kogo mógł obchodzić ich marsz (zresztą wielu legionistów zbojkotowało ich manifestację bo to zwyczajny bezsens).
-
Widzę że bardzo nie w temacie jestes ale ci odpisze: Chociażby dlatego że w podziale kasy podatników na inwestycje sportowe w Warszawie musi być sprawiedliwość. Sytuacja gdy jeden klub dostaje na budowe obiektu 500 balonów a drugi jedynie 40 jest nienormalna.Intensywny pisze: A powiesz mi z jakiej paki wam się należy? Za co niby?