np GKM Grudziądz (obecnie)eleon pisze:Jest jakaś ekipa, która nie ma zgód i ma tylko kosy?

Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Pielgrzym pisze:Przewodzi bandzie Michał. Miły chłopak bez nałogów, absolwent zasadniczej szkoły zawodowej. Jego prawa ręka to Marek. Niestety obecny jest u niego problem z alkoholem, od zeszłego roku bezrobotny. Do powiedzenia w ekipie ma też dużo niejaki Jacek. Krępy blondyn, na którego chłopaki zawsze mogą liczyć. Od kiedy kupił jednak Play Station to rzadziej widziany w młynie.ulicznapsychologia pisze:Mógłby mi ktoś opisać ekipę OSTROVII OSTRÓW WIELKOPOLSKI ?
-
-
W Ruchu nigdy nie grał żaden czarnuch.PyskatySK pisze:Nie, w jednym czy dwóch meczach wystąpił ciapaty Brazylijczyk Lilo.
[link]
-
Mało kto pamięta, że Olisadebe zdobył nawet dla niebieskich gola! 24 września 1997 roku strzelił jedyną bramkę dla Ruchu w przegranym 1:2 sparingu z Wawelem Kraków. Było to możliwe, bo Olisadebe przyjechał do Chorzowa na testy. Na treningach prezentował się nieźle, więc ówczesny trener Orest Lenczyk powiedział, że chce go do drużyny. Tak się jednak złożyło, że w chorzowskich barwach Olisadebe nigdy w oficjalnym meczu nie zagrał. Działacze Ruchu tłumaczyli mi wtedy, że zrezygnowali z piłkarza, żeby nie blokować miejsca w składzie zdolnym wychowankom.
[link]
Czarny może nie, ale też nie biały :)
[link]
-
Czy w Poznaniu jest ruch kibicowski na hokeju na trawie?
-
gdzieś czytałem ze Warta czasami dopinguje.Siódemka pisze:Czy w Poznaniu jest ruch kibicowski na hokeju na trawie?
-
Należy również przypomnieć, że na jeden z treningów wpadła PF-ka, która jasno dała do zrozumienia olisadebe, że to nie klub dla niego.Warszawa022 pisze:Mało kto pamięta, że Olisadebe zdobył nawet dla niebieskich gola! 24 września 1997 roku strzelił jedyną bramkę dla Ruchu w przegranym 1:2 sparingu z Wawelem Kraków. Było to możliwe, bo Olisadebe przyjechał do Chorzowa na testy. Na treningach prezentował się nieźle, więc ówczesny trener Orest Lenczyk powiedział, że chce go do drużyny. Tak się jednak złożyło, że w chorzowskich barwach Olisadebe nigdy w oficjalnym meczu nie zagrał. Działacze Ruchu tłumaczyli mi wtedy, że zrezygnowali z piłkarza, żeby nie blokować miejsca w składzie zdolnym wychowankom.
[link]
Lilo również wiele się nasłuchał na swój temat. Na prezentacji drużny na trybunie głównej nawet mu bezpośrednio pogrożono. Szybko sobie odpuścił nasz klub...
-
ku*** mać czy łaskawie może ktoś przyblokować tych pierdolonych pedałów. To forum to już jedno wielkie gówno.Firma Porządkowa pisze:[link] <-- mnie to trapi , cb też?
-
najwidoczniej mają w tym jakis interes bo innego wyjasnienia nie widze

-
ku*** upośledzeni małolaci. interes mogłby mieć każdy w tym żeby na jego strone wchodziło jak najwięcej osób. sęk w tym, że pedały trafiły na podatny grunt. uzytkownicy + pare tysięcy niezarejestrowanych. ilu ku*** myślisz kliknie w ten link? niech to będzie nawet 5%. dla nich to jest i tak okazja, żeby sobie nabić wejść. wejścia, rozgłos, statystyki, popularność. branża nie pyta się ciebie jak dobry jest twój produkt. branża nie pyta. branża bierze pod uwagę konsumentów/ zainteresowanych(zaglądniecia na strone)..adiKOLEJORZ pisze:najwidoczniej mają w tym jakis interes bo innego wyjasnienia nie widze
-
A wystarczy sobie ogarnąć coś takiego jak Hydra system i można mieć po 500 wejść dziennie na takie linki zamiast spamować na forach bezskutecznie.
-
a najlepsze wyjscie to jak na niektórych forach, zablokować,ze nowi uzytkownicy przez np 2 tyg nie moga wklejac linków, bardzo szybko by im sie to znudziło
Xp
-
na Warcie doping i oprawy.bednar pisze:gdzieś czytałem ze Warta czasami dopinguje.Siódemka pisze:Czy w Poznaniu jest ruch kibicowski na hokeju na trawie?
Xp
-
Jak się prawnie zakończyła sprawa ze śmiercią kibica bodajże Wisłoki który wracał z wyjazdu motorem był to chyba wrzesień 2005 lub 2006. Nie pamiętam dokładnie jak to było ale tam chyba jakiś pies otworzył drzwi gdy ten typ wyprzedzał kolumnę?
-
-
Nie wiem czy nadaje się tutaj, może ktoś wrzucic w miare dobrej rozdzielczości zdjęcie ŁKS co z tej górki wszyscy zbiegali z flagami i racami?.
-
chyba raczej o Hetmana Zamość ale moge sie mylicbrunobannani pisze:chodzi o Sp.Kibica Stali Mielec?
Xp
-
kibic Hetmana dostał ostro po głowie jak jechali na mecz do Swidnika a z tym motorem i drzwiami to na 100% był kibic Stali Mielec
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
-
Kibic Hetmana dostał po meczu w Świdniku przy tym jak już Hetman wsiadał do autokarów. Chłopak kilka tygodni leżał najpierw w świdnickim szpitalu potem w Zamościu.
Czyli moje pytanie dotyczy kibica Stali. O drzewach nie pamiętałem ale czy coś wyszło z tym psem? Bo na bank jakiś tam psina był w to zamieszany.
Czyli moje pytanie dotyczy kibica Stali. O drzewach nie pamiętałem ale czy coś wyszło z tym psem? Bo na bank jakiś tam psina był w to zamieszany.
-
[link]Pierre89 pisze:Nie wiem czy nadaje się tutaj, może ktoś wrzucic w miare dobrej rozdzielczości zdjęcie ŁKS co z tej górki wszyscy zbiegali z flagami i racami?.
Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.
-
https://scontent-b-a...705080707_n.jpgWizard. pisze:na Warcie doping i oprawy.bednar pisze:gdzieś czytałem ze Warta czasami dopinguje.Siódemka pisze:Czy w Poznaniu jest ruch kibicowski na hokeju na trawie?
https://fbcdn-sphoto...647323947_n.jpg
https://scontent-b-a...234386899_n.jpg
Warta Poznań-AZS AWF Poznań.
-
Będąc w ostatni weekend w Toruniu, dzień po ich meczu, widziałem wielu małolatów w barwach Widzewa.
Wiadomo że Elana ma zgodę z Ruchem ale jak wygląda sprawa z Widzewem na ten moment?
Układ ? Zwykła sympatia? Czy już po cichu przyklepywana zgoda?
Wiadomo że Elana ma zgodę z Ruchem ale jak wygląda sprawa z Widzewem na ten moment?
-
Elana ma uklad z WFCG jednym z lepszych ich FCMinetnik z Talesu pisze:Będąc w ostatni weekend w Toruniu, dzień po ich meczu, widziałem wielu małolatów w barwach Widzewa.
POLSKA KIBOLSKA !!!
-
-
pewnie niebawem zostanie przybita zgoda, trudno się nie domyslic
-
Istnieją może jakieś flagi polskich miast w barwach innego kraju?? Tak jak My mamy flagi Polski Londynu czy Berlina??
-
Jak to jest z Wisla fc Przemysl? O ile mnie pamiec nie myli Polonia twierdzila kiedys, ze fc i Polonia to inne osoby, a jak jest teraz po przybiciu ukladu?
-
Pewnie nie,dobre socjologiczne pytanie.juni123 pisze:Istnieją może jakieś flagi polskich miast w barwach innego kraju?? Tak jak My mamy flagi Polski Londynu czy Berlina??
-
FC United ma flage Warsaw, stworzoną przez anglików mieszkających w Warszawie i kibicujących United. Ale wiadomo, że to nie jest flaga żadnej ekipy, bo na wyspach flagi robi sobie każdy.
-
-
zle zrozumielem pytanie sorry byla tez flaga rep angli bydgoszcz
s
-
FC United to te lewaki z Manchesteru? (nie mowie o Man Utd)mancunian pisze:FC United ma flage Warsaw, stworzoną przez anglików mieszkających w Warszawie i kibicujących United. Ale wiadomo, że to nie jest flaga żadnej ekipy, bo na wyspach flagi robi sobie każdy.
-
Zdecydowanie Lwow.juni123 pisze:Istnieją może jakieś flagi polskich miast w barwach innego kraju?? Tak jak My mamy flagi Polski Londynu czy Berlina??
Na tym forum piekne, sa tylko chwile ;P.
-
Jest tam troche lewakow (i nie mowie tutaj o fladze che fujary, bo ona z innego powodu kiedys sie pojawila) i mialem okazje wymienic poglady. I to takich typowo nowoczesno-europejskich. Bardzo aktywnych na FB.
Troche tez osob na prawo.
Mowie o tych co mialem okazje rozmawiac, czy czytac, bo wiadomo ze jak to w anglii na trybunach nikt sie w polityke nie bawi.
Jakie poglady maja ci z Warszawy, nie mam pojecia, nigdy ich nie spotkalem.
Mowie o tych co mialem okazje rozmawiac, czy czytac, bo wiadomo ze jak to w anglii na trybunach nikt sie w polityke nie bawi.
-
Jak się obciąć na kibola ? Jak powiedzieć fryzjerce?
-
'' Na Starucha''IncognitoFanatic pisze:Jak się obciąć na kibola ? Jak powiedzieć fryzjerce?

RTS
-
Zerwana została flaga Pogoni Lwów, a flaga łączona Wilno Lwów jest Legii.inTORwertyk pisze:Pamietacie mecz reprezentacji na stadionie Widzewa z 5 lat temu ?
Pamietam ze wisialy wtedy 2 flagi , albo jedna laczona bodajze Lwow i Wilno.Chyba bylo tak ze ochrona zajebala te flagi ?? Pamieta ktos ta sytuacje ?
Czyje to byly flagi i czemu juz nie pojawiaja sie na meczach kadry ?
-
Te flagi były własnością Unii Tarnów.inTORwertyk pisze:Pamietacie mecz reprezentacji na stadionie Widzewa z 5 lat temu ?
Pamietam ze wisialy wtedy 2 flagi , albo jedna laczona bodajze Lwow i Wilno.Chyba bylo tak ze ochrona zajebala te flagi ?? Pamieta ktos ta sytuacje ?
Czyje to byly flagi i czemu juz nie pojawiaja sie na meczach kadry ?
[link] Tu masz opisane zajście.
-
dzięki. ogladałem filmik kiedys z ich dopingu (nie umiem go teraz znalezc) i wlaśnie były pokazane jakieś wlepki z che z tego co pamietam naklejone na barierkach u nich na sektorzemancunian pisze:Jest tam troche lewakow (i nie mowie tutaj o fladze che fujary, bo ona z innego powodu kiedys sie pojawila) i mialem okazje wymienic poglady. I to takich typowo nowoczesno-europejskich. Bardzo aktywnych na FB.
-
Akurat ten symbol che to nie jest wynikiem obecnosci lewakow tam, tylko tego ze angole (oraz generalnie cala zachodnia europa) sa albo niewyedukowani albo z racji ich polozenia podczas wojny, inaczej odbieraja komunizm, stalina.
Symbol Che byl wykorzystany na poczatku, bo to rewolucjonista a ci odchodzac z trybun, zakladajac swoj klub na swoich zasadach zrobili rewolucje. Jakze wspanialy i oczywisty symbol. To ze to ku*** zwykly komuch i zbrodniarz nikt na zachodzie nie wie, bo kazdy ma to w chuju. Oni nie musieli zyc pod rzadami moskwy po wojnie, wiec dla nich socjalizm czy komunizm to fantastyczny system sprawiedliwy dla wszystkich. Na zachodzie hitler to najwieksze zlo jakie sie wydarzylo na swiecie, stalin to ktos, kto pomogl im go pokonac. Dlatego na zachodzie taka wielka moda na che, bo to prawie ikona jak kurt cobain czy jenis joplin. Zreszta nawet u nas mozna spotkac takie ciuchy.
Choc nie mowie, moze te wlepki to akurat robota tych z lewej strony, bo lewactwo zawsze wszedzie wpierdala swoje gowno. Ci o zdrowych pogladach, albo ci co maja na to wyjebane, zazwyczaj zachowuja sie normalnie. Zreszta wystarczy popatrzyc w temacie antifa hooligans na przyklady wszelkiego dzialania lewactwa.
Na wyspach nie ma grup, ktore trzymaja trybuny, wiec nie da sie okreslic pogladow trybun. Kazdy przychodzi na pilke. Ale na pewno na trybunach na fc sa ludzie o lewackich pogladach.
Symbol Che byl wykorzystany na poczatku, bo to rewolucjonista a ci odchodzac z trybun, zakladajac swoj klub na swoich zasadach zrobili rewolucje. Jakze wspanialy i oczywisty symbol. To ze to ku*** zwykly komuch i zbrodniarz nikt na zachodzie nie wie, bo kazdy ma to w chuju. Oni nie musieli zyc pod rzadami moskwy po wojnie, wiec dla nich socjalizm czy komunizm to fantastyczny system sprawiedliwy dla wszystkich. Na zachodzie hitler to najwieksze zlo jakie sie wydarzylo na swiecie, stalin to ktos, kto pomogl im go pokonac. Dlatego na zachodzie taka wielka moda na che, bo to prawie ikona jak kurt cobain czy jenis joplin. Zreszta nawet u nas mozna spotkac takie ciuchy.
Choc nie mowie, moze te wlepki to akurat robota tych z lewej strony, bo lewactwo zawsze wszedzie wpierdala swoje gowno. Ci o zdrowych pogladach, albo ci co maja na to wyjebane, zazwyczaj zachowuja sie normalnie. Zreszta wystarczy popatrzyc w temacie antifa hooligans na przyklady wszelkiego dzialania lewactwa.
Na wyspach nie ma grup, ktore trzymaja trybuny, wiec nie da sie okreslic pogladow trybun. Kazdy przychodzi na pilke. Ale na pewno na trybunach na fc sa ludzie o lewackich pogladach.