Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
89piotrekski
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Spali ,kurw4 malo to razy szaliki klubowe z orłem były palone w innych ekipach.
-
pattaya man
taka luzna rozkminka-dlaczgo typ z Astry Krotoszyn za kazdym razem jak wkleja fotki z ich meczu to jest to fota z mlynu z odleglosci ok.100metrow?nie mozecie wejsc na murawe,chlopaki malo fotogeniczne czy ki c***?daleko mi do waszych realiow ale dosyc konsekwentnie relacjonujecie swoje mecze wiec sila rzeczy taka rzecz sie rzuca w oczy
-
prawoskretny88
Czasami się zdarzało wycinanie symboli narodowych Polski, celtyków i chyba nawet run, reszta flagi szła w dym.
Żeby nie szukać daleko - po ostatniej akcji chuliganów Śląska flaga patriotyczna wróciła do Wałbrzycha. Jak widać, co region to zwyczaj...
To jest jeszcze nic, kiedyś na derbach przed laty, wyczailiśmy wsród naszych szalików kilka szalików Polski ;)
Nie szaliki Cracovii patritotyczne, tylko zwykłe szaliki Polski, później oczywiścię spłonęły, ale co tam barwy, grunt że "zdobyczy" było więcej
Nie szaliki Cracovii patritotyczne, tylko zwykłe szaliki Polski, później oczywiścię spłonęły, ale co tam barwy, grunt że "zdobyczy" było więcej
Mam nadzieje że poratujesz fotografia detektywie
Można tez iśc dalej w dywagacjach i zacząć sie zastanawiac czy wogóle dwie ekipy o poglądach patriotycznych powinny sie ze soba napierdalac?
Można tez iśc dalej w dywagacjach i zacząć sie zastanawiac czy wogóle dwie ekipy o poglądach patriotycznych powinny sie ze soba napierdalac?
nie wiem czy wiesz ale były czas gdy nie każdy miał aparat w telefonie
fakt był dość szeroko komentowany w tamtym czasie więc nie próbuj mi zarzucać kłamstwa
fakt był dość szeroko komentowany w tamtym czasie więc nie próbuj mi zarzucać kłamstwa
a które to były derby?
połowa lat 90 o ile mnie pamięć nie myli
-
pijany powietrzem
coś kiedyś było z kilkoma szalami Polski w dywanie na derbach Krakowa ale nie wiem dokładnie czy o tym mowa
swoją drogą kiedyś było troche takich akcji, ale głównie z podrzucaniem zagranicznych szali w dywany, wiadomo, aparaty były słabe, zdjęcia przeważnie z daleka, a liczyła się długość dywanu
swoją drogą kiedyś było troche takich akcji, ale głównie z podrzucaniem zagranicznych szali w dywany, wiadomo, aparaty były słabe, zdjęcia przeważnie z daleka, a liczyła się długość dywanu
W tamtych czasach były tylko derby w jednym sezonie 95/96daniKSC pisze:połowa lat 90 o ile mnie pamięć nie myli
Nie było wtedy raczej żadnego dywanu.
Nieco później był mecz z Lechem (98 bodajże) gdzie juz były dywany a zdobycze były obfotografowane i mysle że prędzej bys wypatrzł takie coś na zdjęciach niz z sektora gości.
Dziwna historia dla mnie ale nie twierdzę na bank że zmyślona.
-
Wyznawca Wisełki
to nie my identyfikujemy sie z izraelem żeby palić szaliki Polski
-
SzachownicaZdarzen
Mieliście taką sytuację że straciliście coś na stadionie np. telefon,bluze czy cokolwiek i nikt nie oddał? mi się niestety takie coś przytrafiło... czyste frajerstwo
Co do tych szalików Polski to może bardziej chodziło o te pozszywane flagi Polski:

-
Marceliano
Jak można odłączyć się od eskorty na wyjeździe po meczu. Nie byłem nigdy w takiej sytuacji, gdyż zawsze wracałem do domu. Potrzebuję po prostu zostać w mieście, w którym będziemy. Mam podejść do psiarni czy jak?
ino musisz mieć podanie w dwóch kopiach.Marceliano pisze:Jak można odłączyć się od eskorty na wyjeździe po meczu. Nie byłem nigdy w takiej sytuacji, gdyż zawsze wracałem do domu. Potrzebuję po prostu zostać w mieście, w którym będziemy. Mam podejść do psiarni czy jak?
-
Marceliano
Liczyłem na takie odpowiedzi :)
-
Warszawa022
http://zapodaj.net/3586485545951.png.html
Ktoś powie coś więcej na ten temat ?
Polonia i skłot lewaków razem ? :/
-
eMeMAmiszcz
Podobno pojechali wspierać Donatana i Cleo do Kopenhagi na Eurowizje dobrą bandą. Wszyscy w jensach.Warszawa022 pisze:http://zapodaj.net/3586485545951.png.html
K.O. :DZolpidem pisze:Austrię też wspierali dopingiem.
-
Wyznawca Wisełki
podejdz do policjanta i powiedz że musisz kupeMarceliano pisze:Jak można odłączyć się od eskorty na wyjeździe po meczu. Nie byłem nigdy w takiej sytuacji, gdyż zawsze wracałem do domu. Potrzebuję po prostu zostać w mieście, w którym będziemy. Mam podejść do psiarni czy jak?
coraz ciekawsze typy sie tu wypowiadają...
-
pijany powietrzem
mam pytanie odnośnie skrojonej flagi Lecha przez Górnik Łęczna
były jakis rewanż ze strony Lecha? bo jakoś nie umiem sobie przypomnieć czy miało to dalszy ciąg
były jakis rewanż ze strony Lecha? bo jakoś nie umiem sobie przypomnieć czy miało to dalszy ciąg
-
obiektywny1
Czy w Ruchu Chorzów grał kiedys jakiś czarnuch?
Jest jakaś ekipa, która nie ma zgód i ma tylko kosy?
np GKM Grudziądz (obecnie)eleon pisze:Jest jakaś ekipa, która nie ma zgód i ma tylko kosy?
-
nieobliczalnyTSW1906
Pogoń Szczecin,Jagiellonia
-
Warszawa022
Mało kto pamięta, że Olisadebe zdobył nawet dla niebieskich gola! 24 września 1997 roku strzelił jedyną bramkę dla Ruchu w przegranym 1:2 sparingu z Wawelem Kraków. Było to możliwe, bo Olisadebe przyjechał do Chorzowa na testy. Na treningach prezentował się nieźle, więc ówczesny trener Orest Lenczyk powiedział, że chce go do drużyny. Tak się jednak złożyło, że w chorzowskich barwach Olisadebe nigdy w oficjalnym meczu nie zagrał. Działacze Ruchu tłumaczyli mi wtedy, że zrezygnowali z piłkarza, żeby nie blokować miejsca w składzie zdolnym wychowankom.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Lilo_%28pi%C5%82karz%29
Czarny może nie, ale też nie biały :)
Czy w Poznaniu jest ruch kibicowski na hokeju na trawie?
gdzieś czytałem ze Warta czasami dopinguje.Siódemka pisze:Czy w Poznaniu jest ruch kibicowski na hokeju na trawie?
Należy również przypomnieć, że na jeden z treningów wpadła PF-ka, która jasno dała do zrozumienia olisadebe, że to nie klub dla niego.Warszawa022 pisze:Mało kto pamięta, że Olisadebe zdobył nawet dla niebieskich gola! 24 września 1997 roku strzelił jedyną bramkę dla Ruchu w przegranym 1:2 sparingu z Wawelem Kraków. Było to możliwe, bo Olisadebe przyjechał do Chorzowa na testy. Na treningach prezentował się nieźle, więc ówczesny trener Orest Lenczyk powiedział, że chce go do drużyny. Tak się jednak złożyło, że w chorzowskich barwach Olisadebe nigdy w oficjalnym meczu nie zagrał. Działacze Ruchu tłumaczyli mi wtedy, że zrezygnowali z piłkarza, żeby nie blokować miejsca w składzie zdolnym wychowankom.
Lilo również wiele się nasłuchał na swój temat. Na prezentacji drużny na trybunie głównej nawet mu bezpośrednio pogrożono. Szybko sobie odpuścił nasz klub...
-
adiKOLEJORZ
najwidoczniej mają w tym jakis interes bo innego wyjasnienia nie widze
A wystarczy sobie ogarnąć coś takiego jak Hydra system i można mieć po 500 wejść dziennie na takie linki zamiast spamować na forach bezskutecznie.
a najlepsze wyjscie to jak na niektórych forach, zablokować,ze nowi uzytkownicy przez np 2 tyg nie moga wklejac linków, bardzo szybko by im sie to znudziło
na Warcie doping i oprawy.bednar pisze:gdzieś czytałem ze Warta czasami dopinguje.Siódemka pisze:Czy w Poznaniu jest ruch kibicowski na hokeju na trawie?
Jak się prawnie zakończyła sprawa ze śmiercią kibica bodajże Wisłoki który wracał z wyjazdu motorem był to chyba wrzesień 2005 lub 2006. Nie pamiętam dokładnie jak to było ale tam chyba jakiś pies otworzył drzwi gdy ten typ wyprzedzał kolumnę?
-
brunobannani
chodzi o Sp.Kibica Stali Mielec?
Nie wiem czy nadaje się tutaj, może ktoś wrzucic w miare dobrej rozdzielczości zdjęcie ŁKS co z tej górki wszyscy zbiegali z flagami i racami?.
chyba raczej o Hetmana Zamość ale moge sie mylicbrunobannani pisze:chodzi o Sp.Kibica Stali Mielec?
Kibic Hetmana dostał po meczu w Świdniku przy tym jak już Hetman wsiadał do autokarów. Chłopak kilka tygodni leżał najpierw w świdnickim szpitalu potem w Zamościu.
Czyli moje pytanie dotyczy kibica Stali. O drzewach nie pamiętałem ale czy coś wyszło z tym psem? Bo na bank jakiś tam psina był w to zamieszany.
Czyli moje pytanie dotyczy kibica Stali. O drzewach nie pamiętałem ale czy coś wyszło z tym psem? Bo na bank jakiś tam psina był w to zamieszany.
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=34rt ... 3Ekk_l5OuIPierre89 pisze:Nie wiem czy nadaje się tutaj, może ktoś wrzucic w miare dobrej rozdzielczości zdjęcie ŁKS co z tej górki wszyscy zbiegali z flagami i racami?.