Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Bo właśnie taki jest internet, każdy może sobie wypisywać co chce bez żadnych konsekwencji13% pisze:na którejś z poprzednich stron była napisane, że Polonii W. nic nie łączy z Bronią R. a tu jeden typ wypisuje BR wśród zgód?

POLONIA WARSZAWA
-
-
Szczegółów nie będę pisać, bo nie wypada. Delikatnie i ogólnie mówiąc Piast stracił w oczach Odry i Polonii.kawa1984 pisze:Ja mam pytanie do wiadomo jakich ekip..otóż dlaczego padła zgoda Piasta z Polonią B. oraz z Odra O.
Wiem, że to Wasza prywatna sprawa i nie chcę wnikać w szczegóły..ale chodziłoby mi o ogólne wyjaśnienie bez wnikania w detale...odpowiedź na PW bym prosił
-
Odnośnie jak to było najlepiej wiedza zainteresowani. Z tego co mi wiadomo wystąpiła różnica zdań. Kalisz uważał Widzew za zgodę natomiast Łodzianie Kalisz za FC.Sven pisze:Czy widzew miał zgodę z KKS Kalisz?
Jeśli tak to kiedy została zerwana?
Do kosy doszło po meczu Chorbry-Górnik Wałbrzych 99 kiedy to wracający tym samym środkiem transportu Widzewiacy oraz Kaliszacy zaczęli sie nie lubieć już oficjalnie.... Nawet bitka jaka była jak mnie pamięć nie myli.
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....
-
-
Tutaj najlepoej niech sami zainteresowani sie wypowiedzą. Różne słuchy chodzą...Ligowiec pisze:Chciałem zapytać dlaczego upadł układ na linii Ruch - Lech? Wiem o akcji, kiedy to Niebiescy wracali z Grodziska, ale to już było po rozpadzie. Dzięki z góry za jakąś drobną wzmiankę.
-
-
Drobna wzmianka:kibic0 pisze:Tutaj najlepoej niech sami zainteresowani sie wypowiedzą. Różne słuchy chodzą...Ligowiec pisze:Chciałem zapytać dlaczego upadł układ na linii Ruch - Lech? Wiem o akcji, kiedy to Niebiescy wracali z Grodziska, ale to już było po rozpadzie. Dzięki z góry za jakąś drobną wzmiankę.
Lech wcześniej chyba jechał na Cracovie...
-
-
[link] zapytać muszę bo dziwne to dla mnie... Nie wiem czy było ale wątpię... Wątpię by to była pomyłka zbyt widoczna ta flaga i zbyt duża więc o przypadku mówić nie można... WIĘC O CO CHODZI? Jak coś to Pw ale myślę że więcej osób chciało by wiedzieć ocb ... Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 14.11.2007, 20:59 przez Żabol, łącznie zmieniany 1 raz.
"Lepiej być faszystą niż pedałem"- Alessandra Mussolini...
-
-
Nie nie prowokacjagnz pisze:[link]Żabol pisze:[link] zapytać muszę bo dziwne to dla mnie... Nie wiem czy było ale wątpię... Wątpię by to była pomyłka zbyt widoczna ta flaga i zbyt duża więc o przypadku mówić nie można... WIĘC O CO CHODZI? Jak coś to Pw ale myślę że więcej osób chciało by wiedzieć ocb ... Pozdrawiam
pomysl nastepnym razem nim spytasz... no chyba ze to twoja marna prowokacja

PS:
Nie zabłysnąłeś bo jak widzisz zdjęcie było... skoro ktoś mi odpowiedział! Pozdrawiam!chodzi o to że żaby mają kose z bocianami
"Lepiej być faszystą niż pedałem"- Alessandra Mussolini...
-
Od momentu kiedy Karkonosze pół roku temu wystawiły nas Śląskowi patrzą na siebie nieco przychylniej.Kibic z kraju pisze:Co sie dzieje na linii Śląsk-Karkonosze?
Karki podbijają coś o chuligański układ i byli we Wrocku na meczu Śląska z Polonią Warszawa w 10 osób. Co tam zostało ustalone i czy wogóle coś ustalono niech wypowiedza sie sami zainteresowani.
-
Karkonosze troche ponad rok temu spotkali sie z HZL i nie było im przyjemnie, Górnik Wałbrzych tez nie umila im zycia wiec starają sie zawrzec sojusz ze Śląskiem. Wg mnie jesli dojdzie cos miedzy Karkonoszami a WKS to niejako bedzie to oznaczało słabość tych drugich, ktorzy na Dolnym Śląsku wyszukali sobie tez mocną zgode z Miedzią Legnicakibic0 pisze:Od momentu kiedy Karkonosze pół roku temu wystawiły nas Śląskowi patrzą na siebie nieco przychylniej.Kibic z kraju pisze:Co sie dzieje na linii Śląsk-Karkonosze?
Karki podbijają coś o chuligański układ i byli we Wrocku na meczu Śląska z Polonią Warszawa w 10 osób. Co tam zostało ustalone i czy wogóle coś ustalono niech wypowiedza sie sami zainteresowani.

a tak cos ostatnio wlasnie slyszalem ze Miedź i Karkonosze miały wspólnego grilla na korzysc Miedzianki, ktos potwierdzi?
Gdański cHarakter pisze:Czemu wielkie Zagłębie pali flagi Śląska w młynie? Bliżej się nie dało?
-
-
a co chcesz wiedziec?? istnieją kibice Promienia, jezdza takze po spadku do 4 ligi na wyjazdy w ilosciach malych ale jednak. natomiast w innej dzielnicy Zar , Kunicach istnieje inna druzyna-Unia Kunica. jak bylismy u nich w sierpniu to kilkanascie bardzo mlodych osob z banerem na plocie krecilo doping, ale ogolnie to do Promienia im dalekoHSG pisze:Może ktoś coś napisać o Żarach
-