13% pisze:na którejś z poprzednich stron była napisane, że Polonii W. nic nie łączy z Bronią R. a tu jeden typ wypisuje BR wśród zgód?
Bo właśnie taki jest internet, każdy może sobie wypisywać co chce bez żadnych konsekwencji ...a serio to gość pewnie zapomniał poprawić w profilu. (albo dla niego prywatnie taka zgoda istnieje )
Mam pytanie do kibiców Hutnika:
Na jednym z osiedli w Starej Hucie jest duży napis BROŃ RADOM.
Wiem że kiedyś łączyły was dobre relacje. Jak to się przedstawia w chwili obecnej ?
Ja mam pytanie do wiadomo jakich ekip..otóż dlaczego padła zgoda Piasta z Polonią B. oraz z Odra O.
Wiem, że to Wasza prywatna sprawa i nie chcę wnikać w szczegóły..ale chodziłoby mi o ogólne wyjaśnienie bez wnikania w detale...odpowiedź na PW bym prosił
kawa1984 pisze:Ja mam pytanie do wiadomo jakich ekip..otóż dlaczego padła zgoda Piasta z Polonią B. oraz z Odra O.
Wiem, że to Wasza prywatna sprawa i nie chcę wnikać w szczegóły..ale chodziłoby mi o ogólne wyjaśnienie bez wnikania w detale...odpowiedź na PW bym prosił
Szczegółów nie będę pisać, bo nie wypada. Delikatnie i ogólnie mówiąc Piast stracił w oczach Odry i Polonii.
Sven pisze:Czy widzew miał zgodę z KKS Kalisz?
Jeśli tak to kiedy została zerwana?
Odnośnie jak to było najlepiej wiedza zainteresowani. Z tego co mi wiadomo wystąpiła różnica zdań. Kalisz uważał Widzew za zgodę natomiast Łodzianie Kalisz za FC.
Do kosy doszło po meczu Chorbry-Górnik Wałbrzych 99 kiedy to wracający tym samym środkiem transportu Widzewiacy oraz Kaliszacy zaczęli sie nie lubieć już oficjalnie.... Nawet bitka jaka była jak mnie pamięć nie myli.
Chciałem zapytać dlaczego upadł układ na linii Ruch - Lech? Wiem o akcji, kiedy to Niebiescy wracali z Grodziska, ale to już było po rozpadzie. Dzięki z góry za jakąś drobną wzmiankę.
Ligowiec pisze:Chciałem zapytać dlaczego upadł układ na linii Ruch - Lech? Wiem o akcji, kiedy to Niebiescy wracali z Grodziska, ale to już było po rozpadzie. Dzięki z góry za jakąś drobną wzmiankę.
Tutaj najlepoej niech sami zainteresowani sie wypowiedzą. Różne słuchy chodzą...
Ligowiec pisze:Chciałem zapytać dlaczego upadł układ na linii Ruch - Lech? Wiem o akcji, kiedy to Niebiescy wracali z Grodziska, ale to już było po rozpadzie. Dzięki z góry za jakąś drobną wzmiankę.
Tutaj najlepoej niech sami zainteresowani sie wypowiedzą. Różne słuchy chodzą...
Drobna wzmianka:
Lech wcześniej chyba jechał na Cracovie...
[link] zapytać muszę bo dziwne to dla mnie... Nie wiem czy było ale wątpię... Wątpię by to była pomyłka zbyt widoczna ta flaga i zbyt duża więc o przypadku mówić nie można... WIĘC O CO CHODZI? Jak coś to Pw ale myślę że więcej osób chciało by wiedzieć ocb ... Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 14.11.2007, 20:59 przez Żabol, łącznie zmieniany 1 raz.
"Lepiej być faszystą niż pedałem"- Alessandra Mussolini...
Żabol pisze:[link] zapytać muszę bo dziwne to dla mnie... Nie wiem czy było ale wątpię... Wątpię by to była pomyłka zbyt widoczna ta flaga i zbyt duża więc o przypadku mówić nie można... WIĘC O CO CHODZI? Jak coś to Pw ale myślę że więcej osób chciało by wiedzieć ocb ... Pozdrawiam
[link]
pomysl nastepnym razem nim spytasz... no chyba ze to twoja marna prowokacja
Nie nie prowokacja Ja nie jestem kibicenetowskim wojownikiem z resztą odzywam się tu bardzo rzadko ze względu właśnie na to że kibice.net to niestety tak zwany "raj dla chuliganów" ...A fakt gafa Nie zauważyłem ,że to fotomontaż... Sorry. Ciach bajera
PS:
chodzi o to że żaby mają kose z bocianami
Nie zabłysnąłeś bo jak widzisz zdjęcie było... skoro ktoś mi odpowiedział! Pozdrawiam!
"Lepiej być faszystą niż pedałem"- Alessandra Mussolini...
Kibic z kraju pisze:Co sie dzieje na linii Śląsk-Karkonosze?
Od momentu kiedy Karkonosze pół roku temu wystawiły nas Śląskowi patrzą na siebie nieco przychylniej.
Karki podbijają coś o chuligański układ i byli we Wrocku na meczu Śląska z Polonią Warszawa w 10 osób. Co tam zostało ustalone i czy wogóle coś ustalono niech wypowiedza sie sami zainteresowani.
Kibic z kraju pisze:Co sie dzieje na linii Śląsk-Karkonosze?
Od momentu kiedy Karkonosze pół roku temu wystawiły nas Śląskowi patrzą na siebie nieco przychylniej.
Karki podbijają coś o chuligański układ i byli we Wrocku na meczu Śląska z Polonią Warszawa w 10 osób. Co tam zostało ustalone i czy wogóle coś ustalono niech wypowiedza sie sami zainteresowani.
Karkonosze troche ponad rok temu spotkali sie z HZL i nie było im przyjemnie, Górnik Wałbrzych tez nie umila im zycia wiec starają sie zawrzec sojusz ze Śląskiem. Wg mnie jesli dojdzie cos miedzy Karkonoszami a WKS to niejako bedzie to oznaczało słabość tych drugich, ktorzy na Dolnym Śląsku wyszukali sobie tez mocną zgode z Miedzią Legnica
a tak cos ostatnio wlasnie slyszalem ze Miedź i Karkonosze miały wspólnego grilla na korzysc Miedzianki, ktos potwierdzi?
Gdański cHarakter pisze:Czemu wielkie Zagłębie pali flagi Śląska w młynie? Bliżej się nie dało?
a co chcesz wiedziec?? istnieją kibice Promienia, jezdza takze po spadku do 4 ligi na wyjazdy w ilosciach malych ale jednak. natomiast w innej dzielnicy Zar , Kunicach istnieje inna druzyna-Unia Kunica. jak bylismy u nich w sierpniu to kilkanascie bardzo mlodych osob z banerem na plocie krecilo doping, ale ogolnie to do Promienia im daleko