No niewiem chyba Dozamet ma inne zdanie na ten temat. Stilon oczywiście nie podważałna dominacja w Lubuskiem, a kto wogóle coś na poważnie działa w tamtym rejonie poza wyżej wymienioną trójką?zg78 pisze: Promień od 3 sezonów zalicza wszystkie wyjazdy zarówno w pucharach jak i w lidze, do tego widoczni na kadrze. U siebie młyn na ciekawszych meczach 100 - 150 os. Dym na meczach z Chrobrym i Dozametem. Przegrany ,,sparing" z Oławą. Ciągłe nękanie kibiców Czarnych Żagań. Ostatnio mają problemy z zarządem i zakazami. Ogólnie forma zwyżkowa biorąc pod uwagę słabą postawę kopaczy. Druga siła w lubuskim jeśli chodzi o ekipy piłkarskie.

Wymarłe Ekipy ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Wymarłe Ekipy ...
,,Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań" - Gilbert Keith Chesterton
-
W lubuskim ostatnio działają w miarę regularnie, oprócz Stilonu, Dozametu, Promienia, właśnie Czarni Żagań, Lechia Zielona Góra, Piast (Vitro) Iłowa, Odra Bytom Odrzański, Polmo Kożuchów,a sporadycznie już teraz Ilanka Rzepin, Polonia Słubice, Carina Gubin, Lubuszanin Drezdenko, Tęcza Krosno Odrz, Orzeł Miedzyrzecz. Co nie zmienia faktu że to pustynia kibicowska jeśli chodzi o piłkę nożną.
-
Co do Bałtyku Gdynia bo wcześniej o nich pisano.
Byłem pare lat temu na turnieju w Szwecji i grały tam też inne polskie drużyny; m. in. Bałtyk. Były chyba 4 drużyny Kadłubów,młodzieżowe. No i gadaliśmy z tą wiarą nikt za Arką nie był tylko mówili ,że są za B.G co by świadczyło że Bałtyk ma tam jakieś młode pokolenie i za nimi sympatyzują. Za pare lat różnie może się potoczyć ,Arka zleci znowu, Bałtyk awansuje jedną klase wyżej i nadmorskim mieście będzie ciekawie.
Pozdro dla Kadłubów ,fajna ekipa to była:]
Byłem pare lat temu na turnieju w Szwecji i grały tam też inne polskie drużyny; m. in. Bałtyk. Były chyba 4 drużyny Kadłubów,młodzieżowe. No i gadaliśmy z tą wiarą nikt za Arką nie był tylko mówili ,że są za B.G co by świadczyło że Bałtyk ma tam jakieś młode pokolenie i za nimi sympatyzują. Za pare lat różnie może się potoczyć ,Arka zleci znowu, Bałtyk awansuje jedną klase wyżej i nadmorskim mieście będzie ciekawie.
Pozdro dla Kadłubów ,fajna ekipa to była:]
-
Jak dla mnie Pałuczanka Żnin powali staje się wymarłą ekipą ...
c*** z podpisem
-
Chciałbym na chwile wrócić jeszcze do dyskusji na temat Walki Zabrze. Ktoś pisał, że po raz ostatni ruch kibicowski na Walce stwierdzono na meczu z Zagłębiem Sosnowiec(2004), otóż nie jest to prawdą. W latach 2006-2007 działała na Walce grupa młodych zapaleńców o dumnie brzmiącej nazwie "Active Boys", przez okres ok jednego roku wystawiali oni dość regularnie młyn, który w szczytowym momencie podchodził pod 50 osób, poza tym to właśnie oni zaliczyli wyjazd na Cidry, o którym ktoś już wcześniej wspomniał. Po zaprzestaniu działalności przez ów grupę, na Walce pojawiał się jeszcze spontanicznie młynek złożony z najmłodszych fanów Walki, którzy przygotowali nawet kilka prostych choreografii. Od czasu wycofania się z rozgrywek pierwszej drużyny nic już się tam chyba nie dzieje.
Na dowód tych słów wrzucam filmik z meczu ze Szczakowianką
http://www.youtube.com/watch?v=rkdYhmlbdxU
Na dowód tych słów wrzucam filmik z meczu ze Szczakowianką
http://www.youtube.com/watch?v=rkdYhmlbdxU
j**** Cauchy'ego i całą rodzine jego!
-
czy to prawda że kiedyś Wawel Kraków posiadał kibiców?
Kumpel Fryzjera
Pozdrowienia do więzienia

-
Na pewno mieli grupkę fanatyków. Z tego co wiem byli też kibicami Wisły. Na pewno pojawili się w kilka kilkanaście osób na Tarnovii gdy ta grała jeszcze w 3 lidze. Na tym meczu nie stanowili zwartej grupy, nie siedzieli w klatce lecz na trybunie głównej wśród miejscowych. Nasi staro gwardziści na forum kibiców Unii wspominali także o kibicach Wawelu więc na bank jakiś ruch kibicowski tam istniał.
-
Ostatnio wydali Vlepki ale czy działają coś więcej tego nie wiem.VJ pisze: Stąd pytanie do osób z Czeladzi: to był jeden z nielicznych przejawów ich działalności czy próbują coś działać na nowo ?
ULTRAS
-
Konkretnie, to jakis tydzien temu wygladali tak:VJ pisze:Kilka razy przewijała się sprawa fanów z Czeladzi. Konkretnie - kibice Górnika Piaski. Gdzieś wyczytałem że przez pewien okres czasu byli kosą CKS-u. Jedni i drudzy sympatyzują z Zagłębiem Sosnowiec jednocześnie nie przepadając za sobą. Byłem przekonany, że po Górniku Piaski pozostało wspomnienie zwłaszcza że nigdy nie miałem przyjemności widzieć ich na żywo a nawet na zdjęciach. A tu znalazłem fotkę z zeszłego roku z wyjazdu na.. Źródło Kromołów.
Stąd pytanie do osób z Czeladzi: to był jeden z nielicznych przejawów ich działalności czy próbują coś działać na nowo ?
fotka:
[link]
[link]
Co do relacji CKS - osoby z Piaskow, to sa one juz pozytywne. A po dawnych wasniach, zostaly juz tylko napisy na murach (na Piaskach - bo w Czeladzi takowych nie ma raczej...)
CKS 1924 Czeladź
-
Posiada ktoś zdjecie ekipy Orlicza Suchedniów ?
-
-
-
w ubiegłym roku nawet zbierały się ekipy sportowe na spotkanie ale nic ztego nie wyszło o ile dobrze pamiętam.VJ pisze:Kilka razy przewijała się sprawa fanów z Czeladzi. Konkretnie - kibice Górnika Piaski. Gdzieś wyczytałem że przez pewien okres czasu byli kosą CKS-u. Jedni i drudzy sympatyzują z Zagłębiem Sosnowiec jednocześnie nie przepadając za sobą. Byłem przekonany, że po Górniku Piaski pozostało wspomnienie zwłaszcza że nigdy nie miałem przyjemności widzieć ich na żywo a nawet na zdjęciach. A tu znalazłem fotkę z zeszłego roku z wyjazdu na.. Źródło Kromołów.
Stąd pytanie do osób z Czeladzi: to był jeden z nielicznych przejawów ich działalności czy próbują coś działać na nowo ?
fotka:
[link]
-
widać jacy moderatorzy tu pracują...Abrakadabra1947 pisze:W tym temacie Górnik Wałbrzych?Wizard. pisze:Było pytanie o Górnik Wałbrzych ?
ja chciałem zapytać czy działa coś Piast Chęciny? kiedyś była tam jakaś 20 osobowa ekipka
-
Pytanie do starszych kibiców albo wiedzących gdzie Gwardia Wrocław (drużyna piłkarska) rozgrywała swoje mecze - czy miała swój stadion, bo teraz została tylko chyba siatkówka i ile ludzi chodziło na mecze. Przecież tam grywał Janek Tomaszewski.
-
Obok Olimpijskiego - teraz jest tam stadionik lekkoatletyczny.Bobek pisze:Pytanie do starszych kibiców albo wiedzących gdzie Gwardia Wrocław (drużyna piłkarska) rozgrywała swoje mecze - czy miała swój stadion, bo teraz została tylko chyba siatkówka i ile ludzi chodziło na mecze. Przecież tam grywał Janek Tomaszewski.
-
Gedania Gdańsk, Brda Bydgoszcz, Gwiazda Bydgoszcz, Pomorzanin Toruń. Czy te kluby miały kiedyś jakieś ekipy?
MMA, Boks i takie pierdoły
-
Chłopaki skupili się na kieleckiej Koronie.wyjazdowicz pisze:
ja chciałem zapytać czy działa coś Piast Chęciny? kiedyś była tam jakaś 20 osobowa ekipka
-
heh na meczach w Iłowej to fajny piknik jest :) choć nie można powiedzieć bo chłopaki coś tam zawsze staraja się krzyczeć np w 20 osóbb :)zg78 pisze:W lubuskim ostatnio działają w miarę regularnie, oprócz Stilonu, Dozametu, Promienia, właśnie Czarni Żagań, Lechia Zielona Góra, Piast (Vitro) Iłowa, Odra Bytom Odrzański, Polmo Kożuchów,a sporadycznie już teraz Ilanka Rzepin, Polonia Słubice, Carina Gubin, Lubuszanin Drezdenko, Tęcza Krosno Odrz, Orzeł Miedzyrzecz. Co nie zmienia faktu że to pustynia kibicowska jeśli chodzi o piłkę nożną.
-
don_pedro pisze:heh na meczach w Iłowej to fajny piknik jest :) choć nie można powiedzieć bo chłopaki coś tam zawsze staraja się krzyczeć np w 20 osóbb :)zg78 pisze:W lubuskim ostatnio działają w miarę regularnie, oprócz Stilonu, Dozametu, Promienia, właśnie Czarni Żagań, Lechia Zielona Góra, Piast (Vitro) Iłowa, Odra Bytom Odrzański, Polmo Kożuchów,a sporadycznie już teraz Ilanka Rzepin, Polonia Słubice, Carina Gubin, Lubuszanin Drezdenko, Tęcza Krosno Odrz, Orzeł Miedzyrzecz. Co nie zmienia faktu że to pustynia kibicowska jeśli chodzi o piłkę nożną.
Może trochę nie na miejscu i nie w czasie ale co tam....Stilon Gorzów (25 osób-młodego składu średnia 20 lat) atakuje wracający z meczu Promień Żary (autokar)..ci nie podejmują rękawicy i ratują się ucieczką ...pościg uniemożliwiają ci co zawsze...
bez odbioru...
-
Generalnie to nie, kilku mniej lub więcej znanych piłkarzy mieli. Generalnie Gdańsk to w 100% Lechia. Gedania to raczej taki sportowy klub (nie mówie tu o h ;) ). Troche młodych chłopaków trenuje piłke kopaną w Gedanii, obiekt zaniedbany, były plany budowy jakiegoś hiperluksusowego kompleksu w miejsce stadionu ale sprawa chyba umarła. Mimo, że to chyba najstarszy klub w Gdańsku, i wogóle jeden z najstarszych chyba w Polsce który działa nieprzerwanie do dziś, mimo, że gra w okręgówkach itp, chcociaż młodzież mają bardzo zdolną i troche się z Gedaniii wybiło na szerokie wody.Huggos pisze:Gedania Gdańsk, Brda Bydgoszcz, Gwiazda Bydgoszcz, Pomorzanin Toruń. Czy te kluby miały kiedyś jakieś ekipy?
-
Jesli chodzi o Pomorzanin to chodzili tam za dawnych lat glownie pikniki a teraz z tego co mi wiadomo to sporadycznie chodza na mecze i wystawiaja malutki mlynek mlodzi zawodnicy Pomorka. wydali vlepki oraz koszulki tyle na ten temat
-
skonsolidowanych ekip nie ma juz sporo czasu, na meczach same piknikiHuggos pisze:Gedania Gdańsk, Brda Bydgoszcz, Gwiazda Bydgoszcz, Pomorzanin Toruń. Czy te kluby miały kiedyś jakieś ekipy?
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=1Av4mghYr3M chłopaki grają w stokrotach :)Kini_ZfcB pisze:skonsolidowanych ekip nie ma juz sporo czasu, na meczach same piknikiHuggos pisze:Gedania Gdańsk, Brda Bydgoszcz, Gwiazda Bydgoszcz, Pomorzanin Toruń. Czy te kluby miały kiedyś jakieś ekipy?
[link]
[link]
[link]
-
Zagłębie Wałbrzych swego czasu miało bardzo silna ekipe i trzymali z Ruchem Chorzów. Niestety nie wiem dlaczego wszystko się rozpadło może ktoś tu coś więcej napisać?

-
Było tyo opisywane kilka stron wcześniej.czarno-biały pisze:Zagłębie Wałbrzych swego czasu miało bardzo silna ekipe i trzymali z Ruchem Chorzów. Niestety nie wiem dlaczego wszystko się rozpadło może ktoś tu coś więcej napisać?
-
Podbijam, zajrzałem nawet na ich forum ale od roku już nikt tam nic nie napisał.elo1312 pisze:Czy Wisła Szczucin nadal działa ???
d**** koks i ruletka
-
-
jak się trzyma Chemik K-K ? Nie piszę, że to wymarła ekipa, ale nic o nich nie słychać.
To ja, Louis Fernandez SMS Don Juan!
-
http://i40.tinypic.com/mt41uu.jpgRe: Wymarłe Ekipy ...
zdjęcie z ostatniego meczu:SMSDonJuan pisze:jak się trzyma Chemik K-K ? Nie piszę, że to wymarła ekipa, ale nic o nich nie słychać.
[link]
-
Witam,
na Pogoni Miechów coś działają czy poświęcili się jako fc Wisły lub Cracovii ?
na Pogoni Miechów coś działają czy poświęcili się jako fc Wisły lub Cracovii ?
-
Dzięki, i o to mi chodziło, bo w żaden sposób nie miałem styczności z chłopakami.
To ja, Louis Fernandez SMS Don Juan!
-
Z tego co się orientuje to na Pogoni nic się szczególnego nie dzieje. A chłopaki jeżdżą na Wisłę.
d**** koks i ruletka
-
I jest grupa która jeździ na Cracovie.
-
W samym Miechowie jest również Cracovia,ale tu było pytanie o Pogoń Miechów, a na nią uczęszczali głownie kibice Wisły.
d**** koks i ruletka
-
Miechów to Fc Wisły I Cracovii i wiara skupia sie głownie na meczach tych dwóch drużyn co do Pogoni to nic obecnie się nie dzieje z tego co wiem kiedyś mieli zgode z AKS Busko ale to odległe czasy teraz grają w 6 lidze krakowskiej z mizerną frekwencja na stadionie pozdro
-
-
Ostatnio byli w Wrzawach (czy jakoś tak) w 80 osób :)
To zdobywca pucharu i superpucharu z tym zespołem.
-