Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Nieobecny
-
Masz sporo racji. Żeby nie było - Widzew ma sporo dobrych fan clubow, ale ma tez wiele „wirtualnych” i tylko do tego piłem.OldTimeGoodTime pisze: ↑26.02.2025, 14:51
Śmieszne jest to, że z tych wichur ludzie robią lepsze liczby ma wyjazdach niż te z pierwszych rzędów flag nawielu dużych stadionach ;)
Ale wiem. Mają za to więcej chłopaków z dalek którzy mają gadżety Hooligans :)
-
Wywiad w TMK idealnie to pokazał, że oni wszystko traktują jako fc które dominuje dane miasto 
-
Pytanie bez napinki. Czy wspólna oprawa na meczu Raków-Lechia to pierwsza oprawa ekip, których oficjalnie nic nie łączy?
-
Tak ale już jesienią Raków siedział w młynie Lechii zamiast w sektorze gości. Taki nieoficjalny romans.[email protected] pisze: ↑03.03.2025, 21:17Pytanie bez napinki. Czy wspólna oprawa na meczu Raków-Lechia to pierwsza oprawa ekip, których oficjalnie nic nie łączy?
-
Czyli tak jak Widzew i Ruch z Pogonią?Amok-rts pisze: ↑03.03.2025, 23:19Tak ale już jesienią Raków siedział w młynie Lechii zamiast w sektorze gości. Taki nieoficjalny romans.[email protected] pisze: ↑03.03.2025, 21:17Pytanie bez napinki. Czy wspólna oprawa na meczu Raków-Lechia to pierwsza oprawa ekip, których oficjalnie nic nie łączy?
-
W jakich latach i okolicznościach zakończyły się zgody pomiędzy Gks Jastrzębie & Chemik i Gks Jastrzębie & Hutnik Kraków?
Żyjąc w ciągłym stresie na ulicznym marginesie najwygodniej śmigać w dresie.
-
W tym drugim przypadku chodziło m.in. o Stomil Olsztyn.Koniec zgody 2009.Stanisława Worcella pisze: ↑06.03.2025, 13:24W jakich latach i okolicznościach zakończyły się zgody pomiędzy Gks Jastrzębie & Chemik i Gks Jastrzębie & Hutnik Kraków?
-
Koscia niezgody byly w wiekszym stopniu interesy, niz Stomil.tak tylko pytam pisze: ↑06.03.2025, 13:56W tym drugim przypadku chodziło m.in. o Stomil Olsztyn.Koniec zgody 2009.Stanisława Worcella pisze: ↑06.03.2025, 13:24W jakich latach i okolicznościach zakończyły się zgody pomiędzy Gks Jastrzębie & Chemik i Gks Jastrzębie & Hutnik Kraków?
-
W tej kwestii polecam wywiad w marcowym (nr 280) "TMK" z kibicami Chemika Kędzierzyn-Koźle. Co nieco na temat przyczyn upadku tej zgody opowiedzieli.tak tylko pytam pisze: ↑06.03.2025, 13:56W tym drugim przypadku chodziło m.in. o Stomil Olsztyn.Koniec zgody 2009.Stanisława Worcella pisze: ↑06.03.2025, 13:24W jakich latach i okolicznościach zakończyły się zgody pomiędzy Gks Jastrzębie & Chemik i Gks Jastrzębie & Hutnik Kraków?

-
-
Żal mi trochę tej Resovii. Tyle się czyta ile to musieli przyjąć od różnych ekip w swoje szerokie już odbyty kutasow a tu dalej sami.
-
Ty się własną babą lepiej zajmij i iloscią kutasow które ona przyjęła.
-
Skoro taki Sanok się już na nich wypiął to musi być nieźle szerokoKalafior11 pisze: ↑09.03.2025, 21:16Żal mi trochę tej Resovii. Tyle się czyta ile to musieli przyjąć od różnych ekip w swoje szerokie już odbyty kutasow a tu dalej sami.
Pierwszy mecz: 1995 r.
-
Resovia najwiekszy upadek w Polsce w ostatnich 30 l tylko szkoda ze ta Stal toleruje konfidentow cinka i plonke z papierami k**** i zgody tez w takim razie to k****
-
Dlaczego Arka zerwała zgodę z Górnikiem Wałbrzych?
-
Była zakrojona na szeroką skalę ogólnokrajowa internetowa akcja "pies w ekipie Stali" ale kiedy poszło o przedstawienie dowodów to już partacze z resovii tak głośno nie szczekali. Teraz proboja nieudolnie coś w stylu Cinek i Płonka...... ale czego można się spodziewać po klubie, który w szeregach ma takie tuzy internetowej propagandy jak "powazny", "b4" czy "eustachy".Ciekawyswiata pisze: ↑10.03.2025, 14:52Resovia najwiekszy upadek w Polsce w ostatnich 30 l tylko szkoda ze ta Stal toleruje konfidentow cinka i plonke z papierami k**** i zgody tez w takim razie to k****
Nawet w internecie już sobie nie radzicie, panowie zapytajcie o radę co dalej szefów z głogowa, trzebosi lub łańcuta.
-
-
Śledząc poczynania resovii od 30 lat, panowała u nich moda na obrzucanie zarzutami chłopaków z drugiej strony miasta, którzy mocno się wyróżniali. Jak nie szło kogoś dojechać to smarowało się pomówieniami. Widać nowe pokolenie kontynuuje resoviacką tradycję.Anunki pisze: ↑13.03.2025, 07:26Była zakrojona na szeroką skalę ogólnokrajowa internetowa akcja "pies w ekipie Stali" ale kiedy poszło o przedstawienie dowodów to już partacze z resovii tak głośno nie szczekali. Teraz proboja nieudolnie coś w stylu Cinek i Płonka...... ale czego można się spodziewać po klubie, który w szeregach ma takie tuzy internetowej propagandy jak "powazny", "b4" czy "eustachy".Ciekawyswiata pisze: ↑10.03.2025, 14:52Resovia najwiekszy upadek w Polsce w ostatnich 30 l tylko szkoda ze ta Stal toleruje konfidentow cinka i plonke z papierami k**** i zgody tez w takim razie to k****
Nawet w internecie już sobie nie radzicie, panowie zapytajcie o radę co dalej szefów z głogowa, trzebosi lub łańcuta.
Pierwszy mecz: 1995 r.
-
Sodówka panowie bo teraz jest siła. Ja pamiętam sytuacje w Rzeszowie na przestrzeni ostatnich 30 lat i sami wiecie jak bywało. Nie jesteście Legią czy Radomiakiem w swoim mieście i nigdy nie będzie.
-
Punisher1985 przestań żyć przeszłością bo te czasy nie wrócą, od dekady gówno znaczycie. Wasza jedyna aktywność w ostatnich latach to bazgranie po murach jak Stal jest na wyjeździe, choć i to wam czasem słabo wychodzi 
-
Nie jestem z Resovii ale dobrze znam rzeszowskie realia kibicowskie na przestrzeni ostatnich 30 lat. Jakbyś popatrzył na moje posty to zawsze odnoszę się z szacunkiem do obu ekip. Za czasów PO to wy byliście w odwrocie a teraz za czasów La Familii Resovia jest w odwrocie. Swoją drogą to na pewno ten obecny odwrót/kryzys jest o wiele większy po stronie Resovii. Moim zdaniem jest trochę taka nagonka na Resovię. Kończąc. Stal jest obecnie zdecydowanie silniejsza od Resovii, ale informacja o śmierci tych drugich jest zdecydowanie przedwczesna.
-
Akurat ta zgoda nie padła przez interesy.Powód był inny, a sytuacja ze Stomilem rzeczywiście była już tylko gwoździem do trumny tej sztamy, a nie jej główną przyczyną.plemplem81 pisze: ↑07.03.2025, 23:43W tej kwestii polecam wywiad w marcowym (nr 280) "TMK" z kibicami Chemika Kędzierzyn-Koźle. Co nieco na temat przyczyn upadku tej zgody opowiedzieli.tak tylko pytam pisze: ↑06.03.2025, 13:56W tym drugim przypadku chodziło m.in. o Stomil Olsztyn.Koniec zgody 2009.Stanisława Worcella pisze: ↑06.03.2025, 13:24W jakich latach i okolicznościach zakończyły się zgody pomiędzy Gks Jastrzębie & Chemik i Gks Jastrzębie & Hutnik Kraków?
Hutnik Nowa Huta
-
ŁKS z Arka już dobrze żyje? Skoro ŁKS był teraz na obozie Arki to chyba relacje się polepszyły :)
-
Teraz trzeba obserwować nie kto kogo wspiera na meczach, tylko z kim trenuje i jakie są nowe szlaki narkotykowe
Jak by ktoś mi to powiedział dwadzieścia lat temu to bym go wysłał do psychiatryka
-
Jaki jest powód tego że taka ekipa jak Korona nie ma żadnych zgód albo chociaż układu nie licząc kontaktów z Naprzodem? Były kontakty z Górnikiem GieKSa a mimo tego nic oficjalnego nie wyszło
-
Zaczyna brakować czasu na kibicowanie, ale przecież nie o to chodzi w byciu kibolem ;)
-
Jestes jebnięty, czy brak napletka sprawia, że piszesz debilizmy? Ja (nie chce pisac za innych, jak zechcą, to się odniosą) się tu nie udzielam ancymonie z drabinianki. A jak nie o mnie pisałeś, to zwracam honor i dalej sobie nie poudzielam się.Anunki pisze: ↑13.03.2025, 07:26Była zakrojona na szeroką skalę ogólnokrajowa internetowa akcja "pies w ekipie Stali" ale kiedy poszło o przedstawienie dowodów to już partacze z resovii tak głośno nie szczekali. Teraz proboja nieudolnie coś w stylu Cinek i Płonka...... ale czego można się spodziewać po klubie, który w szeregach ma takie tuzy internetowej propagandy jak "powazny", "b4" czy "eustachy".Ciekawyswiata pisze: ↑10.03.2025, 14:52Resovia najwiekszy upadek w Polsce w ostatnich 30 l tylko szkoda ze ta Stal toleruje konfidentow cinka i plonke z papierami k**** i zgody tez w takim razie to k****
-
Teraz kibole sami są gwiazdami MMA, mają swoich kibiców, gadżety, rozprowadzają wejściówki :) a reszta młyna pozdrawia kolegów z salki i więzienia, nie mając pojęcia o co chodzikatanaczio pisze: ↑24.03.2025, 13:03Zaczyna brakować czasu na kibicowanie, ale przecież nie o to chodzi w byciu kibolem ;)
-
Te cymbały z młyna są potrzebni tylko, żeby robić liczby na wyjazdach żeby można było przyciąć hajs dla kilku dobrych chłopaków i wrzucać do puszki. Bo jeśli nie to skończą jak ci na murawie na Łazienkowskiej, przekopani jak psy przez sztywnych gangsterów
-
Urzekająca historia. A teraz może napisz, ilu było tych przekopanych.
-
Wystarczyl był tylko jeden tryglodyto
-
I to załatwia tę całą narrację rodem z "G.W.". Dzięki Ci, o Jaśnie Oświecony Panie. Kaganiec oświaty na kibolskim forum zawsze w cenie. Zwłaszcza taki dyskretny.
-
Dla Ciebie to było normalne ? Murawa tylko dla TB a spontanicznie reagującego kibica zatrzymała nie ochrona a sportowcy z TB z kanciastym na czele który się prężył na zdjęciach.
Wiadomo że Legia zawsze Oh i Ah ale ku*** bez przesady. To co odjebaliscie wtedy to kurestwo po całości.
-
Nigdzie niczego podobnego nie pisałem. Zwyczajnie zareagowałem na oczywistą manipulację insynuującą, że to była historia na większą skalę. No więc nie była. Tylko tyle.OldTimeGoodTime pisze: ↑26.03.2025, 08:24Dla Ciebie to było normalne ? Murawa tylko dla TB a spontanicznie reagującego kibica zatrzymała nie ochrona a sportowcy z TB z kanciastym na czele który się prężył na zdjęciach.
Nie chce mi się wchodzić w wymianę zdań w takim stylu. Wrzucę więc małą podpowiedź: jesteś w stanie znaleźć na tym forum podobne teksty z naszej strony w kontekście tego, co się działo przez dłuższy czas na Widzewie w nieco większej i bardziej ekstremalnej skali pisane w ten sposób?OldTimeGoodTime pisze: ↑26.03.2025, 08:24Wiadomo że Legia zawsze Oh i Ah ale ku*** bez przesady. To co odjebaliscie wtedy to kurestwo po całości.
Jedyni, którzy tu piszą, że "Legia och i ach", to ci użytkownicy tego forum z RTS, którzy więcej uwagi poświęcają nam, niż własnemu klubowi.
-
Jesteś w stanie mi pokazać gdzie ja Wam tyle uwagi poświęcam?Stpne pisze: ↑26.03.2025, 08:43Nigdzie niczego podobnego nie pisałem. Zwyczajnie zareagowałem na oczywistą manipulację insynuującą, że to była historia na większą skalę. No więc nie była. Tylko tyle.OldTimeGoodTime pisze: ↑26.03.2025, 08:24Dla Ciebie to było normalne ? Murawa tylko dla TB a spontanicznie reagującego kibica zatrzymała nie ochrona a sportowcy z TB z kanciastym na czele który się prężył na zdjęciach.Nie chce mi się wchodzić w wymianę zdań w takim stylu. Wrzucę więc małą podpowiedź: jesteś w stanie znaleźć na tym forum podobne teksty z naszej strony w kontekście tego, co się działo przez dłuższy czas na Widzewie w nieco większej i bardziej ekstremalnej skali pisane w ten sposób?OldTimeGoodTime pisze: ↑26.03.2025, 08:24Wiadomo że Legia zawsze Oh i Ah ale ku*** bez przesady. To co odjebaliscie wtedy to kurestwo po całości.
Jedyni, którzy tu piszą, że "Legia och i ach", to ci użytkownicy tego forum z RTS, którzy więcej uwagi poświęcają nam, niż własnemu klubowi.
U Was w Legii się nie działo nigdy między starymi i młodymi ? Potrzebujesz podpowiedzi? Czy sobie poradzisz ?
Mówimy o najebaniu zwykłych kibiców (pewnie najebanych) którzy świętowali coś spontanicznie przez ludzi z ekipy. Nie o rywalizacji młodej ekipy że starą.
-
To zapytaj się lepiej poinformowanych kolegów, kiedy nafukane DHW biegało po pewnym waszym specjalu i napierdalało zwykłych kibiców za nic. Tam ucierpiało znacznie więcej osób i znacznie mocniej, niż jeden typ, który po tym strasznym wpierdolu, wg. legend na k.net oczywiście, po prostu wstał i wrócił na trybuny, a później nie miał pretensji o to...
-
Trudno, żeby miał pretensje. Chyba to jest jasne 
-
U Was nie miał pretensji a u nas uciepialo więcej osób ktore pewnie transparenty pozniej wywiesily na Zegarzr wskazujac sprawców?amaris pisze: ↑26.03.2025, 10:47To zapytaj się lepiej poinformowanych kolegów, kiedy nafukane DHW biegało po pewnym waszym specjalu i napierdalało zwykłych kibiców za nic. Tam ucierpiało znacznie więcej osób i znacznie mocniej, niż jeden typ, który po tym strasznym wpierdolu, wg. legend na k.net oczywiście, po prostu wstał i wrócił na trybuny, a później nie miał pretensji o to...
Byłeś w specjalu i po tym wydarzeniu się przerzuciłeś? Czy jesteś psem i widziałeś wysiadających pobitych kibiców?
-
Niczego takiego nie napisałem. Napisałem natomiast, że nikt z Legii się tu nie wozi w sensie "och i ach", kontekst, w którym to się zwykle pojawia to komentarz kogoś z RTS, kto tak nas postrzega i nie odnosi się do tego, co piszemy, tylko do tego jak nas widzi. I tak w kółko :) Inna rzecz, to pewna tutejsza grupa widzewiaków, która nawet wchodziła w wątki historyczne w temacie warszawskim, czy co jakiś czas reinterpretuje cele bojkotu Wisły.OldTimeGoodTime pisze: ↑26.03.2025, 09:38Jesteś w stanie mi pokazać gdzie ja Wam tyle uwagi poświęcam?
Bez problemu. Dlatego łatwo mogę wskazać różnice zarówno w przyczynach, jak i w wykorzystywanych przez strony środkach oraz skali ich użycia. I to powinno skłaniać do lekkiego przyhamowania zdecydowanego recenzowania innych. Zwłaszcza takich, którzy w drugą stronę tego nie robią.OldTimeGoodTime pisze: ↑26.03.2025, 09:38U Was w Legii się nie działo nigdy między starymi i młodymi ? Potrzebujesz podpowiedzi? Czy sobie poradzisz ?
Rywalizacji powiadasz? Nie, mówimy o okopaniu jednego kolesia na jednym meczu, który jak już tu padło, potem wstał i wrócił na trybuny bez niczyjej pomocy w zestawieniu z sytuacjami, tak to określmy, po których jedni kibice wymagali dużej pomocy po potraktowaniu przez innych tego samego klubu. Obaj też wiemy, że to wykroczyło poza ekipy. Nie chcę wchodzić w nieswoje sprawy. Po prostu, jak wspomniałem, serwując mocne oceny warto pamiętać o kontekstach.OldTimeGoodTime pisze: ↑26.03.2025, 09:38Mówimy o najebaniu zwykłych kibiców (pewnie najebanych) którzy świętowali coś spontanicznie przez ludzi z ekipy. Nie o rywalizacji młodej ekipy że starą.
Jak to ujął ktoś tam w internetach: "żeby mieć pogląd, trzeba mieć przegląd" ;)