Masz sporo racji. Żeby nie było - Widzew ma sporo dobrych fan clubow, ale ma tez wiele „wirtualnych” i tylko do tego piłem.OldTimeGoodTime pisze: ↑26.02.2025, 14:51
Śmieszne jest to, że z tych wichur ludzie robią lepsze liczby ma wyjazdach niż te z pierwszych rzędów flag nawielu dużych stadionach ;)
Ale wiem. Mają za to więcej chłopaków z dalek którzy mają gadżety Hooligans :)
Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
-
Pytanie bez napinki. Czy wspólna oprawa na meczu Raków-Lechia to pierwsza oprawa ekip, których oficjalnie nic nie łączy?
-
Tak ale już jesienią Raków siedział w młynie Lechii zamiast w sektorze gości. Taki nieoficjalny romans.[email protected] pisze: ↑03.03.2025, 21:17Pytanie bez napinki. Czy wspólna oprawa na meczu Raków-Lechia to pierwsza oprawa ekip, których oficjalnie nic nie łączy?
-
Czyli tak jak Widzew i Ruch z Pogonią?Amok-rts pisze: ↑03.03.2025, 23:19Tak ale już jesienią Raków siedział w młynie Lechii zamiast w sektorze gości. Taki nieoficjalny romans.[email protected] pisze: ↑03.03.2025, 21:17Pytanie bez napinki. Czy wspólna oprawa na meczu Raków-Lechia to pierwsza oprawa ekip, których oficjalnie nic nie łączy?
-
W jakich latach i okolicznościach zakończyły się zgody pomiędzy Gks Jastrzębie & Chemik i Gks Jastrzębie & Hutnik Kraków?
Żyjąc w ciągłym stresie na ulicznym marginesie najwygodniej śmigać w dresie.
-
W tym drugim przypadku chodziło m.in. o Stomil Olsztyn.Koniec zgody 2009.Stanisława Worcella pisze: ↑06.03.2025, 13:24W jakich latach i okolicznościach zakończyły się zgody pomiędzy Gks Jastrzębie & Chemik i Gks Jastrzębie & Hutnik Kraków?
-
Koscia niezgody byly w wiekszym stopniu interesy, niz Stomil.tak tylko pytam pisze: ↑06.03.2025, 13:56W tym drugim przypadku chodziło m.in. o Stomil Olsztyn.Koniec zgody 2009.Stanisława Worcella pisze: ↑06.03.2025, 13:24W jakich latach i okolicznościach zakończyły się zgody pomiędzy Gks Jastrzębie & Chemik i Gks Jastrzębie & Hutnik Kraków?
-
W tej kwestii polecam wywiad w marcowym (nr 280) "TMK" z kibicami Chemika Kędzierzyn-Koźle. Co nieco na temat przyczyn upadku tej zgody opowiedzieli.tak tylko pytam pisze: ↑06.03.2025, 13:56W tym drugim przypadku chodziło m.in. o Stomil Olsztyn.Koniec zgody 2009.Stanisława Worcella pisze: ↑06.03.2025, 13:24W jakich latach i okolicznościach zakończyły się zgody pomiędzy Gks Jastrzębie & Chemik i Gks Jastrzębie & Hutnik Kraków?

-
-
Żal mi trochę tej Resovii. Tyle się czyta ile to musieli przyjąć od różnych ekip w swoje szerokie już odbyty kutasow a tu dalej sami.
-
Ty się własną babą lepiej zajmij i iloscią kutasow które ona przyjęła.
-
Skoro taki Sanok się już na nich wypiął to musi być nieźle szerokoKalafior11 pisze: ↑09.03.2025, 21:16Żal mi trochę tej Resovii. Tyle się czyta ile to musieli przyjąć od różnych ekip w swoje szerokie już odbyty kutasow a tu dalej sami.
Pierwszy mecz: 1995 r.
-
Resovia najwiekszy upadek w Polsce w ostatnich 30 l tylko szkoda ze ta Stal toleruje konfidentow cinka i plonke z papierami k**** i zgody tez w takim razie to k****
-
Dlaczego Arka zerwała zgodę z Górnikiem Wałbrzych?
-
Była zakrojona na szeroką skalę ogólnokrajowa internetowa akcja "pies w ekipie Stali" ale kiedy poszło o przedstawienie dowodów to już partacze z resovii tak głośno nie szczekali. Teraz proboja nieudolnie coś w stylu Cinek i Płonka...... ale czego można się spodziewać po klubie, który w szeregach ma takie tuzy internetowej propagandy jak "powazny", "b4" czy "eustachy".Ciekawyswiata pisze: ↑10.03.2025, 14:52Resovia najwiekszy upadek w Polsce w ostatnich 30 l tylko szkoda ze ta Stal toleruje konfidentow cinka i plonke z papierami k**** i zgody tez w takim razie to k****
Nawet w internecie już sobie nie radzicie, panowie zapytajcie o radę co dalej szefów z głogowa, trzebosi lub łańcuta.
-
-
Śledząc poczynania resovii od 30 lat, panowała u nich moda na obrzucanie zarzutami chłopaków z drugiej strony miasta, którzy mocno się wyróżniali. Jak nie szło kogoś dojechać to smarowało się pomówieniami. Widać nowe pokolenie kontynuuje resoviacką tradycję.Anunki pisze: ↑13.03.2025, 07:26Była zakrojona na szeroką skalę ogólnokrajowa internetowa akcja "pies w ekipie Stali" ale kiedy poszło o przedstawienie dowodów to już partacze z resovii tak głośno nie szczekali. Teraz proboja nieudolnie coś w stylu Cinek i Płonka...... ale czego można się spodziewać po klubie, który w szeregach ma takie tuzy internetowej propagandy jak "powazny", "b4" czy "eustachy".Ciekawyswiata pisze: ↑10.03.2025, 14:52Resovia najwiekszy upadek w Polsce w ostatnich 30 l tylko szkoda ze ta Stal toleruje konfidentow cinka i plonke z papierami k**** i zgody tez w takim razie to k****
Nawet w internecie już sobie nie radzicie, panowie zapytajcie o radę co dalej szefów z głogowa, trzebosi lub łańcuta.
Pierwszy mecz: 1995 r.
-
Sodówka panowie bo teraz jest siła. Ja pamiętam sytuacje w Rzeszowie na przestrzeni ostatnich 30 lat i sami wiecie jak bywało. Nie jesteście Legią czy Radomiakiem w swoim mieście i nigdy nie będzie.
-
Punisher1985 przestań żyć przeszłością bo te czasy nie wrócą, od dekady gówno znaczycie. Wasza jedyna aktywność w ostatnich latach to bazgranie po murach jak Stal jest na wyjeździe, choć i to wam czasem słabo wychodzi 
-
Nie jestem z Resovii ale dobrze znam rzeszowskie realia kibicowskie na przestrzeni ostatnich 30 lat. Jakbyś popatrzył na moje posty to zawsze odnoszę się z szacunkiem do obu ekip. Za czasów PO to wy byliście w odwrocie a teraz za czasów La Familii Resovia jest w odwrocie. Swoją drogą to na pewno ten obecny odwrót/kryzys jest o wiele większy po stronie Resovii. Moim zdaniem jest trochę taka nagonka na Resovię. Kończąc. Stal jest obecnie zdecydowanie silniejsza od Resovii, ale informacja o śmierci tych drugich jest zdecydowanie przedwczesna.
-
Akurat ta zgoda nie padła przez interesy.Powód był inny, a sytuacja ze Stomilem rzeczywiście była już tylko gwoździem do trumny tej sztamy, a nie jej główną przyczyną.plemplem81 pisze: ↑07.03.2025, 23:43W tej kwestii polecam wywiad w marcowym (nr 280) "TMK" z kibicami Chemika Kędzierzyn-Koźle. Co nieco na temat przyczyn upadku tej zgody opowiedzieli.tak tylko pytam pisze: ↑06.03.2025, 13:56W tym drugim przypadku chodziło m.in. o Stomil Olsztyn.Koniec zgody 2009.Stanisława Worcella pisze: ↑06.03.2025, 13:24W jakich latach i okolicznościach zakończyły się zgody pomiędzy Gks Jastrzębie & Chemik i Gks Jastrzębie & Hutnik Kraków?
Hutnik Nowa Huta
-
ŁKS z Arka już dobrze żyje? Skoro ŁKS był teraz na obozie Arki to chyba relacje się polepszyły :)
-
Jaki jest powód tego że taka ekipa jak Korona nie ma żadnych zgód albo chociaż układu nie licząc kontaktów z Naprzodem? Były kontakty z Górnikiem GieKSa a mimo tego nic oficjalnego nie wyszło
-
Zaczyna brakować czasu na kibicowanie, ale przecież nie o to chodzi w byciu kibolem ;)
-
Jestes jebnięty, czy brak napletka sprawia, że piszesz debilizmy? Ja (nie chce pisac za innych, jak zechcą, to się odniosą) się tu nie udzielam ancymonie z drabinianki. A jak nie o mnie pisałeś, to zwracam honor i dalej sobie nie poudzielam się.Anunki pisze: ↑13.03.2025, 07:26Była zakrojona na szeroką skalę ogólnokrajowa internetowa akcja "pies w ekipie Stali" ale kiedy poszło o przedstawienie dowodów to już partacze z resovii tak głośno nie szczekali. Teraz proboja nieudolnie coś w stylu Cinek i Płonka...... ale czego można się spodziewać po klubie, który w szeregach ma takie tuzy internetowej propagandy jak "powazny", "b4" czy "eustachy".Ciekawyswiata pisze: ↑10.03.2025, 14:52Resovia najwiekszy upadek w Polsce w ostatnich 30 l tylko szkoda ze ta Stal toleruje konfidentow cinka i plonke z papierami k**** i zgody tez w takim razie to k****
-
Teraz kibole sami są gwiazdami MMA, mają swoich kibiców, gadżety, rozprowadzają wejściówki :) a reszta młyna pozdrawia kolegów z salki i więzienia, nie mając pojęcia o co chodzikatanaczio pisze: ↑24.03.2025, 13:03Zaczyna brakować czasu na kibicowanie, ale przecież nie o to chodzi w byciu kibolem ;)
-
Urzekająca historia. A teraz może napisz, ilu było tych przekopanych.
-
I to załatwia tę całą narrację rodem z "G.W.". Dzięki Ci, o Jaśnie Oświecony Panie. Kaganiec oświaty na kibolskim forum zawsze w cenie. Zwłaszcza taki dyskretny.
-
Dla Ciebie to było normalne ? Murawa tylko dla TB a spontanicznie reagującego kibica zatrzymała nie ochrona a sportowcy z TB z kanciastym na czele który się prężył na zdjęciach.
Wiadomo że Legia zawsze Oh i Ah ale ku*** bez przesady. To co odjebaliscie wtedy to kurestwo po całości.
-
Nigdzie niczego podobnego nie pisałem. Zwyczajnie zareagowałem na oczywistą manipulację insynuującą, że to była historia na większą skalę. No więc nie była. Tylko tyle.OldTimeGoodTime pisze: ↑26.03.2025, 08:24Dla Ciebie to było normalne ? Murawa tylko dla TB a spontanicznie reagującego kibica zatrzymała nie ochrona a sportowcy z TB z kanciastym na czele który się prężył na zdjęciach.
Nie chce mi się wchodzić w wymianę zdań w takim stylu. Wrzucę więc małą podpowiedź: jesteś w stanie znaleźć na tym forum podobne teksty z naszej strony w kontekście tego, co się działo przez dłuższy czas na Widzewie w nieco większej i bardziej ekstremalnej skali pisane w ten sposób?OldTimeGoodTime pisze: ↑26.03.2025, 08:24Wiadomo że Legia zawsze Oh i Ah ale ku*** bez przesady. To co odjebaliscie wtedy to kurestwo po całości.
Jedyni, którzy tu piszą, że "Legia och i ach", to ci użytkownicy tego forum z RTS, którzy więcej uwagi poświęcają nam, niż własnemu klubowi.
-
Jesteś w stanie mi pokazać gdzie ja Wam tyle uwagi poświęcam?Stpne pisze: ↑26.03.2025, 08:43Nigdzie niczego podobnego nie pisałem. Zwyczajnie zareagowałem na oczywistą manipulację insynuującą, że to była historia na większą skalę. No więc nie była. Tylko tyle.OldTimeGoodTime pisze: ↑26.03.2025, 08:24Dla Ciebie to było normalne ? Murawa tylko dla TB a spontanicznie reagującego kibica zatrzymała nie ochrona a sportowcy z TB z kanciastym na czele który się prężył na zdjęciach.Nie chce mi się wchodzić w wymianę zdań w takim stylu. Wrzucę więc małą podpowiedź: jesteś w stanie znaleźć na tym forum podobne teksty z naszej strony w kontekście tego, co się działo przez dłuższy czas na Widzewie w nieco większej i bardziej ekstremalnej skali pisane w ten sposób?OldTimeGoodTime pisze: ↑26.03.2025, 08:24Wiadomo że Legia zawsze Oh i Ah ale ku*** bez przesady. To co odjebaliscie wtedy to kurestwo po całości.
Jedyni, którzy tu piszą, że "Legia och i ach", to ci użytkownicy tego forum z RTS, którzy więcej uwagi poświęcają nam, niż własnemu klubowi.
U Was w Legii się nie działo nigdy między starymi i młodymi ? Potrzebujesz podpowiedzi? Czy sobie poradzisz ?
Mówimy o najebaniu zwykłych kibiców (pewnie najebanych) którzy świętowali coś spontanicznie przez ludzi z ekipy. Nie o rywalizacji młodej ekipy że starą.
-
To zapytaj się lepiej poinformowanych kolegów, kiedy nafukane DHW biegało po pewnym waszym specjalu i napierdalało zwykłych kibiców za nic. Tam ucierpiało znacznie więcej osób i znacznie mocniej, niż jeden typ, który po tym strasznym wpierdolu, wg. legend na k.net oczywiście, po prostu wstał i wrócił na trybuny, a później nie miał pretensji o to...
-
U Was nie miał pretensji a u nas uciepialo więcej osób ktore pewnie transparenty pozniej wywiesily na Zegarzr wskazujac sprawców?amaris pisze: ↑26.03.2025, 10:47To zapytaj się lepiej poinformowanych kolegów, kiedy nafukane DHW biegało po pewnym waszym specjalu i napierdalało zwykłych kibiców za nic. Tam ucierpiało znacznie więcej osób i znacznie mocniej, niż jeden typ, który po tym strasznym wpierdolu, wg. legend na k.net oczywiście, po prostu wstał i wrócił na trybuny, a później nie miał pretensji o to...
Byłeś w specjalu i po tym wydarzeniu się przerzuciłeś? Czy jesteś psem i widziałeś wysiadających pobitych kibiców?
-
Niczego takiego nie napisałem. Napisałem natomiast, że nikt z Legii się tu nie wozi w sensie "och i ach", kontekst, w którym to się zwykle pojawia to komentarz kogoś z RTS, kto tak nas postrzega i nie odnosi się do tego, co piszemy, tylko do tego jak nas widzi. I tak w kółko :) Inna rzecz, to pewna tutejsza grupa widzewiaków, która nawet wchodziła w wątki historyczne w temacie warszawskim, czy co jakiś czas reinterpretuje cele bojkotu Wisły.OldTimeGoodTime pisze: ↑26.03.2025, 09:38Jesteś w stanie mi pokazać gdzie ja Wam tyle uwagi poświęcam?
Bez problemu. Dlatego łatwo mogę wskazać różnice zarówno w przyczynach, jak i w wykorzystywanych przez strony środkach oraz skali ich użycia. I to powinno skłaniać do lekkiego przyhamowania zdecydowanego recenzowania innych. Zwłaszcza takich, którzy w drugą stronę tego nie robią.OldTimeGoodTime pisze: ↑26.03.2025, 09:38U Was w Legii się nie działo nigdy między starymi i młodymi ? Potrzebujesz podpowiedzi? Czy sobie poradzisz ?
Rywalizacji powiadasz? Nie, mówimy o okopaniu jednego kolesia na jednym meczu, który jak już tu padło, potem wstał i wrócił na trybuny bez niczyjej pomocy w zestawieniu z sytuacjami, tak to określmy, po których jedni kibice wymagali dużej pomocy po potraktowaniu przez innych tego samego klubu. Obaj też wiemy, że to wykroczyło poza ekipy. Nie chcę wchodzić w nieswoje sprawy. Po prostu, jak wspomniałem, serwując mocne oceny warto pamiętać o kontekstach.OldTimeGoodTime pisze: ↑26.03.2025, 09:38Mówimy o najebaniu zwykłych kibiców (pewnie najebanych) którzy świętowali coś spontanicznie przez ludzi z ekipy. Nie o rywalizacji młodej ekipy że starą.
Jak to ujął ktoś tam w internetach: "żeby mieć pogląd, trzeba mieć przegląd" ;)
-
Re: Zgody/Kosy/Układy rts-u - reaktywacja.
Tak było dyskretne to ... tupnięcie w trawę czyli zamarkowane kopnięcie w murawę (nikt wtedy nawet w łeb nie dostał), aby ... nastraszyć resztę niesubordynowanych przed fetą, że idiotki tam nadal widzą usiłowanie zabójstwa jak gady od szechtera? ;)
Ad. 1:oldTimesGoodTimes pisze: ↑26.03.2025, 11:331. U Was nie miał pretensji, a u nas uciepialo więcej osób, które pewnie transparenty później wywiesiły na Zegarze, wskazując sprawców?Amaris pisze: ↑26.03.2025, 10:47To zapytaj się lepiej poinformowanych kolegóW, kiedy 'nafukane' dhw-2000 biegało po pewnym waszym specjalu i 'napierdalało' zwykłych kibiców widzewU za nic. Tam ucierpiało znacznie więcej osób i znacznie mocniej, niż jeden typ, który po tym "strasznym 'wpierdoLu'" (wg. legend na "k.net" oczywiście), po prostu wstał i wrócił na trybuny, a później nie miał pretensji o to ...
2. Byłeś w specjalu i po tym wydarzeniu się przerzuciłeś? Czy jesteś psem i widziałeś wysiadających pobitych kibiców?
Nie, ws. szefoWej banDy dEhAwU2000 czyli gEBE7Sowej też chyba nie było, prawda? :)
Ad. 2:
Są także inne możliwości poza tymi z twojej autopsji. :D
-
Okazuje się, że jesteś zwykłym petem, który nie ma pojęcia, co się dzieje na jego podwórku, ale za to lubi pouczać innych. Ta sprawa tak wielu wkurwiła, że wieści dotarły też do kibiców innych klubów.OldTimeGoodTime pisze: ↑26.03.2025, 11:33U Was nie miał pretensji a u nas uciepialo więcej osób ktore pewnie transparenty pozniej wywiesily na Zegarzr wskazujac sprawców?amaris pisze: ↑26.03.2025, 10:47To zapytaj się lepiej poinformowanych kolegów, kiedy nafukane DHW biegało po pewnym waszym specjalu i napierdalało zwykłych kibiców za nic. Tam ucierpiało znacznie więcej osób i znacznie mocniej, niż jeden typ, który po tym strasznym wpierdolu, wg. legend na k.net oczywiście, po prostu wstał i wrócił na trybuny, a później nie miał pretensji o to...
Byłeś w specjalu i po tym wydarzeniu się przerzuciłeś? Czy jesteś psem i widziałeś wysiadających pobitych kibiców?
Podpowiem pecie, specjal jechał do wschodniej Polski, więc zapytaj kolegów, o ile ich w ogóle masz, ocb...
Z petami nie rozmawiam, więc EOT.
-
31 000 osób obecnych wówczas na trybunach nie miało problemu aby zrozumieć porządek i kolejność ceremonii. Był czas i na bieganie po murawie i na to by się na niej nie pojawiać - aby piłkarze i sztab mogli odbyć swoje, oficjalne świętowanie. Nie zrozumiał tego jeden człowiek, który postanowił pierdolić wszystko i wszystkich, i został za to ukarany. I to cała historia. W każdej większej lub mniejszej ekipie dzieją się co weekend liściowania czy obicia osób które nie podporządkowują się jakimś regułom narzuconym przez góre. Ale Ty musisz wywlekać sprawę legijną i to sprzed jakichś chyba 10 lat...OldTimeGoodTime pisze: ↑26.03.2025, 09:38Jesteś w stanie mi pokazać gdzie ja Wam tyle uwagi poświęcam?Stpne pisze: ↑26.03.2025, 08:43Nigdzie niczego podobnego nie pisałem. Zwyczajnie zareagowałem na oczywistą manipulację insynuującą, że to była historia na większą skalę. No więc nie była. Tylko tyle.OldTimeGoodTime pisze: ↑26.03.2025, 08:24Dla Ciebie to było normalne ? Murawa tylko dla TB a spontanicznie reagującego kibica zatrzymała nie ochrona a sportowcy z TB z kanciastym na czele który się prężył na zdjęciach.Nie chce mi się wchodzić w wymianę zdań w takim stylu. Wrzucę więc małą podpowiedź: jesteś w stanie znaleźć na tym forum podobne teksty z naszej strony w kontekście tego, co się działo przez dłuższy czas na Widzewie w nieco większej i bardziej ekstremalnej skali pisane w ten sposób?OldTimeGoodTime pisze: ↑26.03.2025, 08:24Wiadomo że Legia zawsze Oh i Ah ale ku*** bez przesady. To co odjebaliscie wtedy to kurestwo po całości.
U Was w Legii się nie działo nigdy między starymi i młodymi ? Potrzebujesz podpowiedzi? Czy sobie poradzisz ?
Mówimy o najebaniu zwykłych kibiców (pewnie najebanych) którzy świętowali coś spontanicznie przez ludzi z ekipy. Nie o rywalizacji młodej ekipy że starą.
-
amaris pisze: ↑26.03.2025, 15:27Okazuje się, że jesteś zwykłym petem, który nie ma pojęcia, co się dzieje na jego podwórku, ale za to lubi pouczać innych. Ta sprawa tak wielu wkurwiła, że wieści dotarły też do kibiców innych klubów.OldTimeGoodTime pisze: ↑26.03.2025, 11:33U Was nie miał pretensji a u nas uciepialo więcej osób ktore pewnie transparenty pozniej wywiesily na Zegarzr wskazujac sprawców?amaris pisze: ↑26.03.2025, 10:47To zapytaj się lepiej poinformowanych kolegów, kiedy nafukane DHW biegało po pewnym waszym specjalu i napierdalało zwykłych kibiców za nic. Tam ucierpiało znacznie więcej osób i znacznie mocniej, niż jeden typ, który po tym strasznym wpierdolu, wg. legend na k.net oczywiście, po prostu wstał i wrócił na trybuny, a później nie miał pretensji o to...
Podpowiem pecie, specjal jechał do wschodniej Polski, więc zapytaj kolegów, o ile ich w ogóle masz, ocb...
Musiałem ja i moje znajomi mieć duże szczęście w tym pogromie zafundowanym przez DHW :) Może tylko nieparzyste wybierali przedziały a ja miałem parzysty. Ostatni specjal na wschód to chyba Jaga na którą nie weszliśmy. Nie przypominam sobie takich dantejskich scen. Aczkolwiek pamięć u mnie nie najlepsze więc chętnie przypomnij. Pecie.
Porusz sprawę która tak wielu wkurwiła:)
-
Miał być EOT, ale ciężko się nie poznęcać nad taką ofiarą losu :)OldTimeGoodTime pisze: ↑26.03.2025, 16:41amaris pisze: ↑26.03.2025, 15:27Okazuje się, że jesteś zwykłym petem, który nie ma pojęcia, co się dzieje na jego podwórku, ale za to lubi pouczać innych. Ta sprawa tak wielu wkurwiła, że wieści dotarły też do kibiców innych klubów.OldTimeGoodTime pisze: ↑26.03.2025, 11:33
U Was nie miał pretensji a u nas uciepialo więcej osób ktore pewnie transparenty pozniej wywiesily na Zegarzr wskazujac sprawców?
Musiałem ja i moje znajomi mieć duże szczęście w tym pogromie zafundowanym przez DHW :) Może tylko nieparzyste wybierali przedziały a ja miałem parzysty. Ostatni specjal na wschód to chyba Jaga na którą nie weszliśmy. Nie przypominam sobie takich dantejskich scen. Aczkolwiek pamięć u mnie nie najlepsze więc chętnie przypomnij. Pecie.
Czyli miałeś szczęście, że nafukani nie wybrali cię na manekina do treningu, może im już wystarczyło albo po prostu cię tam nie było :)
Reasumując, jesteś wyjazdowiczem, a jednocześnie dziewicem orleańskim, który płacze nad losem biednego legionisty, który tak mocno dostał, że po chwili wstał i samodzielnie wrócił na trybuny. Mało to logiczne, bo jeżeli jeździsz/jeździłeś, to widziałeś na pewno, w jaki sposób się dyscyplinuje takich, którzy nie przestrzegają zasad...
Dziwne, że żaden z bardzo licznej sekcji czerwonoarmistów na tym forum, nie skomentował moich postów o szalejącym DHW w specjalu. Przeważnie takie kontrowersyjne informacje o Widzewku powodują wysyp postów owej frakcji, a tu nic. Każdy to zrozumie, jeżeli ma, choć nieco oleju we łbie :)
Może w końcu będzie EOT :)
-
Napisz w końcu który wyjazd.amaris pisze: ↑27.03.2025, 10:55Miał być EOT, ale ciężko się nie poznęcać nad taką ofiarą losu :)OldTimeGoodTime pisze: ↑26.03.2025, 16:41amaris pisze: ↑26.03.2025, 15:27
Okazuje się, że jesteś zwykłym petem, który nie ma pojęcia, co się dzieje na jego podwórku, ale za to lubi pouczać innych. Ta sprawa tak wielu wkurwiła, że wieści dotarły też do kibiców innych klubów.
Czyli miałeś szczęście, że nafukani nie wybrali cię na manekina do treningu, może im już wystarczyło albo po prostu cię tam nie było :)
Reasumując, jesteś wyjazdowiczem, a jednocześnie dziewicem orleańskim, który płacze nad losem biednego legionisty, który tak mocno dostał, że po chwili wstał i samodzielnie wrócił na trybuny. Mało to logiczne, bo jeżeli jeździsz/jeździłeś, to widziałeś na pewno, w jaki sposób się dyscyplinuje takich, którzy nie przestrzegają zasad...
Dziwne, że żaden z bardzo licznej sekcji czerwonoarmistów na tym forum, nie skomentował moich postów o szalejącym DHW w specjalu. Przeważnie takie kontrowersyjne informacje o Widzewku powodują wysyp postów owej frakcji, a tu nic. Każdy to zrozumie, jeżeli ma, choć nieco oleju we łbie :)
Może w końcu będzie EOT :)
Widocznie ta sekcja TB mocno nie biła skoro wstał i wrócił:)