MBTCh pisze:
Co to za tłuste kopyta? Isteniej jakaś historia związana z ta fotką?
Na forum Widzewa jest caly temat o tej fanie
moglbys wrzucic linka do tego tematu bo za h*** nie moge go znalesc :/
[link]
ciekawe jest tylko co jest bardziej żenujące - kradzież flagi wiszącej na ścianie budynku klubowego czy komentarze... roll
raczej do działu "żenada roku" a nie tutaj, ale niech będzie
Detonator pisze:Dzisiejszy mecz Polski z Korea na MŚ u 20
;);)
troche nie rozumiem, czyli teraz juz zawsze kazdy slawny czlowiek nie wazne czy to bedzie jakis Osama bin laden czy madonna ktorzy nigdy nie slyszeli o zadnej Legii uloza ta specyficznie palce, to zaraz bedzie,ze sa Legionistami i ulozyli to specjalnie na znak swojego przywiazania dla CWKS-u ? prosze was wyluzujcie juz z tymi e(L)kami bo nudne to juz sie robi
Sorry za rozmywanie , ale mnie to denerwuje jakies eLki , niech se to pokazuje na meczu Legii , tak samo denerwuja mnie flagi na reprezentacji bialo-czerwone i LEGIA
TSW1906 pisze:Sorry za rozmywanie , ale mnie to denerwuje jakies eLki , niech se to pokazuje na meczu Legii , tak samo denerwuja mnie flagi na reprezentacji bialo-czerwone i LEGIA
Dokładnie.. Janczyk wielki legionista a dostanie jutro ofertę z Niemiec to eLke szybko będzie miał w d****.. Zamiast pokazywać, że ma sparaliżowane palce orzełka by ucałował bo gra w reprezentacji.
Detonator pisze:Dzisiejszy mecz Polski z Korea na MŚ u 20
;);)
troche nie rozumiem, czyli teraz juz zawsze kazdy slawny czlowiek nie wazne czy to bedzie jakis Osama bin laden czy madonna ktorzy nigdy nie slyszeli o zadnej Legii uloza ta specyficznie palce, to zaraz bedzie,ze sa Legionistami i ulozyli to specjalnie na znak swojego przywiazania dla CWKS-u ? prosze was wyluzujcie juz z tymi e(L)kami bo nudne to juz sie robi
nie kazdy sławny tylko każdy który ma cos z Legia wspólnego
W Wielkim mieście Warszawa pyry na obiad sie zjada.
TSW1906 pisze:Sorry za rozmywanie , ale mnie to denerwuje jakies eLki , niech se to pokazuje na meczu Legii , tak samo denerwuja mnie flagi na reprezentacji bialo-czerwone i LEGIA
Dokładnie.. Janczyk wielki legionista a dostanie jutro ofertę z Niemiec to eLke szybko będzie miał w d****.. Zamiast pokazywać, że ma sparaliżowane palce orzełka by ucałował bo gra w reprezentacji.
A czy Boruc ma Legie w d**** ??? W sumie na każdym kroku jakos widac skąd chłop jest.
A może irytuję Cię fakt że swojego przywiązania do Wisły nie ma kto pokazywać?
A flagę Legii zawsze możesz zerwać, ktoś Ci broni?
Incognito Sweter czy longsleeve, dla mnie jeden c***, ale druga nazwa brzmi dla mnie śmiesznie
Nie, irytuje mnie to ze sobie Warszawiacy mysla ze Legia jest tak zajebista ze sie musi z nia utozsamiac cala Polska podczas meczu reprezentacji .Potem sie dziwicie ze Was nikt nie lubi A co do tej flagi i jej zrywania to fajnie by wygladalo wg twojego planu ,napierdalanie sie pomiedzy kibicami polskimi i na koncu zerwanie flagi i jej najlepiej spalenie do gory kolami
ale koniec rozmywania....
no i niby co w tym takiego specyficznego?? zwykla rodzina nie kazdy musi byc piekny. A jak jestes taki mocny to pokaz swoj ryj to sie chetnie pos,miejemy
ŁKS Pabianice! pisze:no i niby co w tym takiego specyficznego?? zwykla rodzina nie kazdy musi byc piekny. A jak jestes taki mocny to pokaz swoj ryj to sie chetnie pos,miejemy
mysle,ze baredziej mu chodizlo,ze taki koles trzyma szalik z napisem zadni krwi
Nie, irytuje mnie to ze sobie Warszawiacy mysla ze Legia jest tak zajebista
A nie jest? Irytuj się dalej
ze sie musi z nia utozsamiac cala Polska
Gdzie tam od razu cała Polska, myślę że koło 3/4 Polski Ale to tylko szacunki.
Potem sie dziwicie ze Was nikt nie lubi
Wierz mi, wszyscy na Legii strasznie ubolewają że nikt nas nie lubi
A co do tej flagi i jej zrywania to fajnie by wygladalo wg twojego planu ,napierdalanie sie pomiedzy kibicami polskimi i na koncu zerwanie flagi i jej najlepiej spalenie do gory kolami
Sam piszesz że wkurza Cię flaga Legii na reprezentacji a teraz odwracach kota ogonem i mówisz że nie będziesz się bił z Legią na reprezentacji, niezdecydowany z Ciebie "hóls"
PS.
Na Wiślackim forum wyczytałem że niejaki Małecki, śmigał po meczu z Koreą na murawie z jakąś flagą Wisły. Czy Wy Wiślacy myslicie że jesteście pępkiem świata i każdy musi na siłę oglądać piłkarzy z Waszymi barwami?