A jakbyś zobaczył jej futerko to byś się spuścił w milisekundzieMBTCh pisze:Co to za tłuste kopyta?Saragath pisze:![]()
Isteniej jakaś historia związana z ta fotką?
Specyficzne Fotki Kibicowskie ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
WM
Latynos pisze:moglbys wrzucic linka do tego tematu bo za h*** nie moge go znalesc :/W_SG pisze:MBTCh pisze: Co to za tłuste kopyta?![]()
Na forum Widzewa jest caly temat o tej fanie
http://ewidzew.nazwa.pl/forum/viewtopic ... sc&start=0
ciekawe jest tylko co jest bardziej żenujące - kradzież flagi wiszącej na ścianie budynku klubowego czy komentarze... roll
raczej do działu "żenada roku" a nie tutaj, ale niech będzie
Chyba zerzygał w milisekundę;> pisze:A jakbyś zobaczył jej futerko to byś się spuścił w milisekundzieMBTCh pisze:Co to za tłuste kopyta?Saragath pisze:![]()
A historia tej pani i flagi "imponująca"
Zmieniając temat:

Rado piłkarz bardzo dobry ale sweter to z pomocy dla powodzian chyba podpierdolił
-
Incognito.
-
Rudeboys72
-
Incognito.
troche nie rozumiem, czyli teraz juz zawsze kazdy slawny czlowiek nie wazne czy to bedzie jakis Osama bin laden czy madonna ktorzy nigdy nie slyszeli o zadnej Legii uloza ta specyficznie palce, to zaraz bedzie,ze sa Legionistami i ulozyli to specjalnie na znak swojego przywiazania dla CWKS-u ? prosze was wyluzujcie juz z tymi e(L)kami bo nudne to juz sie robiDetonator pisze:Dzisiejszy mecz Polski z Korea na MŚ u 20
;);)
Dokładnie.. Janczyk wielki legionista a dostanie jutro ofertę z Niemiec to eLke szybko będzie miał w d****.. Zamiast pokazywać, że ma sparaliżowane palce orzełka by ucałował bo gra w reprezentacji.TSW1906 pisze:Sorry za rozmywanie , ale mnie to denerwuje jakies eLki , niech se to pokazuje na meczu Legii , tak samo denerwuja mnie flagi na reprezentacji bialo-czerwone i LEGIA
Zeberdee pisze:troche nie rozumiem, czyli teraz juz zawsze kazdy slawny czlowiek nie wazne czy to bedzie jakis Osama bin laden czy madonna ktorzy nigdy nie slyszeli o zadnej Legii uloza ta specyficznie palce, to zaraz bedzie,ze sa Legionistami i ulozyli to specjalnie na znak swojego przywiazania dla CWKS-u ? prosze was wyluzujcie juz z tymi e(L)kami bo nudne to juz sie robiDetonator pisze:Dzisiejszy mecz Polski z Korea na MŚ u 20
;);)
nie kazdy sławny tylko każdy który ma cos z Legia wspólnego
W Wielkim mieście Warszawa pyry na obiad sie zjada.
A czy Boruc ma Legie w d**** ??? W sumie na każdym kroku jakos widac skąd chłop jest.VT pisze:Dokładnie.. Janczyk wielki legionista a dostanie jutro ofertę z Niemiec to eLke szybko będzie miał w d****.. Zamiast pokazywać, że ma sparaliżowane palce orzełka by ucałował bo gra w reprezentacji.TSW1906 pisze:Sorry za rozmywanie , ale mnie to denerwuje jakies eLki , niech se to pokazuje na meczu Legii , tak samo denerwuja mnie flagi na reprezentacji bialo-czerwone i LEGIA
A może irytuję Cię fakt że swojego przywiązania do Wisły nie ma kto pokazywać?TSW1906 pisze:Sorry za rozmywanie , ale mnie to denerwuje jakies eLki , niech se to pokazuje na meczu Legii , tak samo denerwuja mnie flagi na reprezentacji bialo-czerwone i LEGIA
A flagę Legii zawsze możesz zerwać, ktoś Ci broni?
Incognito
-
Sweet focie
-
fanatyk1908
-
fanatyk1908
-
Złocisto-Krwisty
-
Gordon Shumway

Zeby nie bylo. Nie jestem za Legia.
Ostatnio zmieniony 07.07.2007, 20:36 przez Gordon Shumway, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie, irytuje mnie to ze sobie Warszawiacy mysla ze Legia jest tak zajebista ze sie musi z nia utozsamiac cala Polska podczas meczu reprezentacji .Potem sie dziwicie ze Was nikt nie lubiMBTCh pisze:A może irytuję Cię fakt że swojego przywiązania do Wisły nie ma kto pokazywać?TSW1906 pisze:Sorry za rozmywanie , ale mnie to denerwuje jakies eLki , niech se to pokazuje na meczu Legii , tak samo denerwuja mnie flagi na reprezentacji bialo-czerwone i LEGIA
A flagę Legii zawsze możesz zerwać, ktoś Ci broni?![]()
![]()
ale koniec rozmywania....
W I S Ł A K R A K Ó W
-
does.not.matter
- Kontakt:
-
ŁKS Pabianice!
A nie jest?TSW1906 pisze:Nie, irytuje mnie to ze sobie Warszawiacy mysla ze Legia jest tak zajebistaMBTCh pisze:A może irytuję Cię fakt że swojego przywiązania do Wisły nie ma kto pokazywać?TSW1906 pisze:Sorry za rozmywanie , ale mnie to denerwuje jakies eLki , niech se to pokazuje na meczu Legii , tak samo denerwuja mnie flagi na reprezentacji bialo-czerwone i LEGIA
A flagę Legii zawsze możesz zerwać, ktoś Ci broni?![]()
![]()
Gdzie tam od razu cała Polska, myślę że koło 3/4 Polskize sie musi z nia utozsamiac cala Polska
Wierz mi, wszyscy na Legii strasznie ubolewają że nikt nas nie lubiPotem sie dziwicie ze Was nikt nie lubi
Sam piszesz że wkurza Cię flaga Legii na reprezentacji a teraz odwracach kota ogonem i mówisz że nie będziesz się bił z Legią na reprezentacji, niezdecydowany z Ciebie "hóls"A co do tej flagi i jej zrywania to fajnie by wygladalo wg twojego planu ,napierdalanie sie pomiedzy kibicami polskimi i na koncu zerwanie flagi i jej najlepiej spalenie do gory kolami![]()
PS.
Na Wiślackim forum wyczytałem że niejaki Małecki, śmigał po meczu z Koreą na murawie z jakąś flagą Wisły. Czy Wy Wiślacy myslicie że jesteście pępkiem świata i każdy musi na siłę oglądać piłkarzy z Waszymi barwami?
tu link: http://www.wislakrakow.com/forum/showth ... 143&page=8