Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
mms

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: mms » 07.09.2016, 17:27

Low kick na kolano pisze:Oba te miasta - ŁKS, gdyby sie bawic w szacowanie to moim zdaniem w pierwszym z wymienionych 70 % ŁKS 30 % Widzew (w ost. 2 latach postep Widzewa), a w drugim 90 % ŁKS 10 % Widzew (w ost. 2 latach postep ŁKS-u).
Skąd ty bierzesz te procenty? :)

Kanzas jest podzielony czy tego chcesz czy nie, więc po raz kolejny nie p****** farmazonów. Już drugi raz robisz z siebie debila, pseudokumaczu :)

iparts.pl
serce miasta

Post autor: serce miasta » 07.09.2016, 18:13

Low kick na kolano pisze:Procenty wzialem z glowy. Chyba napisalem wyraznie "moim zdaniem". Napisalem tez przeciez ze miasto podzielone. Co "drugi raz" - za pierwszym razem nie bylem w stanie wymienic akcji, po ktorych zniknal Widzew z Mnht. To dowod debilizmu i pseudokumactwa twoim zdaniem NAPINACZU? A moze te usmieszki na koncu zdan to to, o czym wspominal Pato - wtedy rozumiem... Postaraj sie byc grzeczniejszy.
a jak Twoim zdaniem przedstawia sie syt.na Śródmieściu?

Łysy80

Post autor: Łysy80 » 07.09.2016, 18:50

Jakieś trzy tygodnie temu byłem we Włocławku przez dwa dni, okolice przystani, deptaka i stadionu Włocławii. Zdziwiło mnie to że nie widziałem nikogo w barwach ŁKSy. Wiem że to Wasz silny fc i może trafiłem na obszar pustyni kibicowskiej, ale będąc w Kole kilka dni później małoatów w barwach Lecha i pasów było dużo i to praktycznie na każdej ulicy. Dlatego też chciałem zapytać czy Włocławek jest jakoś podzielony, chodzi o osiedla, dzielnice. I jaki jest stosunek do fanów kosza z tego miasta?

PS. Uprzedzając napinke debili, bylem z dzieckiem i żoną. Pytam z czystej ciekawości.

kokolobolo

Post autor: kokolobolo » 07.09.2016, 18:53

Low kick na kolano pisze:Jezeli glupio nie prowokujesz i naprawde chcesz znac moje zdanie, to trzy czwarte nasze, jedna czwarta wasza. A wedlug ciebie?
A według mnie to chyba bardzo dawno na Śródmieściu nie byłeś...

AdamEes

Post autor: AdamEes » 07.09.2016, 18:55

Jestem we Wloclawku sluzbowo
przynajmniej raz w tygodniu
i za kazdym razem widze kogos w barwach ŁKS-u,
wiec albo to byl wyjatkowy przypadek, albo probujesz prowokowac (mimo zony i dziecka).
Jezeli nie, to pozdro.

serce miasta

Post autor: serce miasta » 07.09.2016, 19:18

Low kick na kolano pisze:Jezeli glupio nie prowokujesz i naprawde chcesz znac moje zdanie, to trzy czwarte nasze, jedna czwarta wasza. A wedlug ciebie?
Ja uważam innaczej,moze i faktycznie jest was minimalnie więcej jednak nie przeklada sie to na aktywnośc kibicowską Wg.mnie nasze Śródmieście lepsze i zdecydowanie bardziej aktywne,przynajmniej w ostatnim roku.Zwróc uwage na fakt że nasza część Śrd jest dużo bardziej zaludniona.Zadałem to pytanie bo masz w podpisie Śródmieście a ja aktualnie zamieszkuje tą dzielnice i ciekawy byłem jaki jest puntk widzenia internetowych hoolies sąsiadów

Łysy80

Post autor: Łysy80 » 07.09.2016, 19:59

AdamEes pisze:Jestem we Wloclawku sluzbowo
przynajmniej raz w tygodniu
i za kazdym razem widze kogos w barwach ŁKS-u,
wiec albo to byl wyjatkowy przypadek, albo probujesz prowokowac (mimo zony i dziecka).
Jezeli nie, to pozdro.
Liczyłem na normalną odpowiedz kogos kto tam mieszka. Ale ok może to był wyjątkowy przypadek.

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 07.09.2016, 20:27

Apropo Śródmieścia myślę że jest porównywalnie .

Nasze rewiry to centrum , graniczą ze Starym Polesiem . Tereny Widzewa od centrum oddalone kilka przecznic na wschód , graniczą ze Starym Widzewem. Faktycznie ludzi może tam mieszkać wiecej , bo są bloki , wieżowce , nowsze budownictwo - natomiast u nas raczej przeważają kamienice.

To jeśli chodzi o polnocna stronę , bo po południowej , czyli po drugiej stronie Piłsudskiego rządzi ŁKS.

Co do Konstantynowa wszelkie procentowe wyliczenia są śmieszne ( jak zresztą w wiekszosci przypadkow).
Starsi za ŁKSem , młodsi raczej za Widzewem. Odkad pamietam w Konstantynowie było dużo Widzewiakow , jednak rządził ŁKS. W ostatnich latach progres zaliczaja tutaj jednak czerwoni, którzy wcześniej byli jak na swoją liczbę bardzo słabo zorganizowani. ŁKS ekipa świrów o czym niejednokrotnie wspominali sami Widzewiacy.

Aleksandrów - tutaj z kolei duży progres zalicza ŁKS. Miasto zawsze podzielone , śmiem twierdzić że ilościowo Widzewiacy nam nigdy nie ustepowali. Natomiast jakościowo bezapelacyjnie rządzi ŁKS. Widzewiacy od dłuższego czasu skupiają się głównie na murach i zaliczaja od czasu do czasu porażki , w kompromitujących dla nich liczbach . Żeby się "wykazać" RTS z Aleksandrowa jeździ np do Poddębic , bo u siebie w mieście raczej by nie powalczyli. Młodzież pro ŁKSiacka , i nie wydaje mi się żeby miało się coś w tej kwestii zmienić .

mms

Post autor: mms » 07.09.2016, 21:24

I to jest obiektywny opis z którym można się zgodzić, a nie jakieś procenty z d*** wzięte. Więc low kicku na kolano po raz kolejny, nie wypowiadaj się jak nie wiesz. Bo nawet nie wiesz co się dzieje u ciebie na ośce bajkopisarzu.

bass1926

Post autor: bass1926 » 07.09.2016, 21:36

19 postow bez specjalnych bluzgow i ublizania!!!!!!!!!!!!!!! :) Jedziemy dalej, kto pierwszy sie zlamie, tego dymali Ruscy w Madrycie ;)

kokolobolo

Post autor: kokolobolo » 07.09.2016, 21:36

Low kick na kolano pisze:
kokolobolo pisze:
A według mnie to chyba bardzo dawno na Śródmieściu nie byłeś...
No właśnie, nie ma to jak konkret odpowiedź i niedopowiedziany kumaty wielokropek na koncu. Uważasz, że może macie przewagę na Środmiesciu? Albo np. zamiast 75 do 25 jest powiedzmy 66,666 do 33,333? To wykrztus to z siebie. A tak na powaznie daj spokoj, my znamy wasze ulice, wy znacie nasze i odpowiedz sobie sam z reka na sercu, czy widzewskie tereny pod wzgledem powierzchniowym, ludnosciowym, a przede wszystkim jakosciowym to w obecnej chwili cos wiecej niz wspomniana cwiartka.
Źle. Ja twierdzę, że to wszystko zdycha - i śmieszne jest pisanie o czyjejkolwiek przewadze podczas gdy coraz mniej osób w ogóle się tym interesuje. Pamiętam ilu was jeździło z Kamiennej i Wschodniej a ilu was jeździ teraz. Pamiętam ilu nas jeździło a ilu jeździ teraz. Interesuje mnie to od 1991 roku, więc jak widzisz mam dosyć szerokie spektrum.
Poza tym widzę ilu ludzi chodzi w barwach a ilu chodziło. To kwestia tzw. rzędu wielkości. Inaczej wygląda 75% z 100 a inaczej z 10 prawda?
O przewagach "jakościowych" pisał nie będę, ponieważ (bez obrazy) ale uważam, że wy - młodsze pokolenie spowodowaliście, że to wszytko skarlało i zmurzyniało. U nas i u was. To co wy uznajecie teraz za jakość ja uznaję za zwykły lans i szpan małoletnich pawianów.
Mogę już postawić trzy kropki czy każesz mi wyliczać całki z całek abyś poczuł się usatysfakcjonowany?

ŁKSC

Post autor: ŁKSC » 07.09.2016, 23:27

A co to za nagly festiwal pedalstwa? Entlicheck pojebalo cie? Przepalic tego nie moge co wy tu odpierdalacie. To nie jest nasz styl przeciez.
ŁKSCwel

AdamEes

Post autor: AdamEes » 08.09.2016, 02:00

Drobiazg,
wystarczyło grzecznie zwrócić uwagę i przypomnieć kilku napinaczom z Widzewa napierdalającym z parunastu kont,
że nie ma anonimowości w sieci.
No i popatrz - grzeczność wywołała grzeczność, zło przegrało z dobrem i takie tam duperele.
Nie musisz dziękować za uporządkowanie tematu,
ani też podszywać się pod kluby, które widać zawsze ci imponowały, ale w realu nie wypada ci się przyznać :)
Pozdro, narazka, siemanko, papatki, dozoba.

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 08.09.2016, 08:56

ŁKSC marna prowokacja . Nie możesz przepalic tego że temat się ucywilizowal , i pisze w miarę obiektywnie? W sumie mnie to nie dziwi , ale nie musisz podszywac się pod ŁKS , bo i tak nawet dziecko Cię rozkmini...

Jeszcze apropo Włocławka bo ktoś wcześniej pisał że nie widział nikogo w barwach...

Miasto nie jest podzielone , wszędzie kibicuje się ŁKSowi i Wloclavii .Starszyzna za ŁKSem , mlodzi ucza się kibolskiego rzemiosła na Wloclavii , i w późniejszym etapie zasilają szeregi Włocławskiej Patologii. Starsi często udzielają się tu i tu , i bardzo aktywnie wspomagaja Zawisze.
Nie ma co bajerowac , obecnie we Włocławku też nie jest kolorowo - Wloclavia od dawna zmaga się z organizacyjnym chaosem i nieudolnymi działaczami , co jakiś czas spadając ligę niżej. Odbija się to oczywiście na frekwencji , ale i tak młyn złożony w wiekszosci z malolatow z osiedli napawa optymizmem.
Co do stosunku ŁKSiakow z Wloclavka do kibiców Anwilu, najlepiej jak wypowie się ktoś z W.P. , bo nie wiem czy chcą poruszać takie kwestie w internecie.

potwierdzoneinfo

Post autor: potwierdzoneinfo » 08.09.2016, 10:26

kiedyś, kiedyś, dawno temu uważałem Łódź za wzór miasta derbowego. nigdy z żadną ekipą wspólnego nic nie miałem, jednak od bardzo dawna, przynajmniej raz w roku bywam w tym mieście, więc coś tam słyszałem tego i owego.

obecnie jednak dochodzę do wniosku, że już całkiem blisko wam do zjebanego Krakowa i tych dwóch popierdolonych nożowników. może jeszcze się tak nie tniecie, ale najwidoczniej do tego dążycie.

pomijam już poziom waszej dyskusji tutaj, bo to zapewne w większości jacyś gamonie wypisują. generalnie gamonie mocno przejęli kibice.net, ale jakoś w innych tematach (czy o śląsku, czy nawet o Krakowie=, aż takiego burdelu nie ma.

zatem, na do widzenia, żeby się dostosować do waszego poziomu, jaki tu panuje, nasuwa się tylko jedno: JUDE CAŁA ŁÓDŹ!!!!
ŚMIERĆ WROGOM OJCZYZNY ! ! !

BSM200

Post autor: BSM200 » 08.09.2016, 10:39

Akurat Łodzianom twoja opinia lata koło c****.

Cees

Post autor: Cees » 08.09.2016, 11:25

potwierdzoneinfo pisze:kiedyś, kiedyś, dawno temu uważałem Łódź za wzór miasta derbowego. nigdy z żadną ekipą wspólnego nic nie miałem, jednak od bardzo dawna, przynajmniej raz w roku bywam w tym mieście, więc coś tam słyszałem tego i owego.

obecnie jednak dochodzę do wniosku, że już całkiem blisko wam do zjebanego Krakowa i tych dwóch popierdolonych nożowników. może jeszcze się tak nie tniecie, ale najwidoczniej do tego dążycie.

pomijam już poziom waszej dyskusji tutaj, bo to zapewne w większości jacyś gamonie wypisują. generalnie gamonie mocno przejęli kibice.net, ale jakoś w innych tematach (czy o śląsku, czy nawet o Krakowie=, aż takiego burdelu nie ma.

zatem, na do widzenia, żeby się dostosować do waszego poziomu, jaki tu panuje, nasuwa się tylko jedno: JUDE CAŁA ŁÓDŹ!!!!
Masz przejebane. AdamEss wykmini cię po IP i dojedzie w realu. Oczywiście zrobi to jak tylko wróci z podróży służbowej gdzie regularnie liczy osoby w koszulkach elkaesu.

:)

Ps. Uśmieszek na koniec co by nie rozkminił mnie i "podłączył" mnie pod zorganizowana grupę widzewianek działajacych na tym forum.

Fanatycy Widzewa

Post autor: Fanatycy Widzewa » 08.09.2016, 11:41

Obrazek

redeagle_

Post autor: redeagle_ » 08.09.2016, 12:08

Piękny widok

potwierdzoneinfo

Post autor: potwierdzoneinfo » 08.09.2016, 13:19

BSM200 pisze:Akurat Łodzianom twoja opinia lata koło c****.

jesteś taki pewien? wiadomo, że jest grupa ekstremalnie pato, której pewnie to powiewa tak jak mówisz, ale na pewno większość kiboli, fanatyków, wyjazdowiczów (nie pierwszych decydentów), nawet jeśli tego nie napisze oficjalnie (swoją drogą, to ilu takich prawdziwych tutaj zagląda??), to w głębi siebie potwierdzą to co piszę.

BSM200

Post autor: BSM200 » 08.09.2016, 13:46

Masz rację. Od teraz będę co wieczór palił kadzidełko i "potwierdzał w głębi siebie" to, co piszesz...

ImPawel

Post autor: ImPawel » 08.09.2016, 14:09

potwierdzoneinfo pisze:
BSM200 pisze:Akurat Łodzianom twoja opinia lata koło c****.

jesteś taki pewien? wiadomo, że jest grupa ekstremalnie pato, której pewnie to powiewa tak jak mówisz, ale na pewno większość kiboli, fanatyków, wyjazdowiczów (nie pierwszych decydentów), nawet jeśli tego nie napisze oficjalnie (swoją drogą, to ilu takich prawdziwych tutaj zagląda??), to w głębi siebie potwierdzą to co piszę.
A moze to dlatego ze Lodz i Krakow to jedyne prawdziwe miasta derbowe? Na slasku tez nie wesolo pod tym wzgledem bo ciasno. Mysle ze duzo osob widzi ten problem i tu nie ma czego ukrywac. Niestety to osoby ktore maja cos do powiedzenia musza to ogarnac, a opinie ludzi ktorzy w swoim miescie a czasami nawet w wojewodzcie nie maja wrogow zawsze beda olewane tak jak twoje ;)

BSM200

Post autor: BSM200 » 08.09.2016, 15:23

To fakt. Specyfika miasta swoje robi, ale jego opinie będą tu olewane też z innej przyczyny. Otóż gościu "potwierdzoneinfo", zamiast na końcu swych 'przemyśleń" kulturalnie się pożegnać i po dżentelmeńsku w********** z łódzkiego wątku, musiał postawić kropke nad "i" z tym oklepanym "Jude cała Łódź", czym dołączył do grona sprawnych intelektualnie inaczej.

potwierdzoneinfo

Post autor: potwierdzoneinfo » 08.09.2016, 15:29

no tak, ale zastanówmy się, do czego taki stan rzeczy doprowadzi? przedsmak był w marsylii, kiedy inne nacje potrafią się zjednoczyć (ruscy, Węgrzy), to my (Polacy) musimy w tym czasie rozgrywać swoje małe i marne wojenki. można się j**** i napierdalać aż miło (i tak powinno być!), ale jednak wszyscy jesteśmy rodakami i to mnie boli, że od tak jeden drugiego może odesłać na inny świat. zagraniczne wrogie k**** już przed rozbiorami rozkminiły na nas patent, sukcesywnie to podjudzając i w efekcie czego plus, wojna, plus komuna, mamy dzisiaj to co mamy. pisy, kody, petra i tupolewy. jesteśmy na maxa chujowym narodem, od takich żydów czy cyganów to byśmy się mogli sporo nauczyć. a tak zakrawamy mentalnie o kraje trzeciego świata niczym tutsi i hutu. a dzisiejszemu światu wielka i ZJEDNOCZONA Polska (trenująca na co dzień pomiędzy sobą) jest kurewsko potrzebna, chociaż on jeszcze o tym nie wie. możecie sobie dalej się napinać, ale idą ciężkie czasy...naprawdę ciężkie, jakich jeszcze świat nie widział:(

p.s. ten koniec o jude, był celowym wybiegiem jak napisałem, wpisującym się w retorykę, tego co tu panuje, zarazem mającym na celu wyszydzić właśnie tą formę...

BSM200

Post autor: BSM200 » 08.09.2016, 15:41

Chyba nie wierzysz, że zmienisz Polskę i zbawisz świat na lokalnym wątku forum kibicowskiego. A jeśli tak, to gratuluję optymizmu.

W ogóle, co do wątku, to jakakolwiek próba zaprowadzenia tu kultury i porządku jest skazana na niepowodzenie. Syf tu był, jest i pewnie dłuuugo będzie. A jeśli już tak ma być, to trzeba z tym jakoś żyć. I c*** ;)

Aesthetic_Perfection

Post autor: Aesthetic_Perfection » 08.09.2016, 15:43

Może napisz czego byśmy mogli się nauczyć od cyganów ? Wizjonerze z kraju trzeciego świata.

potwierdzoneinfo

Post autor: potwierdzoneinfo » 08.09.2016, 15:53

Aesthetic_Perfection pisze:Może napisz czego byśmy mogli się nauczyć od cyganów ? Wizjonerze z kraju trzeciego świata.

gdzie by cygany nie były, ZAWSZE są razem ze sobą i się wspierają. wyjedź za granicę i popracuj u jakiegoś Polaka.

jeśli tylko szydzić umiesz, to gratuluję samopoczucia i zadowolenia. z mojej strony koniec bajery, bo wyszła z tego dyskusja zupełnie niezwiązana z tematem.

BSM200: świat można zmienić tylko i wyłącznie wokół siebie i to małymi krokami. jednak pisząc tu pierwszego posta miałem w intencji wylać swoje refleksje na temat zaistniałej sytuacji i nie udawaj ku***, że nie tego nie pojmujesz, bo akurat chyba tępym chujem nie jesteś. te forum nie ma żadnej mocy sprawczej, co jest ku*** oczywistą oczywistością.

a temu poniżej, dodam jeszcze tylko, że musiszbyć strasznie małym i zakompleksionym człowieczkiem, jeśli od razu wyskakujesz z takim farmazonem. "skurwysynem może być każdy, niewżny kolor skóry, nie ważne czy po studiach, czy bez matury" - cytat legendarnego poznańskiego penera, skina, narkomana :).
Ostatnio zmieniony 08.09.2016, 16:00 przez potwierdzoneinfo, łącznie zmieniany 3 razy.

AdamEes

Post autor: AdamEes » 08.09.2016, 15:57

Czy w zwiazku z tym nie zastanawiales sie, zeby moze tak na stale dolaczyc do cyganow?

Vincentus

Post autor: Vincentus » 08.09.2016, 18:59

AdamEes pisze:Przepraszam, ale mecz u śmierdzieli dlaczego tak pózno??
Pytanie parcha (temat puchar Polski),tego samego co zwraca uwagę innym,że się napinają i robią syf :D :)))

Moje poprzednie konto zostało zbanowane przez chyba jakiegoś moda z Łksu.Banujcie najpierw napinaczy od siebie w tym tego powyżej.
RTS&HKS

AdamEes

Post autor: AdamEes » 08.09.2016, 19:25

Vincentus znowu piszesz nie na temat i probujesz nam tu opowiadac historie swojego zycia, dziwiac sie pozniej ze ktos cie krzywdzi. Idz do Hyde Parku czy gdzies.

Vincentus

Post autor: Vincentus » 08.09.2016, 20:15

AdamEes pisze:Vincentus znowu piszesz nie na temat i probujesz nam tu opowiadac historie swojego zycia, dziwiac sie pozniej ze ktos cie krzywdzi. Idz do Hyde Parku czy gdzies.
Bnowak,temat zaczął wyglądać w miare normalnie więc z łaski swojej W********** stąd.

Nawet rabin potrafił się uspokoić i normalnie pisać.
RTS&HKS

patojudek

Post autor: patojudek » 08.09.2016, 20:56

Drobiazg,
wystarczyło grzecznie zwrócić uwagę i przypomnieć kilku napinaczom z Widzewa napierdalającym z parunastu kont,
że nie ma anonimowości w sieci.
No i popatrz - grzeczność wywołała grzeczność, zło przegrało z dobrem i takie tam duperele.
Nie musisz dziękować za uporządkowanie tematu,
ani też podszywać się pod kluby, które widać zawsze ci imponowały, ale w realu nie wypada ci się przyznać :)
Pozdro, narazka, siemanko, papatki, dozoba
Jaki ty narcyz jesteś i do tego pojebany, ty szmaciarzu będziesz mówił o napinaniu? nagle jak wszystkich postraszyłeś wyciągiem z IP to się wszyscy wystraszyli, ty chyba policjant jesteś.

patojudek

Post autor: patojudek » 08.09.2016, 21:07

no tak, ale zastanówmy się, do czego taki stan rzeczy doprowadzi? przedsmak był w marsylii, kiedy inne nacje potrafią się zjednoczyć (ruscy, Węgrzy), to my (Polacy) musimy w tym czasie rozgrywać swoje małe i marne wojenki. można się j**** i napierdalać aż miło (i tak powinno być!), ale jednak wszyscy jesteśmy rodakami i to mnie boli, że od tak jeden drugiego może odesłać na inny świat. zagraniczne wrogie k**** już przed rozbiorami rozkminiły na nas patent, sukcesywnie to podjudzając i w efekcie czego plus, wojna, plus komuna, mamy dzisiaj to co mamy. pisy, kody, petra i tupolewy. jesteśmy na maxa chujowym narodem, od takich żydów czy cyganów to byśmy się mogli sporo nauczyć. a tak zakrawamy mentalnie o kraje trzeciego świata niczym tutsi i hutu. a dzisiejszemu światu wielka i ZJEDNOCZONA Polska (trenująca na co dzień pomiędzy sobą) jest kurewsko potrzebna, chociaż on jeszcze o tym nie wie. możecie sobie dalej się napinać, ale idą ciężkie czasy...naprawdę ciężkie, jakich jeszcze świat nie widział:(
Wzruszyłem się, po twoim wpisie wnioskuje że jesteś dość młody, ale pragnę ci przypomnieć że historia naszej kopanej nie take przypadki jak w Marsylii widziała, i to że przez lata 2000czne był sztucznie podtrzymywany rozejm, sztucznie bo w owych latach jeżdżenie na reprezentacje praktycznie nie istniało, a jeśli już były wyjazdy na których zjawiało się kilka ekip to nawet w tych smutnych jak p**** czasach dochodziło do przeróżnych incydentów, tylko że fejsbook i inne pierdolety nie były jeszcze tak popularne to i mniej płaczków było a tu Marsylia parę klapsów i płacz, płacz dla tego że te mistrzostwa doskonale uwidoczniły to że jednak nie jesteśmy tacy zajebiści za jakich się uważamy, pokazały że są ekipy lepiej zorganizowane a uwidoczniły się nasze stare jak świat typowo polskie przywary.

AdamEes

Post autor: AdamEes » 08.09.2016, 22:09

Kim jest ten semita z lewej za Skrzydlewskim?

Obrazek

ImPawel

Post autor: ImPawel » 08.09.2016, 22:31

Lks nie ma swojego forum ze tutaj swoich pytac? Bo chyba nie pytasz nikogo z Widzewa? Stary daleko w Poznaniu ze nie ma komu nauczyc chociaz troche kultury? Nie umiesz pisac bez spinania d***?

R.K wiceprezes zarzadu Widzewa

mądrala

Post autor: mądrala » 09.09.2016, 07:55

Low kick na kolano pisze:To jest Rafal Krakus, ich wiceprezes.
16 minut temu już to zostało napisane, tyle czasu zajęło się wygoglowanie, co oznacza "R.K", przygłupie?

BSM200

Post autor: BSM200 » 09.09.2016, 10:34

I znowu zaczyna się wklejanie zdjęć i wyjaśnianie wszem i wobec, kto jest kim, jakie ma rysy, odcień czy pochodzenie. Tym samym wątek łódzki ma szansę w tym roku dobić do strony nr 500 i przeżyć swój piękny jubileusz.

ImPawel

Post autor: ImPawel » 09.09.2016, 11:27

Paweł Bliźniuk (PO) z Rady Miasta Łodzi złożył wniosek o nadanie Odznaki "Za Zasługi dla Miasta Łodzi" Stowarzyszeniu Kibiców ŁKS

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 09.09.2016, 11:58

Bardzo mi przykro,że wasz Markwant nic nie złożył dla Was. Widzisz Pan Paweł podreślił swoje powody dla których to zrobił. Być może u was aż tylu powodów nie mają do tego. Nie żebym pisał to napinkowo. Zwyczajnie wiadomo,że Nam kibicuje i widzi co stowarzyszenie robi. Podkreślił organizację biegu upamiętniającego Bohaterów,grupę Łódź Kocha Sport,która jeździ po Polsce i nie tylko i pozytywnie promuję ŁKS i zbierają pieniądze na chore dzieci.

redeagle_

Post autor: redeagle_ » 09.09.2016, 12:41

A gdzie zbierali te pieniądze niby ?

ODPOWIEDZ