Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
showmustgoon
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
היה לך לדווש מה לשאול ומה לדבר על בשער
של הפתולוגיה היהודית , אשר נותן נשותיו
masz odpowiedź w swoim języku i nie szczekaj. buda!
של הפתולוגיה היהודית , אשר נותן נשותיו
masz odpowiedź w swoim języku i nie szczekaj. buda!
Nowe smyczki Starego Polesia

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/t3 ... 5034_o.jpg
Starsze smyczki Śródmieścia

Więc jak to jest rabin, kto się na kim wzoruje? :-)

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/t3 ... 5034_o.jpg
Starsze smyczki Śródmieścia

Więc jak to jest rabin, kto się na kim wzoruje? :-)
-
Entlicheck
Nie chcesz chyba porównywać waszej części środmiescia z naszym Starym Polesiem??
Jak to było ?? Przejmujemy hasło...
Jak to było ?? Przejmujemy hasło...
Przejąć to możecie sobie kseroboye adidasa od Ewelinki :) już pominę nawet to, że hasło nie rymuje się z polesiem heh
Temu raczej nie da się zaprzeczyć. Sam widzisz jak jest. Ruch kibicowski zamiera, a jeszcze dobijają go psy z urzędnikami. Takie czasy...
Za to wy przynajmniej nie musicie sie juz obawiac chorob wenerycznych:mms pisze:Przejąć to możecie sobie kseroboye adidasa

Derby Łodzi bez Widzewa.
http://www.stylkibica.net/derby-lodzi-b ... w-widzewa/
-
Entlicheck
Do wora chujozy.
Na ŁKSie zapewne komplet. Ale co to za derby bez gości...Mario91 pisze:Derby Łodzi bez Widzewa.
Włocławek to silny i aktywny FC ŁKS.dmx777 pisze:mam pytanko do ŁKS. jak to jest z fc Wloclawek. bo widze Woclavia jest coraz bardziej samodzielan. czy fc jest dalej silnym wsparciem, czy moze Woclavia idzie juz bardziej swoja droga?
szkoda, że po twoim starym nikt nie poprawił fuszerki i wyskoczyła taka niedoróbka na ten światjamnikaopetalszatan pisze:Ostatnie nocy poprawiamy fuszerkę po niejakiej ekipie remontowej, próba odnowienia grafów przez koleżanki zza miedzy kończy się paleniem wrotek i pozostawieniem sporo fantów Emotikon grin:D
łks-a dziwko derby blisko !
-
Entlicheck
Chyba chyba chyba
Jebne jeszcze uśmieszek to bede kumatszy :) o.
Jebne jeszcze uśmieszek to bede kumatszy :) o.
-
kokolobolo
Narcyzy idźcie spać...W s i d z e W pisze:...Entlicheck pisze:...
-
White1910Pride
To że ŁKS się obrał przy okazji meczu Real - CSKA i nie można go było uświadczyć w Madrycie na mieście mimo usilnych starań i poszukiwań to smutny fakt
Jak na dzień dzisiejszy wyglądają relacje na linii ŁkS-Anderlecht? Anderlecht ma nadal zgodę z Ajaxem?
Jak na dzień dzisiejszy wyglądają relacje na linii ŁkS-Anderlecht? Anderlecht ma nadal zgodę z Ajaxem?
-
Aspirant_Wojtek
Po co ich szukaliscie jak ich nie było?
-
White1910Pride
Były informacje, że będą na tak prestiżowym dla nich meczu i nawet wisiała ich fana, dopiero dokładna obczajka pozwoliła stwierdzić, że fanę wywieszał sam RealAspirant_Wojtek pisze:Po co ich szukaliscie jak ich nie było?
Oba miasta ŁKS.
-
Widzewski GóRniak
hehehehe a w tej bajce były smoki???
zejdź na ziemie, megalomanie.pakosz pisze:Oba miasta ŁKS.
Podalem czyjs publicznie? Chodzi tylko o zachowanie pewnego poziomu.patojudek pisze:Ciota adresami będzie straszyła jak pies.
-
Michu_Łódź
Ania nie ma tutaj konta,a z Fanatycy Widzewa wypowiada się zupełnie inna osoba.
Generalnie rzecz biorac lata mi to kolo c**** czy to Ania czy inna laska, ale mam powody zeby Ci nie wierzyc. Nieistotne, nikt nikomu na chate nie wjedzie panikarzu Patojudku, ale dobrze jest byc w stanie powtorzyc np. przez telefon to co sie wypisuje w necie, prawda kolego? :) Proponuje skonczyc zbytki i wzajemne bluzgi i sprobowac znowu zaczac gadac jakos bardziej normalnie.
Panikarzu... jak tak odbierasz człowieka panikującego to nie wiem jak ty reagujesz na stres, internet nie jest anonimowy każdy to wie to raz, dwa temat do poziomu rynsztoku sprowadzili twoi koledzy, trzy rozumiem że większość tu wpisujących się w imieniu kibiców Łksu na mecze nie chodzi i trzeba ich prostować telefonicznie, cztery fakt warto chociaż spróbować pogadać na tym forum normalnie, to jak zaczynamy?Generalnie rzecz biorac lata mi to kolo c**** czy to Ania czy inna laska, ale mam powody zeby Ci nie wierzyc. Nieistotne, nikt nikomu na chate nie wjedzie panikarzu Patojudku, ale dobrze jest byc w stanie powtorzyc np. przez telefon to co sie wypisuje w necie, prawda kolego? :) Proponuje skonczyc zbytki i wzajemne bluzgi i sprobowac znowu zaczac gadac jakos bardziej normalnie
Jestem we Wloclawku sluzbowo
przynajmniej raz w tygodniu
i za kazdym razem widze kogos w barwach ŁKS-u,
wiec albo to byl wyjatkowy przypadek, albo probujesz prowokowac (mimo zony i dziecka).
Jezeli nie, to pozdro.
wiec albo to byl wyjatkowy przypadek, albo probujesz prowokowac (mimo zony i dziecka).
Jezeli nie, to pozdro.
-
serce miasta
Ja uważam innaczej,moze i faktycznie jest was minimalnie więcej jednak nie przeklada sie to na aktywnośc kibicowską Wg.mnie nasze Śródmieście lepsze i zdecydowanie bardziej aktywne,przynajmniej w ostatnim roku.Zwróc uwage na fakt że nasza część Śrd jest dużo bardziej zaludniona.Zadałem to pytanie bo masz w podpisie Śródmieście a ja aktualnie zamieszkuje tą dzielnice i ciekawy byłem jaki jest puntk widzenia internetowych hoolies sąsiadówLow kick na kolano pisze:Jezeli glupio nie prowokujesz i naprawde chcesz znac moje zdanie, to trzy czwarte nasze, jedna czwarta wasza. A wedlug ciebie?
Liczyłem na normalną odpowiedz kogos kto tam mieszka. Ale ok może to był wyjątkowy przypadek.AdamEes pisze:Jestem we Wloclawku sluzbowo
Jezeli nie, to pozdro.
-
Entlicheck
Apropo Śródmieścia myślę że jest porównywalnie .
Nasze rewiry to centrum , graniczą ze Starym Polesiem . Tereny Widzewa od centrum oddalone kilka przecznic na wschód , graniczą ze Starym Widzewem. Faktycznie ludzi może tam mieszkać wiecej , bo są bloki , wieżowce , nowsze budownictwo - natomiast u nas raczej przeważają kamienice.
To jeśli chodzi o polnocna stronę , bo po południowej , czyli po drugiej stronie Piłsudskiego rządzi ŁKS.
Co do Konstantynowa wszelkie procentowe wyliczenia są śmieszne ( jak zresztą w wiekszosci przypadkow).
Starsi za ŁKSem , młodsi raczej za Widzewem. Odkad pamietam w Konstantynowie było dużo Widzewiakow , jednak rządził ŁKS. W ostatnich latach progres zaliczaja tutaj jednak czerwoni, którzy wcześniej byli jak na swoją liczbę bardzo słabo zorganizowani. ŁKS ekipa świrów o czym niejednokrotnie wspominali sami Widzewiacy.
Aleksandrów - tutaj z kolei duży progres zalicza ŁKS. Miasto zawsze podzielone , śmiem twierdzić że ilościowo Widzewiacy nam nigdy nie ustepowali. Natomiast jakościowo bezapelacyjnie rządzi ŁKS. Widzewiacy od dłuższego czasu skupiają się głównie na murach i zaliczaja od czasu do czasu porażki , w kompromitujących dla nich liczbach . Żeby się "wykazać" RTS z Aleksandrowa jeździ np do Poddębic , bo u siebie w mieście raczej by nie powalczyli. Młodzież pro ŁKSiacka , i nie wydaje mi się żeby miało się coś w tej kwestii zmienić .
Nasze rewiry to centrum , graniczą ze Starym Polesiem . Tereny Widzewa od centrum oddalone kilka przecznic na wschód , graniczą ze Starym Widzewem. Faktycznie ludzi może tam mieszkać wiecej , bo są bloki , wieżowce , nowsze budownictwo - natomiast u nas raczej przeważają kamienice.
To jeśli chodzi o polnocna stronę , bo po południowej , czyli po drugiej stronie Piłsudskiego rządzi ŁKS.
Co do Konstantynowa wszelkie procentowe wyliczenia są śmieszne ( jak zresztą w wiekszosci przypadkow).
Starsi za ŁKSem , młodsi raczej za Widzewem. Odkad pamietam w Konstantynowie było dużo Widzewiakow , jednak rządził ŁKS. W ostatnich latach progres zaliczaja tutaj jednak czerwoni, którzy wcześniej byli jak na swoją liczbę bardzo słabo zorganizowani. ŁKS ekipa świrów o czym niejednokrotnie wspominali sami Widzewiacy.
Aleksandrów - tutaj z kolei duży progres zalicza ŁKS. Miasto zawsze podzielone , śmiem twierdzić że ilościowo Widzewiacy nam nigdy nie ustepowali. Natomiast jakościowo bezapelacyjnie rządzi ŁKS. Widzewiacy od dłuższego czasu skupiają się głównie na murach i zaliczaja od czasu do czasu porażki , w kompromitujących dla nich liczbach . Żeby się "wykazać" RTS z Aleksandrowa jeździ np do Poddębic , bo u siebie w mieście raczej by nie powalczyli. Młodzież pro ŁKSiacka , i nie wydaje mi się żeby miało się coś w tej kwestii zmienić .
-
Entlicheck
ŁKSC marna prowokacja . Nie możesz przepalic tego że temat się ucywilizowal , i pisze w miarę obiektywnie? W sumie mnie to nie dziwi , ale nie musisz podszywac się pod ŁKS , bo i tak nawet dziecko Cię rozkmini...
Jeszcze apropo Włocławka bo ktoś wcześniej pisał że nie widział nikogo w barwach...
Miasto nie jest podzielone , wszędzie kibicuje się ŁKSowi i Wloclavii .Starszyzna za ŁKSem , mlodzi ucza się kibolskiego rzemiosła na Wloclavii , i w późniejszym etapie zasilają szeregi Włocławskiej Patologii. Starsi często udzielają się tu i tu , i bardzo aktywnie wspomagaja Zawisze.
Nie ma co bajerowac , obecnie we Włocławku też nie jest kolorowo - Wloclavia od dawna zmaga się z organizacyjnym chaosem i nieudolnymi działaczami , co jakiś czas spadając ligę niżej. Odbija się to oczywiście na frekwencji , ale i tak młyn złożony w wiekszosci z malolatow z osiedli napawa optymizmem.
Co do stosunku ŁKSiakow z Wloclavka do kibiców Anwilu, najlepiej jak wypowie się ktoś z W.P. , bo nie wiem czy chcą poruszać takie kwestie w internecie.
Jeszcze apropo Włocławka bo ktoś wcześniej pisał że nie widział nikogo w barwach...
Miasto nie jest podzielone , wszędzie kibicuje się ŁKSowi i Wloclavii .Starszyzna za ŁKSem , mlodzi ucza się kibolskiego rzemiosła na Wloclavii , i w późniejszym etapie zasilają szeregi Włocławskiej Patologii. Starsi często udzielają się tu i tu , i bardzo aktywnie wspomagaja Zawisze.
Nie ma co bajerowac , obecnie we Włocławku też nie jest kolorowo - Wloclavia od dawna zmaga się z organizacyjnym chaosem i nieudolnymi działaczami , co jakiś czas spadając ligę niżej. Odbija się to oczywiście na frekwencji , ale i tak młyn złożony w wiekszosci z malolatow z osiedli napawa optymizmem.
Co do stosunku ŁKSiakow z Wloclavka do kibiców Anwilu, najlepiej jak wypowie się ktoś z W.P. , bo nie wiem czy chcą poruszać takie kwestie w internecie.
Akurat Łodzianom twoja opinia lata koło c****.
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
Piękny widok
Masz rację. Od teraz będę co wieczór palił kadzidełko i "potwierdzał w głębi siebie" to, co piszesz...
To fakt. Specyfika miasta swoje robi, ale jego opinie będą tu olewane też z innej przyczyny. Otóż gościu "potwierdzoneinfo", zamiast na końcu swych 'przemyśleń" kulturalnie się pożegnać i po dżentelmeńsku w********** z łódzkiego wątku, musiał postawić kropke nad "i" z tym oklepanym "Jude cała Łódź", czym dołączył do grona sprawnych intelektualnie inaczej.
-
Aesthetic_Perfection
Może napisz czego byśmy mogli się nauczyć od cyganów ? Wizjonerze z kraju trzeciego świata.
Czy w zwiazku z tym nie zastanawiales sie, zeby moze tak na stale dolaczyc do cyganow?
I znowu zaczyna się wklejanie zdjęć i wyjaśnianie wszem i wobec, kto jest kim, jakie ma rysy, odcień czy pochodzenie. Tym samym wątek łódzki ma szansę w tym roku dobić do strony nr 500 i przeżyć swój piękny jubileusz.
Paweł Bliźniuk (PO) z Rady Miasta Łodzi złożył wniosek o nadanie Odznaki "Za Zasługi dla Miasta Łodzi" Stowarzyszeniu Kibiców ŁKS
-
MISTRZ1908
Bardzo mi przykro,że wasz Markwant nic nie złożył dla Was. Widzisz Pan Paweł podreślił swoje powody dla których to zrobił. Być może u was aż tylu powodów nie mają do tego. Nie żebym pisał to napinkowo. Zwyczajnie wiadomo,że Nam kibicuje i widzi co stowarzyszenie robi. Podkreślił organizację biegu upamiętniającego Bohaterów,grupę Łódź Kocha Sport,która jeździ po Polsce i nie tylko i pozytywnie promuję ŁKS i zbierają pieniądze na chore dzieci.
A gdzie zbierali te pieniądze niby ?