Województwo Dolnośląskie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Województwo Dolnośląskie - kibicowsko
Tak sobie myślę (bez spiny), że ta Polonia skacze i się w końcu doskacze.
Jakieś pokazówki (pozowanie do zdjęć) z transparentem - jak to Śląsk jest w Świdnicy bardzo... nielubiany...
Teraz poniewieranie barw Ruchu. Hm... Trzeba jednak znać swoje miejsce w szeregu. Odra Opole też swego czasu bardzo kozaczyła do Śląska. Jak to się dla nich zakończyło - każdy wie.
Jakieś pokazówki (pozowanie do zdjęć) z transparentem - jak to Śląsk jest w Świdnicy bardzo... nielubiany...
Teraz poniewieranie barw Ruchu. Hm... Trzeba jednak znać swoje miejsce w szeregu. Odra Opole też swego czasu bardzo kozaczyła do Śląska. Jak to się dla nich zakończyło - każdy wie.
-
Nie wiem skąd Polonia wzięła tą barwówke aczkolwiek nie jest to żadna oficjalna flaga Lechii.Bolo85 pisze:Jak i kiedy zdobyta barwówka Lechii?
-
Tyle, że dla Polonii nie jest to szukanie zaczepki a po prostu walka z lokalnymi rywalami. Trans w Rynku był skierowany wiadomo do kogo i zaprezentowany został przy okazji stosownego meczu a nie dla pokazówki. To samo z barwami Ruchu, grają z Lechią Dzierżoniów to mieli selekcjonować i wywiesić tylko barwy Lechii a Ruchu odpuścić ze strachu, że Ruch ich kiedyś dojebie czy co? Oczywiście, że nie ta liga co Ruch ale jest to zaczepka w stronę Dzierżoniowa. Łęczna też miała odpuścić fanę Arki ze strachu przed rewanżem? Skrojone w Dzierżoniowie to zostały wywieszone.dariusz pisze:Tak sobie myślę (bez spiny), że ta Polonia skacze i się w końcu doskacze.
j**** rosje i ruskich
-
Chodzi mi bardziej o to, że Polonia bardzo się z tym reklamuje. Kreuje się (wirtualnie) dla samego faktu tejże napinki.rozkminiacz pisze:Tyle, że dla Polonii nie jest to szukanie zaczepki a po prostu walka z lokalnymi rywalami. Trans w Rynku był skierowany wiadomo do kogo i zaprezentowany został przy okazji stosownego meczu a nie dla pokazówki. To samo z barwami Ruchu, grają z Lechią Dzierżoniów to mieli selekcjonować i wywiesić tylko barwy Lechii a Ruchu odpuścić ze strachu, że Ruch ich kiedyś dojebie czy co? Oczywiście, że nie ta liga co Ruch ale jest to zaczepka w stronę Dzierżoniowa. Łęczna też miała odpuścić fanę Arki ze strachu przed rewanżem? Skrojone w Dzierżoniowie to zostały wywieszone.dariusz pisze:Tak sobie myślę (bez spiny), że ta Polonia skacze i się w końcu doskacze.
Jest to o tyle śmieszne, że w zasadzie nie prezentują żadnej siły - a skaczą. O to mi chodzi. Jest wiele okazji (w realnej rzeczywistości) aby swoją wartość pokazać (a tego nie robią).
Przecież, gdyby taki Śląsk wjechał w "Polonię z fotki z gadżetami na płocie" składem jak turniej kibiców Odry to skutek byłby dla tej napinkowej ekipki bardziej niż opłakany.
-
dariusz:
Ale na tym polega cała zabawa,gdyby były same kalkulacje to Szczakowianka by nie skroiła ŁKS-u,czy Miedź-Legii.
Wiadomo,że Polonia nie ma żadnego startu do pierwszego garnituru Śląska czy Ruchu (delikatnie mówiąc),ale już niektórym FC Śląska dali się we znaki.
Na dodatek nie jest też tak,że po każdym wybryku mniejszej ekipy będzie jechała ich spacyfikować główna banda wroga.Choć bywa,że są takie akcje (np. Kąty Wrocławskie).
Ale na tym polega cała zabawa,gdyby były same kalkulacje to Szczakowianka by nie skroiła ŁKS-u,czy Miedź-Legii.
Wiadomo,że Polonia nie ma żadnego startu do pierwszego garnituru Śląska czy Ruchu (delikatnie mówiąc),ale już niektórym FC Śląska dali się we znaki.
Na dodatek nie jest też tak,że po każdym wybryku mniejszej ekipy będzie jechała ich spacyfikować główna banda wroga.Choć bywa,że są takie akcje (np. Kąty Wrocławskie).
-
Tez mnie ciekawi skąd wytrzasneliscie ta barwowke Lechii. No i koszulkę w której grają trampkarze.
.....::::: LD 1945 :::::.....
-
Czyli co, Żmigród, Kowary czy Ziębice wyjebane z flag to źle bo słabe ekipy i pikniki. Uderzanie w fc Śląska czy Ruchu źle, bo Śląsk i Ruch to nie ta liga. Co to, modern hooligans? Wszyscy narzekają na kalkulacje a jak jakaś ekipa stara się zagęścić ruchy w regionie to narzekanie. Śląsk już wjechał główną bandą w Polonię i jakoś świdniczan to ich nie zniechęciło. Chyba na tym polega ta cała zabawa a nie na siedzeniu w domu i napinaniu się w internecie. Mówisz o wirtualnej napince - jak na razie to w ostatnim czasie napina się jedynie Zagłębie, Miedź i Chrobry. Nie wiem czy wklejenie fotorelacji z ciekawych meczów do tematu, który do tego służy to zbytnie reklamowanie się.Chodzi mi bardziej o to, że Polonia bardzo się z tym reklamuje. Kreuje się (wirtualnie) dla samego faktu tejże napinki.
Jest to o tyle śmieszne, że w zasadzie nie prezentują żadnej siły - a skaczą. O to mi chodzi. Jest wiele okazji (w realnej rzeczywistości) aby swoją wartość pokazać (a tego nie robią).
Przecież, gdyby taki Śląsk wjechał w "Polonię z fotki z gadżetami na płocie" składem jak turniej kibiców Odry to skutek byłby dla tej napinkowej ekipki bardziej niż opłakany.
Pamiętam, że w trampkarzach nieraz brało się starszych na lipne legitymacje ale w tym wypadku zdecydowanie by to nie przeszło. Barwówka to właściwie nie barwówka a flaga na kij.Tez mnie ciekawi skąd wytrzasneliscie ta barwowke Lechii. No i koszulkę w której grają trampkarze.
j**** rosje i ruskich
-
Mozna wiedzieć po jakim meczu albo w jakich okolicznościach zdobywacie ta flage na kij ?
'' Nie liczy sie odleglosc liczy sie fanatyzm '' fc DzieRzoniow
-
Nie dowiesz się tego na forum.
-
Dariusz jebnij ty się w główkę. Może niech lepiej w ogóle nie działają, niech nikogo nie atakują, lepiej popisać na knet i pozgrywać kumacza. Ja p******* co tu za wynalazki sie wpisują to głowa mała.
-
Moze chłopaki z Polonii wyjasnia jednak sytuacje ?Gór1946nik pisze:Nie dowiesz się tego na forum.
'' Nie liczy sie odleglosc liczy sie fanatyzm '' fc DzieRzoniow
-
Sami nie wiedza, albo głupio im napisać.
.....::::: LD 1945 :::::.....
-
Death before dishonour!
-
Taką panoramę z twarzówkami robi jeszcze jakiś klub?
[link]
[link]
-
Na Miedzi na pewno robili na ostatnim meczu z Legią.
-
najwięcej bałwanów, którzy na tej stronce oznaczyli swoje konta FB pochodzi z ... młyna...knudsen pisze:Taką panoramę z twarzówkami robi jeszcze jakiś klub?
[link]
-
Panowie nic nie wpisujcie tutaj, wąsy od kilku dni bardzo sie interesują tym tematem, nie róbmy sobie przypału.
-
Co się stało z mega hiper super zapowiedzią Miedzianki że została usunięta z yt ? :-)
j**** Tfuska ! "
-
A teraz popatrz na te twarze i ogólnie na te osoby i powiedz czy jest jakaś różnica czy one się oznaczyły czy nie ;).'. pisze:najwięcej bałwanów, którzy na tej stronce oznaczyli swoje konta FB pochodzi z ... młyna...knudsen pisze:Taką panoramę z twarzówkami robi jeszcze jakiś klub?
[link]
-
Pomijając piękny długi weekend, w którym wywieźliśmy punkcik (i to cenny) z Krakowa, Nas bracia pokonali krecików na własnym terenie 0-2, To ta wiadomość, najbardziej uradowała moje serce. :
Ze strony. www.zagłębie.org.:
Kibice: Troska o dobro klubu to nie kampania wyborcza
Troska o dobro klubu to nie kampania wyborcza(04.11) "Naprawdę jest się czym martwić. Scenariusz zakłada, że miasto przejmuje Zagłębie, następnie KGHM przez najbliższe pięć lat wykłada niewielkie pieniądze na sponsoring. Co dalej? Kto będzie finansował klub po wygaśnięciu umowy? Nikt nie wie jak nawet za rok będą wyglądały struktury KGHM. Każda umowa jest wypowiadalna, więc możemy obudzić się w IV lidze choćby po roku. Decyzja o przejęciu Zagłębia przez miasto będzie nieodwracalna!" - piszą o prawdopodobnym przejęciu klub przez miasto Fanatyczni kibice Zagłębia Lubin.
Na swojej stronie oświadczają: "Sukces Zagłębia będzie wynikiem współpracy wielu podmiotów. Pamiętajmy, nie będzie Wielkiego Zagłębia bez wszystkich tych, którzy ten klub tworzą. Na boisku, w biurach zarządu, ale przede wszystkim na trybunach.".
Jeszcze nic nie postanowione a już sraczka, że bez KGHM-u przestaną istnieć. Czyli sraczka przed prawdą.
Ze strony. www.zagłębie.org.:
Kibice: Troska o dobro klubu to nie kampania wyborcza
Troska o dobro klubu to nie kampania wyborcza(04.11) "Naprawdę jest się czym martwić. Scenariusz zakłada, że miasto przejmuje Zagłębie, następnie KGHM przez najbliższe pięć lat wykłada niewielkie pieniądze na sponsoring. Co dalej? Kto będzie finansował klub po wygaśnięciu umowy? Nikt nie wie jak nawet za rok będą wyglądały struktury KGHM. Każda umowa jest wypowiadalna, więc możemy obudzić się w IV lidze choćby po roku. Decyzja o przejęciu Zagłębia przez miasto będzie nieodwracalna!" - piszą o prawdopodobnym przejęciu klub przez miasto Fanatyczni kibice Zagłębia Lubin.
Na swojej stronie oświadczają: "Sukces Zagłębia będzie wynikiem współpracy wielu podmiotów. Pamiętajmy, nie będzie Wielkiego Zagłębia bez wszystkich tych, którzy ten klub tworzą. Na boisku, w biurach zarządu, ale przede wszystkim na trybunach.".
Jeszcze nic nie postanowione a już sraczka, że bez KGHM-u przestaną istnieć. Czyli sraczka przed prawdą.
I chcesz zacząć dyskusję na następne 15 stron tematu?
Prawda jest taka,że na ten moment tak samo Zagłębie nie jest w stanie normalnie funkcjonować bez KGHM,tak jak Śląsk bez wsparcia Gminy Wrocław.
Tak więc CIACH BAJERA jak dla mnie w tym temacie,o co też prosiłbym ludzi z Lubina.
Prawda jest taka,że na ten moment tak samo Zagłębie nie jest w stanie normalnie funkcjonować bez KGHM,tak jak Śląsk bez wsparcia Gminy Wrocław.
Tak więc CIACH BAJERA jak dla mnie w tym temacie,o co też prosiłbym ludzi z Lubina.
-
Martwią się o przyszłość klubu, to przecież normalne. Masz przykład wielu klubów że upaść bardzo łatwo w tych czasach (mam na myśli upadku klubu - nie kibiców)ferment pisze:Jeszcze nic nie postanowione a już sraczka, że bez KGHM-u przestaną istnieć. Czyli sraczka przed prawdą.
-
Uwielbiam takich hipokrytów jak ferment. Troskę o dobro klubu potrafi zmienić w pierdolenie o tym, że ktoś ma sraczkę. Byle by się dojebać. Ty pewnie masz wyjebane na swój klub i jego przyszłość to to zostaw dla siebie.
Co do dojebywania się wieczne o protesty. Inne ekipy też tak robią, świeży przykład Widzew, ale to do Zagłębia trzeba się zawsze dojebać. I i nigdy protest na Zagłębiu nie wiązał się z zawieszaniem jakiejś kibicowskiej działalności. Owszem brak dopingu itd, ale to samo dzieje się w Łodzi i na innych stadionach w przypadku tego typu sytuacji.
Co do dojebywania się wieczne o protesty. Inne ekipy też tak robią, świeży przykład Widzew, ale to do Zagłębia trzeba się zawsze dojebać. I i nigdy protest na Zagłębiu nie wiązał się z zawieszaniem jakiejś kibicowskiej działalności. Owszem brak dopingu itd, ale to samo dzieje się w Łodzi i na innych stadionach w przypadku tego typu sytuacji.
-
Dokładnie.emigrantPB pisze:Martwią się o przyszłość klubu, to przecież normalne. Masz przykład wielu klubów że upaść bardzo łatwo w tych czasach (mam na myśli upadku klubu - nie kibiców)ferment pisze:Jeszcze nic nie postanowione a już sraczka, że bez KGHM-u przestaną istnieć. Czyli sraczka przed prawdą.
Jakim trzeba być zjebem genetycznym żeby tego nie kumać.
Myślałem, ze w walce z politykami i urzędasami jest jakas solidarnośc kibolska, ale jak widać nie wszędzie.
j***** politycy ostrzą sobie zęby na kasę KGHM-u licząc, ze jak przejmą klub i podpiszą umowę z Kghm na sponsorowanie, to z każdej bańki skapnie im trochę siana, a kibice ZL dowiedziawszy się o tym planie, zrobili małą demolkę w mieście jednoznacznie się temu sprzeciwiając za wczasu.
Żadnemu klubowi, nawet wrogowi, nie życzę kolejnego Osucha czy innego Drzymały, który przychodzi zarobić kase, a klub ma w d****. Podobnie prezydent Raczyński wymyślił sobie w Lubinie. Po naszych akcjach liczymy, że ten pomysł wybijemy mu z głowy raz na zawsze!
-
Z ciekawości,jakie działania podjęliście w tym temacie i na jakim etapie są te rozmowy o przejęciu Zagłębia?Po naszych akcjach liczymy, że ten pomysł wybijemy mu z głowy raz na zawsze!
-
Panie "ferment", jeśli wiadomości ze szczebla urzędasów/polityków/właścicieli i innych złodziei o zbliżaniu się jakiegoś klubu (nawet jeśli to kosa) do upadku radują Twoje serce, to ja się tylko zastanawiam po cholerę wchodzę na to forum, jeśli je tworzą takie płytkie umysły jak Ty. Jeśli chodzi o derby w Lubinie to fajnie, że obie strony ruszyły głowami i skandowały patriotyczne okrzyki w tym samym czasie, brawo ! Wielka Polska Niepodległa !
All work and no play makes Jack a dull boy
-
Miałem nie odpisywać, ale..
... widzę, że nie zakumaliście bazy. Ale to nic. To nie pierwszyzna z waszej strony, więc zaskoczenie u mnie żadne.
Cieszy mnie to, i to bardzo, że KGHM nie chce już dokładać milionów do Zagłębia. Cieszy mnie to, że za państwówkę, nie będą bawić się w igrzyska. Cieszy mnie to, że zacznie się normalność, tak jak w innych klubach. Gdzie miasto łoży na kluby a sponsorów szuka się w prywatnych firmach.
Jak Śląsk dołował, miał długi i skamlał przed urzędasami to żaden z Was lubinków nawet nie pierdnął, że żal wam Śląska. Ciupaliście nam od biedaków i śmialiście się, że powinni nas rozwiązać.
Teraz wy zaczniecie normalną działalność (mam nadzieje), i zobaczycie jak to jest.
Kopacze zaczną zarabiać po 6-8 tyś i skończą się frajerskie kontrakty za 100 tyś
Skonfrontujecie się z rzeczywistością, taką jaką przeżywają kibice z dziesiątek klubów o wiele bardziej zasłużonych od waszego.
I wcale nie martwicie się o dobro klubu, tylko dobrze wiecie i jesteście świadomi tego, że jak KGHM wycofał by się ze sponsorowania waszego Zagłębia to spadacie równią pochyłą do IV ligi i gryziecie tam środek tabeli. Wasze f-c znikają z automatu a wy jesteście w rozsypce kompletnej. Bo wątpię aby ktoś do was jeździł na IV ligę mając u siebie trzecią albo piątą i podobny poziom.
W d**** macie swój klub, bo tak naprawdę zapaliło wam się pod nogami i wiecie, że nikt z podobną kasiorą was nie przejmie.
Klub będzie istniał, ale będzie kopał w niższej lidze, natomiast te wasze żale, to troska o swoją d*** i nic więcej, bo dopóki KGHM was sponsoruje , rozdaje karnety, bilety itp, to macie ekipę, a jak to się urwie, to sami wiecie gdzie będziecie.
Ktoś tutaj z ChG porównał was do "skrzydlatych świń" i myślę, że to najlepsze porównanie.
A teraz możecie mi jechać, bo to wam najlepiej wychodzi.
PS
Gościu z nickiem "KGHM" jak by was sponsorowała firma "OSRAM" to też byś wziął nick sponsora? :)
... widzę, że nie zakumaliście bazy. Ale to nic. To nie pierwszyzna z waszej strony, więc zaskoczenie u mnie żadne.
Cieszy mnie to, i to bardzo, że KGHM nie chce już dokładać milionów do Zagłębia. Cieszy mnie to, że za państwówkę, nie będą bawić się w igrzyska. Cieszy mnie to, że zacznie się normalność, tak jak w innych klubach. Gdzie miasto łoży na kluby a sponsorów szuka się w prywatnych firmach.
Jak Śląsk dołował, miał długi i skamlał przed urzędasami to żaden z Was lubinków nawet nie pierdnął, że żal wam Śląska. Ciupaliście nam od biedaków i śmialiście się, że powinni nas rozwiązać.
Teraz wy zaczniecie normalną działalność (mam nadzieje), i zobaczycie jak to jest.
Kopacze zaczną zarabiać po 6-8 tyś i skończą się frajerskie kontrakty za 100 tyś
Skonfrontujecie się z rzeczywistością, taką jaką przeżywają kibice z dziesiątek klubów o wiele bardziej zasłużonych od waszego.
I wcale nie martwicie się o dobro klubu, tylko dobrze wiecie i jesteście świadomi tego, że jak KGHM wycofał by się ze sponsorowania waszego Zagłębia to spadacie równią pochyłą do IV ligi i gryziecie tam środek tabeli. Wasze f-c znikają z automatu a wy jesteście w rozsypce kompletnej. Bo wątpię aby ktoś do was jeździł na IV ligę mając u siebie trzecią albo piątą i podobny poziom.
W d**** macie swój klub, bo tak naprawdę zapaliło wam się pod nogami i wiecie, że nikt z podobną kasiorą was nie przejmie.
Klub będzie istniał, ale będzie kopał w niższej lidze, natomiast te wasze żale, to troska o swoją d*** i nic więcej, bo dopóki KGHM was sponsoruje , rozdaje karnety, bilety itp, to macie ekipę, a jak to się urwie, to sami wiecie gdzie będziecie.
Ktoś tutaj z ChG porównał was do "skrzydlatych świń" i myślę, że to najlepsze porównanie.
PS
Gościu z nickiem "KGHM" jak by was sponsorowała firma "OSRAM" to też byś wziął nick sponsora? :)
Powyższym postem udowodniłeś jaki z ciebie kretyn. Nie wspominając o twoich wcześniejszych wypocinach jak to znasz wyjazdowiczów z Lubina i masz od nich info że mamy darmowe wyjazdy :)
Cały czas ta sama gadka i sponsorowaniu, mam dla ciebie rade - jebnij się w łeb i skończ się kompromitować podatniku.
Posty do usunięcia.
Cały czas ta sama gadka i sponsorowaniu, mam dla ciebie rade - jebnij się w łeb i skończ się kompromitować podatniku.
Posty do usunięcia.
-
Niby z dużego miasta, a mentalność wiejskiego głupka z iq szympansa. Baranku jaka państwówka? Dowiedz się najpierw na jakiej zasadzie działa 'współpraca' państwo-KGHM a potem zacznij pierdolić głupoty niedoinformowany baranie. To wy bierzecie hajs od miasta, to was sponsoruje Tauron, na który łożą Polacy, więc o czym ty p*********? KGHM co ma oddać do Skarbu Państwa to oddaje(i to nie mało) Jeszcze zrozumiałbym się prucie gdyby SP miał 100% udziałów w Kombinacie. Ale Macie rację, dostajemy darmowe bilety, karnety, nawet nam wyjazdy sponsorują każdemu z osobna taką tu mamy krainę mlekiem i miodem płynącą, ba nawet nam dopłacają żebyśmy się tylko na meczach pojawiali. Stówka od głowy.
Twój nick idealnie podsumowuje twoją działalność na tym forum, nie zapomnij dopisać, że na Zagłębie idzie sianko z Twoich podatków:) Bez odbioru.
Twój nick idealnie podsumowuje twoją działalność na tym forum, nie zapomnij dopisać, że na Zagłębie idzie sianko z Twoich podatków:) Bez odbioru.
-
Nie mów,że niezbędne dla Twojej egzystencji w czasach 3 ligi było wsparcie od Zagłębia Lubin?Jak Śląsk dołował, miał długi i skamlał przed urzędasami to żaden z Was lubinków nawet nie pierdnął, że żal wam Śląska.
Nie jest normalnością gdy właścicielem jest miasto.Widzę naginasz rzeczywistość,bo zdrowa sytuacja jest taka,gdy klub jest w prywatnych rękach,a od miasta dostaje wsparcie np. za promocję przez sport,albo gdy miasto udostępnia stadion za symboliczne kwoty.normalność, tak jak w innych klubach. Gdzie miasto łoży na kluby a sponsorów szuka się w prywatnych firmach.
-
Gościu myli podstawowe pojęcia, ale co tam trzeba wykrzyczeć się w gimnazjalnym tonie, bo to przecież wrogi klub, który jest z małego miasta, a ma tyyyyle pieniędzy. Proponuję nie karmić trolla i przejść obojętnie obok postów chłopaków, którym trybiki w głowie kręcą się trochę wolniej. PS - Czy to prawda, że piłkarze Miedzi, którzy grali kiedyś w Zagłębiu otrzymali przed wyjściem na murawę w Lubinie barwy ZL na pamiątkę ?
All work and no play makes Jack a dull boy
-
Do typa o ksywie ferment (ksywa idealna) - w Lubinie już większośc tych młodych piłkarzy zarabia po 6-8 tys a nas to jak najbardziej cieszy bo mamy dosyć zmanierowanych przeplacanych gwiazdeczek i mimo że młodym chłopakom brakuje czasem umiejetnosci do przynajmiej nie brakuje im ambicji i nam łatwiej sie z takimi piłkarzami identyfikować także trafiłeś jak kulą w płot. Koledzy wyżej wyjasnili ci reszte Twoich gorzkich żali i ja tez juz nie bede tracil na Ciebie czasu bo nie warto- i tak nie zrozumiesz. Luca Brasi był taki pomyśl na który sprzeciwiła sie prezes Miedzi. W każdym razie każdy z tych zawodników plus trener otrzymal koszulke ze swoim nazwiskiem po meczu. Napisze jeszcze słowo o tych typach z fc którzy zadzwonili na psy kiedy ktoś im umilił podróz. Nie była to Miedz jak ktoś wspomniał w komentarzach Nie musze chyba pisać że ZL to sobie oglądną teraz co najwyżej w tv albo z innych trybun niż Przodek bo jesli wybrali by sie na inna trybune to nikt nie bedzie mial na to wplywu a nawet nie bedzie o tym wiedzial Na tym meczu byli na Przodku i go opuscili. Znak czasów- duże młyny mało ogarnietej wiary niestety z drugiej strony trzeba sie dostosowac do tego i nie robic przypałowych akcji na jakiś baranów a jesli sie robi to trzeba sie z tym liczyć. Kiedyś pare lat temu Miedz chciała zaatakowac inny nasz fc ale po zorientowaniu sie (widzieli kto wysiada z autobusu) ze trafili na zwyklych kibicow pilki odpuscili. Każdy ma swoje zdanie ja uwazam ze jako ze na ZL a także Słąska jezdzi dużo osob z fc to nie da rady tego w pełni ogarnąc. Wiadomo że są ogarniete fc ale nawet z takich miejscowosci jezdza sobie osobno ludzie ktorzy nie kumaja naszych zasad.
-
Czy to oznacza koniec całęgo FC czy to tylko pojedyńcze osoby ?
Z perspektywy kibiców ZL ,kto lepiej się zaprezentował : Chrobry czy Miedź(+zgody)?
Z perspektywy kibiców ZL ,kto lepiej się zaprezentował : Chrobry czy Miedź(+zgody)?
-
Ciężko z perspektywy przodka ocenić kto się lepiej zaprezentował, szczególnie w kwestii dopingu, bo niewiele dało się u nas usłyszeć (w drugą stronę było pewnie podobnie). Co dokładnie śpiewał Chrobry dowiedziałem się dopiero z ich filmiku z dopingu (ale tak samo było na ostatnich derbach ze Śląskiem Wrocław). Jedna i druga ekipa szczelnie wypełniła sektor, ale przy Miedzi można postawić duży plus za piro, którego u Chrobrego nie było.
Zagłębie Lubin
-
Przecież na tym meczu było z samego tylko BKSu więcej ludzi czujących klimat niż w całej klatce Chrobrego.
-
Ciekawe jak Ci czujacy klimat z BKS-u smigali by po 1 czy 2 lidze? też taki poziom jak Miedz?
-
Jesteś takim ćwierćinteligentem, że nawet nie potrafisz rozmawiać na argumenty, a nienawiscią do Zagłębia jestes w stanie wytłumaczyć każdą głupotę.ferment pisze:Miałem nie odpisywać, ale..
PS
Po pierwsze wbij do swojej pustej bańki, że nick wziął się z tego iż jestem pracownikiem KGHM, poza tym KGHM nie jest zwykłym sponsorem, ale również właścicielem ZL, w którym pracuje kilkadziesiat tysięcy ludzi z całego okręgu miedziowego, więc nie porównuj KGHM do jakiejś fabryki żarówek, które dziś jest jutro jej nie ma. KGHM dla tysięcy ludzi to cos wiecej niz pracodawca. W kopalniach KGHM pracują pokolenia rodzin, tradycje górnicze są przekazywane z Ojca na Syna i rozumieją to np. ludzie z Górnego Śląska.
Poza tym wysokie wypłaty dla piłkarzy to już historia!
Chłopaki są w dużej liczbie wychowankami, zarabiającymi po kilka tysięcy i bardzo nas to kibiców cieszy!
Po kolejne, twoj farmazon o tym, że kończą się nam źródła kasy i darmowe bilety i karnety jest kolejnym z d***, bo za karnety i bilety płacimy od zawsze, jedynie zniżki 30-40% mają pracownicy KGHM.
Jesteś hipokrytą pełną gębą, dlatego, że sponsorowanie przez spolke skarbu panstwa przeszkadza ci u nas, ale już u siebie w śląsku ani trochę. Różnica jest jednak spora, bo u nas skarb panstwa jest udziałowcem mniejszosciowym (30%) i do Kghm nie dokladają podatnicy ani złotówki, natomiast to Kghm płaci potęzny haracz do budżetu z podatku od kopalin. Inaczej jest z twoim tauronem i urzedem miasta wrocław, ktory to urząd jest w całości dotowany z podatków.
Także pajacu, każdy twój argument jest z d*** wzięty i nie ma nic wspólnego z prawdą, a ty lepiej zajmij się swoim bankrutującym śląskiem i o nas się nie martw, jak trzeba będzie to pojeździmy na 4 ligę bez problemu.
-
z klatki to Cie chyba nie tak dawno wypuścili ,bo p********* głupoty jak najęty.w_harringtonce pisze:Przecież na tym meczu było z samego tylko BKSu więcej ludzi czujących klimat niż w całej klatce Chrobrego.
-
Jak chcesz to zaprzeczaj, nie będę się siłował w internecie. Jak dla mnie sama setka BKSu stanowiła większą jakość niż 1000 Chrobrego czy ilu ich tam było a jeszcze Śląsk, Miedź... Gdzie Rzym, gdzie Krym.
-
Oburzyłeś się co napisał ferment,a sam wjeżdżasz z tekstami o Śląsku?Chcesz prawdy?a ty lepiej zajmij się swoim bankrutującym śląskiem i o nas się nie martw, jak trzeba będzie to pojeździmy na 4 ligę bez problemu.
Już spadek pokazał jak u was z formą kibicowską-Siedlce,Rybnik,Pruszków+słabe liczby u siebie.
Nie martw się o Śląsk,my już raz byliśmy na dnie piłkarskim (3 liga) i żyjemy,bo Śląsk jest potężny.