Ano poważnie,jak chwilę poszukasz w necie to sam zobaczysz,że nie było tajemnicą ile biletów poszło do Wrocławia.Podawanie liczb ziomków jeszcze przed meczem? Dla jakiej zgody ile biletów przyznane? Poważnie?
Województwo Dolnośląskie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Województwo Dolnośląskie - kibicowsko
-
DumnyPolak
AD1 Promień nawet nie próbuje wyjść z aut tylko od razu się zrywa prawie taranując ludzi. Zostało jedno auto z którego nikt nie chciał wyjść, więc skończyło się to dla ich auta tak jak skończyło.Ames pisze:AD1 "Demontaż" fur przez Falubaz i Zagłębie.DumnyPolak pisze: Wyjazd Promienia na Prochowiczanka-Promień, mecze u siebie Promień-Falubaz, Promień-Dozamet. Masz 3 przykłady.
AD2 Promień na mieście atakuje kilka ostatnich fur Falubazu i Zagłębia po czy się zrywa. Fakt faktem to im ujmy nie przynosi.
AD3 Poza podchodami do niczego nie dochodzi.
AD2 Promień wysypuje się na ostatnie auta i jak zobaczył całą ekipę która wyszła z aut od razu ucieka na stadion nie podejmując rękawic u siebie w mieście.
AD3 Promień nawet nie próbuje nic wykręcić tylko od razu zawija się na stadion na widok Falubazu.
AD1.Czym innym jest użycie bel drewna do zablokowania drogi a czym innym wybieganie z nimi i napierdalanie w auta... Falubaz i Zagłębie nigdy nie używały sprzętu? Może i masz rację, ale może za często takich akcji nie robią bo w tym wypadku ewidentnie ich poniosło i zdjęcia porozpierdalanych fur najlepiej o tym świadczą...
AD2. Naprawdę każdą? Uważasz ,że jak Osadnik Myślibórz zostanie przegoniony przez Śląsk Wrocław u siebie w mieście to będzie jakiś wstyd ? Dla mnie nie. A pójdźmy dalej ,wstydem będzie jak Osadnik zaatakuje Silesie i po chwili uciekną? Tym bardziej nie. No chyba, że uważasz inaczej?
A tak już odbijając od tego tematu . Mógłby ktoś ogarnięty napisać jak wygląda sytuacja w Bolesławcu ? FC Zagłębia tam działa ? Ostatnio ze względu na pracę bywam tam średnio raz w tygodniu ale nikogo jeszcze w barwach nie spotkałem .
AD2. Naprawdę każdą? Uważasz ,że jak Osadnik Myślibórz zostanie przegoniony przez Śląsk Wrocław u siebie w mieście to będzie jakiś wstyd ? Dla mnie nie. A pójdźmy dalej ,wstydem będzie jak Osadnik zaatakuje Silesie i po chwili uciekną? Tym bardziej nie. No chyba, że uważasz inaczej?
A tak już odbijając od tego tematu . Mógłby ktoś ogarnięty napisać jak wygląda sytuacja w Bolesławcu ? FC Zagłębia tam działa ? Ostatnio ze względu na pracę bywam tam średnio raz w tygodniu ale nikogo jeszcze w barwach nie spotkałem .
-
prawoskretny88
Nie wiem czy jestem ogarnięty ale ci odpiszę.
Bolesławiec to wg samych zainteresowanych, jeden z silniejszych FC Zagłębia. Śląska tam pojedyncze sztuki. Miasto w całości pro-Zagłębię.
Bolesławiec to wg samych zainteresowanych, jeden z silniejszych FC Zagłębia. Śląska tam pojedyncze sztuki. Miasto w całości pro-Zagłębię.
-
wBoleslawcu.pl
- Kontakt:
FcBc działa!PFZ pisze:A tak już odbijając od tego tematu . Mógłby ktoś ogarnięty napisać jak wygląda sytuacja w Bolesławcu ? FC Zagłębia tam działa ? Ostatnio ze względu na pracę bywam tam średnio raz w tygodniu ale nikogo jeszcze w barwach nie spotkałem .
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mlx7qFMfnN4[/youtube]
Boesławiec to od zawsze jeden z naszych najlepszych fc, ostanimi czasy bardzo dobrzze działają.
-
Emigrant'92'KS
Teraz sprawdziłem jakie mecze orange sport pokazuje za tydzień, ku*** znów nie pokażą pojedynku derbowego, wolą pokazać Stomil z Płockiem, zamiast Zagłębie-Miedź, kolejne derby które nie będą w TV, wcześniej Zagłębie-Chrobry też nie pokazali, czym oni się ku*** kierują w wyborze tych meczy, że w Niedziele zamiast pokazać derby, to pokazują jakiś z****** mecz o 12:30?
-
gypsy_hunters
https://www.facebook.com/video.php?v=1003223193036548
A podobno Zaglebie nie mobilizuje sie na derby hehehhe
A podobno Zaglebie nie mobilizuje sie na derby hehehhe
Legniccy hoojtaje, zamist ciągle drążyć temat ZL, lepiej zajmijcie się frekwencją u siebie w młynie, bo wygląda to gorzej jak tragicznie :) To samo tyczy się wyjazdów, liczby macie imponujące hehe. Nie zapmijcie w niedziele zabrać ze sobą maść na ból dupska :)
Jak byś nie wiedział krecie jeden z drugim to na meczach domowych ostatnich nie wystawimy młyna z powodu słabej gry piłkarzyków . A kibice Miedzi niech nie odpisują kretom bo dla nich jesteśmy 4 ligą kibicowską i oni są najlepsi ,,Wielcy".
-
jebać cenzure
Dziwny jesteś, sam przyznajesz że nie ma wyników - nie ma ludzi w młynie (więc na takiej samej zasadzie jak pikniki, ewentualnie - kibice sukcesu). A skoro nie ma was nawet 50 , a do tego olewacie wyjazdy to normalne że jesteście dla nich 4 ligą kibicowskąfanatyk. pisze:Jak byś nie wiedział krecie jeden z drugim to na meczach domowych ostatnich nie wystawimy młyna z powodu słabej gry piłkarzyków . A kibice Miedzi niech nie odpisują kretom bo dla nich jesteśmy 4 ligą kibicowską i oni są najlepsi ,,Wielcy".
Swoją drogą należy spytać legnickich fanów, co robili w sobotę w przejściu na giełdę w Lubinie? Znów graty sprzedawaliście? :)
Co do waszej inwazji, to myślałem, że pójdziecie na jakość a nie ilość, ale skoro znajomy z pracy pokazuje mi wejściówkę na mecz i chwali się, że wybiera się z wami na mecz, a na meczach Miedzi był tylko 2 razy w życiu i o zgrozo raz na meczu siatkarskim Cuprum Lubin, to szczerze gratuluję. Kolejna zbieranina po Chrobrym zawita do Lubina.
Co do waszej inwazji, to myślałem, że pójdziecie na jakość a nie ilość, ale skoro znajomy z pracy pokazuje mi wejściówkę na mecz i chwali się, że wybiera się z wami na mecz, a na meczach Miedzi był tylko 2 razy w życiu i o zgrozo raz na meczu siatkarskim Cuprum Lubin, to szczerze gratuluję. Kolejna zbieranina po Chrobrym zawita do Lubina.
Zapomniał wół jak cielęciem był...
Po meczu u siebie z Wrocławianami sami zawieszaliście działalność, na cały rok. Wznowiliście na kolejne odwiedziny z Wrocławia, znów w d*** i znów zawieszka. A teraz urywacie języki nad Miedzią. Jak to dobrze, że mecz już za tydzień i do końca roku zostanie już tylko Miedź - Chrobry za dwa tygodnie i będzie znów spokój w temacie dolnośląskim...
Po meczu u siebie z Wrocławianami sami zawieszaliście działalność, na cały rok. Wznowiliście na kolejne odwiedziny z Wrocławia, znów w d*** i znów zawieszka. A teraz urywacie języki nad Miedzią. Jak to dobrze, że mecz już za tydzień i do końca roku zostanie już tylko Miedź - Chrobry za dwa tygodnie i będzie znów spokój w temacie dolnośląskim...
-
SMSDonJuan
Nie jestem w tym klimacie wiec zapytam;
1) Jak Miedź podchodzi do Motoru Lublin,
2) HZL wznowił działalność? Pamiętam, że coś było z 'ludźmi z miasta' i zawiesili.
2) HZL wznowił działalność? Pamiętam, że coś było z 'ludźmi z miasta' i zawiesili.
-
w_harringtonce
Przecież Zagłębie zawieszało działalność kilka razy w ciągu ostatnich kilku lat. Za każdym chyba razem było to spowodowane słabą postawą kopaczy.
a czytać ze zrozumieniem potrafi ?w_harringtonce pisze:Przecież Zagłębie zawieszało działalność kilka razy w ciągu ostatnich kilku lat. Za każdym chyba razem było to spowodowane słabą postawą kopaczy.
-
jarosławzz
Spokojnie Was tez za charaktera ekipa malo kto uznaje....
Może w końcu napinaczu napiszesz z jakiej jesteś ekipy to podyskutujemy, zawsze jak tylko jest coś o Zagłebiu jesteś pierwszy do napinki, pochwał sie w koncu jaką reprezentujesz mega bande.
FanZL, mam na myśli sezon, w któym myśmy pojechali do was. Wygarliśmy 3:1 co Włodaczyk trafił z 0 kąta. Spaliliście wtedy dwei nasze fany, obrzuciliście murawe racami. Młyn najpierw próbował się przebić do nas, a potem zawrócił i ruszył pod budynek klubowy. Zawiesiliście wtedy doping (nie wiem czy wyjazdy nie było internetowini i łatwo tego śledzić) na wiele miesięcy. Na nowy sezon, nie pamietam czy przyjechaliście do nas jechaliśmy do was u nas trenował Wójcik. Zawodnicy wam obiecali walke i wrociliście na młyn. Wtedy grajac w 9 dowieźliśmy 2:0 czy 2:1 i znów uznaliście ze sprzedaja mecze i zawiesiliście działanie. Stare czasy ponad 10 lat temu więc może po prostu z perspektywy Wrocławia to tak tylko wglądało...
Na ostatnim meczu we Wrocławiu Zagłębie też było zbieraniną zabierając min. piłkarza Nysy na pierwszy mecz ekstraklasy w życiu więc "jebanie" po masówkach trochę nie na miejscu.
Bunio było tak jak piszesz, myślałem że chodzi ci o bardziej terazniejsze czasy, co do tamtych lat to chyba nie ma sie co dziwić że zawiesliliśmy doping skoro wynik tych pierwszych derbów znaliśmy już przed meczem, piłkarze sie wypierali dlatego na poczatku normalnie prowadziliśmy doping, objeli nawet prowadzenie by pozniej scenariusz z dokładnym wynikiem który był u nas znany sprawdził sie w 100% więc poszło do nich- "bez honoru- bez kibiców" i poszliśmy pochodzem pod budynek klubowy wrzucając do budynku gaz, pilkarze jeszcze godzine po meczu musilei sie przebierać na murawie bo w budynku sie nie dało od tego czasu. Nawet flag (poza skrojonymi) nie wieszaliśmy bo nie chcieliśmy uczestniczyć w tym kabarecie. Po tym meczu normalnie jezdziliśmy na wyjazdy określoną grupą (bez dopingu) licząc na inne atrakcje nie piłkarskie a nie wystawialiśmy młynu u siebie gdyż mieliśmy wyjebane na tych sprzedawczyków i nawet z perspektywy lat nie uważam tego za nic dziwnego że nie chcesz dopingować pedałów ktorzy opierdolili najważniejszy mecz w sezonie, Wyjątkiem były wspomniane przez Ciebie derby gdzie po prostu zebraliśmy sie w jednym miejscu i też pamietam że jakoś specialnie nie dopingowalismy poza wymianą uprzejmości. Zamierzchłe czasy i jednak inne od obecnych jednak zarówno w tamtych czasach jak i wspomnianych przezemnie sprzed paru lat jezdziliśmy normalnie na wyjazdy dla klubu, dla atrakcji wyjazdowych i dla samych siebie a nie dla piłkarzyków.
Andrus- to właśnie napisałem- na takie mecze zapisuje sie kto chce i nie da rady uniknąc wynalazków dlatego mnie śmieszą napinki o wynalazkach.
Andrus- to właśnie napisałem- na takie mecze zapisuje sie kto chce i nie da rady uniknąc wynalazków dlatego mnie śmieszą napinki o wynalazkach.
Andrus zle przeczytałem Twojego posta- wiadomo że na ostatnim meczu rónież mogł sie ktoś taki znależc ale było ich zdecydowanie mniej niż podczas 2 ostatnich meczów we Wrocławiu.
FanZL, o tamte lata mi chodziło.. Widzisz, 80% ludzi co teraz tutaj piszą nie pamięta, że pewnym ekipom się zdarzało zawieszać działania przez cięcie wkładów do koszulek. Nie bronie zer miedzi, ale wytykanie frekwencji Miedziance w przypadku, kiedy swojemu klubowi zdarzało się odpuszczać młyn i flagi to trochę przesada.
Wg mnie sprawa Miedzi dlaczego olewają ulstraske u siebie czy wyjazdy jeśli tak rzeczywiście jest. Mam pytanie poza konkursem, czy fakt, że Arka w Lubinie siedziała na sektorze gości to decyzja kibiców, któregokolwiek z klubów czy organizatora? Oraz czy wspierał w Lubinie Arkę Górnik Wałbrzych?
Wg mnie sprawa Miedzi dlaczego olewają ulstraske u siebie czy wyjazdy jeśli tak rzeczywiście jest. Mam pytanie poza konkursem, czy fakt, że Arka w Lubinie siedziała na sektorze gości to decyzja kibiców, któregokolwiek z klubów czy organizatora? Oraz czy wspierał w Lubinie Arkę Górnik Wałbrzych?
-
w_harringtonce
Jak napisałem, że Zagłębie też zawieszało działalność nie raz z powodu kopaczy to wytknięto mi brak umiejętności czytania za zrozumieniem...
Pełna zgoda, dla mnie osobiście Zagłębie to II siła województwa a wynalazki znajdą się wszędzie nawet na najbardziej kumatej ekipie najniższej ligi a co dopiero na masówkach w ekstraklasie.fanZL pisze:Andrus zle przeczytałem Twojego posta- wiadomo że na ostatnim meczu rónież mogł sie ktoś taki znależc ale było ich zdecydowanie mniej niż podczas 2 ostatnich meczów we Wrocławiu.
Niestety Miedzi daleko do Zagłębia co pokazuje młyn Miedzi, ilość FC czy też forma na wyjazdach bo powiedzmy sobie szczerze ale wyjazd w tysiąc do Legnicy dla Zagłębia to nie będzie żaden problem. Do Legnicy większość FC Zagłębia będzie mieć bliżej niż do Lubina ale wiadomo napinka przed derbami musi być :)
W temacie Dolnego Śląska- dzieje się coś na Górniku Polkowice i czy to prawda, że młyn (jeżeli takowy jest) ma sympatie pro-Głogowskie?
poszło PWDumnyPolak pisze:Co za Złotoryja? Co za Shell w Legnicy? co Ty za jakies farmazony wymyślasz? o jakie sytuacje ci chodzi?marshal pisze:
Oprawa zgoda, dobra akcja, w Żarach nas nie było, stacja na remis. A co z resztą? Złotoryja, Shell w Legnicy i "na przejeździe u Was w mieście"? Także wpis lekko subiektywny.
Co do reszty zgoda też bym sobie podarował tą całą internetową napinke. Nie zgadza się tylko to "od c**** plakatów" bo w całym mieście nie ma ani jednego.
pozdro
ad1; bezpośredniego kontaktu nie ma ale spotykając się na meczach Śląska można wyczuć sympatie na linii Motor - Miedź. Takie jest moje zdanie, ktoś inny może powiedzieć że stosunki są zupełnie neutralne i też nie skłamie. Zdarzały się melanże we Wrocławiu Śląsk - Motor - Miedź.SMSDonJuan pisze:Nie jestem w tym klimacie wiec zapytam;
Polkowice sympatie pro-Głogowskie? Dla mnie to ciekawostka, zawsze Polkowice kojarzyłem z Zagłebiem Lubin,ale Wasze województwo jest mi raczej obce jeśli chodzi o obecną sytuację FC. Ciekawe to, też czekam na odpowiedź kogoś zorientowanego w temacie.Andrus pisze:Pełna zgoda, dla mnie osobiście Zagłębie to II siła województwa a wynalazki znajdą się wszędzie nawet na najbardziej kumatej ekipie najniższej ligi a co dopiero na masówkach w ekstraklasie.fanZL pisze:Andrus zle przeczytałem Twojego posta- wiadomo że na ostatnim meczu rónież mogł sie ktoś taki znależc ale było ich zdecydowanie mniej niż podczas 2 ostatnich meczów we Wrocławiu.
Niestety Miedzi daleko do Zagłębia co pokazuje młyn Miedzi, ilość FC czy też forma na wyjazdach bo powiedzmy sobie szczerze ale wyjazd w tysiąc do Legnicy dla Zagłębia to nie będzie żaden problem. Do Legnicy większość FC Zagłębia będzie mieć bliżej niż do Lubina ale wiadomo napinka przed derbami musi być :)
W temacie Dolnego Śląska- dzieje się coś na Górniku Polkowice i czy to prawda, że młyn (jeżeli takowy jest) ma sympatie pro-Głogowskie?
-
Pretorian88
Polkowice to Zagłębie Lubin. Nie ma żadnych sympatii progłogowskich, a jeśli mówisz o tej grupce ludzi, którzy próbowali coś działać na Górniku Polkowice to konfidenctwo totalne. Po każdej akcji w ich kierunku suki się zjęzdzały i były przypały dla chłopaków z fc.Bez nicka pisze:Polkowice sympatie pro-Głogowskie? Dla mnie to ciekawostka, zawsze Polkowice kojarzyłem z Zagłebiem Lubin,ale Wasze województwo jest mi raczej obce jeśli chodzi o obecną sytuację FC. Ciekawe to, też czekam na odpowiedź kogoś zorientowanego w temacie.Andrus pisze:Pełna zgoda, dla mnie osobiście Zagłębie to II siła województwa a wynalazki znajdą się wszędzie nawet na najbardziej kumatej ekipie najniższej ligi a co dopiero na masówkach w ekstraklasie.fanZL pisze:Andrus zle przeczytałem Twojego posta- wiadomo że na ostatnim meczu rónież mogł sie ktoś taki znależc ale było ich zdecydowanie mniej niż podczas 2 ostatnich meczów we Wrocławiu.
Jak i kiedy zdobyta barwówka Lechii?
Nie wiem skąd Polonia wzięła tą barwówke aczkolwiek nie jest to żadna oficjalna flaga Lechii.Bolo85 pisze:Jak i kiedy zdobyta barwówka Lechii?
dariusz:
Ale na tym polega cała zabawa,gdyby były same kalkulacje to Szczakowianka by nie skroiła ŁKS-u,czy Miedź-Legii.
Wiadomo,że Polonia nie ma żadnego startu do pierwszego garnituru Śląska czy Ruchu (delikatnie mówiąc),ale już niektórym FC Śląska dali się we znaki.
Na dodatek nie jest też tak,że po każdym wybryku mniejszej ekipy będzie jechała ich spacyfikować główna banda wroga.Choć bywa,że są takie akcje (np. Kąty Wrocławskie).
Ale na tym polega cała zabawa,gdyby były same kalkulacje to Szczakowianka by nie skroiła ŁKS-u,czy Miedź-Legii.
Wiadomo,że Polonia nie ma żadnego startu do pierwszego garnituru Śląska czy Ruchu (delikatnie mówiąc),ale już niektórym FC Śląska dali się we znaki.
Na dodatek nie jest też tak,że po każdym wybryku mniejszej ekipy będzie jechała ich spacyfikować główna banda wroga.Choć bywa,że są takie akcje (np. Kąty Wrocławskie).
Tez mnie ciekawi skąd wytrzasneliscie ta barwowke Lechii. No i koszulkę w której grają trampkarze.
-
KazoR_1987
Mozna wiedzieć po jakim meczu albo w jakich okolicznościach zdobywacie ta flage na kij ?
-
Gór1946nik
Nie dowiesz się tego na forum.
-
KazoR_1987
Moze chłopaki z Polonii wyjasnia jednak sytuacje ?Gór1946nik pisze:Nie dowiesz się tego na forum.
Taką panoramę z twarzówkami robi jeszcze jakiś klub?
http://arena360.pl/mecz-slask-wroclaw-lech-poznan
http://arena360.pl/mecz-slask-wroclaw-lech-poznan
Na Miedzi na pewno robili na ostatnim meczu z Legią.