ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Puchacz
Kibic z Miasteczka W pisze:Puchacz pisze:Pewnie mój post zaraz zostanie skasowany , ale co tam . Ja tego nie rozumiem , jak to jest możliwe , że najpierw na Legii ochrona ściąga wam Starucha z gniazda i nic z tym nie robicie , a w piątek wyciągają wam z autobusu kibica który odpalił racę ?!
Oczywiście , na temat tych spraw żadnego gadania nie ma . Ale gdyby tak się stało nam Polonii Warszawa , to było by pisanie przez 10 stron jak nie więcej .
Macie takie hasło : Cała Legia zawsze razem ... No to fajnie je realizujecie .
Ty nie musisz tego rozumiec.Lepiej zajmij sie swoim klubem.
Jak zwykle uciekanie od odpowiedzi , tylko odpowiedź zajmij się swoim klubem . Tak najłatwiej . Prawda boli ...
-
kibicTurysta
Puchacz pisze:Pewnie mój post zaraz zostanie skasowany , ale co tam . Ja tego nie rozumiem , jak to jest możliwe , że najpierw na Legii ochrona ściąga wam Starucha z gniazda i nic z tym nie robicie , a w piątek wyciągają wam z autobusu kibica który odpalił racę ?!
Oczywiście , na temat tych spraw żadnego gadania nie ma . Ale gdyby tak się stało nam Polonii Warszawa , to było by pisanie przez 10 stron jak nie więcej .
Macie takie hasło : Cała Legia zawsze razem ... No to fajnie je realizujecie .
Też mnie to zastanawia, jak mogą sobie psy zawinąc jednego typa z takiego tłumu, tym bardziej że ekipa nie była słaba.
Pamietam przypadek po Zagłębie Sosnowiec - Jagiellonia (+Wisła) 5-6 lat temu po dosć konkretnej przekopce psów na sektorze, psy postanowiły wypuszczac pojedynczo z klatki w celu wyłapania uczestników awanti, niestety nie udało im sie gdyż cała grupa (ok700-800) postanowiła zostać w klatce do momentu az otworza cala brame i normalnie beda wypuszczac. Psy nie chcac czekac nieskonczonosc ugieły sie i zakonczyło sie bez powiniecia po meczu.
-
Kibic z Miasteczka W
autor: Kibic z Miasteczka W » 29.11.2010, 14:06
Nikt jego nie wyciągał z autokaru.Podeszło do niego 2 typów po cywilnemu i kazali pojsc z nimi i on bez oporu poszedł.Nawet nie było widac ze jest zatrzymywany
-
fluor
niemytekopyta pisze:W temacie Małeckiego: dla mnie KAŻDY piłkarz, który fika do kibiców jest ostatnią pizdą. Dlaczego? Bo skoro jest taki cwany i taki twardy to niech się nie chowa za magiczną barierą płotu odgradzającego boisko od trybun, tylko niech wejdzie na sektor wrogiej drużyny i zacznie swoją "dyskusję".
Od razu mi sie przypomniał legendarny Cantona. :)
http://www.youtube.com/watch?v=ovYWY4Pf9_M
Fajnie jak piłkarze podnoszą adranline. W ogole widowisko piłkarskie to powinna być adrenalina a nie zafajdana teatralna komercja!
Dzięki Cracovii wybiórcza ma kolejny skandal do opisania haha
-
huligan w sandałach
autor: huligan w sandałach » 01.12.2010, 21:17
głupie pytanie do kogoś z TORCY czemu WAS tylko 500 osób na Widzewie? tylko tyle mieliście biletów? bo nie wierze że najlepsza ekipa nie zebrała 800 osób na wyjazd
-
Celownik
huligan w sandałach pisze:głupie pytanie do kogoś z TORCY czemu WAS tylko 500 osób na Widzewie? tylko tyle mieliście biletów? bo nie wierze że najlepsza ekipa nie zebrała 800 osób na wyjazd
Dostaliśmy 800 biletów pojechało nieco ponad 500, było nas i tylu na sektorze i na tym powinna się zakończyć polemika.
-
Gieksa J-no
Szczakowianka lepiła bałwana na czas z Unią Oświęcim 15x15 do 22 lat. Unia lepiła szybciej