pafciooo pisze:jak zwykle dzieciaczki sie spinaja jestem ciekawy ile osób z młyna Arki zna Sz. lub wogle kojarzy kto to jest:) kazdy kumaty śledz zna temat jaki panuje w Trójmiescie i ile jest akcji które nie wychodza poza granice oprawa jak i doping jak na derby z naszej strony słabiutko >TAG<
... a swoją drogą co się dzieje ze Sz. ?wiem że wyjechał do Grecji, potem chyba do UK a swego czasu kawał był z niego skurczybyka, w najlepszych czasach Arki.
Co do dopingu to rzeczywiście szału ze strony Arki nie było, widziałem Was w lepszej formie ,a no i kupowanie szalików to nie farmazon, nie wiem na jaką skalę ale to fakt.
z tego co wiem to Lechię łączą/łączyły kontakty z grupami z klubów które mają podobne do BKSu barwy.
Np. Sporting Lizbona, Panata czy chocby wlasnie Celtic
jesli sie myle niech ktos z Lechii mnie poprawi ; )
Niektóre osoby chodzą w barwach Celtiku bo maja oni prawie identyczne koszulki jak nasi zawodnicy(pasiaki),tylko herb inny .Mysle ze nie tylko na naszym stadionie można spotkac takie rzeczy
GDYBY INTERESOWAŁA NAS PIŁKA , BYLIBYŚMY PIŁKARZAMI.
kebus pisze:z tego co wiem to Lechię łączą/łączyły kontakty z grupami z klubów które mają podobne do BKSu barwy.
Poprawiam zgodnie z życzeniem, choć niewiele jest do poprawienia:) :
Pablo_LG pisze:W połowie lat 90' fani Lechii kontaktowali się z każdą grupą mającą te same barwy, czyli Biało-Zielone. (Celtic, Sporting, Panathinaikos itd. ) Był to ciekawy pomysł, niektóre grupy trzymały kontakt z Ultrasami z Lechii. Grupa z Portugalii Juve-Leo miała dosyć dobre kontakty z Lechistami. Po dłuższym czasie kontakty urwały się z różnych powodów, a szczególnie z powodu odległości (ok 3 000 km)
Obecnie po prostu fakt tych samych barw, co jak myślę jest spotykane na niejednym polskim stadionie.
Pozdrawiam
T_Krawczyk pisze:To było przemyślane i mądre pytanie.
Czyli Żorska Koalicja potrafi na przykład na siłowni podjechać do jakiegoś kulturysty i mu majty z d*** zdjąć?
ale palenie barw Celticu na meczu Arka-Lechia to już lekka przesada...
nawet jezeli zostały one skrojone lechiscie no to sam fakt palenia tej koszulki (koszulek??) jest jak dla mnie niepoważny...
pafciooo pisze:jak zwykle dzieciaczki sie spinaja jestem ciekawy ile osób z młyna Arki zna Sz. lub wogle kojarzy kto to jest:) kazdy kumaty śledz zna temat jaki panuje w Trójmiescie i ile jest akcji które nie wychodza poza granice oprawa jak i doping jak na derby z naszej strony słabiutko >TAG<
... a swoją drogą co się dzieje ze Sz. ?wiem że wyjechał do Grecji, potem chyba do UK a swego czasu kawał był z niego skurczybyka, w najlepszych czasach Arki.
Co do dopingu to rzeczywiście szału ze strony Arki nie było, widziałem Was w lepszej formie ,a no i kupowanie szalików to nie farmazon, nie wiem na jaką skalę ale to fakt.
Sz. był na meczu z Legią i można było spotkać go przed meczem w olimpie, chłop miał powazne problemy i musiał wyemigrować szkoda bo za jego czasów dużo sie działo. Jeszcze nikt nie wpadł na to że przerzuty przyniosły wszyskie szale Lechii;;)))))
kebus pisze:z tego co wiem to Lechię łączą/łączyły kontakty z grupami z klubów które mają podobne do BKSu barwy.
Poprawiam zgodnie z życzeniem, choć niewiele jest do poprawienia:) :
antyslask1946 pisze:ale palenie barw Celticu na meczu Arka-Lechia to już lekka przesada...
nawet jezeli zostały one skrojone lechiscie no to sam fakt palenia tej koszulki (koszulek??) jest jak dla mnie niepoważny...
Kojarzysz flage ARKA UVF ? :)))
Jesli tak to nie powinno dziwic Cie palenie barw ...... Celticu ;)
antyslask1946 pisze:ale palenie barw Celticu na meczu Arka-Lechia to już lekka przesada...
Kojarzysz flage ARKA UVF ? :)))
Jesli tak to nie powinno dziwic Cie palenie barw ...... Celticu ;)