czy aby na pewno tak było?asze stanowisko co do jezdzenia do Zabrza jest takie a nie inne i jakos od nas nikt o to nie placze wiec nie wiem po co te halo. NIE BYŁO NAS W ZABRZU I TYLE!
co do napinaczy z Katowic i Zabrza, dostaliscie propozycje i znow odmawiacie.
Wasz świat jest wirtualny Embarassed
Komentarze 8-10.08
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
nie są konsekwentni.co w tym dziwnego, że Ruch chce uczcic akurat taką postawą śmierc swoich kolegów po szalu?
ich sprawa
są konsekwentni w tym co robią, a jak to wygląda, każdy widzi, szkoda widowiska
Byli na meczu w Zabrzu na derbach jak i na meczu z Lubinem. Ponadto derby w chorzowie nie są bojkotowane.
Nie jest także bojkotowany sojusznik Widzew.
-
-
Kiju daj spokój a czym się różni morderca z Zabrza od tego z Krakowa czy Łodzi?
piszesz o argumentach i o d**** a przeczytaj co sam napisałeś....i jaki argument przytoczyłeś.
piszesz o argumentach i o d**** a przeczytaj co sam napisałeś....i jaki argument przytoczyłeś.
Ostatnio zmieniony 11.08.2008, 22:20 przez amigoksg, łącznie zmieniany 1 raz.
-
amigoksg pisze:Kiju daj spokój a czym się różni morderca z Zabrza od tego z Krakowa czy Łodzi?
Amigo,przeciez to jest jasne jak slonce,Ruch bojkotuje Was,jako sptrawców smierci ich kibiców....czy maja bojkotowac wszystkie ekipy ktore maja cos takiego na koncie?
...przeciez nie zbojkotuja np Wisly za to ze zabila kibica Korony,bo to nie jest ich sprawa i ich nie dotyczy i niech to zostaje miedzy kibicami tych klubów....ale z Wami jest chyba inaczej...nie wiem jak to inaczej napisac,przeciez to jest oczywiste.
Oczywiscie smierc to smierc,zawsze jest przykra i niepotrzebna,ale tutaj mowimy o sprawach dotyczacych Ruchu i Gornika.

-
A czy wy Ruch myślicie ze nos to boli ze niejezdzicie do Zabrza na mecze - wasza sprawa, mie osobiscie to je.. czy wy przyjedziecie czy nie. Przynajmi wiecy naszych wlezie na stadion.
Co do nazwy "Wielkie DERBY ŚLĄSKA" moga sie zgodzic ze tym mianym mozna nazwac te rozgrywane w Chorzowie ale tylko te na ŚLĄSKIM i ino te w kerych dostantmy podobno ilosc biletow, bo przeca jakby nos tam niebylo to wybyscie tego stadionu sami niezapelnili. (ale to ino moje zdanie)
Co do tych mordercow, niebyda sie wypowiadol bo smierc kibica to zawsze tragedia niewazne jakiego klubu.
PS. Acha i czy to napewno my odmówili, spotkania ?? czy na odwrót !!
TRSL !!!
Co do nazwy "Wielkie DERBY ŚLĄSKA" moga sie zgodzic ze tym mianym mozna nazwac te rozgrywane w Chorzowie ale tylko te na ŚLĄSKIM i ino te w kerych dostantmy podobno ilosc biletow, bo przeca jakby nos tam niebylo to wybyscie tego stadionu sami niezapelnili. (ale to ino moje zdanie)
Co do tych mordercow, niebyda sie wypowiadol bo smierc kibica to zawsze tragedia niewazne jakiego klubu.
PS. Acha i czy to napewno my odmówili, spotkania ?? czy na odwrót !!
TRSL !!!
\G/órnik Zabrze !!!
-
-
-
To z czystej ciekawości- dlaczego byliście w Zabrzu na sektorze dla gości razem z Zagłębiem Lubin skoro bojkotujecie mecze w Zabrzu ?psychol1920 pisze:gdybyśmy mieli bojkotować mecze z kibicami winnymi śmierci innych kibiców nie moglibyśmy jechać do pół Polski. Bojkotujemy mecze w Zabrzu bo zajebali nam dwóch kibiców. O co tyle pytań
-
Bo bojkotują tylko mecze Ruchu z Górnikiem na wyjeździe. Ale macie problem ! Nie chcą jeździć niech nie jeżdżą ! Nie wasza brocha.ARAFAT pisze:To z czystej ciekawości- dlaczego byliście w Zabrzu na sektorze dla gości razem z Zagłębiem Lubin skoro bojkotujecie mecze w Zabrzu ?psychol1920 pisze:gdybyśmy mieli bojkotować mecze z kibicami winnymi śmierci innych kibiców nie moglibyśmy jechać do pół Polski. Bojkotujemy mecze w Zabrzu bo zajebali nam dwóch kibiców. O co tyle pytań

Chciałobysię poczytać coś ciekawego w tych komentarzach a tu połowa postów to jakieś bzdurne dyskusje o tym "czemu nie jezdzą?" , " a czy mają słusznośc?" , " a może mają kompleksy ? " itd.
Polonia Bytom - patologia zoorganizowana !
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
-
Mnie to tam w sumie pierdoli co Ruch robi ale tak czytam i czytam.. i rzeczywiscie zalatuje tu lekka hipokryzja i brakiem konsekwencji w tym co sie robi.
Ruch bojkotuje mecz z Gornikiem gdy z nimi graja na stadionie Gornika.
Ale jak Zaglebie Lubin gralo z Gornikiem to juz nie bojkotowali.
Jesli bedzie mecz na Slaskim to wtedy Ruch nie zawita na Slaski ma sie rozumiec?
Jesli bedziecie grac u siebie z Gornikiem to mam rozumiec ze Was zabraknie na tym meczu?
Co to za roznica gdzie sie gra, jesli bojkotujecie mecze z dana ekipa to nie powinno miec znaczenia gdzie sie gra i czy Gornik gra z Waszymi przyjacielami.
smieszne to troche hehe
To tak jak Legia z nami (Wisla) zbojkotowala mecz, ale gdy Sosnowiec zawital to juz byli. Gdy my zawitalismy do Warszawy tez byli na stadionie.
Teraz bedzie tak:
Liga - bojkotujemy
PE - nie bojkotujemy
PP - bojkotujemy
Sparing - nie bojkotujemy
Nie kumam.
Albo bojkotujecie jedni z drudzym mecze z dana ekipa albo tak pierdolicie ze to sie kupy w ogole nie trzyma.
Taka ocena obiektywna, przynajmniej w moim odczuciu.
Jesli bedzie mecz na Slaskim to wtedy Ruch nie zawita na Slaski ma sie rozumiec?
Jesli bedziecie grac u siebie z Gornikiem to mam rozumiec ze Was zabraknie na tym meczu?
Co to za roznica gdzie sie gra, jesli bojkotujecie mecze z dana ekipa to nie powinno miec znaczenia gdzie sie gra i czy Gornik gra z Waszymi przyjacielami.
smieszne to troche hehe
To tak jak Legia z nami (Wisla) zbojkotowala mecz, ale gdy Sosnowiec zawital to juz byli. Gdy my zawitalismy do Warszawy tez byli na stadionie.
Teraz bedzie tak:
Liga - bojkotujemy
PE - nie bojkotujemy
PP - bojkotujemy
Nie kumam.
Albo bojkotujecie jedni z drudzym mecze z dana ekipa albo tak pierdolicie ze to sie kupy w ogole nie trzyma.
Ostatnio zmieniony 12.08.2008, 19:07 przez kosacki, łącznie zmieniany 15 razy.
-
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
kosacki pisze:Mnie to tam w sumie pierdoli co Ruch robi ale tak czytam i czytam.. i rzeczywiscie zalatuje tu lekka hipokryzja i brakiem konsekwencji w tym co sie robi.
smieszne to troche hehe
Teraz bedzie tak:
Liga - bojkotujemy
PE - nie bojkotujemy
PP - bojkotujemy
Nie kumam.
a c*** cie to interesuje! jest taka decyzja i koniec!
twoj placz na necie nic nie zmieni. Nas niebieskich to nie boli ze nie jezdzimy do Zabrza. Ale smieszy mnie to ze inne ekipy boli i to bardzo
-
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
każdy wynajęty autobus ma odrazu ogon w postaci psiarni (przynajmniej na śląsku).szara_eminencja pisze:szykuje sie nowa koalicja
[link]
koalicji sobie szukaj wśród elit ruchu (bynajmniej mi o działaczy nie chodzi) które na mecze zapraszały komendantów wojewódzkich na kawke... (zanim który się zapieni niech sprawdzi lepiej), a teraz jak starego komendanta odwołali a z nowym jeszcze nie zdąrzyli zawiązać przyjaźni to się lipa zrobiła w ostatni weekend... pewnie razem z komendantem na emeryture poszedł gwizdek

-
co do bojkotu, było powiedziane, że Ruch nie jedzie do Zabrza, powody każdy zna, gdybyśmy byli złośliwi zamówilibyśmy 10 biletów, postawili 2 znicze, a z 3 tysiące ludzi nie obejrzało by meczu. A tak po prostu, trzymamy się raz danego słowa..
tak dla przypomnienia stadion Slonski jest w Chorzowie, więc po c*** pierdolenie o bojkocie meczu u siebie?
(i darujcie sobie , tę niby hipokryzje, że ekipa była na Zagłębiu)
co do GieKSy, jak dla mnie ich liczba w Płocku normalna, dojazd tam chujowy, poza tym były Mydlniki to normalne że jakoś musi sie odbić na wyjazdach,
co do busów, to w tamtym sezonie chyba mieli takie, słyszałem coś, że w Mysłowicach taki był? wiadomo, że na GŚ powrót z meczy na dzielnice bywa ciekawy, nie wiem jak do tego podejdą Gieksiarze, zapewne dla kilku dzielnic/fc to bezpieczniejsze rozwiązanie niż zwykła podróż.
grafy na Giszu są robione legalnie za zgodą KSM, macie tam ekipę malarską, więc nielegale też pewnie powstają, tak jak antypolicyjne zgadza się?
btw:i naprawdę nie rozumiem, ciągłej napinki na necie, rzeczywistości ona nie zmieni, jakiś bezsens.
tak dla przypomnienia stadion Slonski jest w Chorzowie, więc po c*** pierdolenie o bojkocie meczu u siebie?
(i darujcie sobie , tę niby hipokryzje, że ekipa była na Zagłębiu)
co do GieKSy, jak dla mnie ich liczba w Płocku normalna, dojazd tam chujowy, poza tym były Mydlniki to normalne że jakoś musi sie odbić na wyjazdach,
co do busów, to w tamtym sezonie chyba mieli takie, słyszałem coś, że w Mysłowicach taki był? wiadomo, że na GŚ powrót z meczy na dzielnice bywa ciekawy, nie wiem jak do tego podejdą Gieksiarze, zapewne dla kilku dzielnic/fc to bezpieczniejsze rozwiązanie niż zwykła podróż.
grafy na Giszu są robione legalnie za zgodą KSM, macie tam ekipę malarską, więc nielegale też pewnie powstają, tak jak antypolicyjne zgadza się?
btw:i naprawdę nie rozumiem, ciągłej napinki na necie, rzeczywistości ona nie zmieni, jakiś bezsens.
to my chłopcy ze Ślonska
-
Po co wogole jest poruszany temat niejezdzenia niebieskich do Zabrza
Ich sprawa i ani nam ani tym bardziej innym ekipom nic do tego
Niechca niejezdza ich sprawa proste
I znowu kolejny taki weekend w ktorym sie wchodzi na komentarze zeby sobie poczytac co sie dzieje a tu wielki ch*j bo sa rozstrzasane niepotrzebne tematy 

-
maly juz zapomniales, jak kilka dni temu prosiles sprzedawczynie ze sklepu, do ktorego spierdoliles, zeby na psy dzwonila?malytgb pisze:gieksa i policjia nowa koalicja ? te grafy na giszowcu gieksy mowia nam dokladnie sprzedajcie na psach i mozecie legalnie malowac ?! juz nie sprzety tylko szukacie schronienia u psów ?!
-
i co ku*** wniosłeś tym postem bo ku*** nierozumie napisz mu pw a nie ku*** na ogolnym kogo goniles a kto ciebienikt__ pisze:maly juz zapomniales, jak kilka dni temu prosiles sprzedawczynie ze sklepu, do ktorego spierdoliles, zeby na psy dzwonila?malytgb pisze:gieksa i policjia nowa koalicja ? te grafy na giszowcu gieksy mowia nam dokladnie sprzedajcie na psach i mozecie legalnie malowac ?! juz nie sprzety tylko szukacie schronienia u psów ?!
-
-
Kolego sympatyczny, Legia zbojkotowała wyjazdy do Krakowa (oba) nie na zasadzie "nie jeździmy do nożowników" tylko "nie układamy się z nożownikami". Bo były to wyjazdy na zakazie i potrzebna była pomoc ekipy gospodarzy. To istotna różnica.kosacki pisze: To tak jak Legia z nami (Wisla) zbojkotowala mecz, ale gdy Sosnowiec zawital to juz byli. Gdy my zawitalismy do Warszawy tez byli na stadionie.
(...)
Nie kumam.
By wejść na mecz u siebie lub na finał PP nie potrzebowaliśmy Waszej pomocy więc nie było problemu.
Zrozumiał?
"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."

-
Byly w 2-giej polowie. Ale nic nie zostalo skrojone. To byly dwie mini flagi, ktore sa ogolnodostepne w sklepach w Bstoku.net12345 pisze:kiedy na meczu były palone 2 fany Jagi?? kiedy to było bo jakoś tego nie widziałem? a, i jak mozna wiedziec co to niby za fany były bo rowniez sobie nie przypominam zeby Arka okroiła Jagiellonie z ich flag