Ta całą Ally na meczu reprezentacji zna może 100 osób w temacie więc ciekawe jak to zrobiszbosman pisze:Możnaby tą całą ally "pozdrowić" na jednym z meczy reprezentacji

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Kielczanin pisze:ja sie tylko dziwie czemu nikt jej nie zajebał flagi teraz w Austrii ? Ja jej flage widziałem tylko na fotkach.... wiec niech nikt mi nie zadaje czasem pytań czemu ja tego nie zrobiłem itp
może dlatego? a pozatym c*** to kogo obchodzi co ona sobie wiesza na Turcja - Niemcy? byleby się od tej kadry (nie)narodowej trzymała z dalaona na blogu pisze:zrobiłam ukłon w stronę kibiców i nie zabrałam flagi ;] (z Polska - Austria - przyp. mój)
puszczyk pisze: Dla mnie nie do pomyslenia jest na meczach mojego klubu jakieś łby wieszały nazwy sowich wiosek lub szmaty ze swoimi ksywami i na szczeście jest tak w całej Polsce. Wogóle ubolewam, że nikt się nie może zabrać za oczyszczenie klimatu na kadrze. Dochodzi do tego ze jacyś wąsaci szpakowaci frajerzy wieszają polskie flagi a na nich nabazgrana farbą w sprayu nazwa miejscowości w której psy dupami szczekają, to pierwszy symptom kibiców siatkówki.
Proszę o przykłady, bo ogólnikami jak z rękawa to każdy potrafi sypać. A ja stwierdzam fakt, który jeśli masz dobry wzrok na pewno dostrzegłeś w Tv podczas mistrzostw. Każdy musi znać swoje miejsce w szeregu. A Ci niby tacy fanatycznie zdzierający gardło to najcześciej uaktywniają się i krzyczą Leo, albo Roger. Pusty śmiech mnie ogarnia jak widzę dumnie rozwieszone płótna z miejscowości w których nie ma nawet 4 ligi i żadnego liczącego się FC mocnej ekipy. Moje słowa potwierdza temat z meczu Polska - Chorwacja i fotki w nim wklejoneSators pisze:Jeżeli wioska która ma 500 czy 300 mieszkańców jeździ na mecz kadry w przykładowo 20 osób to nie widzę problemu żeby wywiesili swoją flagęSzanujmy się ludzie... każdy kibicuje Polsce i dlaczego ktoś ma być gorzej traktowany z powodu miejsca zamieszkania? Może ten chłopak ze wsi będzie 10 razy głośniej śpiewał niż uważający się za mega kumatego kibica miastowy "kibol"
Każdy się czuje Polakiem ziomuś i nie ma podziałów na szlachtę i chłopów!!! Czasy Ci się chyba p*******
Dodam również że na meczach ligowych w dużych miastach też często zdarzają się kibice którzy mieszkają na wsi...
Na ilu meczach reprezentacji byłeś?Kielczanin pisze:Ja do flag z nazwami wioch nie miałbym zastrzeżeń, ale żeby te flagi były wykonane jakoś schludnie, elegancko, czysto.... A nie jak napisałeś flaga nabazgrana sprayem. Poza tym flagi takie powinny wisieć na pewno nie na ,,najlepszych miejscach'' do wieszania flag.
Co do flag z reklamami np. hotelu (flaga taka wisiała na jednym z meczów kadry teraz na Euro- i to całkiem dużych rozmiarów) czy flag z ksywami itp np. ,,Ally'', albo flagi typu ,,Mamo jestem tutaj'' albo ,,Mamo przyślij pierogi''. Takie flagi powinno się ściągać a właściciele owych flag powinni być lani w pizdeKumata część ludzi powinna pilnowac takich spraw już teraz. W przeciwnym razie na kadrze zrobi sie straszny syf, przypominający syf spod Wielkiej Krokwi albo z hal siatkarskich, gdy gra repra!
"Ci niby tacy fanatyczni" na kadrę jeżdżą a nie wypatrują przed TV flag wiosek. Mam to wyjebane, moga się drzeć tylko Roger albo Leo, bo są na meczu, są w barwach i jak ktoś ciągnie jakis doping to sie włączają. Chyba nie myślisz, że bez nich słyszałbyś jakikolwiek doping w domu przed TV. Ja zawsze jak jadę na kadrę to ciągnę kogo się da i mam to w d**** czy gość czai klimaty czy nie, bo dopingu zawsze się włącza.puszczyk pisze: Proszę o przykłady, bo ogólnikami jak z rękawa to każdy potrafi sypać. A ja stwierdzam fakt, który jeśli masz dobry wzrok na pewno dostrzegłeś w Tv podczas mistrzostw. Każdy musi znać swoje miejsce w szeregu. A Ci niby tacy fanatycznie zdzierający gardło to najcześciej uaktywniają się i krzyczą Leo, albo Roger. Pusty śmiech mnie ogarnia jak widzę dumnie rozwieszone płótna z miejscowości w których nie ma nawet 4 ligi i żadnego liczącego się FC mocnej ekipy. Moje słowa potwierdza temat z meczu Polska - Chorwacja i fotki w nim wklejone
No to sie usmiej, ledwo co awansowalismy do nowej V ligi, nie jestesmy FC liczacej sie ekipy i moze jeszcze cos wymyslisz. Zastanow sie nim cos napiszesz, to nie boli!!!puszczyk pisze:Proszę o przykłady, bo ogólnikami jak z rękawa to każdy potrafi sypać. A ja stwierdzam fakt, który jeśli masz dobry wzrok na pewno dostrzegłeś w Tv podczas mistrzostw. Każdy musi znać swoje miejsce w szeregu. A Ci niby tacy fanatycznie zdzierający gardło to najcześciej uaktywniają się i krzyczą Leo, albo Roger. Pusty śmiech mnie ogarnia jak widzę dumnie rozwieszone płótna z miejscowości w których nie ma nawet 4 ligi i żadnego liczącego się FC mocnej ekipy. Moje słowa potwierdza temat z meczu Polska - Chorwacja i fotki w nim wklejoneSators pisze:Jeżeli wioska która ma 500 czy 300 mieszkańców jeździ na mecz kadry w przykładowo 20 osób to nie widzę problemu żeby wywiesili swoją flagęSzanujmy się ludzie... każdy kibicuje Polsce i dlaczego ktoś ma być gorzej traktowany z powodu miejsca zamieszkania? Może ten chłopak ze wsi będzie 10 razy głośniej śpiewał niż uważający się za mega kumatego kibica miastowy "kibol"
Każdy się czuje Polakiem ziomuś i nie ma podziałów na szlachtę i chłopów!!! Czasy Ci się chyba p*******
Dodam również że na meczach ligowych w dużych miastach też często zdarzają się kibice którzy mieszkają na wsi...
Użytkownicy przeglądający to forum: Borek1323, GreenwichMeanTime, kamyktomi, manson666, marvin, Pawcio90RSL, rapusluchacz i 165 gości