EURO 2008 ( kibicowsko )
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Antichrist's Hammer
- ostatnie ostrzeżenie

Chorwacja-Polska

Chorwacja - Turcja
„Wiedeń polem bitwy” (TVN24 20.06.08)
Przepychanki po meczu (video zagranica, 20.06.08)
25 fotek z meczu Chorwacja Turcja. Są to fotki chorwackich ultrasów. Zero jakiegoś pikniku, tylko pirotechnika oraz zdjęcia ze starć przed i po meczu (a nawet z jakiegoś incydentu na samym spotkaniu). Dodatkowo filmik z golem dla Chorwatów
http://www.sendspace.com/file/9bv53k
Rzadko kiedy wpisuję się na forum, ale po przeczytaniu tematu muszę wyrazić swój pogląd. Otóż pochodzę ze miejscowości liczącej niewiele ponad 300 mieszkańców. Jestem przede wszystkim kibicem Reprezentacji, na drugim miejscu jest Klub. W sumie nazbierałem równo 40 spotkań Kadry. Na mecze nie zabieram trąbeczki, kapelusika, nie krzyczę Leo wkurwiam się na obywatelstwo Rogera, ale zabieram swoją flagę z napisem mojej miejscowosci oraz dopinguję (głównie jak przegrywamy). Czy jestem gorszym kibicem od kibiców z "ekip"? Dlaczego mam nie wywieszać flag gdzie mi się podoba? Ok w kraju na stadionach ktos tam niby rzadzi (miejscowi) i rezerwuja miejsca, bo tam maja np mlyn na lidze, ale na wyjazdach dlaczego mam miec zabronione. Najgorsze jest to, ze wypowiadaja sie ludzie, ktorzy nie jezdza, a ja jezdze. Drogi Kielczaninie znam ludzi z tego miasta jezdzacych na bialo-czerwonych (wnioskuje z nicku, ze jestes z Kielc) napisz na tym forum na jakich meczach Reprezentacji byles! Ze chcesz mnie przeganiac z moja "gorsza flaga". Jestem w stanie wymienic Ci przynajmniej 10 spotkan gdy ja bylem, a z Twojego miasta juz nie.
Pozdrawiam Normalnych.
Pozdrawiam Normalnych.