Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Na Slasku i Lechii dalej sa poglądy jak kiedys dlatego pytam skoro widze ze LKS juz nie broni Europy
-
Od dawna czujesz potrzebę bycia bronionym przed brazylijczykami? Mam nadzieję, że nie oglądasz meczów z udziałem tych paskudnych stworzeń.Ciekawyswiata pisze: ↑25.02.2025, 11:58Na Slasku i Lechii dalej sa poglądy jak kiedys dlatego pytam skoro widze ze LKS juz nie broni Europy
-
Ciekawa noc w województwie. Rywale zza między się pochwalą ? :)
ŁKS INTERNET HOOLIGANS
rozpierdol pisze: ↑14.09.2017, 08:44Na forum też same wariaty.Wywodzący się z kibolskiego grona Radicaal,znający ludzi z całej kibolskiej Polski Nikoś,siejący TERROR w ŁDZ łodzianin98,zapraszający na zbiórki MW10,no i mający w zanadrzu pińcet kont władca tematu entliczek.
-
Tak , pochwalimy się. Wasz plus Stryków i Andrespol , nasz plus Łęczyca i Pabianice. Ogólnie to jest hit że rozkminiliscie akcje zamalowywania napisów a mimo wszystko zaliczyliście dwie wtopy
-
Hit to jest że wy taka banda co rządzi w Łodzi zebrana zaliczyła te wtopy wogoleŁKS1908ŁKS pisze: ↑05.03.2025, 11:16Tak , pochwalimy się. Wasz plus Stryków i Andrespol , nasz plus Łęczyca i Pabianice. Ogólnie to jest hit że rozkminiliscie akcje zamalowywania napisów a mimo wszystko zaliczyliście dwie wtopy
-
Hit to jest to że Wy myślicie że ŁKS bandą jeździ po nocach zamalowywać Wam napisy
-
Szkoda czasu na was to znowu byli młodzi i kobiety z dziećmiŁKS1908ŁKS pisze: ↑05.03.2025, 12:48Hit to jest to że Wy myślicie że ŁKS bandą jeździ po nocach zamalowywać Wam napisy
-
Kto tak napisał ? Przyznaliśmy się do dwóch minusów ale tak samo Wy zaliczyliście dwa minusy czekając wczoraj na nas. Ja wiem jakie liczby były tam gdzie zaliczyliście plusy ale może sami się pochwalicie ?
-
Ty ŁKS1908ŁKS na pewno tylko te 4 miejsca czy się koledzy nie pochwalili? Bo wiem o minimum jeszcze jednym, gdzie spierdalaliście jak zające, a siły były wyrównane.
-
Powiedz gdzie to zweryfikujemy bo nikt od nas nic o tym nie wie ale możecie mieć rację , więc najlepiej będzie to zweryfikować
-
A jakie były liczby gdzie mieliśmy minusy i tak możemy odbijać.To wy zrobiliście akcje na FC i wam nie poszło i sami jesteście wkurwieni o porażki bo takto by był zachwyt i trąbienie od rana ze hoho a takto już trzeba zmienić wersję że były tez dwa plusy i już liczby nie takie.Jak pisałem szkoda z wami dyskutowaćŁKS1908ŁKS pisze: ↑05.03.2025, 13:06Kto tak napisał ? Przyznaliśmy się do dwóch minusów ale tak samo Wy zaliczyliście dwa minusy czekając wczoraj na nas. Ja wiem jakie liczby były tam gdzie zaliczyliście plusy ale może sami się pochwalicie ?
-
Zrobiliśmy akcje malowanie a nie pojechała banda wam wpierdolic
-
-
Radigoszcz1910 pisze: ↑05.03.2025, 20:27A jakie były liczby gdzie mieliśmy minusy i tak możemy odbijać.To wy zrobiliście akcje na FC i wam nie poszło i sami jesteście wkurwieni o porażki bo takto by był zachwyt i trąbienie od rana ze hoho a takto już trzeba zmienić wersję że były tez dwa plusy i już liczby nie takie.Jak pisałem szkoda z wami dyskutowaćŁKS1908ŁKS pisze: ↑05.03.2025, 13:06Kto tak napisał ? Przyznaliśmy się do dwóch minusów ale tak samo Wy zaliczyliście dwa minusy czekając wczoraj na nas. Ja wiem jakie liczby były tam gdzie zaliczyliście plusy ale może sami się pochwalicie ?
Wytłumaczę Ci różnice - od nas zebrał się skład do zamalowania Waszych napisów i każdy dostał swój rewir żeby to zrobić szybko i żeby nie jeździć w 15 aut po małych miasteczkach. Jak uważacie że ŁKS zebrał się banda żeby Wam bazgrać po ścianach to muszę Cię zdziwić ale to były składy do malowania ultrasi , osiedlowcy i pewnie również młodsze osoby z bandy i skoro jesteś z radogoszcza to powinieneś wiedzieć jakie osoby jeżdżą w Łodzi na malowanie bo u Was to wygląda tak samo. Wy rozkminiliście naszą akcję i czekaliście w różnych miejscach żeby nas złapać czyli jak domniemywam składem udzielającym się i mimo wszystko na dwóch lokalizacjach nasze składy malujące przegoniły Waszych czekających na atrakcje że tak to nazwę chuligańskie. Na dwóch lokalizacjach to Wy przeganiacie naszych w proporcjach 1 auto na 30 osób i 3 auta na Waszych 6 i gratulacje w końcu coś Wam się udało. Ale tego dnia padł remis 2:2
-
Dobrze wiesz, że w różnych miejscach byliśmy równocześnie, nie wszystko poszło po myśli, ale również były z tego korzyści :). Kto nie ryzykuje szampana nie pije. Nikt od nas nie płacze przez to :DRadigoszcz1910 pisze: ↑05.03.2025, 20:44Jak pisałem szkoda dyskusji z wami jak zawsze porażki to nie banda i wogole.U nas też byli to tylko wiesniaki jak ich nazywacie co rodowitych Łodzian pogonili![]()
-
Gruby melanż w bani jest granyŁKS1908ŁKS pisze: ↑05.03.2025, 20:57Radigoszcz1910 pisze: ↑05.03.2025, 20:27A jakie były liczby gdzie mieliśmy minusy i tak możemy odbijać.To wy zrobiliście akcje na FC i wam nie poszło i sami jesteście wkurwieni o porażki bo takto by był zachwyt i trąbienie od rana ze hoho a takto już trzeba zmienić wersję że były tez dwa plusy i już liczby nie takie.Jak pisałem szkoda z wami dyskutowaćŁKS1908ŁKS pisze: ↑05.03.2025, 13:06Kto tak napisał ? Przyznaliśmy się do dwóch minusów ale tak samo Wy zaliczyliście dwa minusy czekając wczoraj na nas. Ja wiem jakie liczby były tam gdzie zaliczyliście plusy ale może sami się pochwalicie ?
Wytłumaczę Ci różnice - od nas zebrał się skład do zamalowania Waszych napisów i każdy dostał swój rewir żeby to zrobić szybko i żeby nie jeździć w 15 aut po małych miasteczkach. Jak uważacie że ŁKS zebrał się banda żeby Wam bazgrać po ścianach to muszę Cię zdziwić ale to były składy do malowania ultrasi , osiedlowcy i pewnie również młodsze osoby z bandy i skoro jesteś z radogoszcza to powinieneś wiedzieć jakie osoby jeżdżą w Łodzi na malowanie bo u Was to wygląda tak samo. Wy rozkminiliście naszą akcję i czekaliście w różnych miejscach żeby nas złapać czyli jak domniemywam składem udzielającym się i mimo wszystko na dwóch lokalizacjach nasze składy malujące przegoniły Waszych czekających na atrakcje że tak to nazwę chuligańskie. Na dwóch lokalizacjach to Wy przeganiacie naszych w proporcjach 1 auto na 30 osób i 3 auta na Waszych 6 i gratulacje w końcu coś Wam się udało. Ale tego dnia padł remis 2:2
-
ŁKS1908ŁKS pisze: ↑05.03.2025, 20:57Radigoszcz1910 pisze: ↑05.03.2025, 20:27A jakie były liczby gdzie mieliśmy minusy i tak możemy odbijać.To wy zrobiliście akcje na FC i wam nie poszło i sami jesteście wkurwieni o porażki bo takto by był zachwyt i trąbienie od rana ze hoho a takto już trzeba zmienić wersję że były tez dwa plusy i już liczby nie takie.Jak pisałem szkoda z wami dyskutowaćŁKS1908ŁKS pisze: ↑05.03.2025, 13:06Kto tak napisał ? Przyznaliśmy się do dwóch minusów ale tak samo Wy zaliczyliście dwa minusy czekając wczoraj na nas. Ja wiem jakie liczby były tam gdzie zaliczyliście plusy ale może sami się pochwalicie ?
Jakie Wy jesteście jebane kasztany, od lat z Wami ta sama śpiewka.
Nie wierzę że pierw stwierdziłeś, ze u Was był znów malo kto znaczący, ale już wiedziałeś że u nas była typowo ekipa chuligańska.
Wy bierzecie jakieś korepetycje z zakłamywania i walenia w ch*ja.
Za chwilę będzie o ile już nie było, że w zasadzie to nic się nie zadziało i nie ma co wspominać.
-
Ty debilu koledze chodzi o to, że nie jechaliśmy składem typowo h pod jednego grafa by robić zasadzkę jak to było pod klubem na Górniaku parę lat temu :). Tylko mieszanina, wiadomo, że nie Mietki spod sklepu doprecyzowuję bo lubisz łapać za słówka ale zrozum, że nie wszyscy byli w jednym miejscu, wiadomo trzeba być przygotowanym na różne sytuacje. Za to u Was wiadomo kto i po co się zbierał bo na pewno, też nie mówię bo na pewno nie wszyscy u Was to byli spod znaku h.yurez pisze: ↑05.03.2025, 22:05ŁKS1908ŁKS pisze: ↑05.03.2025, 20:57Radigoszcz1910 pisze: ↑05.03.2025, 20:27
A jakie były liczby gdzie mieliśmy minusy i tak możemy odbijać.To wy zrobiliście akcje na FC i wam nie poszło i sami jesteście wkurwieni o porażki bo takto by był zachwyt i trąbienie od rana ze hoho a takto już trzeba zmienić wersję że były tez dwa plusy i już liczby nie takie.Jak pisałem szkoda z wami dyskutować
Jakie Wy jesteście jebane kasztany, od lat z Wami ta sama śpiewka.
Nie wierzę że pierw stwierdziłeś, ze u Was był znów malo kto znaczący, ale już wiedziałeś że u nas była typowo ekipa chuligańska.
Wy bierzecie jakieś korepetycje z zakłamywania i walenia w ch*ja.
Za chwilę będzie o ile już nie było, że w zasadzie to nic się nie zadziało i nie ma co wspominać.
-
Chłopie obudź się. Fan cluby same broniły swoich terenów i to przeważnie młodzieżą, a nie jak wypisujecie, że zebrała się ekipa h bronić grafów.
-
-
-
Bronili jak nie bronili...tylko ich matule do spania zawołały ....ach ta młodzież
-
-
Nie Żydów nie było ale to kwestia czasu jak ich mlynowy d*** im liże na treningachTypowyJanekKibic pisze: ↑09.03.2025, 19:05To prawda, że przed kibiców Jagiellonii na Widzewie wspiera ŁKS?
-
Jak to żydów nie było? Jakiś bojkot zaczęliście czy co?Radigoszcz1910 pisze: ↑10.03.2025, 22:39Nie Żydów nie było ale to kwestia czasu jak ich mlynowy d*** im liże na treningachTypowyJanekKibic pisze: ↑09.03.2025, 19:05To prawda, że przed kibiców Jagiellonii na Widzewie wspiera ŁKS?
Łódzki Klub Sportowy jedynym słusznym wyborem,
nigdy nie zejdę na złą stronę.
nigdy nie zejdę na złą stronę.
-
I znów odwracanie kota ogonem,masz to chyba we krwi.Jarcar pisze: ↑11.03.2025, 11:05Jak to żydów nie było? Jakiś bojkot zaczęliście czy co?Radigoszcz1910 pisze: ↑10.03.2025, 22:39Nie Żydów nie było ale to kwestia czasu jak ich mlynowy d*** im liże na treningachTypowyJanekKibic pisze: ↑09.03.2025, 19:05To prawda, że przed kibiców Jagiellonii na Widzewie wspiera ŁKS?
-
Mega dziwnie wyglądają wlepy i gadżety "Widzew Podgórna" (brzmi to jak jakiś Widzew Abramka czy inny RTS Limanka) i w ogóle beka, że nawet na swoim stadionie wybiliście ten od zawsze ŁKS-iacki rewir wielkimi białymi literami. To jest stosunkowo niewielka enklawa i kazdy każdego tam zna, więc te małolaty za Widzewem prężące się w kominiarkach i bazgrające po ścianach muszą mieć ciche przyzwolenie biało-czerwono-białej starszyzny. Był tu kiedyś jeden ziomek z Legion Dąbrowa, może on by umiał wytłumaczyć co tam się najlepszego odpierdala, że ŁKS praktycznie bez walki powoli traci tak wazny i historycznie zasłużony dla siebie teren.
-
Ty nie możesz zapytać ziomków tylko tu się produkujesz zjebie ?krzycho_ASR pisze: ↑20.03.2025, 19:35Mega dziwnie wyglądają wlepy i gadżety "Widzew Podgórna" (brzmi to jak jakiś Widzew Abramka czy inny RTS Limanka) i w ogóle beka, że nawet na swoim stadionie wybiliście ten od zawsze ŁKS-iacki rewir wielkimi białymi literami. To jest stosunkowo niewielka enklawa i kazdy każdego tam zna, więc te małolaty za Widzewem prężące się w kominiarkach i bazgrające po ścianach muszą mieć ciche przyzwolenie biało-czerwono-białej starszyzny. Był tu kiedyś jeden ziomek z Legion Dąbrowa, może on by umiał wytłumaczyć co tam się najlepszego odpierdala, że ŁKS praktycznie bez walki powoli traci tak wazny i historycznie zasłużony dla siebie teren.
-
Podgórna?mialy ryczerze wiosny swoje 5 min.na tej uliczce i to wszystko...Dąbrowa za Widzewem
-
Ogólnie Dąbrowa, Chojny, Górniak , Czerwony Rynek duża większość Widzew.
-
serce miasta pisze: ↑20.03.2025, 21:03Podgórna?mialy ryczerze wiosny swoje 5 min.na tej uliczce i to wszystko...Dąbrowa za Widzewem
To ile to 5 minut trwało, bo według mnie co najmniej 30 lat . Banda internetowa pejsów bez zmian.
-
Podgorna ulica ktora nigdy nic w Lodzi nie znaczyla przez wieksza czesc mojego kibicowskiego zycia nic powaznego nie mialo tam miejsca w porownaniu i innymi miejscami w Lodzi mizeria.Skonczyla sie kariera jednego z najbardziej przereklamowanego chlopaka z kamienicy,skonczyl sie ŁKS na Podgornej.Ile ta kariera trwala?5lat?Ulica na ktora nic nie znaczy w porownaniu z ulicami na Balutach,Srodmiesciu czy Gorniaku propaganda i nic wiecej.
-
W jaki sposób skończyła się jego kariera ?serce miasta pisze: ↑23.03.2025, 07:33Podgorna ulica ktora nigdy nic w Lodzi nie znaczyla przez wieksza czesc mojego kibicowskiego zycia nic powaznego nie mialo tam miejsca w porownaniu i innymi miejscami w Lodzi mizeria.Skonczyla sie kariera jednego z najbardziej przereklamowanego chlopaka z kamienicy,skonczyl sie ŁKS na Podgornej.Ile ta kariera trwala?5lat?Ulica na ktora nic nie znaczy w porownaniu z ulicami na Balutach,Srodmiesciu czy Gorniaku propaganda i nic wiecej.
-
19Łódź08 pisze: ↑23.03.2025, 08:57Zapoznał chłopaka na portalu randkowym ,i po jakimś czasie wyjechali na stałe do Hiszpaniiserce miasta pisze: ↑23.03.2025, 07:33Podgorna ulica ktora nigdy nic w Lodzi nie znaczyla przez wieksza czesc mojego kibicowskiego zycia nic powaznego nie mialo tam miejsca w porownaniu i innymi miejscami w Lodzi mizeria.Skonczyla sie kariera jednego z najbardziej przereklamowanego chlopaka z kamienicy,skonczyl sie ŁKS na Podgornej.Ile ta kariera trwala?5lat?Ulica na ktora nic nie znaczy w porownaniu z ulicami na Balutach,Srodmiesciu czy Gorniaku propaganda i nic wiecej.
[/quot
W jaki sposób skończyła się jego kariera ?
-
Tak sie skonczyla ze na Podgornej biegaja malolaty w barwach Widzewa,w okolicy rowniez.Porownywanie tej ulicy do Abramki czy Limanki to niesmaczny żart
.Ogólnie Dąbrowa to wzorowy przyklad osiedla ktore kiedys bylo mocno wymieszanie z jakosciowa przewaga ŁKSu a zostalo zdominowane na przestrzeni wlasnie ostatnich 30/40lat przez kibiców Widzewa.Nawet w okresie mizerii kibicowskiej na Widzewie młodzież wybierała RTS a nie ŁKS.Brawo WDF!
-
Dąbrowa jak Dąbrowa , ale jest sporo kibiców ŁKS na Górniaku.
-
No właśnie chodziły bo nie było wilka :). Zobaczymy tych szczurów z nowym „MzD” nie mylić ze starą „Młodą Dąbrowa”. Do reszty się zgodzę że Podgórna to inna ulica niż te co wymieniłeśserce miasta pisze: ↑23.03.2025, 19:49Tak sie skonczyla ze na Podgornej biegaja malolaty w barwach Widzewa,w okolicy rowniez.Porownywanie tej ulicy do Abramki czy Limanki to niesmaczny żart.Ogólnie Dąbrowa to wzorowy przyklad osiedla ktore kiedys bylo mocno wymieszanie z jakosciowa przewaga ŁKSu a zostalo zdominowane na przestrzeni wlasnie ostatnich 30/40lat przez kibiców Widzewa.Nawet w okresie mizerii kibicowskiej na Widzewie młodzież wybierała RTS a nie ŁKS.Brawo WDF!
-
Tak dla twojej wiadomości, dużo lat wcześniej przed kolegą, którego wymieniasz ta ulicą na Dąbrowie zawsze była za ŁKS, a żeby się nie okazało,że to wy macie chwilowe 5 minut na niej.Bo ta wasza Dąbrowa to nie posiada nawet 3 konkretnych gości do bicia.serce miasta pisze: ↑23.03.2025, 19:49Tak sie skonczyla ze na Podgornej biegaja malolaty w barwach Widzewa,w okolicy rowniez.Porownywanie tej ulicy do Abramki czy Limanki to niesmaczny żart.Ogólnie Dąbrowa to wzorowy przyklad osiedla ktore kiedys bylo mocno wymieszanie z jakosciowa przewaga ŁKSu a zostalo zdominowane na przestrzeni wlasnie ostatnich 30/40lat przez kibiców Widzewa.Nawet w okresie mizerii kibicowskiej na Widzewie młodzież wybierała RTS a nie ŁKS.Brawo WDF!
-
Moim zdaniem troszke przesadzasz bo z tego co ja pamietam to chujem tam wialo na tej pogdornej,znana przez laty byla tylko z tego ze jest tam szkolna bursa,bywalem tam wielokrotnie.ŁKS byl i budzil respekt na tzw.czarnej Dabrowie okolice Gojawiczynskiej.Tam byla kapela...Dzis na Dabrowie rzadzi Widzew a te bajki o trzech osobach do bicia mozesz opowiadac w Poznaniu lub Bydgoszczy,zostaliscie z Dąbrówki pognani i nie znaczycie tam nic.pzdr.
-
To nie do końca wygląda tak jak piszesz. Lks na Podgórnej jeszcze ze 2 lata temu coś próbowali działać ale skoczyło się to tak że dostali w******* na malowaniu osiedla i dali sobie spokój. Aktualnie można powiedzieć Widzew mimo propagandy sąsiadów o nieistnieniu przejmuje to blokowisko.krzycho_ASR pisze: ↑20.03.2025, 19:35Mega dziwnie wyglądają wlepy i gadżety "Widzew Podgórna" (brzmi to jak jakiś Widzew Abramka czy inny RTS Limanka) i w ogóle beka, że nawet na swoim stadionie wybiliście ten od zawsze ŁKS-iacki rewir wielkimi białymi literami. To jest stosunkowo niewielka enklawa i kazdy każdego tam zna, więc te małolaty za Widzewem prężące się w kominiarkach i bazgrające po ścianach muszą mieć ciche przyzwolenie biało-czerwono-białej starszyzny. Był tu kiedyś jeden ziomek z Legion Dąbrowa, może on by umiał wytłumaczyć co tam się najlepszego odpierdala, że ŁKS praktycznie bez walki powoli traci tak wazny i historycznie zasłużony dla siebie teren.
ŁKS INTERNET HOOLIGANS
rozpierdol pisze: ↑14.09.2017, 08:44Na forum też same wariaty.Wywodzący się z kibolskiego grona Radicaal,znający ludzi z całej kibolskiej Polski Nikoś,siejący TERROR w ŁDZ łodzianin98,zapraszający na zbiórki MW10,no i mający w zanadrzu pińcet kont władca tematu entliczek.