Patriotyczna Pielgrzymka Kibiców na Jasną Górę

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

iparts.pl
kirkonq

Re: Patriotyczna Pielgrzymka Kibiców na Jasną Górę

Post autor: kirkonq » 18.01.2025, 22:28

ja bylem tylko mocno zawiedziony poruszaniem polityki podczas mszy i tego goscia ... Mentzen tez ma prawicowe poglady tez katolik a jego tak nie wychwalali.

Moim zdaniem kościół to nie miejsce na politykę. Idąc do urzedu nie przeszkadza mi brak krzyża bo po co on tam ? poświecanie nowo otwartych drog, budynkow itp też mnie troszkę już smieszy i męczy wizerunkowo. Jestem katolikiem, chodze do kosciola ale pewne rzeczy odbiegają od kościoła i wiary w Boga. Ot taka dygresja :D

oprócz takich rzeczy które mnie zaskoczyły to zachowanie 4-5 osobowej grupy kibicow Legii obok których przechodziłem i mocno komentowali starszego goscia ktory szedl przede mna w szaliku Polonii. Nic mu nie zrobili co prawda :D ale to jak go obgadywali i obczajali to masakra. Nawet Lechia czy Cracovia nie reagowala tak na swoich oponentów ale wiadomo że zawsze znajdą się czarne owce ;)

Prawilnyy

Post autor: Prawilnyy » 19.01.2025, 13:58

protektormalopolska pisze:
17.01.2025, 11:27
Ten Denisek jest faktycznie zdrowo odklejony. W sprawie Ukrainy Nawrocki krótko o na temat. Nie ma ekshumacji ofiar Wołynia to nie ma mowy o naszym wsparciu w ich dołączeniu do UE. Rafau nawet zaczął słuchać disco polo żeby zdobyć głosy tych z mniejszych miasteczek :)
Denis jest odklejony ale ty czy lobik nie jesteście wcale lepsi wierząc w to co mówi Nawrocki.Pis to partia pro ukraińska tak samo jak obecny prezydent.Jak tego nie dostrzegacie to nie ma sensu z wami dysktutować.Nawrocki mówi to co mu kazali żeby zagłosowali na niego ludzie o w miarę zdrowych poglądach no ale to tylko gadanie pod publiczkę żeby kupić wyborców.
Na tęczową rafa-lale zagłosują lewackie zjeby,komuchy,postkomuchy,kodziarze,julki,brajanki.Słowem cała trzoda pożytecznych idiotow niezdolnych do samdzielnego myślenia.
Jedynym rozsądnym kandydatem jest Grzegorz Braun który mówi prosto z mostu co myśli o rzy...,banderowcach i nie robi tego pod publiczkę.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''

Spaacerowicz

Post autor: Spaacerowicz » 20.01.2025, 10:25

kirkonq pisze:
18.01.2025, 22:28
ja bylem tylko mocno zawiedziony poruszaniem polityki podczas mszy
Podczas mszy, na pewno?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FQpxRtWBCqM[/youtube] :D

katanaczio

Post autor: katanaczio » 21.01.2025, 09:05

Niech pokażą kwity, kto opłaca obywatelską kampanię, a zaraz się dowiemy, jaki jest niezależny i obywatelski:)

Wystawiony dokładnie po to, by odebrać część głosów Konfederacji, bo PiS wie, że tego nie wygra. Tu się toczy walka o dominację na prawej stronie, a teraz, zupełnie przypadkowo, Konfę postanowił rozdrobnić także Braun, czyli Jarosław w mlaska w domu uśmiechnięty, bo wszystko idzie w dobrym kierunku.

Karol - polityk z zerową charyzmą i takim samym doświadczeniem politycznym.

w miare kumaty

Post autor: w miare kumaty » 21.01.2025, 09:28

Czy Ty siebie czytasz czasami? PiS (czyli partia która w ostatnich wyborach dostała najwiecej głosów) wystawia kandydata, żeby zabrać głosy Konfederacji (która w tych samych wyborach miała 5 wynik - na poziomie niespełna 8 procent)?

Ten konkretny kandydat fakt faktem może nieznacznie wpłynąć na wynik Mentzena, ale wiadomym jest, ze kogokolwiek PiS by nie wystawił, to te min 30% gwarantowane w 1 rundzie będzie miał. Podobnie jest z PO.

Żeby była jasność - będę głosował na Mentzena, ale w drugiej rundzie i tak zobaczymy pare Trzaskowski-Nawrocki.

lobik

Post autor: lobik » 21.01.2025, 10:09

katanaczio pisze:
21.01.2025, 09:05
Niech pokażą kwity, kto opłaca obywatelską kampanię, a zaraz się dowiemy, jaki jest niezależny i obywatelski:)

Wystawiony dokładnie po to, by odebrać część głosów Konfederacji, bo PiS wie, że tego nie wygra. Tu się toczy walka o dominację na prawej stronie, a teraz, zupełnie przypadkowo, Konfę postanowił rozdrobnić także Braun, czyli Jarosław w mlaska w domu uśmiechnięty, bo wszystko idzie w dobrym kierunku.

Jesteś głupszy od Klaudii Jachiry i Anny Żukowskiej, razem wziętych.
"...nie pozwól Matko, by szargał Cię semicki pies.."

katanaczio

Post autor: katanaczio » 21.01.2025, 10:38

lobik pisze:
21.01.2025, 10:09
Jesteś głupszy od Klaudii Jachiry i Anny Żukowskiej, razem wziętych.
Jeżeli tak reagujesz prawdę, to jesteś głupszy od Klaudii Jachiry, Anny Żukowskiej i mnie razem wziętych.

Tańcz, jak Ci grają, tańcz...

Hal9000

Post autor: Hal9000 » 21.01.2025, 11:05

Konfederacja to partia, która nigdy nie chciała, nie chce i nigdy nie będzie zabiegać o władzę w Polsce. Chce być zawsze w opozycji, nie chce brać odpowiedzialności za Polskę, czy to w pojedynkę czy, o zgrozo w koalicji. Nie wiem z czego to wynika, z wygody? Takie credo tej partii. Mają dzięki temu nimb nieskazitelności wśród prawicowych purystów i ideologicznej, młodzieży prawicowej, która słabo orientuje się w polityce. Mentzen, nie chce być żadnym prezydentem, bo to wbrew logice jego partii. Chce wypaść dobrze, ale tak naprawdę to może się okazać, że większość jego zwolenników poprze tęczowego, nieogolonego i brudnego, czy to bezpośrednio głosując na niego w II turze, albo nie idąc do wyborów. Na zasadzie zrobię babci na złość n nie założę czapki i odmrożę sobie uszy.

katanaczio

Post autor: katanaczio » 21.01.2025, 11:38

Hal9000 pisze:
21.01.2025, 11:05
Konfederacja to partia, która nigdy nie chciała, nie chce i nigdy nie będzie zabiegać o władzę w Polsce. Chce być zawsze w opozycji, nie chce brać odpowiedzialności za Polskę, czy to w pojedynkę czy, o zgrozo w koalicji. Nie wiem z czego to wynika, z wygody?
To banalne - lepiej gonić króliczka niż go złapać.
Z tej perspektywy zawsze mają najlepszy argument na świecie - to nie my rządzimy, i my zrobilibyśmy to lepiej.
To jest klasyczna partia nacechowana na bycie w cieniu jako radykalna opozycja, która zawsze ma czyste ręce, bo nigdy nie rządziła, i nikogo nigdy w wyborach nie okłamała, prawda? Niejedna partia rządziła i już jej w "nagrodę " nie ma

Mniej więcej ja też zrobię sobie drinka na kanapie i powiem, że Probierz to pajac, i na jednym zgrupowaniu zrobiłbym z tej ekipy dream team, tylko ten j***** PZPN i układy mi nie pozwalają, ale gdyby mi tylko dali szansę wywrócić stolik...

Hal9000

Post autor: Hal9000 » 21.01.2025, 11:50

Tylko to jest bardzo słabe. Pocieszające są jedynie słowa Bosaka, że w II turze trzeba zrobić absolutnie wszystko by nie wygrał ten tęczowy pajac. Tylko czy ktokolwiek go wysłucha?

strazaksam

Post autor: strazaksam » 21.01.2025, 12:00

katanaczio pisze:
21.01.2025, 09:05

Walka sie toczy o te zeby rafalala nie zostala prezydentem bo wtedy dopiero bedziemy w d****

Hal9000

Post autor: Hal9000 » 21.01.2025, 12:28

Wybór tęczowej Czajki to będzie śmierć, dobicie Polski.

Duszan

Post autor: Duszan » 21.01.2025, 14:13

Posty znikają. Widać na tym forum z legijnymi moderatorami nie można krytykować usraelskiego figuranta z PiS. Śmiechu warte

fnx73

Post autor: fnx73 » 21.01.2025, 23:11

Duszan pisze:
21.01.2025, 14:13
Posty znikają. Widać na tym forum z legijnymi moderatorami nie można krytykować usraelskiego figuranta z PiS. Śmiechu warte
Czego innego spodziewać się po Legionistach? Pseudopatrioci pro-PiSowscy.
Zawisza 1946

Stpne

Post autor: Stpne » 22.01.2025, 09:42

Bez cienia wątpienia :)

katanaczio

Post autor: katanaczio » 25.01.2025, 05:25

Chyba czas zakończyć radosną twórczość słupa Kaczyńskiego. Gość poległ na kwitach zanim kampania się rozpoczęła i bardzo dobrze, jednego kombinatora mniej przy korycie.

ODPOWIEDZ