Może jeszcze podbić pod gniazdo? Pytania o Lecha zadawaj Lechowi emerytowany kiepie. Ważne ze widać ze się nie wstydzisz kolegi i pewnie dumny jeszcze jesteś ze umie zarobić bo u was z tym zawsze był problem he he fajny klimat a kiedy taniec w gównie dla lików ?htsk4 pisze: ↑02.01.2025, 16:25Odezwij się do Buły prywatnie, przedstaw mu swój problem, może ci odpisze.xxxlecia pisze: ↑02.01.2025, 16:13Pytanie do typa z Lechii - https://zapodaj.net/plik-Mp6r1BKzSY czy to u was normalne i tolerujecie każda kurwe z której są pieniądze nawet jak jest jedyna osoba której przyjaciel balon nie dał? I kiedy wystapicie w tańcu na rurze?
W kwestii tolerowania k**** z których są pieniądze, to może zapytaj najpierw swoich ziomków z Poznania o wspólne wakacje z rozjebusem z KSC, lub o to kto i za ile pozwolił przyjechać innemu rozjebusowi z KSC nad morze.
Województwo Pomorskie
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Województwo Pomorskie
-
Jak to powiedział żydowski pedał-czyli ty obsrańcu—jak na internetowego kurwiszona to dużo szczekasz, no ale skoro Szpila odlewał ci się do ryja, to w sumie mnie to nie dziwi.xxxlecia pisze: ↑03.01.2025, 10:30Może jeszcze podbić pod gniazdo? Pytania o Lecha zadawaj Lechowi emerytowany kiepie. Ważne ze widać ze się nie wstydzisz kolegi i pewnie dumny jeszcze jesteś ze umie zarobić bo u was z tym zawsze był problem he he fajny klimat a kiedy taniec w gównie dla lików ?htsk4 pisze: ↑02.01.2025, 16:25Odezwij się do Buły prywatnie, przedstaw mu swój problem, może ci odpisze.xxxlecia pisze: ↑02.01.2025, 16:13Pytanie do typa z Lechii - https://zapodaj.net/plik-Mp6r1BKzSY czy to u was normalne i tolerujecie każda kurwe z której są pieniądze nawet jak jest jedyna osoba której przyjaciel balon nie dał? I kiedy wystapicie w tańcu na rurze?
W kwestii tolerowania k**** z których są pieniądze, to może zapytaj najpierw swoich ziomków z Poznania o wspólne wakacje z rozjebusem z KSC, lub o to kto i za ile pozwolił przyjechać innemu rozjebusowi z KSC nad morze.
Ostatni raz poświęce swój czas i odpowiem ci szczerbaty rzucaczu majonezem.
Oczywiscie że się nie wstydzę kolegów, w przeciwieństwie do kibiców Cracovii-nie wymieniam ciebie wśród nich pecie, bo ty z kibolką nie masz nic wspólnego, którzy masowo wstydzą się swoich dawnych kolegów i np. kręcą o nich teledyski (małpa) lub wydają oświadczenia(halagarda)
Jak czytam te wpisy internetowców takich jak ty kiepie,o interesach, zarabianiu, i gangsterce to prawie zawsze są to małoletnie debile na utrzymaniu rodziców z IQ na poziomie ameby czy tam poziomki.
Tak więc ciesz się poziomko, że jacyś ludzie z KSC masowo sprowadzają ciapatych i masowo handlują dragami. Gdybym był złośliwy to napisałbym, że potem masowo się sprzedają, ale że nie jestem, to nie napiszę. Napiszę tylko w tym miejscu byś pozdrowił mastera, metala, szafrańca, lecha i wielu innych ziomków.
Że znów zacytuję żydowskiego pedała-czyli ciebie obsrańcu-he he fajny klimat.
Przyjebałeś się pecie do Buły bo walczy we frikach, ale że twoi ziomkowie za hajc ochraniają pedeefa, to ci nie przeszkadza.To się nazywa hipokryzja zjebie, ale to słowo, którego znaczenia i tak nie zrozumiesz. Że potem inni ziomkowie imprezują z konfidentem, który sprzedawał kibiców KSC, to ci nie przeszkadza,tak jak nie przeszkadza, że jeżdżą z nim na wakacje. Że inni ziomkowi za hacj tolerują obecność innego kofidenta z KSC, to też nie przeszkadza, nie?
Nie wiem kiedy taniec na rurze, czy tam w gównie, nie interesują mnie twoje obsesje seksualne internetowcu, spytaj się swojej starej. I nie odpisuj już do mnie, bo ci już nie odpowiem.
Good Night Left Side
-
Ogólnie jakim ciężkim dzbanem trzeba być, żeby z 20 kont podawać się tu za kogoś z Cracovii a z innych 10 za Wiślaka.
Łeb zryty od kryształu popijanego harnasiem.
Piszesz w krakowskim temacie, że Szpila wieśniak co się ganiał po wiochach a po jednej bombie od niego to byś na oiomie wylądował i to mówimy o czasach gdy miał 16 lat bo teraz to by cię liściem zabił 50 kilowcu.
Łeb zryty od kryształu popijanego harnasiem.
Piszesz w krakowskim temacie, że Szpila wieśniak co się ganiał po wiochach a po jednej bombie od niego to byś na oiomie wylądował i to mówimy o czasach gdy miał 16 lat bo teraz to by cię liściem zabił 50 kilowcu.
-
Nie można jednocześnie sympatyzować z Triadą i ciupać w innych o freakfighty no chyba, że się ma schizofrenie wtedy można wszystko. Druga ostatnia możliwość - chcesz ciupać w innych to najpierw przypierdol w swoich.
-
-
Jak nie odróżniasz zarabiania na frajerach od dawania d*** w necie i robienie z siebie k**** to ty masz ostry problem he he
-
htsk,żebyś jeszcze czegoś odszczekać nie musiał,Mam na myśli waszego Patryczka,który sobie czmychnął do Arabów a kto mu zapodał info że musi czmychać to można się tylko domyślać.
Ogólnie nie wiem jak normalni ludzie na Lechii mogą bronić tego osobnika,za samo świecenie mordą na tych zjebanych galach dla gimbusów,przekrzykiwanie się z jakimś pajacami powinien być odpulony no ale w Gdańsku jak widać nikomu to nie przeszkadza.
xxxlecia dobrze zauważył że balonówa buły nie dał ale jak coś jest na rzeczy to prędzej czy później ujrzy to światło dzienne,nie bój się.
Ogólnie nie wiem jak normalni ludzie na Lechii mogą bronić tego osobnika,za samo świecenie mordą na tych zjebanych galach dla gimbusów,przekrzykiwanie się z jakimś pajacami powinien być odpulony no ale w Gdańsku jak widać nikomu to nie przeszkadza.
xxxlecia dobrze zauważył że balonówa buły nie dał ale jak coś jest na rzeczy to prędzej czy później ujrzy to światło dzienne,nie bój się.
Więc chodź pomaluj mój świat na żółto i na niebiesko...
-
Jprd.Jakuszyn pisze: ↑04.01.2025, 18:04htsk,żebyś jeszcze czegoś odszczekać nie musiał,Mam na myśli waszego Patryczka,który sobie czmychnął do Arabów a kto mu zapodał info że musi czmychać to można się tylko domyślać.
Czy HFA odpuliła Karolka((absolutnie nie mam nic do chłopa, używam tylko twojego toku myślenia) za świecenie mordą na Wotore? Czy w Gdyni to komuś przeszkadzało? Mógłbym tu wymienić jeszcze jednego przedstawicela HFA, który walczył na galach,pewnie wiesz o kim mowa, skoro wiesz dlaczego Buła wyjechał i gdzie oraz wiesz dlaczego balon nie dał na Bułę.
Jprd.
Tak przy okazji HFA odpaliło Szczurka czy się dogadali? :)
Good Night Left Side
-
Wotore, Ksw, FEN, KOTS, Babilon, Gromda. I wszędzie z Szykiem i Elegancją :)
-
:)Gedania Gdansk pisze: ↑04.01.2025, 21:31Wotore, Ksw, FEN, KOTS, Babilon, Gromda. I wszędzie z Szykiem i Elegancją :)
Jak przystało na Arkoholików i Władców Północy :)
Good Night Left Side
-
Jesteś tu kupe lat nie chce cię zupełnie atakować ale naprawdę nie widzisz różnicy między gala FEN Wotore czy Gromda gdzie się biją normalne chłopy a tym co robi i mówi w wywiadach twój kolega? Masz pewnie z 40 lat to jest dla ciebie fajne?htsk4 pisze: ↑04.01.2025, 19:48Jprd.Jakuszyn pisze: ↑04.01.2025, 18:04htsk,żebyś jeszcze czegoś odszczekać nie musiał,Mam na myśli waszego Patryczka,który sobie czmychnął do Arabów a kto mu zapodał info że musi czmychać to można się tylko domyślać.
Czy HFA odpuliła Karolka((absolutnie nie mam nic do chłopa, używam tylko twojego toku myślenia) za świecenie mordą na Wotore? Czy w Gdyni to komuś przeszkadzało? Mógłbym tu wymienić jeszcze jednego przedstawicela HFA, który walczył na galach,pewnie wiesz o kim mowa, skoro wiesz dlaczego Buła wyjechał i gdzie oraz wiesz dlaczego balon nie dał na Bułę.
Jprd.
Tak przy okazji HFA odpaliło Szczurka czy się dogadali? :)
-
Znak czasów ze takie osoby są tolerowane i to w takich ekipach jak Lechia Gdańsk. Kiedyś nie do pomyślenia dzisiaj jeszcze mu przyklaskują. Ale wrzucił ze ma 7000000 na koncie to wiadomo dlaczego
-
Ta ku*** z gdanska naprawdę porównała to z galami sportów walki ha ha tak to prawie UFC co za kiep. Niech ktoś jej wytłumaczy ze nikt z Arki nie reklamuje majtek ani maseczek na ryj ani nikt nie pokazuje jak je i sra ale widać taki tam macie klimat frajery
od tego spierdalania w popłochu przed elana widać trauma do dzisiaj u betonów ha ha
od tego spierdalania w popłochu przed elana widać trauma do dzisiaj u betonów ha ha
-
Powszechnie wiadomo, że większość „kiboli” jest na bakier z inteligencją ale Ty to przechodzisz najśmielsze oczekiwania pod tym względem. Wygarnianie komuś, że s********* przed ekipą która wyskoczyła do nich ze sprzętem to szczyt idiotyzmu. Ale czytając Twoje wpisy można Tobie wybaczyć bo jakby zamknąć Ciebie w klatce z małpą ludzie mieliby problem wskazać kto jest mądrzejszyxxxlecia pisze: ↑05.01.2025, 15:06Ta ku*** z gdanska naprawdę porównała to z galami sportów walki ha ha tak to prawie UFC co za kiep. Niech ktoś jej wytłumaczy ze nikt z Arki nie reklamuje majtek ani maseczek na ryj ani nikt nie pokazuje jak je i sra ale widać taki tam macie klimat frajery
-
Wytłumaczę niektórym jak to wygląda.Bu ma przyzwolenie od ekipy Lechii na występowanie na tych galach o kosi na tym dobre siano.Płaci jakiś tam % i nikt nie ma do niego pretensji.Po prostu haracz od zysków.Taka jest moja hipoteza.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''
-
Już nam wytłumaczyłeś ze spierdalanie jest ok wrzucanie zdjęć obrażeń do neta tez jest ok i tolerowanie k**** co dla złotówek zrobi z siebie dziwke przed kamerami tez jest ok wiec teraz możesz już utkać pizde i zawijaćrimoxer pisze: ↑05.01.2025, 15:56Powszechnie wiadomo, że większość „kiboli” jest na bakier z inteligencją ale Ty to przechodzisz najśmielsze oczekiwania pod tym względem. Wygarnianie komuś, że s********* przed ekipą która wyskoczyła do nich ze sprzętem to szczyt idiotyzmu. Ale czytając Twoje wpisy można Tobie wybaczyć bo jakby zamknąć Ciebie w klatce z małpą ludzie mieliby problem wskazać kto jest mądrzejszyxxxlecia pisze: ↑05.01.2025, 15:06Ta ku*** z gdanska naprawdę porównała to z galami sportów walki ha ha tak to prawie UFC co za kiep. Niech ktoś jej wytłumaczy ze nikt z Arki nie reklamuje majtek ani maseczek na ryj ani nikt nie pokazuje jak je i sra ale widać taki tam macie klimat frajery
-
Przecież w Krakowie sami spierdalacie od Wisły i odwrotnie jak wyskakujecie do siebie ze sprzętem XD a co do zdjęć i filmików Kraków słynie z wrzucania do neta „ganianek” na FB. Sam siebie punktujesz kolejnym wpisemxxxlecia pisze: ↑05.01.2025, 16:29Już nam wytłumaczyłeś ze spierdalanie jest ok wrzucanie zdjęć obrażeń do neta tez jest ok i tolerowanie k**** co dla złotówek zrobi z siebie dziwke przed kamerami tez jest ok wiec teraz możesz już utkać pizde i zawijaćrimoxer pisze: ↑05.01.2025, 15:56Powszechnie wiadomo, że większość „kiboli” jest na bakier z inteligencją ale Ty to przechodzisz najśmielsze oczekiwania pod tym względem. Wygarnianie komuś, że s********* przed ekipą która wyskoczyła do nich ze sprzętem to szczyt idiotyzmu. Ale czytając Twoje wpisy można Tobie wybaczyć bo jakby zamknąć Ciebie w klatce z małpą ludzie mieliby problem wskazać kto jest mądrzejszyxxxlecia pisze: ↑05.01.2025, 15:06Ta ku*** z gdanska naprawdę porównała to z galami sportów walki ha ha tak to prawie UFC co za kiep. Niech ktoś jej wytłumaczy ze nikt z Arki nie reklamuje majtek ani maseczek na ryj ani nikt nie pokazuje jak je i sra ale widać taki tam macie klimat frajery
-
Chciałem ci odpisać ale za to XD to bardziej mam nadzieje ze coś cię dzisiaj potrąci i będzie spokój powodzenia w czerpaniu wiedzy z filmów w necie bez odbioru
-
"Wytlumacze" i "moja hipoteza" troche sie ze soba kloca. Ale swiruj dalej pawiana, bo w tym jestes dobry. Kto Cie zna ten wie.
-
Różnica jest taka że na Wotore jakiś podstarzały czyściciel kamienic z podpiździewa górnego raczej nie mówił do niego "herr sutener" wywołując gromkie śmiechy jakiś zgromadzonych gówniarzy. Wystąpić na galach walk a dać się ośmieszać publicznie za parę złotych bez jakichkolwiek konsekwencji to kolosalna różnica.htsk4 pisze: ↑04.01.2025, 19:48Jprd.Jakuszyn pisze: ↑04.01.2025, 18:04htsk,żebyś jeszcze czegoś odszczekać nie musiał,Mam na myśli waszego Patryczka,który sobie czmychnął do Arabów a kto mu zapodał info że musi czmychać to można się tylko domyślać.
Czy HFA odpuliła Karolka((absolutnie nie mam nic do chłopa, używam tylko twojego toku myślenia) za świecenie mordą na Wotore?
-
Buła w Tajlandii na treningach z ŁKS , nie przeszkadzaja mu kontakty ŁKS z Arką
-
A możesz w********** z tymi patogalami do Hyde Parku i nie rozpierdalać patusami każdego tematu?
-
-
no ku*** istny szok :D, a jeszcze bardziej szokujące jest jak ostatnio jebli w trójmieście grupę gdzie razem latali gdynianie i gdańszczanie :D.
Tajemnicą trzeciej rzeszy i watykanu jest także fakt, że nieprzypadkowe postacie z ŁKS całkiem niedawno przecież (dla 17 latków z kibice.net kilka lat to 1/3 życia to i może faktycznie dawno...) były widywane na meczach w Gdańsku i vice wersa więc tam pewnie jakieś prywatne kontakty pozostały. Wstrząsające to jest ;o
Tajemnicą trzeciej rzeszy i watykanu jest także fakt, że nieprzypadkowe postacie z ŁKS całkiem niedawno przecież (dla 17 latków z kibice.net kilka lat to 1/3 życia to i może faktycznie dawno...) były widywane na meczach w Gdańsku i vice wersa więc tam pewnie jakieś prywatne kontakty pozostały. Wstrząsające to jest ;o
-
Myślałem,że to jakaś ściema ale nie typ faktycznie wrzucił screena swojego stanu konta pokazując że ma ponad 7 melonów.Ciekawyswiata pisze: ↑08.01.2025, 18:29Myślisz ze ktoś kto chwali się publicznie ze ma na koncie prawie 10 mln to myśli o takich pierdołach? Ten typ sprzedał swoją dupe i godność dawno temu
35 lat na karku a nie wie że pieniądz lubi ciszę.
Myślałem że na Lechii są bardziej ogarnięci ludzie.
-
-
Kilka miesięcy był z nim wywiad: https://www.youtube.com/watch?v=uWskNkoldYg&t=3785s
-
Przecież jego umysł to poziom Denisa i tym podobnych osobników. Odciąć go od instagrama i internetu to typ by się załamał i powiesił na pierwszym lepszym drzewie.Laguna pisze: ↑08.01.2025, 21:09Myślałem,że to jakaś ściema ale nie typ faktycznie wrzucił screena swojego stanu konta pokazując że ma ponad 7 melonów.Ciekawyswiata pisze: ↑08.01.2025, 18:29Myślisz ze ktoś kto chwali się publicznie ze ma na koncie prawie 10 mln to myśli o takich pierdołach? Ten typ sprzedał swoją dupe i godność dawno temu
35 lat na karku a nie wie że pieniądz lubi ciszę.
Myślałem że na Lechii są bardziej ogarnięci ludzie.
-
Tą nową książkę Szczura ktoś czytał ? Jakie opinie ?
-
Bardzo dobrze się czyta.Cała poświęcona kibicowaniu. Można parę rzeczy zarzucić autorowi (przemilczenie zgody Lech-Bałtyk, Metal spoko gość bo papiery nie są jednoznaczne czy przebieg niektórych walk), ale są to subiektywne odczucia autora. Najbardziej zastanawia mnie, co Szczur miał na myśli, pisząc że gdyby wypłynęło co odstawiła ekipa Arki to wszyscy by się od nich odsunęli.
-
Jaka pojemnosc sektora gości jest na stadionie Gryfa w Słupsku?
-
Ktoś z Arki podałby największe liczby w jakich wspierali KSZO ?
-
Ksiązkę Szczurka czyta się fajnie i szybko.Ale jak do tej pory nie ma nic takiego co miałoby wpłynąc że zgody popadają.
-
-
Całości książki nie czytałem,jedynie fragmenty dostępnie w necie.Pierwsze wrażenia połowicznie pozytywne.To znaczy Szczur był jak sam napisał ,znaczącą osobą na Arce(to jest obiektywny fakt)-ale nie tak długo jak sam myśli,że był-i jako taka osoba przeżył bardzo dużo i wiele widział.Sypie ksywami osób z Trójmiasta z obydwu ekip,opowiada o rożnych zdarzeniach ze swoim udziałem,opowiada jakieś historię sprzed lat.Czyta to się to ciekawie i szybko."Chuligańsko" jest to zapewne ciekawsza książka niż śp Rybaka,trochę na wzór książek Romana Zielińskiego,tyle że Szczur nie miał tyle talentu literackiego,co Roman.I tutaj mała dygresja,przeciętny czytelnik czytając historie opowiadane przez Szczura o niezwyciężonych arkowcach ,może mieć przed oczami ekipę Zbycha,twardych walecznych chłopów,którzy być może wynieśli Arkę na pierwsze miejsce w lidze chuliganów.Być może ,bo być może lepszy wtedy był Lech(94-98).Historie Zbycha i Szczura to dwa różne światy.Trzeba o tym pamiętać.Trzeba też pamiętać,że przez wielu,nawet na Arce,Szczur określany jest (był) jako mitoman.Podobnie zresztą jak P.Z drugiej strony trzeba też pamiętać,że to jest jego książka,i ma prawo w niej podkoloryzować opowiadane historie,ona nie musi być obiektywna i pewnie taka nie jest.
Trzeba o tym pamiętać czytając książkę i brać pod uwagę też pewien kontekst, np niechęci do Lechii,ale już niekoniecznie do lechistów.Np pisząc o derbach w Gdyni napisał,że Arki było mnóstwo na górce i nie można było włożyć szpilki,a Lechia nic nie pokazała,tylko wybiła kilkadziesiąt szyb.Obiektywnie-Lechia wybiła kilkadziesiąt szyb w autach i mieszkaniach,po bokach pochodu nie było policji,wiec tłum wpadł w jakiś szał i nikt nie mógł(nie chciał) nad nim zapanować.Przed meczem kilkunastu arkowców przed bilardami na Wzgórzu pogonionych,kilku skrojonych.O tym we wspomnianym fragmencie cisza(może będzie w innej części).
Kolejny fragment, Szczur napisał o meczu Arki ze Stoczniowcem,że był na swój sposób przełomowy dla nich,tu się zgodzę.Wybuchła wtedy w Gdyni prawdziwa moda na Arkę.Arka przyjechała do Gdańska(napisał,że koło stówki),została zaatakowana przez Lechię ze sprzętem,doszło do walki wręcz,śledzie uciekli na boisko,po czym przystąpili do kontrataku i pogonili Lechię.Obiektywnie-tak było.Co mi się nie zgadza,to to,że nie było walczących po równo,tylko Lechii było mniej.A sprzętem był np jakiś długi,dwumetrowy drąg,który niosący go chłopak ledwo podnosił do góry:)
Szczur tak jak napisał,znał dużo kibiców Lechii,jego bardzo dobre stosunki,że śp Duffem to faktycznie prawda.I prawdą jest,że faktycznie gdzieś tam aktywnie uczęstnicząc w życiu kibicowskim, poznawało się wielu swoich wrogów,z których wielu później zostawało kolegami,a nawet ..przyjaciółmi.Trójmiasto pod tym względem było wyjątkowe.Tak, zdarzało się,że stawało się naprzeciwko bandy,wsród której byli twoi kumple tak naprawdę.A potem komentowało się zdarzenia podczas zakrapianego spotkania w jakiejś knajpie.Często poważne postacie Lechii imprezowały sobie w Gdyni,z drugiej strony to były wizyty o wiele rzadsze,czytając książkę można odnieść odwrotne wrażenia.Tutaj trzeba napisać o tych autach Arki krążących po Gdańsku w poszukiwaniu lechistów celem skrojenia ich.Ja wogóle mam wrażenie,że im więcej lat mija od tego czasu,to tych aut i ludzi jest coraz więcej we wspomnieniach.Obiektywnie-tak, był czas połowie lat 90,że jakieś auta Arki przyjeżdzały do Gdańska.Faktem jest,że kogoś czasem skroili.I znów, czytając o tym można odnieść wrażenie,że Lechia była stłamszona,sterroryzowana we własnym mieście,co oczywiście nie było prawdą.Wiadomo,gdzie przed meczem ,po meczu zbierała się ekipa,wiadomo ,gdzie chłopacy przesiadywali na dzielnicach,tam tych mitycznych aut Arki nie było nigdy.Z mojej perspektywy-podjechanie gdzieś do Wrzeszcza,szybkie skrojenie jakiś małolatów na przystanku i odjazd.Nigdy podjechanie do miejsca,gdzie mogli napotkać opór.Tak było,to niefajne,były nawet próby zapolowania na tych śledzi,niestety nieskuteczne.A może skuteczne?(dla życia i zdrowia pasażerów?)
Szczur piszący o tej słynnej kasecie i TVN też nie jest do końca szczery.Może nie chce ,ok.Ale musi mieć świadomość,że ujawniając tą kasetę ,temu kibicowi Arki,który "codzień rano marszczył freda" złamał życie,z czego zmiana szkoły to było najlżejsze,co go spotkało.
W podsumowaniu-polecam książkę-na podstawie przeczytanych fragmentów- w sumie wszystkim kibolom.Ja ją kupię,choć pewnie będę miał inne zdanie i inne wspomnienia z opisywanych przez Szczura zdarzeń.Czytelnicy nie pamiętający lub nie żyjący w tamtych czasach muszą brać poprawki,że książka jest napisana przez.. no właśnie Szczura.:)
Warto też pamiętać,że chuligani Arki, w zeszłym roku napisali na transparencie ,który wywiesili na meczu jego ukochanej Arki,że szanują Starą Gwardię,a Szczur to k..a i do niej nie należy.Co napisał lub co usunął Szczurek ze swojej książki wie on sam i HFA.
Good Night Left Side
-
Przeczytałem książkę (lekko się ją czyta). To co zauważyłem to bardzo mało miejsca jest poswiecone Bałtykowi Gdynia (jeden krotki rozdział). Jak dla mnie troche dziwne tym bardziej, że o Lechii praktycznie jest wątek w każdym z rozdziałów, a Bałtyk coby nie mówić to ekipa z tego samego miasta i przez lata mieli ze soba ciagly kontakt. Ominięte lub przemilczane jest sporo niewygodnych tematów dla teraźniejszej ekipy Arki. Co do ksyw to faktycznie wiele jest napisane, ale chciałbym zwrócić uwagę, że Szczur upublicznił dane swojej córki co mnie osobiście bardzo zdziwiło.
-
Jakie dane upublicznił?To,że napisał jak ma na imię jego córka?
Mnie zdziwiło że między rozdziałami sa po 2,3 strony puste a zaliczane do ilości stron.
Książkę fajnie się czyta.Z początku ciekawa.Można się dowiedzieć że po upublicznieniu kasety z derbów gdzie policja katowała kibiców i prace straciło kilkunastu z nich,Szczur musiał się ewakuować z Polski.Potem lekki niedosyt.Rozdziały krótkie.Wiadomo co się działo na kadrze podczas meczów i jaki tam udział brała Arka.Były mega dymy a opis na jednej czy dwóch stronach tego meczu,z czego 3/4 to opowieść że pojechali autem do Austrii i ich nie przepuścili przez granicę a z samego meczu w Bratysławie 3 zdania.
O Bałtyku faktycznie bardzo mało,a przecież też ilośc potyczek z ekipą w której był Łysy i Goły nie była mała.
I ostatnia rzecz.Szczur uczęszcza na lewacki AEK,wspomina o zgodzie z lewackim Olimpique iubolewa że na stadionie nie powinno być polityki,czyli narodowców...
Ktoś kto w tym siedzi od lat zna te zdarzenia.Ksywy które są wspomniane w książce również,głównie zadymiarzy z lat 90-tych.Ale zapowiadanych sensacji nie było ;)
Mnie zdziwiło że między rozdziałami sa po 2,3 strony puste a zaliczane do ilości stron.
Książkę fajnie się czyta.Z początku ciekawa.Można się dowiedzieć że po upublicznieniu kasety z derbów gdzie policja katowała kibiców i prace straciło kilkunastu z nich,Szczur musiał się ewakuować z Polski.Potem lekki niedosyt.Rozdziały krótkie.Wiadomo co się działo na kadrze podczas meczów i jaki tam udział brała Arka.Były mega dymy a opis na jednej czy dwóch stronach tego meczu,z czego 3/4 to opowieść że pojechali autem do Austrii i ich nie przepuścili przez granicę a z samego meczu w Bratysławie 3 zdania.
O Bałtyku faktycznie bardzo mało,a przecież też ilośc potyczek z ekipą w której był Łysy i Goły nie była mała.
I ostatnia rzecz.Szczur uczęszcza na lewacki AEK,wspomina o zgodzie z lewackim Olimpique iubolewa że na stadionie nie powinno być polityki,czyli narodowców...
Ktoś kto w tym siedzi od lat zna te zdarzenia.Ksywy które są wspomniane w książce również,głównie zadymiarzy z lat 90-tych.Ale zapowiadanych sensacji nie było ;)
-
Książki jeszcze nie przeczytałem ale z fragmentów które śmigają po sieci już jedno się nie zgadza w próbie zerwanie flagi Śląska na Ejsmonda z tego co pamiętam nie brał udziału Szczur zresztą w necie jest zdjęcie z tej akcji i raczej na pewno nie ma na nim Szczura .
-
Ten mecz Arki na Stoczniowcu to był który rok dokładnie??
-
Kojarze, że 300 osób zebrało się na Wzgórzu na mecz Lechia-KSZO w 1 lidze.tak tylko pytam pisze: ↑17.01.2025, 16:38Ktoś z Arki podałby największe liczby w jakich wspierali KSZO ?
Na mecz nie zostaliśmy wpuszczeni, zawrócili nas na SKM Politechnika.
Rok bodajże 2007.