Kiju , badz powany , to byl mecz kadry , wiadomo jakby to sie skonczylo gdybysmy przyszli.Kiju pisze:mapa_fizyczna_polski pisze:Ktos tam pisal, ze nigdy nie widzial zadnej fany "Katowice", "gliwice" itp na kadrze.
Na mundialu w Niemczech, a dokladnie mecz Niemcy-Polska wisialy conajmniej 2 fany "Katowice"(tyle widzialem osobiscie)
Pozniej jedna z nich(zajebista!) widzialem na Bukowej, ze zdjec bo ze zdjec ale widzialem(chodzi mi o flage w barwach narowdowych na stadionie Gks).
Co do wczorajszego meczu - dziwia mnie podteksty Widzewa w strone ŁKSu. Juz widze jak wy wieszacie fane na Ełkaesie podczas meczu kadry, ech niektorym bije jednak do glowy (wiem, odpowiedziecie ze zrobilibyscie tak i ze to ja jestem debilem)
ps Kiju - Twoje "u nas" odnosi sie do Lodzi czy Sochaczewa ? sorka, ale niektore Twoje komentarze mnie smiesza. Szczegolnie po niektorych derbach Lodzi - jakby co priv bo Twoje slowa pamietam po dzis dzien i dziwie sie jak mozesz wierzyc w niektore swoje przekonania.
I tak szacunek dla Widzewa za doping i oprawe. Zycze zeby jeszcze nie raz dane Wam bylo goscic kadre na swoim stadionie. Staracie sie stworzyc klimat i mysle ze przy meczu o jakas wieksza stawke, wyjdzie Wam to w 100%.
Pisz tutaj,po to jest forum
W sumie nie wiem o co Ci chodzi.
Co do LKSu,to mogli sie pokazac,zaznaczyc swoja obecnosc,nie zrobili tego i tyle.
Pewnie chlopaki z Wyborczej juz mialy gotowe artykuly jaki to LKS be.
A swoja obecnosc tam zaznaczylismy juz na derbach calkiem niedawno , powinno wystarczyc.
I nie mieszajcie LKSu w te durne tutejsze rozkminki o fladze Ruchu , bo to wewnetrzna sprawa Widzewa i Niebieskich , a Wam c*** do tego.
Lepsza flaga klubowa jakichkolwiek kumatych kibicow na kadrze niz banda jebanych piknikowcow