Polska - Węgry

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

dno

Post autor: dno » 18.10.2007, 21:02

Kiju pisze:
mapa_fizyczna_polski pisze:Ktos tam pisal, ze nigdy nie widzial zadnej fany "Katowice", "gliwice" itp na kadrze.
Na mundialu w Niemczech, a dokladnie mecz Niemcy-Polska wisialy conajmniej 2 fany "Katowice" :lol: (tyle widzialem osobiscie)
Pozniej jedna z nich(zajebista!) widzialem na Bukowej, ze zdjec bo ze zdjec ale widzialem(chodzi mi o flage w barwach narowdowych na stadionie Gks).

Co do wczorajszego meczu - dziwia mnie podteksty Widzewa w strone ŁKSu. Juz widze jak wy wieszacie fane na Ełkaesie podczas meczu kadry, ech niektorym bije jednak do glowy (wiem, odpowiedziecie ze zrobilibyscie tak i ze to ja jestem debilem :lol: )

ps Kiju - Twoje "u nas" odnosi sie do Lodzi czy Sochaczewa ? sorka, ale niektore Twoje komentarze mnie smiesza. Szczegolnie po niektorych derbach Lodzi - jakby co priv bo Twoje slowa pamietam po dzis dzien i dziwie sie jak mozesz wierzyc w niektore swoje przekonania.

I tak szacunek dla Widzewa za doping i oprawe. Zycze zeby jeszcze nie raz dane Wam bylo goscic kadre na swoim stadionie. Staracie sie stworzyc klimat i mysle ze przy meczu o jakas wieksza stawke, wyjdzie Wam to w 100%.

Pisz tutaj,po to jest forum

W sumie nie wiem o co Ci chodzi.

Co do LKSu,to mogli sie pokazac,zaznaczyc swoja obecnosc,nie zrobili tego i tyle.
Kiju , badz powany , to byl mecz kadry , wiadomo jakby to sie skonczylo gdybysmy przyszli.
Pewnie chlopaki z Wyborczej juz mialy gotowe artykuly jaki to LKS be.

A swoja obecnosc tam zaznaczylismy juz na derbach calkiem niedawno , powinno wystarczyc.

I nie mieszajcie LKSu w te durne tutejsze rozkminki o fladze Ruchu , bo to wewnetrzna sprawa Widzewa i Niebieskich , a Wam c*** do tego.

Lepsza flaga klubowa jakichkolwiek kumatych kibicow na kadrze niz banda jebanych piknikowcow

iparts.pl
1920bluegang

Post autor: 1920bluegang » 18.10.2007, 21:19

[link] pasuje? :P
NASZE ZYCIE JEST NIEBIESKIE

Kiju

Post autor: Kiju » 18.10.2007, 21:26

[link]
[link]
[link]

troche dopingu z mezu w dobrej jakosci
Obrazek

X

Post autor: X » 26.10.2007, 13:15

HooliganWDuszyPolaka pisze:bluegang powiedz mi to jak to z Wami w końcu jest?chcecie tej autonomi GórnegoŚląska czy nie? autonomia=samostanowienie. :wink:
p.s.i jeśli pytasz czy pasuje-odpowiem-NIE!
Czy bedzie autonomia czy tez nie bedziemy tak czy siak integralną cześcią Polski. A ze na Ruchu jest duzo osob czujacych sie Polakami ( a własciwie slaskimi Polakami) to chyba oczywiste i na Ruchu nikt im nie zabroni na Reprezentacje jeżdzić. Mnie sie osobiscie nie podoba ze w tej fladze bedzie slowo "Ruch" zamiast samo Chorzów [/url]

ODPOWIEDZ