Polska - Węgry

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

SmOk_KsP

Post autor: SmOk_KsP »

Dla mnie doping o niebo lepszy niz na Legii. Co do flag PF, to moim zdaniem nie powinno ich byc na zadnym meczu naszej repry, ale jesli chca wspomagac naszych to ok. :lol: Jeśli naszym to pomoze 8)
iparts.pl
mck82bn

Post autor: mck82bn »

Chorzów, Katowice, Bytom, Zabrze,Gliwice itp. Jakoś nigdy nie widziałem flag tych miast w barwach reprezentacji! (chyba że się myle) Nie pytam dlaczego! Tylko pytam o to po co w takim razie jezdzicie na kadre skoro nie uznajecie tych barw jako swoich narodowych? Nie pojęte to dla Mnie! P.S. Czekałem na ten mecz.
uRodzony na sektoRze
Kontakt:

Post autor: uRodzony na sektoRze »

mck82bn pisze:Chorzów, Katowice, Bytom, Zabrze,Gliwice itp. Jakoś nigdy nie widziałem flag tych miast w barwach reprezentacji! (chyba że się myle)
Myslisz sie
Ja widzialem Katowice, Zabrze i Gliwice
Chyba jakoś słabo patrzysz
kawa1984

Post autor: kawa1984 »

fana Górnika Zabrze:

Obrazek
nitro

Post autor: nitro »

Derles(RTS) pisze:

to Warszawy Wam blizej z flaga bylo niz na stadion Widzewa :lol: :lol: :lol:
Derles znowu błysnął ..
Bez kitu konkret ..
majcher

Post autor: majcher »

Dlaczego błysnął?
Po prostu trafnie podsumował waszą nieobecność.
Na Derbach, chcięliście z nami śpiewać hymn, a na meczu kadry nie chcięliście?
W sumie wasza sprawa, dlaczego nie przyszliście.
ultra86

Post autor: ultra86 »

Nagral ktos moze caly mecz jakos i podrzuci gdzies do sciagniecia?
mck82bn

Ty manolo_pb nie Tobie oceniać mój wzrok! Uraziło Cie to? Nie chce rozwijać dalszej bajery napisałem tylko że nie widziałem z tą opcją że się mogę mylić. Już się dowiedziałem! Tyle Mi wystarczy. Po prostu zauważalne te flagi dla Mnie. To tyle. Nara!
mck82bn

Miało byc nie zauważalne. Kończe!
majcher

A mnie wkurwia, że mecze kadry są rozgrywane na stadionie, na którym kiedys ktoś powiesił Arbait macht frei, a później grupa kibiców miała swastyke w Poznaniu i nie robię z tego epopei na tym forum. Oczywiście trochę przeironizowałem, więc bierzcie to z :wink:
Nie macie się czego czepić?
Czy wszyscy kibice Ruchu śpiewali okrzyki, czy wszyscy kibice Ruchu muszą być anty. Poza tym kiedy były te sytuacje, 2-3 lata temu?
Czy jeśli flaga klubowa zawiśnie na meczu Francja - Włochy, bo akurat ktoś jest na tym meczu, to też będziecie poematy pisać z tego powdu?
Flaga Ruchu była czy się to komu podoba czy nie i jak będą chcięli, to na Śląskim w Chorzowie też wywieszą. Nie zmienią tego z pewnością, wasze wpisy w tym temacie.
t_JB

Post autor: t_JB »

Jakieś foto ?
Danzing-chwm

Post autor: Danzing-chwm »

Nie wiem o co wam chodzi z tą flagą trzy narody jeden klub. Przecież w samym środku było godło Polskie!!! Moim zdaniem nie macie się czego czepiać. Co innego gdyby wywiesili herby Śląska i Niemiec! Wtedy mogli byście robić aferę!
majcher

majcher

zzzz, jak po co wisiało?
Chłopaki z Chorzowa przyjechali do nas, na nasz stadion i zaznaczyli swoją obecność flagą. Mają taką, a nie inną, to taka zawisła. Gdyby flagi nie było, to byś Ty i reszta nawet nie wiedzieli, że byli na meczu.
Skąd wiesz, że to akurat ci co byli, krzyczęli coś wcześniej?
A na jakiej zasadzie Ruch przyjechał? Są kibicami, są naszymi przyjaciółmi i są zawsze mile widziani na naszym stadionie, więc byli.
Fan_Gwardii

Post autor: Fan_Gwardii »

zzzz pisze:NIE, bo jakby nie patrzeć przy okazji meczu w Warszawie flaga by nie zawisła ze względu na Legie, która dobrze sprawuje rządy na kadrze!
to jest dobre ;) no na Kazachstanie bylo widac wlasnie te ich rzady na kadrze. ze o wczesniejszych akcjach na stadionie Legii (nakaz zwiniecia flag Miedzi Legnica i Gryfa Slupsk razu pewnego, zdarzylo im sie tez pokasowac flagi miejscowosci podejrzewanych o sympatyzowanie z triada) tylko napomne. punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia co?
mapa_fizyczna_polski

Post autor: mapa_fizyczna_polski »

Ktos tam pisal, ze nigdy nie widzial zadnej fany "Katowice", "gliwice" itp na kadrze.
Na mundialu w Niemczech, a dokladnie mecz Niemcy-Polska wisialy conajmniej 2 fany "Katowice" :lol: (tyle widzialem osobiscie)
Pozniej jedna z nich(zajebista!) widzialem na Bukowej, ze zdjec bo ze zdjec ale widzialem(chodzi mi o flage w barwach narowdowych na stadionie Gks).

Co do wczorajszego meczu - dziwia mnie podteksty Widzewa w strone ŁKSu. Juz widze jak wy wieszacie fane na Ełkaesie podczas meczu kadry, ech niektorym bije jednak do glowy (wiem, odpowiedziecie ze zrobilibyscie tak i ze to ja jestem debilem :lol: )

ps Kiju - Twoje "u nas" odnosi sie do Lodzi czy Sochaczewa ? sorka, ale niektore Twoje komentarze mnie smiesza. Szczegolnie po niektorych derbach Lodzi - jakby co priv bo Twoje slowa pamietam po dzis dzien i dziwie sie jak mozesz wierzyc w niektore swoje przekonania.

I tak szacunek dla Widzewa za doping i oprawe. Zycze zeby jeszcze nie raz dane Wam bylo goscic kadre na swoim stadionie. Staracie sie stworzyc klimat i mysle ze przy meczu o jakas wieksza stawke, wyjdzie Wam to w 100%.
does.not.matter
Kontakt:

Post autor: does.not.matter »

mapa_fizyczna_polski pisze:Co do wczorajszego meczu - dziwia mnie podteksty Widzewa w strone ŁKSu. Juz widze jak wy wieszacie fane na Ełkaesie podczas meczu kadry, ech niektorym bije jednak do glowy (wiem, odpowiedziecie ze zrobilibyscie tak i ze to ja jestem debilem :lol: )
Skąd ty możesz wiedzieć co zrobiłby Widzew.
Kiju

Post autor: Kiju »

mapa_fizyczna_polski pisze:Ktos tam pisal, ze nigdy nie widzial zadnej fany "Katowice", "gliwice" itp na kadrze.
Na mundialu w Niemczech, a dokladnie mecz Niemcy-Polska wisialy conajmniej 2 fany "Katowice" :lol: (tyle widzialem osobiscie)
Pozniej jedna z nich(zajebista!) widzialem na Bukowej, ze zdjec bo ze zdjec ale widzialem(chodzi mi o flage w barwach narowdowych na stadionie Gks).

Co do wczorajszego meczu - dziwia mnie podteksty Widzewa w strone ŁKSu. Juz widze jak wy wieszacie fane na Ełkaesie podczas meczu kadry, ech niektorym bije jednak do glowy (wiem, odpowiedziecie ze zrobilibyscie tak i ze to ja jestem debilem :lol: )

ps Kiju - Twoje "u nas" odnosi sie do Lodzi czy Sochaczewa ? sorka, ale niektore Twoje komentarze mnie smiesza. Szczegolnie po niektorych derbach Lodzi - jakby co priv bo Twoje slowa pamietam po dzis dzien i dziwie sie jak mozesz wierzyc w niektore swoje przekonania.

I tak szacunek dla Widzewa za doping i oprawe. Zycze zeby jeszcze nie raz dane Wam bylo goscic kadre na swoim stadionie. Staracie sie stworzyc klimat i mysle ze przy meczu o jakas wieksza stawke, wyjdzie Wam to w 100%.

Pisz tutaj,po to jest forum

W sumie nie wiem o co Ci chodzi.

Co do LKSu,to mogli sie pokazac,zaznaczyc swoja obecnosc,nie zrobili tego i tyle.
zadyma_w_stodole_

Post autor: zadyma_w_stodole_ »

kkr pisze:Ze strony Ruchu:

Obrazek
tworki ?
zadyma_w_stodole_

Post autor: zadyma_w_stodole_ »

a ten jest za Widzewem ?

http://pl.youtube.com/watch?v=IiDrvtyKpII

no bo jak były hasła na stadionie "kto nie skacze ten za PiSem" to raczej tak co nie ?
Mmm

Post autor: Mmm »

Widze ze lepiej popitolic na flage Ruchu zza monitora niz pojechac na kadre i dopingowac.A piesniami z tego meczu mozna bylo obdzielic kilka ostatnich meczy kadry.To juz nie tylko 'Polska bialo cz...'''kto wygra...''i hymn.
Łeeee

Post autor: Łeeee »

does.not.matter pisze:
mapa_fizyczna_polski pisze:Co do wczorajszego meczu - dziwia mnie podteksty Widzewa w strone ŁKSu. Juz widze jak wy wieszacie fane na Ełkaesie podczas meczu kadry, ech niektorym bije jednak do glowy (wiem, odpowiedziecie ze zrobilibyscie tak i ze to ja jestem debilem :lol: )
Czy w Warszawie była wasza flaga ?
kubi111

Post autor: kubi111 »

Łeeee pisze:
does.not.matter pisze:
Czy w Warszawie była wasza flaga ?
czy w Warszawie był ktos kto mogl wziąc flage?najpier takie pytanie sobie zadaj.pozatym teraz jestesmy w trakcie robienia fany reprezentacyjnej i mysle ze po zdrobieniu jej czesto bedzie widziana na reprezentacji
1920bluegang

Post autor: 1920bluegang »

ODPOWIEDZ