Sach matKibic_janusz pisze: ↑05.11.2023, 11:04Dlaczego każda ekipa ma flagi patriotyczne, a bije Polaków z innych miast?szwadron97 pisze: ↑05.11.2023, 07:29Dlaczego Ruch wywiesza flagę Śląscy Ekstremiści a bije ślązaków a kocha goroli z Krakowa Łodzi Torunia ? Bez sensu
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
-
jesli masz rodzenstwo to pewnie nie raz zdarzylo ci sie z nim bic, ale jesli ktos obcy chcialby go ruszyc to pewnie bys na to nie pozwolilCLUBOWY pisze: ↑05.11.2023, 13:11Sach matKibic_janusz pisze: ↑05.11.2023, 11:04Dlaczego każda ekipa ma flagi patriotyczne, a bije Polaków z innych miast?szwadron97 pisze: ↑05.11.2023, 07:29Dlaczego Ruch wywiesza flagę Śląscy Ekstremiści a bije ślązaków a kocha goroli z Krakowa Łodzi Torunia ? Bez sensu
-
Nikt nie ma flag polscy ekstremiści antyślązacyKibic_janusz pisze: ↑05.11.2023, 11:04Dlaczego każda ekipa ma flagi patriotyczne, a bije Polaków z innych miast?szwadron97 pisze: ↑05.11.2023, 07:29Dlaczego Ruch wywiesza flagę Śląscy Ekstremiści a bije ślązaków a kocha goroli z Krakowa Łodzi Torunia ? Bez sensu
-
A u was jakie są flagi? Macie jakieś "narodówki"?
Wrzuć jakieś foto.
j**** idiotów ! Tępe skurwysyny !
-
A ktoś ma flagę "antypolacy"? Kto?szwadron97 pisze: ↑06.11.2023, 01:07Nikt nie ma flag polscy ekstremiści antyślązacyKibic_janusz pisze: ↑05.11.2023, 11:04Dlaczego każda ekipa ma flagi patriotyczne, a bije Polaków z innych miast?szwadron97 pisze: ↑05.11.2023, 07:29Dlaczego Ruch wywiesza flagę Śląscy Ekstremiści a bije ślązaków a kocha goroli z Krakowa Łodzi Torunia ? Bez sensu
-
buahahahahaha no to żeś teraz doyebał. Co ma piernik do wiatraka? A jeśli już jesteśmy przy abstrakcjach i przykładach z duupy to walka Adamka z Gołotą też nie powinna się odbyć?Kibic_janusz pisze: ↑05.11.2023, 11:04Dlaczego każda ekipa ma flagi patriotyczne, a bije Polaków z innych miast?szwadron97 pisze: ↑05.11.2023, 07:29Dlaczego Ruch wywiesza flagę Śląscy Ekstremiści a bije ślązaków a kocha goroli z Krakowa Łodzi Torunia ? Bez sensu
-
Słyszałeś o czymś takim jak "pytania sokratejskie"?Spaacerowicz pisze: ↑07.11.2023, 18:19buahahahahaha no to żeś teraz doyebał. Co ma piernik do wiatraka?Kibic_janusz pisze: ↑05.11.2023, 11:04Dlaczego każda ekipa ma flagi patriotyczne, a bije Polaków z innych miast?szwadron97 pisze: ↑05.11.2023, 07:29Dlaczego Ruch wywiesza flagę Śląscy Ekstremiści a bije ślązaków a kocha goroli z Krakowa Łodzi Torunia ? Bez sensu
-
Zależy jak na to spojrzeć. Gołota ma podwójne obywatelstwo.Spaacerowicz pisze: ↑07.11.2023, 18:19buahahahahaha no to żeś teraz doyebał. Co ma piernik do wiatraka? A jeśli już jesteśmy przy abstrakcjach i przykładach z duupy to walka Adamka z Gołotą też nie powinna się odbyć?Kibic_janusz pisze: ↑05.11.2023, 11:04Dlaczego każda ekipa ma flagi patriotyczne, a bije Polaków z innych miast?szwadron97 pisze: ↑05.11.2023, 07:29Dlaczego Ruch wywiesza flagę Śląscy Ekstremiści a bije ślązaków a kocha goroli z Krakowa Łodzi Torunia ? Bez sensu
-
Zrób sobie zgodę. Ps dobra akcja Polonii Bytom.ExtremeHKS pisze: ↑12.11.2023, 20:28Przejazd pb przez chorzow na całkowitym luzie czego nie można powiedzieć o katowicach
-
Kogo przyatakowała Polonia? Gieksa wystawiła jakiś komitet powitalny?
-
To świadczy o Was dobrze czy źle?ExtremeHKS pisze: ↑12.11.2023, 20:28Przejazd pb przez chorzow na całkowitym luzie czego nie można powiedzieć o katowicach
-
Rozkminiacze. :)
-
Internetowy chuligan dalej w formie :)
-
-
-
Konkretnie to zajebaj se w leb.
Gdzie kury nas jebia mowisz o tym autobusie co sie pochwali ze zatowali praktycznie pusty?
-
-
PB się wysypała i najebala gościa ktory wracał z meczu i się im postawił. Klimatyczna akcja. My chyba uśpieni, a PB brakło zdecydowania żeby przegonić resztę małolatów, ale pewnie każdy by się 3x zastanowił zanim by wybiegł w ścisłym centrum Katowic. PB ma fajnie przekminione te wyjazdy tramwajami, kiedyś wracali z Cracovii i też się wpierdolilem prosto w ich grupę pod teatrem i ratowałem się z ziomkiem ucieczka(najlepsze, że szliśmy wtedy na zbiórkę która miała im zrobić komitet powitalny, ale się spóźniliśmy hehe).
-
Polonia w Katowicach (12.11) [link]
-
Konrado Moreno pisze: ↑17.11.2023, 11:13Polonia w Katowicach (12.11) [link]
[/quote
Została ta gejksa 44 pogoniona podobno we swoim mieście...Akcja na plus dla PB
cała żyleta ciągnie policji fleta
-
Dzisiaj mecz Odra-ROW pierwszy mecz z kibicami gości...
-
Emigrujacy pisze: ↑17.11.2023, 21:12Jak cpales albo piłeś to nie pisz nic.Konrado Moreno pisze: ↑17.11.2023, 11:13Polonia w Katowicach (12.11) [link]
[/quote
Została ta gejksa 44 pogoniona podobno we swoim mieście...Akcja na plus dla PB
-
" PB ma fajnie przekminione te wyjazdy tramwajami, kiedyś wracali z Cracovii i też się wpierdolilem prosto w ich grupę pod teatrem i ratowałem się z ziomkiem ucieczka(najlepsze, że szliśmy wtedy na zbiórkę która miała im zrobić komitet powitalny, ale się spóźniliśmy hehe)."
Niestety muszę potwierdzić hehe.Pamietam akcje w Chorzowie -standardowy scenariusz PB jedzie tramwajem z Bytomia do Kato przez Chorzów w Chorzowie próba ataku a ci w swoim stylu wszyscy z tramwaju no i nasze plecy.
Jednym słowem mistrzowie wypierdalania się z tramwaju.
(Z przymrużeniem oka).
Niestety muszę potwierdzić hehe.Pamietam akcje w Chorzowie -standardowy scenariusz PB jedzie tramwajem z Bytomia do Kato przez Chorzów w Chorzowie próba ataku a ci w swoim stylu wszyscy z tramwaju no i nasze plecy.
Jednym słowem mistrzowie wypierdalania się z tramwaju.
(Z przymrużeniem oka).
-
4 czy tam 5 fan clubow w mieście, a na murach takie coś? Trochę słabo...
[link]
[link]
-
Teraz to już nie ma tak jak kiedyś chyba niestety, kiedyś jak pedały i lesby miały jakieś marsze równości to potrafiła się zebrać jakaś grupka ludzi by chociaż zrobić jakaś kontrmanifestacje , pokazać kto w mieście rządzi i to nie wynalazki z pod znaku LGBT, czy właśnie takie wynalazki z pod znaku tej śmiesznej antify byłyby łamane na każdym kroku, teraz większość niestety ma wyjebane. Teraz patriotyzm to raz w roku 11 listopada , 1 sierpnia no i wywieszenie flagi w Maju, czy też ustawienie na fejsie jakiegoś obrazka..
-
A byłeś kiedyś chociaż raz na takiej kontrmanifestacji? Wylądowałeś po niej na dołku? Dostałeś zawiasy, płaciłeś grzywne, bujałeś się po sądach? Fajnie się piszę w internecie o rządzeniu w mieście tylko, że czasy się trochę zmieniły. Nagonka na kibiców/narodowców, możliwości techniczne policji, kamery. Chcesz to zbieraj kolegów i leć powyzywac te pedalstwo, ale uświadom sobie, że ci którzy kiedyś latali na takie akcje wiecznie tego robić nie będą bo to pchanie się na przypał, a wynika z tego niewiele.Holdek pisze: ↑29.11.2023, 09:08Teraz to już nie ma tak jak kiedyś chyba niestety, kiedyś jak pedały i lesby miały jakieś marsze równości to potrafiła się zebrać jakaś grupka ludzi by chociaż zrobić jakaś kontrmanifestacje , pokazać kto w mieście rządzi i to nie wynalazki z pod znaku LGBT, czy właśnie takie wynalazki z pod znaku tej śmiesznej antify byłyby łamane na każdym kroku, teraz większość niestety ma wyjebane. Teraz patriotyzm to raz w roku 11 listopada , 1 sierpnia no i wywieszenie flagi w Maju, czy też ustawienie na fejsie jakiegoś obrazka..
Fajne to były czasy jak się mobilizowaliśmy na tego typu akcje, ale te czasy są już przeszłością i dla mnie to jest zrozumiałe.
-
Dokładnie teraz to już nawet ciapate w ekipach lata i nikt z tym nic nie robi.
-
To co napisał WF. to idealnie podsumowuje obecne czasy.Pchanie się na przypał więc siedźmy w domach a ulice niech opanowuje antifa i pedalstwo z lgbt.Polscy bohaterowie się w grobach przewracają jak to widzą.Oni kiedyś za Polskę ryzykowali to co najcenniejsze,oddawali życie a dzisiejsi ''patrioci'' boją się powrzucać na pedalstwo i nie pójdą na kontrmanifę bo wyłapią mandat albo zjadą na dołek.To już było wszystko widoczne podczas cowidka jak kibice popierdalali w maskach bo się bali mandatów.
Na szczęście są jeszcze ludzie którzy mają wyjebane na przypał bo robią coś dla IDEI.Niestety z roku na rok jest coraz mniej takich ludzi.
Na szczęście są jeszcze ludzie którzy mają wyjebane na przypał bo robią coś dla IDEI.Niestety z roku na rok jest coraz mniej takich ludzi.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''
-
Niewatipiwe to jest kluczem, dlaczego siedzisz na UK zmywaku i, z racji nieułatwionych łowów, nie możesz odwiedzić pięknego kraju, jakim jest Polska.le_suiveur vel ptrickpbt vel kojotzkurwiska pisze: ↑29.11.2023, 19:10Może ped.alski jestem i oni mną by się zajęli
? hahaha a sry tak nie ma kto bo oni juz sam spier.dalam przede nimi.
Po prostu - nie dla psa kiełbasa.
Ale nie martw się! Twój starszy brat (o ile jeszcze nie zdechł) przywiezie wam pralkę na... Święta (tylko nie wiadomo czy wasze w Azji, czy nasze w Europie).
Ale przyznam szczerze, że nawet nieźle idzie ci pisanie w języku PANÓW (Czyli polskim), gdzie nie ma azjatyckich krzaczków z cyrlicy. Oby tak dalej!
-
Chłopie ja tu mówię za siebie, ale myślę, że jest „trochę” ludzi którzy mają tak samo. Ja już swoje lata mam. Nabiegałem się już w życiu na tego typu akcjach – MN, EURO 2012, kontrmanifestacje, marsze poparcia dla Kosowa itd. itp. Do tego cały czas intensywnie Legia. Tylko, że ja x lat temu miałem na to czas. Teraz mam rodzinę. I z racji tego, zwyczajnie nie mam czasu działać jeszcze gdzie indziej niż na Legii(przy małym dziecku zresztą chęci też nie mam).Prawilnyy pisze: ↑29.11.2023, 18:47To co napisał WF. to idealnie podsumowuje obecne czasy.Pchanie się na przypał więc siedźmy w domach a ulice niech opanowuje antifa i pedalstwo z lgbt.Polscy bohaterowie się w grobach przewracają jak to widzą.Oni kiedyś za Polskę ryzykowali to co najcenniejsze,oddawali życie a dzisiejsi ''patrioci'' boją się powrzucać na pedalstwo i nie pójdą na kontrmanifę bo wyłapią mandat albo zjadą na dołek.To już było wszystko widoczne podczas cowidka jak kibice popierdalali w maskach bo się bali mandatów.
Mecze u siebie, wyjazdy + inna działalność na Legii pochłania czas, pieniądze i często też jest obarczone przypałem. I mi to wystarczy – te ryzyko biorę na klatę. Marsze pedałów i innych pederastów mam już w ch*ju. Chciałoby się powiedzieć niech młodzi teraz biegają, ale młodzi też mają już inne priorytety niż my jak byliśmy w ich wieku. Życie.
I te gadki o opanowaniu ulic przez antifę i lgbt… i robieniu czegoś dla IDEI.. Rób wariacie dla tej IDEI co chcesz. Ja będę robił to co uważam za słuszne czyli wychowam swoje dziecko zgodnie z tym co mi przyświeca i będę dbał o swoje dziecko i swoją rodzinę a nie o „ulice”… Pozdrawiam i życzę farta.
-
Tłumaczysz się pedałowi, który nawet ci nie odpowie z jakiego jest miasta = nie odpowie co zrobił w swoim mieście.
-
Ja się nie tłumaczę tylko (nie wiem w sumie po co) próbuje uświadomić takich „prawilniaków” jak ten wyżej, że ludzie mają trochę inne priorytety w życiu niż latanie za pedałami po mieście.
-
Dodam od siebie jeszcze takie spostrzeżenie. Z perspektywy czasu takie blokowania(w których uczestniczyłem aktywnie) tylko napędzały tych pedałów i robiły im reklamę a nam antyreklamę. W tym roku w Lublinie przeszedł taki marsz bez echa. Ja o nim dowiedziałem się kilka dni po, serio, i po wyszukaniu galerii foto w lokalnej gazecie było delikatnie mówiąc skromnie. Pare lat temu gdy zapowiadana była blokada to sie organizowali i zjeżdżały autokary z różnych zakątków Polski wypchane różnymi wynalazkami na zamówienie. Teraz już nie ma takiego ciśnienia i chyba żałują bo już nie mają takiej "reklamy" jak to wcześniej bywało. I tak jak WF pisze też mam swoje lata i nie chce już mi się wystawiać na przypał. Pamiętam sporą liczbę powiniętych dobrych ludzi w czasie blokowania i wyciąganych o świcie z domów przez dłuższy czas po zdarzeniu, wizerunki poszukiwanych przez psy na portalach gazet i ogólną nagonkę.
Można ich nękać w inny sposób na co dzień bez rozgłosu jednak jest to trudne bo w dzień chodzą kanałami a działają nocą z puszką spraya.
Można ich nękać w inny sposób na co dzień bez rozgłosu jednak jest to trudne bo w dzień chodzą kanałami a działają nocą z puszką spraya.
-
To już dawno odbiegło od tematu górnośląskiego panowie, zlitujcie się 
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
-
-
Do kogo wy macie pretensje? 90% tego co siedzi w tłumie to idioci, gamonie i popychadła. 10% myśli.
Całym tym cyrkiem kręci jeden, dwóch, którzy i tak sprzedają się prędzej czy później na komendzie xD Jedni szyli maski i wozili wodę do szpitali, bo koronapsychoza atakowała xD inni (ŁKS) głaskali ukraińców w Łodzi, udostępniając im stadion na mecze reprezentacji. "Nie bijcie ich, bo nie mają flagi UPA. Ci z flagą Ukrainy są ok" haha" Teraz ci ukraińcy plują nam w twarz. Rozmawiam z nimi, to śmieją się, a na pytanie o Bandera - "on walczył o wolność Ukrainy". Dramat k...
Jak nie chodzicie na marsze, to dobrze, że nie chodzicie na marsze i nie łapiecie się na przypadł, bo ... zawsze można po marszu pogonić jakieś dziwadło, na boku, ulice obok, zamiast pchać się na monitoring do centrum miasta.
Całym tym cyrkiem kręci jeden, dwóch, którzy i tak sprzedają się prędzej czy później na komendzie xD Jedni szyli maski i wozili wodę do szpitali, bo koronapsychoza atakowała xD inni (ŁKS) głaskali ukraińców w Łodzi, udostępniając im stadion na mecze reprezentacji. "Nie bijcie ich, bo nie mają flagi UPA. Ci z flagą Ukrainy są ok" haha" Teraz ci ukraińcy plują nam w twarz. Rozmawiam z nimi, to śmieją się, a na pytanie o Bandera - "on walczył o wolność Ukrainy". Dramat k...
Jak nie chodzicie na marsze, to dobrze, że nie chodzicie na marsze i nie łapiecie się na przypadł, bo ... zawsze można po marszu pogonić jakieś dziwadło, na boku, ulice obok, zamiast pchać się na monitoring do centrum miasta.
-
co by nie mówić o K chłopak jaja ze stali, sam wyjaśniać całe PNG, nie mówię o dzisiejszym filmiku ale o całokształcie,
-
Ale gdzie tu choćby wzmianka o ONR?le_suiveur vel ptrickpbt vel kojotzkurwiska pisze: ↑01.12.2023, 13:11Widać, że już dawno mnie odjechał pociąg i nie wiadomo czy przyjedzie kolejny. Akurat o dziejszym ONR napisałam (nie)prawdę...Saverok pisze: ↑30.11.2023, 04:01Niewatipiwe to jest kluczem, dlaczego siedzisz na UK zmywaku i, z racji nieułatwionych łowów, nie możesz odwiedzić pięknego kraju, jakim jest Polska.le_suiveur vel ptrickpbt vel kojotzkurwiska pisze: ↑29.11.2023, 19:10
Może ped.alski jestem i oni mną by się zajęli
? hahaha a sry tak nie ma kto bo oni juz sam spier.dalam przede nimi.
Po prostu - nie dla psa kiełbasa.
Ale nie martw się! Twój starszy brat (o ile jeszcze nie zdechł) przywiezie wam pralkę na... Święta (tylko nie wiadomo czy wasze w Azji, czy nasze w Europie).
Ale przyznam szczerze, że nawet nieźle idzie ci pisanie w języku PANÓW (Czyli polskim), gdzie nie ma azjatyckich krzaczków z cyrlicy. Oby tak dalej!
A, no i mogłaś pozostać na pierwotnym koncie, a nie się przelogować i budować fikcję.
-
Pierdolenie że środowisko kibicowskie nie przeciwstawia się lewactwu bo boi się przypału. Jakoś w narkobiznesach i innych pomysłowych źródłach zarobkowych nikt się nie boi przypału. Mimo że sam jestem młody to widzę że priorytety naszego środowiska na przestrzeni lat zmieniły się diametralnie. O ile rozumiem że blokowanie każdego spędu dewiantów jak ktoś tu napisał może nie mieć sensu bo zrobi im tylko reklamę (tak jak oni nam zrobili blokując MN).To w czym problem żeby gonić antife na mieście? Oni sobie jak gdyby nigdy nic w środku dnia malują grafy i nie zdziwię się jak do dzisiaj stoi on tam nieruszony. Te osoby nie są anonimowe. Każda ekipa która twierdzi że ma fanklub w Jaworznie przy dosłownie odrobinie chęci wybilaby im z głowy tego typu działania. Ale my wolimy się przerzucać gównem że onr jest pizdowaty a sami na spędach feministek popieraliśmy ich postulaty jednocześnie wstydząc się pójść na marsz za życiem. To jaką dajemy alternatywę dla lewactwa? Nie jesteśmy żadną alternatywą bo lewactwo jest już zwyczajnie w świecie kibicowskim. Przegraliśmy. Nie ma ratunku dla tego narodu i teraz wydaje się że jest jeszcze dobrze ale będzie tylko gorzej. Kiedyś myślałem że środowisko kibicowskie to bastion niepokornego i buntowniczego patriotyzmu. Dzisiaj szczytne idee poszły do lamusa nie ma co się oszukiwać i zasłaniać przypałem. Skończcie wypuszczać te narodowe gadżety wlepki i inne pierdoły bo od lewactwa jeszcze gorsza jest obłuda. Coraz więcej normalnych ludzi odbija od kibolki bo widzi co nowe pokolenie odpierdala. Z resztą poziom tego forum to jest jakaś kpina. 100 stron wstecz najebane same posty kto jest 60.
-
^^^ Tak samo to widzę.
I na pohybel ruskim k..wom.
I na pohybel ruskim k..wom.
Boli mnie, gdy wyrzucam dodatki z gAZETY, widząc oczami myśli padające lasy. „Dom” wyrzucam – dąb pada. „Turystykę” – lipa. „Komunikaty” – świerki jak zimowe kwiaty. „Auto-moto” – jak maszty upadają sosny. „Supermarket” – to modrzew, klon – „Nieruchomości”. „Mój Komputer” – i buk się korzeniem nakrywa. A z każdym precz dodatkiem ich żywicą krwawię.
"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"
"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"