Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Panowie, jako chorzowskiemu kolo c**** mi ta Wisla lata, ale smiech na sali co Wy odpierdalacie. Hipokryzja jak ciul, jestescie zwykle smiecie bez honoru, badz jakiegokolwiek spojrzenia na sytuacje z boku. j**** wos hipokrytki
Była oprawa na sektorze rodzinnym...Kropiel pisze: 28.10.2023, 23:36 Na Ruchu około 29 k. Liczba naprawdę godna, ale niech mi ktoś wyjaśni dlaczego nie było żadnej oprawy? Mało tego, nie została odpalona nawet jedna raca. Wiem, bo oglądałem mecz.
Kaleoa02, poziom tutejszych Wiślaków to jest dno ale wytłumacz dlaczego tej Wisły mają nie wpuszczać? Przecież to jest stanie ramię w ramię z psami i wojewodami. Piłka nożna dla kiboli krzyczycie a odpierdalacie takie szopki.
Myszków & Chorzów
-
bez-napinki
Nikt się tobie internetowa pizdo nie będzie tłumaczyć, jesteś na tym forum od dupienia ciulstw w każdym temacie, więc niech to pozostanie dla ciebie zagadką flecie.Kropiel pisze: 28.10.2023, 23:36 Na Ruchu około 29 k. Liczba naprawdę godna, ale niech mi ktoś wyjaśni dlaczego nie było żadnej oprawy? Mało tego, nie została odpalona nawet jedna raca. Wiem, bo oglądałem mecz.
Kaleoa02, poziom tutejszych Wiślaków to jest dno ale wytłumacz dlaczego tej Wisły mają nie wpuszczać? Przecież to jest stanie ramię w ramię z psami i wojewodami. Piłka nożna dla kiboli krzyczycie a odpierdalacie takie szopki.
Ty paziu ,a kim ty ku*** jestes pajacu.mpolak1977 pisze: 29.10.2023, 14:02Pewnie że postawią i nawet wypiją nie pierwszy raz zresztą. Za to Wy co najwyżej okradniecie. Ponadto ktoś pozwolił ci o mnie mówić paziu.Kaleoa.02 pisze: 28.10.2023, 23:28 Weź zabieraj tego wszystkowiedzacego, mpolaka. Wodeczke wam postawia, jakas ameryke za 150. Podlizujcie sie Ruchowi i Widzewowi bo Unia wam tylko z Polonia zostala. Mimo wszystko nie powinno tak byc ze Wisłe niewpuszczaja. Takie moje zdanie
Co do hasła że tylko oni nam zostali - to niby po co nam są ktoś jeszcze. To szczerze nie My szukamy koalicji z połowy Polski żeby popatrzeć w stronę WRWE. Od przynajmniej 25 lat 95% Polski zapowiadały dojechanie zarówno Wisły jak i w sumie Cracovii - i jaki efekt ?
Strach Strach i jeszcze raz Strach w oczach i gówno w gaciach. Jedni się odważyli i efekt wiadomy.
j**** bez odbioru
Przebierz sie, podetrzyj i ciesz .mpolak1977 pisze: 29.10.2023, 16:45Pewnie tak jak napisałes pajacem Paziu i twoim panem.Kaleoa.02 pisze: 29.10.2023, 15:49Ty paziu ,a kim ty ku*** jestes pajacu.mpolak1977 pisze: 29.10.2023, 14:02
Pewnie że postawią i nawet wypiją nie pierwszy raz zresztą. Za to Wy co najwyżej okradniecie. Ponadto ktoś pozwolił ci o mnie mówić paziu.
Co do hasła że tylko oni nam zostali - to niby po co nam są ktoś jeszcze. To szczerze nie My szukamy koalicji z połowy Polski żeby popatrzeć w stronę WRWE. Od przynajmniej 25 lat 95% Polski zapowiadały dojechanie zarówno Wisły jak i w sumie Cracovii - i jaki efekt ?
Strach Strach i jeszcze raz Strach w oczach i gówno w gaciach. Jedni się odważyli i efekt wiadomy.
Po co jak mam Ciebiempolak1977 pisze: 29.10.2023, 20:37Hm jeden miał zapędy genitalne - Ty masz widzę że lubujesz się w fekaliach - cytując kogoś : "Ale to nie do mnie tak. Do mnie nie."
Jak się lubicie tak bawić to poszukaj kolegów w Warszawie lub Sosnowcu.
Pytanie do kogoś konkretnego z GKSu, dlaczego zrezygnowaliście z wyjazdu na hokej do ZS mając zapewnione 300 biletów i wolną drogę od policji, wojewody po kluby? Może być na PW żeby nie wzbudzać dodatkowych napinek.
-
ZenonKwadrat
Nie ma co tłumaczyć dzbanowi.japon1337 pisze: 02.11.2023, 23:04Przecież przedwczoraj spalili flagę ROW-u na meczu, wiadomo, że po takiej akcji trzeba chwilę się uspokoić, bo psy węszą i nie śpią.gniewoszplamisty22 pisze: 02.11.2023, 18:37 Pytanie o Łowców flag, cos strasznie cicho o nich. Do tej pory co miesiac jakas akcja chwalenie sie w necie itd, wysmiewanie ofiar które trafili. a tu od akcji w Radłowie gdzie dostali i odbili sie od sciany taka cisza. Czyzby jakas tam Unia Tarnow wyleczyła wielkich łowców flag od działalnosci.??/
On i jego banda pewnie dwa dni po takim zdarzeniu mieliby kolejne dwie akcje na plusie.
Rzeź Wołyńska - pamiętajmy o tej nie wygodnej dla naszych rządzących zbrodni!
Po takiej medialności sprawy, przypałach chłop niejaki gniewo coś tam by chciał akcji co miesiąc(a jeszcze najlepiej co tydzień w każdy ligowy weekend).japon1337 pisze: 02.11.2023, 23:04Przecież przedwczoraj spalili flagę ROW-u na meczu, wiadomo, że po takiej akcji trzeba chwilę się uspokoić, bo psy węszą i nie śpią.gniewoszplamisty22 pisze: 02.11.2023, 18:37 Pytanie o Łowców flag, cos strasznie cicho o nich. Do tej pory co miesiac jakas akcja chwalenie sie w necie itd, wysmiewanie ofiar które trafili. a tu od akcji w Radłowie gdzie dostali i odbili sie od sciany taka cisza. Czyzby jakas tam Unia Tarnow wyleczyła wielkich łowców flag od działalnosci.??/
To teraz można odbić pałeczkę i zapytać tego gagatka ile akcji od tamtej pory zrobiła Wisła i Unia Tarnów?
Przecież są „zwycięzcami" starcia z czołową polską ekipą chuligańską. Dopiero teraz po takim „sukcesie" powinni nabrać wiatru w żagle i robić spektakularne akcje minimum raz w miesiącu.
Czy ty narzekasz, że mu nie podbili zabójstwa a powinni? I czy namawiasz, żeby mu się lepiej przyjrzeli, bo to na pewno on?
Grubo
Grubo
Ja tu jestem laikiem. Czytam, czytam i nie mogę tego zrozumieć. Możecie mnie wyzywać od
frajerów i innych. Nie da sie tego ku*** czytać. Na stronie kibicowskiej piszecie o rozjebaniach i innych tego typu sprawach. Na stronce gdzie wszyscy czytają, a te wszystkie gangusy się wpisują, opisują. No ku*** nie idzie tego zrozumieć. Twn tego i tamten tego ale my sztywno
I tamten tego. ku*** i to na stronie kibice gdzie powinno się pisać suche fakty. ku*** gdzie są lata 90te...
frajerów i innych. Nie da sie tego ku*** czytać. Na stronie kibicowskiej piszecie o rozjebaniach i innych tego typu sprawach. Na stronce gdzie wszyscy czytają, a te wszystkie gangusy się wpisują, opisują. No ku*** nie idzie tego zrozumieć. Twn tego i tamten tego ale my sztywno
I tamten tego. ku*** i to na stronie kibice gdzie powinno się pisać suche fakty. ku*** gdzie są lata 90te...
-
iamcriminal
suchy fakt jest taki ze jestes psem.Patpat pisze: 04.11.2023, 20:51 Ja tu jestem laikiem. Czytam, czytam i nie mogę tego zrozumieć. Możecie mnie wyzywać od
Możesz mnie tutaj od psów wyzywać. ( przepraszam o psach nie napisałem,nie pomyślałem, ze ktos nie będzie wiedział co napisać, i będzie jechał od psów) ale nie zmieni tego co wcześniej napisałem.iamcriminal pisze: 05.11.2023, 00:36suchy fakt jest taki ze jestes psem.Patpat pisze: 04.11.2023, 20:51 Ja tu jestem laikiem. Czytam, czytam i nie mogę tego zrozumieć. Możecie mnie wyzywać od
-
szwadron97
Dlaczego Ruch wywiesza flagę Śląscy Ekstremiści a bije ślązaków a kocha goroli z Krakowa Łodzi Torunia ? Bez sensu
-
Kibic_janusz
Dlaczego każda ekipa ma flagi patriotyczne, a bije Polaków z innych miast?szwadron97 pisze: 05.11.2023, 07:29 Dlaczego Ruch wywiesza flagę Śląscy Ekstremiści a bije ślązaków a kocha goroli z Krakowa Łodzi Torunia ? Bez sensu
Sach matKibic_janusz pisze: 05.11.2023, 11:04Dlaczego każda ekipa ma flagi patriotyczne, a bije Polaków z innych miast?szwadron97 pisze: 05.11.2023, 07:29 Dlaczego Ruch wywiesza flagę Śląscy Ekstremiści a bije ślązaków a kocha goroli z Krakowa Łodzi Torunia ? Bez sensu
jesli masz rodzenstwo to pewnie nie raz zdarzylo ci sie z nim bic, ale jesli ktos obcy chcialby go ruszyc to pewnie bys na to nie pozwolilCLUBOWY pisze: 05.11.2023, 13:11Sach matKibic_janusz pisze: 05.11.2023, 11:04Dlaczego każda ekipa ma flagi patriotyczne, a bije Polaków z innych miast?szwadron97 pisze: 05.11.2023, 07:29 Dlaczego Ruch wywiesza flagę Śląscy Ekstremiści a bije ślązaków a kocha goroli z Krakowa Łodzi Torunia ? Bez sensu
-
szwadron97
Nikt nie ma flag polscy ekstremiści antyślązacyKibic_janusz pisze: 05.11.2023, 11:04Dlaczego każda ekipa ma flagi patriotyczne, a bije Polaków z innych miast?szwadron97 pisze: 05.11.2023, 07:29 Dlaczego Ruch wywiesza flagę Śląscy Ekstremiści a bije ślązaków a kocha goroli z Krakowa Łodzi Torunia ? Bez sensu
A u was jakie są flagi? Macie jakieś "narodówki"?
Wrzuć jakieś foto.
j**** idiotów ! Tępe skurwysyny !
-
Kibic_janusz
A ktoś ma flagę "antypolacy"? Kto?szwadron97 pisze: 06.11.2023, 01:07Nikt nie ma flag polscy ekstremiści antyślązacyKibic_janusz pisze: 05.11.2023, 11:04Dlaczego każda ekipa ma flagi patriotyczne, a bije Polaków z innych miast?szwadron97 pisze: 05.11.2023, 07:29 Dlaczego Ruch wywiesza flagę Śląscy Ekstremiści a bije ślązaków a kocha goroli z Krakowa Łodzi Torunia ? Bez sensu
-
Spaacerowicz
buahahahahaha no to żeś teraz doyebał. Co ma piernik do wiatraka? A jeśli już jesteśmy przy abstrakcjach i przykładach z duupy to walka Adamka z Gołotą też nie powinna się odbyć?Kibic_janusz pisze: 05.11.2023, 11:04Dlaczego każda ekipa ma flagi patriotyczne, a bije Polaków z innych miast?szwadron97 pisze: 05.11.2023, 07:29 Dlaczego Ruch wywiesza flagę Śląscy Ekstremiści a bije ślązaków a kocha goroli z Krakowa Łodzi Torunia ? Bez sensu
-
Kibic_janusz
Słyszałeś o czymś takim jak "pytania sokratejskie"?Spaacerowicz pisze: 07.11.2023, 18:19buahahahahaha no to żeś teraz doyebał. Co ma piernik do wiatraka?Kibic_janusz pisze: 05.11.2023, 11:04Dlaczego każda ekipa ma flagi patriotyczne, a bije Polaków z innych miast?szwadron97 pisze: 05.11.2023, 07:29 Dlaczego Ruch wywiesza flagę Śląscy Ekstremiści a bije ślązaków a kocha goroli z Krakowa Łodzi Torunia ? Bez sensu
Zależy jak na to spojrzeć. Gołota ma podwójne obywatelstwo.Spaacerowicz pisze: 07.11.2023, 18:19buahahahahaha no to żeś teraz doyebał. Co ma piernik do wiatraka? A jeśli już jesteśmy przy abstrakcjach i przykładach z duupy to walka Adamka z Gołotą też nie powinna się odbyć?Kibic_janusz pisze: 05.11.2023, 11:04Dlaczego każda ekipa ma flagi patriotyczne, a bije Polaków z innych miast?szwadron97 pisze: 05.11.2023, 07:29 Dlaczego Ruch wywiesza flagę Śląscy Ekstremiści a bije ślązaków a kocha goroli z Krakowa Łodzi Torunia ? Bez sensu
Zrób sobie zgodę. Ps dobra akcja Polonii Bytom.ExtremeHKS pisze: 12.11.2023, 20:28 Przejazd pb przez chorzow na całkowitym luzie czego nie można powiedzieć o katowicach
-
hornislezsko
Kogo przyatakowała Polonia? Gieksa wystawiła jakiś komitet powitalny?
-
Udenhout88
To świadczy o Was dobrze czy źle?ExtremeHKS pisze: 12.11.2023, 20:28 Przejazd pb przez chorzow na całkowitym luzie czego nie można powiedzieć o katowicach
-
bez-napinki
Rozkminiacze. :)
Internetowy chuligan dalej w formie :)
A Ruch nawet racy nie odpali :)Jedruś pisze: 13.11.2023, 16:20 Konkretnie się robi piastuchy jebia ostatnio zaboli a na katosy wylewa się Polonia od lat tak nie było![]()
Konkretnie to masz nasrane w głowie.Jedruś pisze: 13.11.2023, 16:20 Konkretnie się robi piastuchy jebia ostatnio zaboli a na katosy wylewa się Polonia od lat tak nie było![]()
Konkretnie to zajebaj se w leb.
Gdzie kury nas jebia mowisz o tym autobusie co sie pochwali ze zatowali praktycznie pusty?
O tym że jesteś głupi.Jedruś pisze: 13.11.2023, 19:43 Morda policyjne zaganiary :)
Praktycznie 90 % akcji na mieście jest na wasza nie korzyść wiec o czym my tu rozmawiamy
-
Oberschlesien14
PB się wysypała i najebala gościa ktory wracał z meczu i się im postawił. Klimatyczna akcja. My chyba uśpieni, a PB brakło zdecydowania żeby przegonić resztę małolatów, ale pewnie każdy by się 3x zastanowił zanim by wybiegł w ścisłym centrum Katowic. PB ma fajnie przekminione te wyjazdy tramwajami, kiedyś wracali z Cracovii i też się wpierdolilem prosto w ich grupę pod teatrem i ratowałem się z ziomkiem ucieczka(najlepsze, że szliśmy wtedy na zbiórkę która miała im zrobić komitet powitalny, ale się spóźniliśmy hehe).
-
Konrado Moreno
Polonia w Katowicach (12.11) https://streamable.com/huy6x9
-
Emigrujacy
Konrado Moreno pisze: 17.11.2023, 11:13 Polonia w Katowicach (12.11) https://streamable.com/huy6x9
[/quote
Została ta gejksa 44 pogoniona podobno we swoim mieście...Akcja na plus dla PB
cała żyleta ciągnie policji fleta
Dzisiaj mecz Odra-ROW pierwszy mecz z kibicami gości...
Emigrujacy pisze: 17.11.2023, 21:12Jak cpales albo piłeś to nie pisz nic.Konrado Moreno pisze: 17.11.2023, 11:13 Polonia w Katowicach (12.11) https://streamable.com/huy6x9
[/quote
Została ta gejksa 44 pogoniona podobno we swoim mieście...Akcja na plus dla PB
" PB ma fajnie przekminione te wyjazdy tramwajami, kiedyś wracali z Cracovii i też się wpierdolilem prosto w ich grupę pod teatrem i ratowałem się z ziomkiem ucieczka(najlepsze, że szliśmy wtedy na zbiórkę która miała im zrobić komitet powitalny, ale się spóźniliśmy hehe)."
Niestety muszę potwierdzić hehe.Pamietam akcje w Chorzowie -standardowy scenariusz PB jedzie tramwajem z Bytomia do Kato przez Chorzów w Chorzowie próba ataku a ci w swoim stylu wszyscy z tramwaju no i nasze plecy.
Jednym słowem mistrzowie wypierdalania się z tramwaju.
(Z przymrużeniem oka).
Niestety muszę potwierdzić hehe.Pamietam akcje w Chorzowie -standardowy scenariusz PB jedzie tramwajem z Bytomia do Kato przez Chorzów w Chorzowie próba ataku a ci w swoim stylu wszyscy z tramwaju no i nasze plecy.
Jednym słowem mistrzowie wypierdalania się z tramwaju.
(Z przymrużeniem oka).
4 czy tam 5 fan clubow w mieście, a na murach takie coś? Trochę słabo...
https://fb.watch/oAVTA3dH_G/
https://fb.watch/oAVTA3dH_G/