Polska - Kazachstan
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
atmosfera, jak atmosfera, samemu mi sie nie chcialo krzyczec, jak kazdy spiewa co innego
tylko "polityczne" okrzyki wyszly dobrze
wejscie na stadion to skandal - brakuje mi slow, kiedys dojdzie to tragedii i ktos sie udusi, wtedy bedzie skandal miedialny na tydzien i programy w TVN
dwie flagi "Nowa Huta" wisialy kolo siebie (chociaz niedokladnie, bo jedna na luku, a druga na Zylecie), bo nam pozwolono je powiesic
mi tak generalnie nie przeszkadzaja, ani flagi malych miejscowosci, ani nawet z imionami, problem jest bo kazdy chce swoja flage powiesic, a miejsc jest zawsze ograniczona ilosc
stad zawsze ktos bedzie mial pretensje
z calego meczu fajny tylko motyw ze swiatlem
szkoda ze koncza sie elminacje, na mistrzostwa pojedziemy i znowu po tygodniu, czyli po dwoch meczach pewnie bedzie po emocjach ...
and
tylko "polityczne" okrzyki wyszly dobrze
wejscie na stadion to skandal - brakuje mi slow, kiedys dojdzie to tragedii i ktos sie udusi, wtedy bedzie skandal miedialny na tydzien i programy w TVN
dwie flagi "Nowa Huta" wisialy kolo siebie (chociaz niedokladnie, bo jedna na luku, a druga na Zylecie), bo nam pozwolono je powiesic
mi tak generalnie nie przeszkadzaja, ani flagi malych miejscowosci, ani nawet z imionami, problem jest bo kazdy chce swoja flage powiesic, a miejsc jest zawsze ograniczona ilosc
stad zawsze ktos bedzie mial pretensje
z calego meczu fajny tylko motyw ze swiatlem
szkoda ze koncza sie elminacje, na mistrzostwa pojedziemy i znowu po tygodniu, czyli po dwoch meczach pewnie bedzie po emocjach ...
and
-
Nie wiem czy idziemy w strone anglojezycznego forum czy jak, a możę to ukłon w strone emigrantów na zmywakach w UKviceroy pisze:/no to chopy , lonczmy sie i na szpilu z Belgia udupcymy Transparynt , Cało POLSKA W CIENIU SLASKA , i ciekawe czy bydzie im do smichu
Ewentualnie. Autonomia dla Sląska i gitara , to pewnie pismaki z wawy bydom plakac co to sie narobiełohehaha

A co do meczu to Legia walczy o swoje i wykorzystuje z głową nadarzające sie do tego okazje. Wczorajsza byla dobra.
A jak wam na Śląskim krzykna "Polska bez Śląska" czy tego typu brednie to jeszcze wszyscy ci co tu tak jadą po stolicy zatęsknią za meczami przy Łazienkowskiej

-
-
Mnie najbardziej wkur..ło wejście na stadion!!!
To skandal, organizacja na poziomie zerowym - myślę że można było to zupełnie inaczej rozwiązać.
Byłem z 5-letnim dzieckiem i po 40 minutowej walce odpuściłem, bo nie będę narażał jego życia.
Poza tym goście którym nie chciało się stać w kolejkach powinni się nad sobą trochę zastanowić.
Mimo fatalnej organizacji gdyby jeden do drugiego miał szacunek i stanął w kolejce to przebiegło by to dużo sprawniej.
Ale po co??????Lepiej podejść z boku i pchać się na chama!!!!!!!
Co do sytuacji na trybunach - popieram w pełni akcję Legii !!!!
Tak trzymajcie Panowie!!!!!!!!!
Doping słaby, ale dopóki nie będzie na meczach repry prowadzącego który zaopatrzony będzie w odpowiednie nagłośnienie to się nie zmieni.
To samo tyczy się do stadionu Śląskiego.
Publiczność poprzez sprzedaż na [link] już będzie zróżnicowana i zgrania nie ma co oczekiwać.
Chyba dużo lepszy był stary system dystrybujcji w OZPNach.
To skandal, organizacja na poziomie zerowym - myślę że można było to zupełnie inaczej rozwiązać.
Byłem z 5-letnim dzieckiem i po 40 minutowej walce odpuściłem, bo nie będę narażał jego życia.
Poza tym goście którym nie chciało się stać w kolejkach powinni się nad sobą trochę zastanowić.
Mimo fatalnej organizacji gdyby jeden do drugiego miał szacunek i stanął w kolejce to przebiegło by to dużo sprawniej.
Ale po co??????Lepiej podejść z boku i pchać się na chama!!!!!!!
Co do sytuacji na trybunach - popieram w pełni akcję Legii !!!!
Tak trzymajcie Panowie!!!!!!!!!
Doping słaby, ale dopóki nie będzie na meczach repry prowadzącego który zaopatrzony będzie w odpowiednie nagłośnienie to się nie zmieni.
To samo tyczy się do stadionu Śląskiego.
Publiczność poprzez sprzedaż na [link] już będzie zróżnicowana i zgrania nie ma co oczekiwać.
Chyba dużo lepszy był stary system dystrybujcji w OZPNach.
-
na łuku od strony Łazienkowskiej,z dopingiem tragedia!!!!!nasza 13-osobowa grupa(FC LECHA-JAROCIN) "z loży"na łuk próbowała rozkręcić doping,ale za żadne skarby nie dało rady!!!!setki małyszofanów podpitych z kominami na głowach i z plastikowymi trąbkami.Na sektorze kilku osobowa grupa Bałytku Gdynia(udana akcja jednego KADŁUBA,który w pierwszej połowie meczu zerwał ze swojej fany plakat TYSKIEGO),i kilkudziesięcioosobowa Ultrasów z Białegostoku,oraz Olsztyn.Ogólnie brak zorganizowanego doping!!!
LIGA TO CHLEB POWSZEDNI,LIGA MISTRZÓW TO ŚWIĘTO,ALE NIC TAK NIE EKSCYTUJE JAK KADRA!!!!!!!
-
szczerze, jesli chcemy isc do Europy musimy sie z tym liczyc, w Anglii, Francji, Hiszpani czy Włoszech nikt nie odpala bo grożą za to kary a jeśli to robia zdaja sobie sprawę na co się narażają. Kiedyś nikt nie myślał o odpalaniu bo rac nie było, a teraz wielka tragedia. Bez rac tez można zrobić widowisko. Wiadoma rzecz, że one urozmaicaja widowisko ale niestety jesli nie chcecie miec zakazów, nie chcecie by wasze kluby placily kary, PZPN i Polsaka Ekstraklasa nie popusci. Życie jest brutalne. sorki za OT. 

Tato, nie byłeś dobrym ojcem ale nauczyłeś mnie szacunku i wierności dla klubu, dla CKS-u Czeladź i Reprezentacji Polski, dziękuję. Tego Ci nie zapomnę!!!
-
Kto chce, ten chceszczerze, jesli chcemy isc do Europy musimy sie z tym liczyc,

w Anglii, Francji, Hiszpani czy Włoszech nikt nie odpala bo grożą za to kary

Nikt nie chce miec zakazow ani kar, ale tez nikt nie zamierza zrezygnowac z odpalania pirotechnikiWiadoma rzecz, że one urozmaicaja widowisko ale niestety jesli nie chcecie miec zakazów, nie chcecie by wasze kluby placily kary, PZPN i Polsaka Ekstraklasa nie popusci. Życie jest brutalne. sorki za OT. Rolling Eyes

Częstochowski Klub Motocyklowy "WŁÓKNIARZ"
-
-
wszedzie znajduja sie jednostki odpalajace race i jest to wiadome ale tez wszedzie jest to karane i nikt temu nie zaprzeczy!!!! Zasmiac to mozesz sie z siebie i jak chcesz to plac za siebie a nie klub placi za twoja zabawe.... Jeszcze raz podkresle, piro wzbogaza widowisko i kase ekstraklasy
Nigdy nie bylem przeciw piro!!!
Nigdy nie bylem przeciw piro!!!

Tato, nie byłeś dobrym ojcem ale nauczyłeś mnie szacunku i wierności dla klubu, dla CKS-u Czeladź i Reprezentacji Polski, dziękuję. Tego Ci nie zapomnę!!!
-
-