Polska - Kazachstan

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
lucero2

Post autor: lucero2 » 15.10.2007, 09:43

Jeszcze nikt nie wspomnial o wejsciu na zylete (kasy)- to bylo dopiero niezle przezycie, gdyby tlum nie byl bardziej piknikowy to bramy powinno nie byc

iparts.pl
ginger

Post autor: ginger » 15.10.2007, 09:54

atmosfera, jak atmosfera, samemu mi sie nie chcialo krzyczec, jak kazdy spiewa co innego
tylko "polityczne" okrzyki wyszly dobrze

wejscie na stadion to skandal - brakuje mi slow, kiedys dojdzie to tragedii i ktos sie udusi, wtedy bedzie skandal miedialny na tydzien i programy w TVN

dwie flagi "Nowa Huta" wisialy kolo siebie (chociaz niedokladnie, bo jedna na luku, a druga na Zylecie), bo nam pozwolono je powiesic
mi tak generalnie nie przeszkadzaja, ani flagi malych miejscowosci, ani nawet z imionami, problem jest bo kazdy chce swoja flage powiesic, a miejsc jest zawsze ograniczona ilosc
stad zawsze ktos bedzie mial pretensje

z calego meczu fajny tylko motyw ze swiatlem

szkoda ze koncza sie elminacje, na mistrzostwa pojedziemy i znowu po tygodniu, czyli po dwoch meczach pewnie bedzie po emocjach ...

and

lucahenrykow

Post autor: lucahenrykow » 15.10.2007, 12:57

viceroy pisze:/no to chopy , lonczmy sie i na szpilu z Belgia udupcymy Transparynt , Cało POLSKA W CIENIU SLASKA , i ciekawe czy bydzie im do smichu

Ewentualnie. Autonomia dla Sląska i gitara , to pewnie pismaki z wawy bydom plakac co to sie narobieło :lol: hehaha
Nie wiem czy idziemy w strone anglojezycznego forum czy jak, a możę to ukłon w strone emigrantów na zmywakach w UK :lol:

A co do meczu to Legia walczy o swoje i wykorzystuje z głową nadarzające sie do tego okazje. Wczorajsza byla dobra.

A jak wam na Śląskim krzykna "Polska bez Śląska" czy tego typu brednie to jeszcze wszyscy ci co tu tak jadą po stolicy zatęsknią za meczami przy Łazienkowskiej :roll:

viceroy

Post autor: viceroy » 15.10.2007, 13:52

A jak wam na Śląskim krzykna "Polska bez Śląska" czy tego typu brednie to jeszcze wszyscy ci co tu tak jadą po stolicy zatęsknią za meczami przy Łazienkowskiej :roll:[/quote]

W jakim sensie , bo nie rozumie , a wogóle to Sląsk a Warszawa sie nienawidzą , jak krzykna to pewnie bedzie ciekawie 8)

carew

Post autor: carew » 15.10.2007, 13:57

Mnie najbardziej wkur..ło wejście na stadion!!!
To skandal, organizacja na poziomie zerowym - myślę że można było to zupełnie inaczej rozwiązać.
Byłem z 5-letnim dzieckiem i po 40 minutowej walce odpuściłem, bo nie będę narażał jego życia.
Poza tym goście którym nie chciało się stać w kolejkach powinni się nad sobą trochę zastanowić.
Mimo fatalnej organizacji gdyby jeden do drugiego miał szacunek i stanął w kolejce to przebiegło by to dużo sprawniej.
Ale po co??????Lepiej podejść z boku i pchać się na chama!!!!!!!

Co do sytuacji na trybunach - popieram w pełni akcję Legii !!!!
Tak trzymajcie Panowie!!!!!!!!!

Doping słaby, ale dopóki nie będzie na meczach repry prowadzącego który zaopatrzony będzie w odpowiednie nagłośnienie to się nie zmieni.
To samo tyczy się do stadionu Śląskiego.

Publiczność poprzez sprzedaż na [link] już będzie zróżnicowana i zgrania nie ma co oczekiwać.
Chyba dużo lepszy był stary system dystrybujcji w OZPNach.

Janek
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Janek » 15.10.2007, 16:10

carew pisze:Mnie najbardziej wkur..ło wejście na stadion!!!
To skandal, organizacja na poziomie zerowym .
zgadzam sie... i wez teraz pomysl,ze my tak mamy co tydzien :evil:

nagi

Post autor: nagi » 15.10.2007, 17:37

na łuku od strony Łazienkowskiej,z dopingiem tragedia!!!!!nasza 13-osobowa grupa(FC LECHA-JAROCIN) "z loży"na łuk próbowała rozkręcić doping,ale za żadne skarby nie dało rady!!!!setki małyszofanów podpitych z kominami na głowach i z plastikowymi trąbkami.Na sektorze kilku osobowa grupa Bałytku Gdynia(udana akcja jednego KADŁUBA,który w pierwszej połowie meczu zerwał ze swojej fany plakat TYSKIEGO),i kilkudziesięcioosobowa Ultrasów z Białegostoku,oraz Olsztyn.Ogólnie brak zorganizowanego doping!!!
LIGA TO CHLEB POWSZEDNI,LIGA MISTRZÓW TO ŚWIĘTO,ALE NIC TAK NIE EKSCYTUJE JAK KADRA!!!!!!!

mew

Post autor: mew » 15.10.2007, 19:38

To skandal, że koleś za racę dostał zakaz stadionowy :evil: Niedługo będzie zakaz wniesienia polskiej flagi. Wydaje to się nieprawdopodobne, ale 2 lata temu też nikt nawet nie pomyślał, że kiedyś za odpalenie racy będą takie jaja :evil:

czeladzianin

Post autor: czeladzianin » 15.10.2007, 21:29

szczerze, jesli chcemy isc do Europy musimy sie z tym liczyc, w Anglii, Francji, Hiszpani czy Włoszech nikt nie odpala bo grożą za to kary a jeśli to robia zdaja sobie sprawę na co się narażają. Kiedyś nikt nie myślał o odpalaniu bo rac nie było, a teraz wielka tragedia. Bez rac tez można zrobić widowisko. Wiadoma rzecz, że one urozmaicaja widowisko ale niestety jesli nie chcecie miec zakazów, nie chcecie by wasze kluby placily kary, PZPN i Polsaka Ekstraklasa nie popusci. Życie jest brutalne. sorki za OT. :roll:
Tato, nie byłeś dobrym ojcem ale nauczyłeś mnie szacunku i wierności dla klubu, dla CKS-u Czeladź i Reprezentacji Polski, dziękuję. Tego Ci nie zapomnę!!!

Bonjo

Post autor: Bonjo » 15.10.2007, 21:36

szczerze, jesli chcemy isc do Europy musimy sie z tym liczyc,
Kto chce, ten chce ;)
w Anglii, Francji, Hiszpani czy Włoszech nikt nie odpala bo grożą za to kary
:!: :?: :lol:
Wiadoma rzecz, że one urozmaicaja widowisko ale niestety jesli nie chcecie miec zakazów, nie chcecie by wasze kluby placily kary, PZPN i Polsaka Ekstraklasa nie popusci. Życie jest brutalne. sorki za OT. Rolling Eyes
Nikt nie chce miec zakazow ani kar, ale tez nikt nie zamierza zrezygnowac z odpalania pirotechniki ;) Taka postawa oznaczala by totalnie poddanie sie srodowiska kibicow, ktore niestety powoli mozna obserwowac i na tym forum.
Częstochowski Klub Motocyklowy "WŁÓKNIARZ"

Paiatzzo

Post autor: Paiatzzo » 16.10.2007, 01:04

czeladzianin pisze:w Anglii, Francji, Hiszpani czy Włoszech nikt nie odpala
6 październik - ostatnia kolejka
Metz - Strasbourg [link]
PSG - Rennes [link]

Z Włoch już ktos się z Ciebie zaśmiał więc ogranicz Ty się może do Anglii co ?
HOLY SHIT

1908
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: 1908 » 16.10.2007, 03:32

moze lepiej napisze ktos liczby ekip jakie pojawily sie na meczu a nie ciagle walkowanie w kolko tego samego.

bez odbioru
"ja zyje jak chce ja nic nie musze dlatego mam czysta dusze"

czeladzianin

Post autor: czeladzianin » 16.10.2007, 10:18

wszedzie znajduja sie jednostki odpalajace race i jest to wiadome ale tez wszedzie jest to karane i nikt temu nie zaprzeczy!!!! Zasmiac to mozesz sie z siebie i jak chcesz to plac za siebie a nie klub placi za twoja zabawe.... Jeszcze raz podkresle, piro wzbogaza widowisko i kase ekstraklasy
Nigdy nie bylem przeciw piro!!! :?
Tato, nie byłeś dobrym ojcem ale nauczyłeś mnie szacunku i wierności dla klubu, dla CKS-u Czeladź i Reprezentacji Polski, dziękuję. Tego Ci nie zapomnę!!!

mew

Post autor: mew » 16.10.2007, 12:02

Nie ma co porównywać Zachodu Europy do Wschodniej Europy czy do Południowej i Bałkanów. W każdym z tych regionów panuje inna kultura i mentalność więc takie próby upodobnienia się do systemu angielskiego to śmiech na sali. zresztą jakby nie zawinęli tego kolesia, to by nic się nie stało :?

1938
ban

Post autor: 1938 » 16.10.2007, 16:01

zakaz stadionowy na 2 lata, 1000 zl i zawiasy 1 na 3 to kara jaka dostal chlopak ze Stalowki za odpalenie racy.

mew

Post autor: mew » 16.10.2007, 16:36

Parodia kurwaa :shock: Zawiasy za racę :shock:

Rob1974

Post autor: Rob1974 » 16.10.2007, 20:24

4 osobowa delegacja kibiców Lecha z Piły z flagą.
hulali po polu i pili...

Michal-Hamburg

Post autor: Michal-Hamburg » 16.10.2007, 23:19

do mew,

Masz racje to jest parodia, w szkoplandi juz tak jest od paru lat ze za race dostajesz dwu letni zakaz stadionowy.

Z Hamburga na meczu 4 osoby, co do dopingu bylo juz wszystko pisane. Do zobaczenia w Chorzowie na Belgii

ODPOWIEDZ