Polska - Kazachstan
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
atmosfera, jak atmosfera, samemu mi sie nie chcialo krzyczec, jak kazdy spiewa co innego
tylko "polityczne" okrzyki wyszly dobrze
wejscie na stadion to skandal - brakuje mi slow, kiedys dojdzie to tragedii i ktos sie udusi, wtedy bedzie skandal miedialny na tydzien i programy w TVN
dwie flagi "Nowa Huta" wisialy kolo siebie (chociaz niedokladnie, bo jedna na luku, a druga na Zylecie), bo nam pozwolono je powiesic
mi tak generalnie nie przeszkadzaja, ani flagi malych miejscowosci, ani nawet z imionami, problem jest bo kazdy chce swoja flage powiesic, a miejsc jest zawsze ograniczona ilosc
stad zawsze ktos bedzie mial pretensje
z calego meczu fajny tylko motyw ze swiatlem
szkoda ze koncza sie elminacje, na mistrzostwa pojedziemy i znowu po tygodniu, czyli po dwoch meczach pewnie bedzie po emocjach ...
and
tylko "polityczne" okrzyki wyszly dobrze
wejscie na stadion to skandal - brakuje mi slow, kiedys dojdzie to tragedii i ktos sie udusi, wtedy bedzie skandal miedialny na tydzien i programy w TVN
dwie flagi "Nowa Huta" wisialy kolo siebie (chociaz niedokladnie, bo jedna na luku, a druga na Zylecie), bo nam pozwolono je powiesic
mi tak generalnie nie przeszkadzaja, ani flagi malych miejscowosci, ani nawet z imionami, problem jest bo kazdy chce swoja flage powiesic, a miejsc jest zawsze ograniczona ilosc
stad zawsze ktos bedzie mial pretensje
z calego meczu fajny tylko motyw ze swiatlem
szkoda ze koncza sie elminacje, na mistrzostwa pojedziemy i znowu po tygodniu, czyli po dwoch meczach pewnie bedzie po emocjach ...
and
-
lucahenrykow
Nie wiem czy idziemy w strone anglojezycznego forum czy jak, a możę to ukłon w strone emigrantów na zmywakach w UKviceroy pisze:/no to chopy , lonczmy sie i na szpilu z Belgia udupcymy Transparynt , Cało POLSKA W CIENIU SLASKA , i ciekawe czy bydzie im do smichu
Ewentualnie. Autonomia dla Sląska i gitara , to pewnie pismaki z wawy bydom plakac co to sie narobiełohehaha
A co do meczu to Legia walczy o swoje i wykorzystuje z głową nadarzające sie do tego okazje. Wczorajsza byla dobra.
A jak wam na Śląskim krzykna "Polska bez Śląska" czy tego typu brednie to jeszcze wszyscy ci co tu tak jadą po stolicy zatęsknią za meczami przy Łazienkowskiej
Mnie najbardziej wkur..ło wejście na stadion!!!
To skandal, organizacja na poziomie zerowym - myślę że można było to zupełnie inaczej rozwiązać.
Byłem z 5-letnim dzieckiem i po 40 minutowej walce odpuściłem, bo nie będę narażał jego życia.
Poza tym goście którym nie chciało się stać w kolejkach powinni się nad sobą trochę zastanowić.
Mimo fatalnej organizacji gdyby jeden do drugiego miał szacunek i stanął w kolejce to przebiegło by to dużo sprawniej.
Ale po co??????Lepiej podejść z boku i pchać się na chama!!!!!!!
Co do sytuacji na trybunach - popieram w pełni akcję Legii !!!!
Tak trzymajcie Panowie!!!!!!!!!
Doping słaby, ale dopóki nie będzie na meczach repry prowadzącego który zaopatrzony będzie w odpowiednie nagłośnienie to się nie zmieni.
To samo tyczy się do stadionu Śląskiego.
Publiczność poprzez sprzedaż na www.kupbilet.pl już będzie zróżnicowana i zgrania nie ma co oczekiwać.
Chyba dużo lepszy był stary system dystrybujcji w OZPNach.
To skandal, organizacja na poziomie zerowym - myślę że można było to zupełnie inaczej rozwiązać.
Byłem z 5-letnim dzieckiem i po 40 minutowej walce odpuściłem, bo nie będę narażał jego życia.
Poza tym goście którym nie chciało się stać w kolejkach powinni się nad sobą trochę zastanowić.
Mimo fatalnej organizacji gdyby jeden do drugiego miał szacunek i stanął w kolejce to przebiegło by to dużo sprawniej.
Ale po co??????Lepiej podejść z boku i pchać się na chama!!!!!!!
Co do sytuacji na trybunach - popieram w pełni akcję Legii !!!!
Tak trzymajcie Panowie!!!!!!!!!
Doping słaby, ale dopóki nie będzie na meczach repry prowadzącego który zaopatrzony będzie w odpowiednie nagłośnienie to się nie zmieni.
To samo tyczy się do stadionu Śląskiego.
Publiczność poprzez sprzedaż na www.kupbilet.pl już będzie zróżnicowana i zgrania nie ma co oczekiwać.
Chyba dużo lepszy był stary system dystrybujcji w OZPNach.
na łuku od strony Łazienkowskiej,z dopingiem tragedia!!!!!nasza 13-osobowa grupa(FC LECHA-JAROCIN) "z loży"na łuk próbowała rozkręcić doping,ale za żadne skarby nie dało rady!!!!setki małyszofanów podpitych z kominami na głowach i z plastikowymi trąbkami.Na sektorze kilku osobowa grupa Bałytku Gdynia(udana akcja jednego KADŁUBA,który w pierwszej połowie meczu zerwał ze swojej fany plakat TYSKIEGO),i kilkudziesięcioosobowa Ultrasów z Białegostoku,oraz Olsztyn.Ogólnie brak zorganizowanego doping!!!
LIGA TO CHLEB POWSZEDNI,LIGA MISTRZÓW TO ŚWIĘTO,ALE NIC TAK NIE EKSCYTUJE JAK KADRA!!!!!!!
-
czeladzianin
- Kontakt:
szczerze, jesli chcemy isc do Europy musimy sie z tym liczyc, w Anglii, Francji, Hiszpani czy Włoszech nikt nie odpala bo grożą za to kary a jeśli to robia zdaja sobie sprawę na co się narażają. Kiedyś nikt nie myślał o odpalaniu bo rac nie było, a teraz wielka tragedia. Bez rac tez można zrobić widowisko. Wiadoma rzecz, że one urozmaicaja widowisko ale niestety jesli nie chcecie miec zakazów, nie chcecie by wasze kluby placily kary, PZPN i Polsaka Ekstraklasa nie popusci. Życie jest brutalne. sorki za OT. 
Tato, nie byłeś dobrym ojcem ale nauczyłeś mnie szacunku i wierności dla klubu, dla CKS-u Czeladź i Reprezentacji Polski, dziękuję. Tego Ci nie zapomnę!!!
Kto chce, ten chceszczerze, jesli chcemy isc do Europy musimy sie z tym liczyc,
w Anglii, Francji, Hiszpani czy Włoszech nikt nie odpala bo grożą za to kary
Nikt nie chce miec zakazow ani kar, ale tez nikt nie zamierza zrezygnowac z odpalania pirotechnikiWiadoma rzecz, że one urozmaicaja widowisko ale niestety jesli nie chcecie miec zakazów, nie chcecie by wasze kluby placily kary, PZPN i Polsaka Ekstraklasa nie popusci. Życie jest brutalne. sorki za OT. Rolling Eyes
Częstochowski Klub Motocyklowy "WŁÓKNIARZ"
6 październik - ostatnia kolejkaczeladzianin pisze:w Anglii, Francji, Hiszpani czy Włoszech nikt nie odpala
Metz - Strasbourg http://www.mFoto.pl/uploads/1626/_178fe.jpg
PSG - Rennes http://www.mFoto.pl/uploads/1626/_915ba.jpg
Z Włoch już ktos się z Ciebie zaśmiał więc ogranicz Ty się może do Anglii co ?
HOLY SHIT
-
czeladzianin
- Kontakt:
wszedzie znajduja sie jednostki odpalajace race i jest to wiadome ale tez wszedzie jest to karane i nikt temu nie zaprzeczy!!!! Zasmiac to mozesz sie z siebie i jak chcesz to plac za siebie a nie klub placi za twoja zabawe.... Jeszcze raz podkresle, piro wzbogaza widowisko i kase ekstraklasy
Nigdy nie bylem przeciw piro!!!
Nigdy nie bylem przeciw piro!!!
Tato, nie byłeś dobrym ojcem ale nauczyłeś mnie szacunku i wierności dla klubu, dla CKS-u Czeladź i Reprezentacji Polski, dziękuję. Tego Ci nie zapomnę!!!
-
Michal-Hamburg