ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
PCHLG
Pique pisze: ↑28.02.2023, 21:27
PCHLG pisze: ↑28.02.2023, 21:07
Zawsze z fasonem pisze: ↑28.02.2023, 18:43
Różnica jest taka, że my wam pozwoliliśmy wyjść i zrobić selekcję w waszych szeregach. I "trochę" to trwało. Skutek był taki, że wyszła 1/3 z 400. Wy pod Lubawą katujecie tych pojedynczych, którzy zdążyli wyskoczyć i reszcie nia daliscie tej możliwości. Wiem, psy na plecach, nie było czasu, itd. Taka była wasza nawijka bezpośrednio po zdarzeniu, nawet na tym "zacnym" forum. A teraz po latach przyjmujecie narrację internetowych obrzezańców z gorszej strony Łodzi i piszecie, że nie chcieliśmy wyjść? Fajnie tam macie.
Czym się różni nasz wyjazd pociągiem z pami, do waszego wyjazdu autokarowego z psami oprócz środka transportu?
A no może tym, że wagon który mieści ponad 100 osób ma tyle samo wyjść co autokar mieszczący 50, może tym że psiarnia w pociągu szybciej poblokuje drzwi niż ta eskortująca autokary, i tym że pociąg był na wysokim nasypie pod którym było mnóstwo krzaków z jakimiś kolcami a autokaty jechały po płaskiej drodze...
Gdyby nie to że przed Gdańskiem część osób się porozsiadała, to pewnie nikt by nie dał rady wysiąść, więc pisząc o jakiejś selekcji, tylko potwierdzasz że "guzik" wiesz o tej akcji...
Skoro ty tak dużo wiesz, to może napisz prawdę. Że autokary jechały w sporej odległości od siebie,
że łapiecie pierwszy autokar i od razu otaczacie nie dając wyjść, a pierwsze osoby co próbują to wyciągacie i przekopka. Potem podjeżdża drugi i jest to samo. Dopiero podjechały ostatnie dwa i jak się cofneliście to my wysiadamy, a nie jakieś zatrzaśnięte drzwi co puszczacie farmazony. Więc gdzie ty porównujesz do naszego czekania na was na polanie z sytuacją z autokarami. Ale żeby nie było to wasze zwycięstwo. A jak jesteśmy przy tej akcji to mało kto wie, że obczajka Śląska została złapana przed akcją i odmawia solówek. Ciekawe czy wiesz kto ich złapał? :)
PS. Poza tym nie wiem po c*** roztrząsać akcje sprzed tylu lat.
Próby łamania przez was naszych "nietomnych" zwykłych kibiców, którzy wysiedli, bardzo "honorowe"...
Jest akcja jest reakcja.
PS. Nie ja zacząłem temat...
-
znajomydżeniferlopez
autor: znajomydżeniferlopez » 02.03.2023, 00:23
. Brak derbowego rywala daje sie we znaki takiemu Šląskowi czy Lechowi. Myśle ze połowa ich chuliganów nie poltała by długo w Łodzi czy Krakowie.
[/quote]
Słonko,co ty ku*** wciągasz bidulo.
Lechowi "daje się we znaki",który co najmniej od dekady napierdala z tarczą bez tasaków co popadnie?
Nie lubię ich ,ale nie doceniać, byłoby głupotą
-
znajomydżeniferlopez
autor: znajomydżeniferlopez » 02.03.2023, 00:36
Z tym że eter i mi podobni to nie są miłośnicy tanich win jak ty i twoja ekipa, która w dzieciny sposób dała sobie wykroić flagę i jeszcze tym oświadczeniem chcąc wymusić porażkę Widzewa :) to Widzew znany jest z pisania oświadczeń na każdym kroku jednak na ten temat siedzą cicho i pokazują klasę. Skompromitowaliście się w oczach wielu jak GKS po stracie 44 flag i tyle na temat z mojej strony. Teraz tak się zastanawiam czy za tą Sevilla co też was jebła w dziecinny sposób jeździliście, czy tylko robiliście pokazówki jak w Lodzi ostatnio...
[/quote]
trzymaj mocz,to szalenie ważne jeśli kiedykolwiek chciałbyś posiąść kobietę
-
Pastelowy
znajomydżeniferlopez pisze: ↑02.03.2023, 00:36
Z tym że eter i mi podobni to nie są miłośnicy tanich win jak ty i twoja ekipa, która w dzieciny sposób dała sobie wykroić flagę i jeszcze tym oświadczeniem chcąc wymusić porażkę Widzewa :) to Widzew znany jest z pisania oświadczeń na każdym kroku jednak na ten temat siedzą cicho i pokazują klasę. Skompromitowaliście się w oczach wielu jak GKS po stracie 44 flag i tyle na temat z mojej strony. Teraz tak się zastanawiam czy za tą Sevilla co też was jebła w dziecinny sposób jeździliście, czy tylko robiliście pokazówki jak w Lodzi ostatnio...
[/quote]
Tak, była tylko pokazówka. Sevilla dostała wpier*** w Manchesterze, Dortmundzie i gdzieś na autostradzie, stracili też 3 fany, to faktycznie pokazówka
Śląsk Wrocław
-
czehulov
Ale flagi Śląsk odzyskał czy nie? Z tego co pamiętam to Biris Norte odniosło się do tych wydarzeń i transparentów, które pokazywaliście w necie.
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
-
Futbolobnazony87
autor: Futbolobnazony87 » 02.03.2023, 21:05
Pastelowy pisze: ↑02.03.2023, 08:20
znajomydżeniferlopez pisze: ↑02.03.2023, 00:36
Tak, była tylko pokazówka. Sevilla dostała wpier*** w Manchesterze, Dortmundzie i gdzieś na autostradzie, stracili też 3 fany, to faktycznie pokazówka
[/quote]
A Cardiff ? Bo coś mi się tak kojarzy jak coś pomyliłem to popraw