Tak pomijając wszystko to szkoda tych rekinów bo fajnie się z nim kojarzyli.(chodzi mi o sam symbol a nie jej członków)
Komentarze / FotoVideo / Relacje - 17-20.02.2023
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Kumątyinaczej
Re: Komentarze / FotoVideo / Relacje - 17-20.02.2023
A dziś ani sharksow ani PF-ki nie ma
Tak pomijając wszystko to szkoda tych rekinów bo fajnie się z nim kojarzyli.(chodzi mi o sam symbol a nie jej członków)
-
Zawsze z fasonem
Różnica jest taka, że my wam pozwoliliśmy wyjść i zrobić selekcję w waszych szeregach. I "trochę" to trwało. Skutek był taki, że wyszła 1/3 z 400. Wy pod Lubawą katujecie tych pojedynczych, którzy zdążyli wyskoczyć i reszcie nia daliscie tej możliwości. Wiem, psy na plecach, nie było czasu, itd. Taka była wasza nawijka bezpośrednio po zdarzeniu, nawet na tym "zacnym" forum. A teraz po latach przyjmujecie narrację internetowych obrzezańców z gorszej strony Łodzi i piszecie, że nie chcieliśmy wyjść? Fajnie tam macie.
Czym się różni nasz wyjazd pociągiem z pami, do waszego wyjazdu autokarowego z psami oprócz środka transportu?Zawsze z fasonem pisze: 28.02.2023, 18:43 Różnica jest taka, że my wam pozwoliliśmy wyjść i zrobić selekcję w waszych szeregach. I "trochę" to trwało. Skutek był taki, że wyszła 1/3 z 400. Wy pod Lubawą katujecie tych pojedynczych, którzy zdążyli wyskoczyć i reszcie nia daliscie tej możliwości. Wiem, psy na plecach, nie było czasu, itd. Taka była wasza nawijka bezpośrednio po zdarzeniu, nawet na tym "zacnym" forum. A teraz po latach przyjmujecie narrację internetowych obrzezańców z gorszej strony Łodzi i piszecie, że nie chcieliśmy wyjść? Fajnie tam macie.
A no może tym, że wagon który mieści ponad 100 osób ma tyle samo wyjść co autokar mieszczący 50, może tym że psiarnia w pociągu szybciej poblokuje drzwi niż ta eskortująca autokary, i tym że pociąg był na wysokim nasypie pod którym było mnóstwo krzaków z jakimiś kolcami a autokaty jechały po płaskiej drodze...
Gdyby nie to że przed Gdańskiem część osób się porozsiadała, to pewnie nikt by nie dał rady wysiąść, więc pisząc o jakiejś selekcji, tylko potwierdzasz że "****" wiesz o tej akcji...
Skoro ty tak dużo wiesz, to może napisz prawdę. Że autokary jechały w sporej odległości od siebie, że łapiecie pierwszy autokar i od razu otaczacie nie dając wyjść, a pierwsze osoby co próbują to wyciągacie i przekopka. Potem podjeżdża drugi i jest to samo. Dopiero podjechały ostatnie dwa i jak się cofneliście to my wysiadamy, a nie jakieś zatrzaśnięte drzwi co puszczacie farmazony. Więc gdzie ty porównujesz do naszego czekania na was na polanie z sytuacją z autokarami. Ale żeby nie było to wasze zwycięstwo. A jak jesteśmy przy tej akcji to mało kto wie, że obczajka Śląska została złapana przed akcją i odmawia solówek. Ciekawe czy wiesz kto ich złapał? :)PCHLG pisze: 28.02.2023, 21:07Czym się różni nasz wyjazd pociągiem z pami, do waszego wyjazdu autokarowego z psami oprócz środka transportu?Zawsze z fasonem pisze: 28.02.2023, 18:43 Różnica jest taka, że my wam pozwoliliśmy wyjść i zrobić selekcję w waszych szeregach. I "trochę" to trwało. Skutek był taki, że wyszła 1/3 z 400. Wy pod Lubawą katujecie tych pojedynczych, którzy zdążyli wyskoczyć i reszcie nia daliscie tej możliwości. Wiem, psy na plecach, nie było czasu, itd. Taka była wasza nawijka bezpośrednio po zdarzeniu, nawet na tym "zacnym" forum. A teraz po latach przyjmujecie narrację internetowych obrzezańców z gorszej strony Łodzi i piszecie, że nie chcieliśmy wyjść? Fajnie tam macie.
A no może tym, że wagon który mieści ponad 100 osób ma tyle samo wyjść co autokar mieszczący 50, może tym że psiarnia w pociągu szybciej poblokuje drzwi niż ta eskortująca autokary, i tym że pociąg był na wysokim nasypie pod którym było mnóstwo krzaków z jakimiś kolcami a autokaty jechały po płaskiej drodze...
Gdyby nie to że przed Gdańskiem część osób się porozsiadała, to pewnie nikt by nie dał rady wysiąść, więc pisząc o jakiejś selekcji, tylko potwierdzasz że "****" wiesz o tej akcji...
PS. Poza tym nie wiem po c*** roztrząsać akcje sprzed tylu lat.
Próby łamania przez was naszych "nietomnych" zwykłych kibiców, którzy wysiedli, bardzo "honorowe"...Pique pisze: 28.02.2023, 21:27Skoro ty tak dużo wiesz, to może napisz prawdę. Że autokary jechały w sporej odległości od siebie, że łapiecie pierwszy autokar i od razu otaczacie nie dając wyjść, a pierwsze osoby co próbują to wyciągacie i przekopka. Potem podjeżdża drugi i jest to samo. Dopiero podjechały ostatnie dwa i jak się cofneliście to my wysiadamy, a nie jakieś zatrzaśnięte drzwi co puszczacie farmazony. Więc gdzie ty porównujesz do naszego czekania na was na polanie z sytuacją z autokarami. Ale żeby nie było to wasze zwycięstwo. A jak jesteśmy przy tej akcji to mało kto wie, że obczajka Śląska została złapana przed akcją i odmawia solówek. Ciekawe czy wiesz kto ich złapał? :)PCHLG pisze: 28.02.2023, 21:07Czym się różni nasz wyjazd pociągiem z pami, do waszego wyjazdu autokarowego z psami oprócz środka transportu?Zawsze z fasonem pisze: 28.02.2023, 18:43 Różnica jest taka, że my wam pozwoliliśmy wyjść i zrobić selekcję w waszych szeregach. I "trochę" to trwało. Skutek był taki, że wyszła 1/3 z 400. Wy pod Lubawą katujecie tych pojedynczych, którzy zdążyli wyskoczyć i reszcie nia daliscie tej możliwości. Wiem, psy na plecach, nie było czasu, itd. Taka była wasza nawijka bezpośrednio po zdarzeniu, nawet na tym "zacnym" forum. A teraz po latach przyjmujecie narrację internetowych obrzezańców z gorszej strony Łodzi i piszecie, że nie chcieliśmy wyjść? Fajnie tam macie.
PS. Poza tym nie wiem po c*** roztrząsać akcje sprzed tylu lat.
Jest akcja jest reakcja.
PS. Nie ja zacząłem temat...
Ale flagi Śląsk odzyskał czy nie? Z tego co pamiętam to Biris Norte odniosło się do tych wydarzeń i transparentów, które pokazywaliście w necie.
-
znajomydżeniferlopez
Nie odzyskał.
odnośniki traktujesz poważnie?
odnośniki traktujesz poważnie?