a stwierdzenie "być elitą nie tłumem" coś mi świta że było już na pierwszej Ep Grammatika w 1998 rokupeleryna pisze:Hasło o którym mówicie pojawiło się w kawałku grammatika pt "stracone dzieciaki" z 2007 roku.
Oryginalne Hasla
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Oryginalne Hasla
-
Polonia Bytom uzyla tego hasla jako oprawy w meczu z Ruchem Chorzow.wibrator pisze:a stwierdzenie "być elitą nie tłumem" coś mi świta że było już na pierwszej Ep Grammatika w 1998 rokupeleryna pisze:Hasło o którym mówicie pojawiło się w kawałku grammatika pt "stracone dzieciaki" z 2007 roku.
-
"Nic nie zmieni tego, że latami hooltrasowanie rządzi się swoimi prawami"
-
Chrobry zrobił tylko ksero hasła z flagi innego klubu.pomarańcz pisze:Dokładnie, a konkretnie na 9 prezentacji ChrobregoGonzales pisze:Pierwsze na pewno było na oprawie Chrobrego Głogów, drugie z Seksmisji.pseudopiknik pisze:Super hasło na fladze (czyje? zagadka dla młodzieży)
"Jesteśmy Elitą a nie tłumem, w sercach nosimy Dumę"
"Sekcja Specjalna - Zawsze lojalna"
http://www.chrobry.glogow.pl/gfx/newsy/938.jpg
Podpowiedz: kierunek północna Polska.
-
Vlepa ŁKSu, wizerunek kibica Widzewa i podpis
"Gdy spotykam eŁKaeSiaka, to mój szalik ogrzewa siusiaka" :)
"Gdy spotykam eŁKaeSiaka, to mój szalik ogrzewa siusiaka" :)

-
"Jesteśmy pojebani i nieobliczalni , gdzie innych trzeba stu, tam tylko kilku nas wystarczy "
ŁKS Łódź Stare Polesie
ŁKS Łódź Stare Polesie
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
Wigry Suwalki najlepsi kibice Arki.
-
"Tylko wariaci są coś warci" (z "Alicji w krainie czarów") - ŁKS Koziny
"Codzienny terror w drodze do chwały" - graf ŁKS Śródmieście sprzed jakichś 15 lat
"Żądni Krwi" - wiadomo, kultowe
"Dziś was zjemy" - okazjonalna fana ŁKS w Bełchatowie, też dawno temu.
"Codzienny terror w drodze do chwały" - graf ŁKS Śródmieście sprzed jakichś 15 lat
"Żądni Krwi" - wiadomo, kultowe
"Dziś was zjemy" - okazjonalna fana ŁKS w Bełchatowie, też dawno temu.
Odbiło ci, zbzikowałeś, dostałeś fioła. Ale coś ci powiem w sekrecie. Tylko wariaci są coś warci... (Alice in Wonderland)
-
Z Cracovii +-40 osób pociągiem.nisc pisze: ↑15.02.2010, 21:46bylem na tym meczu i z ekip przyjezdnych byli tylko Lechia ( 99+1 z Arki ) i Pogon...nie przypominam sobie ekipy Pasow na tym spotkaniu, pzdrwenta pisze:,,p****** się Anglio!Pasy''-bo tak dokładnie brzmiało hasło namalowane na kilkudziesięciometrowej fladze Polski zostało zaprezentowane przy okazji meczu Polska -Anglia w Poznaniu w 1991 roku.
Flaga Flaga o której wspomina wenta wisiała w okolicach środka boiska.
Na tym nagraniu,w 2 minucie 17 sekundzie zostaje usunięta z ogrodzenia
https://www.youtube.com/watch?v=f-KkmZSQo1E
Inne płótno Pasów wywieszone w młynie Lecha.
Pozdrawiam,
-
Derby Łodzi 2006.Łks miał wtedy jakiś mocny przeciek, bo Widzew był konkrtetnie przygotowany
TRANS ŁKS-Łodz wita gay party
TRANS WIDZEWA-my łodzianie wy gay party
No i te oprawy z Harnasiem :-)
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA
-
To jest moje! Ok 10 lat temu zrobiłem szale z tym.problemator pisze: ↑17.06.2012, 13:05"Ciągły trening w drodze do chwały, świat jest zbyt wielki by być zbyt małym" z nowej fany Jezioraka ;)
-
Która ekipa?C1365O pisze: ↑17.10.2017, 00:00To jest moje! Ok 10 lat temu zrobiłem szale z tym.problemator pisze: ↑17.06.2012, 13:05"Ciągły trening w drodze do chwały, świat jest zbyt wielki by być zbyt małym" z nowej fany Jezioraka ;)
-
-
Pamięta ktoś hasło lub posiada fotkę z meczu Legia-Widzew. Gdzie fani Widzewa wywiesili transparentem lub flagę z rozdziałem i wersetem biblijnym ?
-
-
"Jak wygramy to sie schlamy jak przegramy tez sie schlamy Widzewiacy z Radogoszcza" kiedys napis na komendzie:)
-
Z tego co pamiętam to Legia wywiesila transparent: Mateusz 8:24 "Nadeszła wielka fala i zatopila łódź"
We Włocławku tylko ŁKS!!!
-
Oprawa Wisły z meczu ze Śląskiem bodajżeImperatorMistrz pisze: ↑17.10.2017, 17:44"Jak wygramy to sie schlamy jak przegramy tez sie schlamy Widzewiacy z Radogoszcza" kiedys napis na komendzie:)
-
Derby 2006, moje osobiście najlepsze derby na Łksie. Łks nie istniał u siebie. Galera coś tam sapała, ale jak ryknął Widzew, cisza. Duża wtopa jak chodzi o oprawę (wyciekło wszystko, RW przerobili wszystko). Czasy nie do powtórzenia, sądzę, że już nigdy. Średnie lata 90te to są lata, gdzie Łks ogólnie mocno w derbach się nie czuł (mówimy o kwestiach kibicowskich) - a to wyjebana oprawa ze stadionu i następnie spalona u nich, a to mieli wyciek i wszystko RTS wykminił i ich obśmiał. Ogólnie te lata to regres Łksu w Mieście Łodzi, piszę to zupełnie bez napinki. Łks bez polotu na każdym polu kibicowskiego rzemiosła.Marek z NWS pisze: ↑16.10.2017, 23:47Derby Łodzi 2006.Łks miał wtedy jakiś mocny przeciek, bo Widzew był konkrtetnie przygotowany
-
Zamknęli temat łódzki to teraz tutaj chcecie robić syf?mądrala pisze: ↑17.10.2017, 19:48Derby 2006, moje osobiście najlepsze derby na Łksie. Łks nie istniał u siebie. Galera coś tam sapała, ale jak ryknął Widzew, cisza. Duża wtopa jak chodzi o oprawę (wyciekło wszystko, RW przerobili wszystko). Czasy nie do powtórzenia, sądzę, że już nigdy. Średnie lata 90te to są lata, gdzie Łks ogólnie mocno w derbach się nie czuł (mówimy o kwestiach kibicowskich) - a to wyjebana oprawa ze stadionu i następnie spalona u nich, a to mieli wyciek i wszystko RTS wykminił i ich obśmiał. Ogólnie te lata to regres Łksu w Mieście Łodzi, piszę to zupełnie bez napinki. Łks bez polotu na każdym polu kibicowskiego rzemiosła.Marek z NWS pisze: ↑16.10.2017, 23:47Derby Łodzi 2006.Łks miał wtedy jakiś mocny przeciek, bo Widzew był konkrtetnie przygotowany
Łódzki Klub Sportowy jedynym słusznym wyborem,
nigdy nie zejdę na złą stronę.
nigdy nie zejdę na złą stronę.
-
Jak chodzi o mnie to możesz wyjebać wszystkie moje posty, mam to w d****.
Po prostu jako widzewiak miło wspominam średnie lata 90te. Niezapomniane i nigdy do powtórzenia. Derby '06 u Was niesamowite.
Bez odzewu
Po prostu jako widzewiak miło wspominam średnie lata 90te. Niezapomniane i nigdy do powtórzenia. Derby '06 u Was niesamowite.
Bez odzewu
-
Przecież te k**** nie potrafią inaczej.
Widzew wszystko ! Zawsze ! Najlepiej !
A skontruj tylko to w jakis sposób , napisz że przesadzają albo wypomnij tutaj ich wpadki , to od razu zleci się dziesięciu buraków gotowych zapluc monitor , byle nic do niech nie dotarło , i nie wyrwało ich z tego całkowicie odrealnionego świata wielkiego pierdzewa..
Widzew wszystko ! Zawsze ! Najlepiej !
A skontruj tylko to w jakis sposób , napisz że przesadzają albo wypomnij tutaj ich wpadki , to od razu zleci się dziesięciu buraków gotowych zapluc monitor , byle nic do niech nie dotarło , i nie wyrwało ich z tego całkowicie odrealnionego świata wielkiego pierdzewa..
...Mężczyźni są z Marsa
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
-
I jak mamy wszyscy rozumieć w temacie "Oryginalne hasła" pisanie o TWOICH przemyśleniach i wspomnieniach jest najważniejsze? Akurat dziwne,że wspominasz derby jak to Wy byliście górą,nie wspomnisz tych,gdzie było odwrotnie? Więc daj spokój i trzymaj klawiaturę pod łóżkiem póki Ci nie otworzą tematu łódzkiego.
-
Tak,tak 'mądralo' oczywiście do Was to nikt nie miał i nie ma polotu.Twój post oczywiście też bez zupełnej napinki,a jakże...Akurat gdzieś w połowie lat 90-tych,mimo Waszej liczebnej przewagi ŁKS chuligańsko bardzo dobrze stał,choć zdarzały się wtopy jak w każdej ekipie i gdybyś w tamtych czasach coś działał,ewentualnie był z miasta Łodzi dobrze o tym byś wiedział.A te lata,to akurat progres ŁKS-u w porównaniu do lat wcześniejszych.Dalsza polemika z Tobą mija się z celem bo po prostu głupoty piszesz.Nara.mądrala pisze: ↑17.10.2017, 19:48Derby 2006, moje osobiście najlepsze derby na Łksie. Łks nie istniał u siebie. Galera coś tam sapała, ale jak ryknął Widzew, cisza. Duża wtopa jak chodzi o oprawę (wyciekło wszystko, RW przerobili wszystko). Czasy nie do powtórzenia, sądzę, że już nigdy. Średnie lata 90te to są lata, gdzie Łks ogólnie mocno w derbach się nie czuł (mówimy o kwestiach kibicowskich) - a to wyjebana oprawa ze stadionu i następnie spalona u nich, a to mieli wyciek i wszystko RTS wykminił i ich obśmiał. Ogólnie te lata to regres Łksu w Mieście Łodzi, piszę to zupełnie bez napinki. Łks bez polotu na każdym polu kibicowskiego rzemiosła.Marek z NWS pisze: ↑16.10.2017, 23:47Derby Łodzi 2006.Łks miał wtedy jakiś mocny przeciek, bo Widzew był konkrtetnie przygotowany
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
-
Hehe. Cały Łks. "Gdybyś działał LUB BYŁ Z MIASTA ŁODZI". Wy się kompleksów względem Widzewa NIGDY nie pozbędziecie, aka smutna prawda. Nawet mi się nie chce z Wami przekomarzać - jestem z dziada pradziada Bałuciorz, więc ogólnie od mojego pochodzenia to W**********.
A co do średnich lat 90tych to przestań beczeć jak dziewucha tylko przyznaj, że byliście j***** i koniec tematu. Zwłaszcza, że piszę zupełnie bez napinki. Nie sraj z tekstami, że "zdarzały się wtopy", bo to głupie - na "pińcet" ekip w Polsce każdemu zdarzały się wtopy, ale Łksa w 90tych stała wyjątkowo cienko...
A co do średnich lat 90tych to przestań beczeć jak dziewucha tylko przyznaj, że byliście j***** i koniec tematu. Zwłaszcza, że piszę zupełnie bez napinki. Nie sraj z tekstami, że "zdarzały się wtopy", bo to głupie - na "pińcet" ekip w Polsce każdemu zdarzały się wtopy, ale Łksa w 90tych stała wyjątkowo cienko...
-
Zostawcie wątek w spokoju!
-
Beczeć,kompleksy?? Szkoda czasu na takich jak Ty.Żyj sobie dalej w tym swoim przekonaniu i dalej wypisuj głupoty,świadczy to tylko o Twoim pojęciu o tamtych latach.Ja już kończę,bo ewidentnie Ty jakiś upośledzony jesteś i nie warto rozpiepszać kolejnego tematu i tracić czas na takich 'mądrali'.
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
-
"Po co wy grata jak wy kibiców nie mata"
Przyśpiewka z meczu Heko Czermno-MOTOR LUBLIN
Przyśpiewka z meczu Heko Czermno-MOTOR LUBLIN
-
''Czy ciemno czy jasno płynie Wisła przez miasto''
-
O właśnie o to mi chodziło. Pamiętam że było kiedyś takie hasło ale trochę pokręciłem bo myślałem że Widzew był pomysłodawcą. Dziękiberserk1908 pisze: ↑17.10.2017, 19:23Z tego co pamiętam to Legia wywiesila transparent: Mateusz 8:24 "Nadeszła wielka fala i zatopila łódź"
-
Bałtyk Gdynia kokaina Młodokrwiści terroryści Wisła Gdów
-
WKS Śląsk Wrocław podpinał się pod Skrzeka - O mój Ślasku. To nie o Was banderowcy z Wrocławia. Przy okazji. Mati już ściągnął czapkę z gwiazdą? Jeździ jeszcze na Bayer04? Pozdrawiam kibiców WKS-u!
-
Dla mnie te dwa hasła.
Jesteśmy biali, jesteśmy czerwoni, jesteśmy Cracovia, a kim są oni?
Dla was to tylko piłka, dla nas to sens życia. - Motor Lublin
Jesteśmy biali, jesteśmy czerwoni, jesteśmy Cracovia, a kim są oni?
Dla was to tylko piłka, dla nas to sens życia. - Motor Lublin
-
ZGIERZ FANS HOOLIGANS - wychowani w kulcie przemocy.
-
Nie wiem czy było ale mi się zawsze podobało hasło promujące wyjazd do Bytomia "Zamiast w domu walić konia; ruszaj z nami do Bytomia". Niestety nie pamiętam jaka ekipa go użyła.
-
-
Nie kilkudziesieciometrowej,tylko z szyte 6 flag polski i napis sprajem który był bardzo ściśnięty (mam zdjęcia z tego dlatego wiem co pisze:)rympałek pisze: ↑13.10.2017, 03:30Z Cracovii +-40 osób pociągiem.nisc pisze: ↑15.02.2010, 21:46bylem na tym meczu i z ekip przyjezdnych byli tylko Lechia ( 99+1 z Arki ) i Pogon...nie przypominam sobie ekipy Pasow na tym spotkaniu, pzdrwenta pisze:,,p****** się Anglio!Pasy''-bo tak dokładnie brzmiało hasło namalowane na kilkudziesięciometrowej fladze Polski zostało zaprezentowane przy okazji meczu Polska -Anglia w Poznaniu w 1991 roku.
Flaga Flaga o której wspomina wenta wisiała w okolicach środka boiska.
Na tym nagraniu,w 2 minucie 17 sekundzie zostaje usunięta z ogrodzenia
https://www.youtube.com/watch?v=f-KkmZSQo1E
Inne płótno Pasów wywieszone w młynie Lecha.
Pozdrawiam,