O właśnie o to mi chodziło. Pamiętam że było kiedyś takie hasło ale trochę pokręciłem bo myślałem że Widzew był pomysłodawcą. Dziękiberserk1908 pisze: 17.10.2017, 19:23Z tego co pamiętam to Legia wywiesila transparent: Mateusz 8:24 "Nadeszła wielka fala i zatopila łódź"Holtras pisze: 17.10.2017, 10:17 Pamięta ktoś hasło lub posiada fotkę z meczu Legia-Widzew. Gdzie fani Widzewa wywiesili transparentem lub flagę z rozdziałem i wersetem biblijnym ?
Oryginalne Hasla
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Oryginalne Hasla
-
szwadron97
Bałtyk Gdynia kokaina Młodokrwiści terroryści Wisła Gdów
WKS Śląsk Wrocław podpinał się pod Skrzeka - O mój Ślasku. To nie o Was banderowcy z Wrocławia. Przy okazji. Mati już ściągnął czapkę z gwiazdą? Jeździ jeszcze na Bayer04? Pozdrawiam kibiców WKS-u!
Dla mnie te dwa hasła.
Jesteśmy biali, jesteśmy czerwoni, jesteśmy Cracovia, a kim są oni?
Dla was to tylko piłka, dla nas to sens życia. - Motor Lublin
Jesteśmy biali, jesteśmy czerwoni, jesteśmy Cracovia, a kim są oni?
Dla was to tylko piłka, dla nas to sens życia. - Motor Lublin
-
19badboy10
ZGIERZ FANS HOOLIGANS - wychowani w kulcie przemocy.
Nie wiem czy było ale mi się zawsze podobało hasło promujące wyjazd do Bytomia "Zamiast w domu walić konia; ruszaj z nami do Bytomia". Niestety nie pamiętam jaka ekipa go użyła.
-
czterypiec
Wisła Kraków kiedyś na pewno tego użyłaSKG pisze: 22.10.2017, 22:26 Nie wiem czy było ale mi się zawsze podobało hasło promujące wyjazd do Bytomia "Zamiast w domu walić konia; ruszaj z nami do Bytomia". Niestety nie pamiętam jaka ekipa go użyła.
Nie kilkudziesieciometrowej,tylko z szyte 6 flag polski i napis sprajem który był bardzo ściśnięty (mam zdjęcia z tego dlatego wiem co pisze:)rympałek pisze: 13.10.2017, 03:30Z Cracovii +-40 osób pociągiem.nisc pisze: 15.02.2010, 21:46bylem na tym meczu i z ekip przyjezdnych byli tylko Lechia ( 99+1 z Arki ) i Pogon...nie przypominam sobie ekipy Pasow na tym spotkaniu, pzdrwenta pisze:,,p****** się Anglio!Pasy''-bo tak dokładnie brzmiało hasło namalowane na kilkudziesięciometrowej fladze Polski zostało zaprezentowane przy okazji meczu Polska -Anglia w Poznaniu w 1991 roku.
Flaga Flaga o której wspomina wenta wisiała w okolicach środka boiska.
Na tym nagraniu,w 2 minucie 17 sekundzie zostaje usunięta z ogrodzenia
https://www.youtube.com/watch?v=f-KkmZSQo1E
Inne płótno Pasów wywieszone w młynie Lecha.
Pozdrawiam,