Nowy magazyn dla kibiców PRIDE OF POLAND nr 2 już jest!!!!!
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Nowy magazyn dla kibiców PRIDE OF POLAND nr 2 już jest!!!!!
Ukazał się 2 nr magazynu Pride of Poland. Na 32 str. znajdziecie stałe rubryki takie jak: Zgryźliwi Tetrycy, Wspomnień Czar – opis meczu Włochy - Polska 1997r, ponadto opisy spotkań z ligowych spotkań (Legia Warszawa – Wisła Kraków, Sanovia Lesko – Czarni Jasło, Gwardia Koszalin – Kotwica Kołobrzeg, Łada Biłgoraj – Hetman Zamość, Unia Tarnów – Okocimski Brzesko + kolorowe fotki z tego spotkania) oraz finału Pucharu UEFA Zenit Sankt Petersburg – Glasgow Rangers, relacja z ostatniego spotkania polskiej reprezentacji przez EURO 2008 Polska - Dania. Trzy felietony: „Kwestia Wyboru”, „Filozofie Gołego odc. 1”, „Filozofie Gołego odc. 2”. Ponadto wywiad z kibicem Espanyolu Barcelona oraz statystyki opisowe polskich ekip z wiosny 2008 (GKS Bełchatów, Wisła Kraków, Dyskobolia Grodzisk Wlkp., ŁKS Łódź, GKS Katowice, Legia Warszawa, ŁKS Łomża, KS Piaseczno. Cały magazyn pisany jest bardzo małą czcionką w lajtowym stylu, wzbogacony fotkami bardzo dobrej jakości, całość profesjonalnie wykonana w drukarni. Bardzo konkretna kolorowa okładka na twardym papierze. Cena 7zł (wliczony koszt wysyłki). Zainteresowanych proszę o kontakt: [email protected], gg: 4066539.

Ostatnio zmieniony 12.06.2008, 10:52 przez Emil_Nysa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
No prosze, do mnie 1 nr dopiero wczoraj doszedl, a juz jest 2 dostepny:).
Kilka slow na temat 1, w tym temacie, bo starego nie ma sensu juz odswierzac, a moze jeszcze zachece niezdecydowanych. Mi podoba sie wszystko! Duze zroznicowanie w nim panuje, przez co swietnie sie go pochlania. Wielki plus dla tetrykow. Nie przestawajcie klac i wyzywac ludzi od pedalow!;) Osobiscie kocham taki jezyk, wiec jazda! Z niecierpliwoscia czekam na 2.
Kilka slow na temat 1, w tym temacie, bo starego nie ma sensu juz odswierzac, a moze jeszcze zachece niezdecydowanych. Mi podoba sie wszystko! Duze zroznicowanie w nim panuje, przez co swietnie sie go pochlania. Wielki plus dla tetrykow. Nie przestawajcie klac i wyzywac ludzi od pedalow!;) Osobiscie kocham taki jezyk, wiec jazda! Z niecierpliwoscia czekam na 2.
-
dokładnie:)dee facto pisze:Panowie co jest z wami chcieliście by Emil wrzucił swą gazetkę na allegro a teraz jej nikt ni kupuje-a potem dziwicie się ze koleś nie chce już wrzucać kolejnych aukcji na Allegro...liczę na waszą mobilizację...
co do firmy to nie pamiętam nazwy, drukuję to 40 km od swojego miasta, chcesz to mogę ci podać jakiś link.