Z tego co wiem to nie jest to kwestia gwiazdeczek tylko chęci walki w pierwszych składach swoich drużyn. Grosicki tłumaczył, że gdyby pojechał na MŚ to nie miałby szansy na przebicie do pierwszego składu. Osobiście w kwestii "dezercji" od kadry, mam do powiedzenia tyle że dla mnie reprezentacja bylaby zawsze na 1 miejscu i to bylby priorytet, no ale nie wszyscy mają taką samą mentalność.
encore pisze:Z tego co wiem to nie jest to kwestia gwiazdeczek tylko chęci walki w pierwszych składach swoich drużyn. Grosicki tłumaczył, że gdyby pojechał na MŚ to nie miałby szansy na przebicie do pierwszego składu. Osobiście w kwestii "dezercji" od kadry, mam do powiedzenia tyle że dla mnie reprezentacja bylaby zawsze na 1 miejscu i to bylby priorytet, no ale nie wszyscy mają taką samą mentalność.
jakoś innym to nie przeszkadzało
Ostatnio zmieniony 03.07.2007, 15:18 przez d.L, łącznie zmieniany 1 raz.
Niedobrze, że w tak młodym wieku niektórzy odmawiają występu w reprezentacji.
Dla każdego piłkarza gra w reprezentacji powinna być zaszczytem, wyróżnieniem ponad innych.
Zgadzam się z LEO, że nie powinni już dostać szansy gry z orzełkiem na piersi.
A Krzysiu Król jakoś o miejsce w wielkim Realu się nie bal, a jak bardzo mu na orzełku zależy widzieliśmy w30 minucie spotkania z canarinios. I pomyśleć, gdzie ten Madryt a gdzie ta Warszawa/ Zabrze
Osobiście napluje każdemu na pysk przy najblizszej okazji!
PZPN powinien zapisac w karcie reprezentanta, ze odmowa gry w Kadrze rowna sie z zawieszeniem na dlugi okres czasu. Zrobic taki zapis, aby zadne FIFY I UEFY nie mogly tego zniesc.
No i mają za swoje. Młodzi pokonują Brazylię 0:1 mimo, że większość czasu grają w 10. Właśnie się promują i podnoszą swoją wartość na rynku, a ci co odmówili, muszą się taplać w błotku naszej ekstrakslay, i czekać na swoją szansę.
Prezes pisze:nie chca grac to nie - przeciez nikt nikogo do gry w reprezentacji zmuszac nie bedzie
ich decyzja, ale skoro raz taka decyzje podjeli przygoda z reprezentacja powinna byc dla nich zakonczona
gra w reprezentacji to przywilej a nie przymus
poza tym - temat do dzialu sportowego
polac mu, dobrze chlop prawi, jesli ktos nie chce grac w reprezentacji to nie ma go co zmuszac, tylko ze w razie odmowy powinien sie liczyc z tym ze w tej kadrzej nie zagra