Znaki zakazane w PZPN
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Znaki zakazane w PZPN
Mam wielką prośbę do wszystkich , którzy mają jakąkolwiek wiedzę w temacie indexu znaków i haseł zakazanych przez PZPN. Na jego stronie widnieje aktualny (???) plik z takowymi znakami:
[link]
I pytania są dwa:
1. Czy w ostatnich dwóch latach jakaś ekipa miała przeboje i znikały flagi ze znakami umieszczonymi w tym indexie?
2. Czy ktoś dysponuje innymi wersjami tego pliku (starszymi)? Jeśli tak, proszę o podanie linka.
Sprawa bardzo pilna.
[link]
I pytania są dwa:
1. Czy w ostatnich dwóch latach jakaś ekipa miała przeboje i znikały flagi ze znakami umieszczonymi w tym indexie?
2. Czy ktoś dysponuje innymi wersjami tego pliku (starszymi)? Jeśli tak, proszę o podanie linka.
Sprawa bardzo pilna.
-
Re: Znaki zakazane w PZPN
W ekstraklasie i I lidze pilnują tego bardzo dokładnie, w niższych ligach zdarzają się wilcze haki i celtyki, wszystko zależy od upierdliwości delegata. Jak jakiś znak zakazany znajdował się na większej fladze to ekipy przeważnie go zasłaniały czymś, np małą flagą Polski.zab pisze:Mam wielką prośbę do wszystkich , którzy mają jakąkolwiek wiedzę w temacie indexu znaków i haseł zakazanych przez PZPN. Na jego stronie widnieje aktualny (???) plik z takowymi znakami:
[link]
I pytania są dwa:
Sprawa bardzo pilna.
-
W tym roku na pewno Lech dostał karę w zawiasach za Celtyk na fladze.
Co do poprzednich wersji spisu to albo google cache albo pisz do PZPN
Co do poprzednich wersji spisu to albo google cache albo pisz do PZPN
-
U Nas w Lublinie na 4 lidze przed meczem bodajże z Tomasovią przyszedł jakiś chujoza i powiedział że nie możemy wywiesić flagi z celtykiem bo dostali pismo z pzpn że jest w jakimś tam zbiorze znaków zakazanych a jak wywiesimy to dostaniemy jakąś grzywnę, później jak wywiesiliśmy tą flagę to chodził delegat i robił jej zdjęcia
-
Celtyk rozumiem, a inne znaki? Miał ktoś ostatnio problemy z konfederatką? Szczerbcem? Falangą?
Co do poprzednich wersji to o ile mnie pamięć nie myli jest ciągle taka sama wersją znaków. jeszcze.
Co do poprzednich wersji to o ile mnie pamięć nie myli jest ciągle taka sama wersją znaków. jeszcze.
-
W czasie gdy obowiązywał podział III ligi na wschodnia, zachodnią - delegat potrafił przywalić się nawet do koszulek, celtyki, etc
-
Falanga w zbiorze znaków zakazanych to jest ku*** skandal.
Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.
-
a Szczerbiec ...Peoes pisze:Falanga w zbiorze znaków zakazanych to jest ku*** skandal.
[20:39] <@Ozi> ku*** mać, nic nie kombinowałem, wszystko jest losowo
[20:39] <bkc_> Ozi, fryzjer nie takie bajki wciskal
[20:39] <bkc_> Ozi, fryzjer nie takie bajki wciskal
-
Skoro listę zakazanych symboli stworzyło stowarzyszenie nigdy więcej to nie może być inaczej.