Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
O wychodzeniu z domu mówi typ, który całe życie spędza przed kompem. Kabaret.
-
-
Low kick przećpany od dopalaczy łbie ty na temat Widzewa się nie wypowiadaj bo za krótka mała k**** jesteś. A co do telefonów, że niby ktoś z RTS do ciebie dzwonił to ty byś chciał, ale do takich petów jak ty to nawet rodzona matka nie dzwoni.
-
Dzień Dobry, mam pytanie do kibiców Widzewa, którzy wywiesili w Legionowie flagę z logo Discovery. Czy na decyzję stworzenia takiej flagi, miał wpływ fakt, że prezesem tego koncernu, jest żyd polskiego pochodzenia, a stacja jest większościowym udziałowcem tvn-u ?
-
tak, dokładnie było.czas_na_okulary pisze: ↑11.09.2019, 10:05Dzień Dobry, mam pytanie do kibiców Widzewa, którzy wywiesili w Legionowie flagę z logo Discovery. Czy na decyzję stworzenia takiej flagi, miał wpływ fakt, że prezesem tego koncernu, jest żyd polskiego pochodzenia, a stacja jest większościowym udziałowcem tvn-u ?
-
-
Na tyle mogłeś wysilic mózg...czas_na_okulary pisze: ↑11.09.2019, 10:05Dzień Dobry, mam pytanie do kibiców Widzewa, którzy wywiesili w Legionowie flagę z logo Discovery. Czy na decyzję stworzenia takiej flagi, miał wpływ fakt, że prezesem tego koncernu, jest żyd polskiego pochodzenia, a stacja jest większościowym udziałowcem tvn-u ?
-
tak było, nie inaczejczas_na_okulary pisze: ↑11.09.2019, 10:05Dzień Dobry, mam pytanie do kibiców Widzewa, którzy wywiesili w Legionowie flagę z logo Discovery. Czy na decyzję stworzenia takiej flagi, miał wpływ fakt, że prezesem tego koncernu, jest żyd polskiego pochodzenia, a stacja jest większościowym udziałowcem tvn-u ?
-
Zapytam jeszcze raz, bo chyba nie padał odpowiedź.
Pytanie do kogoś starszego z ŁKS-u.Wasze relację z Tarnovią około połowy lat 90-ych to były prywatne kontakty, czy układ ? Jeżeli układ to ile trwał ?
Pytanie do kogoś starszego z ŁKS-u.Wasze relację z Tarnovią około połowy lat 90-ych to były prywatne kontakty, czy układ ? Jeżeli układ to ile trwał ?
-
Akurat coś mądrego powiedział więc ty musiałeś wyślij mózgMichał1990Polska pisze: ↑11.09.2019, 11:08Na tyle mogłeś wysilic mózg...czas_na_okulary pisze: ↑11.09.2019, 10:05Dzień Dobry, mam pytanie do kibiców Widzewa, którzy wywiesili w Legionowie flagę z logo Discovery. Czy na decyzję stworzenia takiej flagi, miał wpływ fakt, że prezesem tego koncernu, jest żyd polskiego pochodzenia, a stacja jest większościowym udziałowcem tvn-u ?
-
Osobiście nie przypominam sobie by ktoś od nas utrzymywał prywatne kontakty, ale być może takie były, ponieważ kiedyś nieoficjalnie w Krakowie dostaliśmy zaproszenie na derby Tarnowa.patriota85 pisze: ↑11.09.2019, 13:50Zapytam jeszcze raz, bo chyba nie padał odpowiedź.
Układu nie było, ale wiadomo Tarnovia=Cracovia.
-
Discovery dlatego że często jeżdżą po świecie, dużo wachaja, palą, piją a co najważniejsze... Bzykaja.:)czas_na_okulary pisze: ↑11.09.2019, 10:05Dzień Dobry, mam pytanie do kibiców Widzewa, którzy wywiesili w Legionowie flagę z logo Discovery. Czy na decyzję stworzenia takiej flagi, miał wpływ fakt, że prezesem tego koncernu, jest żyd polskiego pochodzenia, a stacja jest większościowym udziałowcem tvn-u ?
-
Daj spokój już z tym Madrytem.Michał1990Polska pisze: ↑11.09.2019, 21:33Discovery dlatego że często jeżdżą po świecie, dużo wachaja, palą, piją a co najważniejsze... Bzykaja.:)czas_na_okulary pisze: ↑11.09.2019, 10:05Dzień Dobry, mam pytanie do kibiców Widzewa, którzy wywiesili w Legionowie flagę z logo Discovery. Czy na decyzję stworzenia takiej flagi, miał wpływ fakt, że prezesem tego koncernu, jest żyd polskiego pochodzenia, a stacja jest większościowym udziałowcem tvn-u ?
-
Ty debil, znasz daty, znasz szczególy to i musisz wiedziec którego z ekipy. Dawaj wrzuc tu którego. Ekipa to zaledwie kilkadziesiat osob wiec napewno wiesz ktorego.
-
Te przygłup, sluchaj uwaznie bo juz więcej nie bede z Tobą pisał. Wszelkie info w necie na ten temat pochodzi od Ciebie. Ewentualnie na FB gimby to podchwytują.
Tym pytaniem chcialem cie obnazyc i obnazylem. Nie jestes w stanie podac inicjalow, bo wiesz, ze jest to rzecz do zweryfikowania.
A to, ze w twoim lbie sie zrodzila taka historia swiadczy tylko o tobie.
Juz raz ci to pisalem. Zal mi ciebie. Za duzo zolci. Nie wytrzymasz tego. Takie zycie prowadzi do samobója. Pomoz sobie ziom. Odpocznij od tego.
Tym pytaniem chcialem cie obnazyc i obnazylem. Nie jestes w stanie podac inicjalow, bo wiesz, ze jest to rzecz do zweryfikowania.
A to, ze w twoim lbie sie zrodzila taka historia swiadczy tylko o tobie.
Juz raz ci to pisalem. Zal mi ciebie. Za duzo zolci. Nie wytrzymasz tego. Takie zycie prowadzi do samobója. Pomoz sobie ziom. Odpocznij od tego.
-
Ten z prawej to wygląda jak syn Zbycha Stonogi 
-
Jakimi wy jesteście łbami to ja nie mam pytań , jakiś typ robi sobie z was jaja, od paru lat z różnych kont pisze to samo a wy ciagle mu odpisujecie , prosicie o jakieś dowody i c*** wie co. Typ robi napinke i to nawet bez zachowania pozorów ze wypisuje na poważnie , jeszcze wkreciliscie sobie ze robiłby to dalej zapraszając na solówki czy c*** wie co będąc rozkminionym. Idioci
-
Dokladnie, olac peta i tyle.sokół pisze: ↑12.09.2019, 19:33Jakimi wy jesteście łbami to ja nie mam pytań , jakiś typ robi sobie z was jaja, od paru lat z różnych kont pisze to samo a wy ciagle mu odpisujecie , prosicie o jakieś dowody i c*** wie co. Typ robi napinke i to nawet bez zachowania pozorów ze wypisuje na poważnie , jeszcze wkreciliscie sobie ze robiłby to dalej zapraszając na solówki czy c*** wie co będąc rozkminionym. Idioci
-
Wrzuty o konfidenctwo z góry sobie daruj bo ten pajac pruje się pod prawie każdym postem na FB tyczącym się Widzewa, wesoło ujawniając swojego brzydkiego ryja z profilowki.
Spoko ta twoja narzeczona Seweryn, taka nie za gruba nie za chuda ;)
Spoko ta twoja narzeczona Seweryn, taka nie za gruba nie za chuda ;)
-
low kick miałeś kiedyś konta(między innymi) bass1926 i adamees prawda? No to lepiej na serio przeproś bo możesz mieć cieplutko za niedługo:).Low kick na kolano pisze: ↑12.09.2019, 21:53No cóż mi pozostaje?
Tylko serdecznie wszystkich na tym forum przeprosić.
Bardzo dobra robota jak zwykle i w każdej dziedzinie w wykonaniu Żydzewa, tfu - tzn. Widzewa,
zatem zdecydowany plus za kolejną akcję konfidencką,
tfu - tzn. weryfikacyjną.
Sorry za literówki, ale jestem przerażony.
A i nie mylcie go z tym całym Sewerynem bo to na bank nie on.
-
Ostatnio na jednym z portali ktoś mnie dwukrotnie wyzwał.Pomoże ktoś z Widzewa mi go rozkminić?Zapłacę w bitcoinach.
upa upa k u r e w kupa
-
Re: Łódź i województwo ł7ódzkie - kibicowsko
Myslę, ze wasz młynowy Kaczuś jest innego zdania. Jego zdjęcia powinny byc dla ciebie przestroga. Ja nie grożę, ani nie straszę, po prostu daję ci pod rozwagę.Low kick na kolano pisze: ↑13.09.2019, 01:45Naprawdę żaden szczególny wyczyn. Każdy kto chce może sobie j**** widzewiaków, bo oni po prostu są tchórzliwymi burymi sukami.
-
Tarnovia w kilka osób była z Wami na wyjeździe w Brzesku (roku nie pamiętam).Podobno był nawet jakiś temat z wymianą flag.Tak jak piszesz - na pewno jakieś rozmowy na meczach Cracovii i na Reprezentacji.Noi w sumie to tyle na temat tych kontaktów co jest mi wiadomo.Tata psychopata pisze: ↑11.09.2019, 20:17Osobiście nie przypominam sobie by ktoś od nas utrzymywał prywatne kontakty, ale być może takie były, ponieważ kiedyś nieoficjalnie w Krakowie dostaliśmy zaproszenie na derby Tarnowa.patriota85 pisze: ↑11.09.2019, 13:50Zapytam jeszcze raz, bo chyba nie padał odpowiedź.
Układu nie było, ale wiadomo Tarnovia=Cracovia.
-
Konfidenci z aparatami - oprawa wiecznie żywa. :)Daan pisze: ↑13.09.2019, 08:22Myslę, ze wasz młynowy Kaczuś jest innego zdania. Jego zdjęcia powinny byc dla ciebie przestroga. Ja nie grożę, ani nie straszę, po prostu daję ci pod rozwagę.Low kick na kolano pisze: ↑13.09.2019, 01:45Naprawdę żaden szczególny wyczyn. Każdy kto chce może sobie j**** widzewiaków, bo oni po prostu są tchórzliwymi burymi sukami.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
A jak nagrywaliscie malolata z Kanzasu bodajze, i wystawiliscie go na posmiewisko mimo ze chlopak maloletni, ile on mogl miec latlat 15 ??, ani nie zrzeszony, ani nie działający na RTSie, zwykly chlopaszek co na mecz poszedł raz na 2 tygodnie. Wiec jaMW10 pisze: ↑13.09.2019, 15:21Konfidenci z aparatami - oprawa wiecznie żywa. :)Daan pisze: ↑13.09.2019, 08:22Myslę, ze wasz młynowy Kaczuś jest innego zdania. Jego zdjęcia powinny byc dla ciebie przestroga. Ja nie grożę, ani nie straszę, po prostu daję ci pod rozwagę.Low kick na kolano pisze: ↑13.09.2019, 01:45Naprawdę żaden szczególny wyczyn. Każdy kto chce może sobie j**** widzewiaków, bo oni po prostu są tchórzliwymi burymi sukami.
sie pytam jak nazwiesz swoich kumpli parówo ?
-
Arka go nagrała nie my.yurez pisze: ↑13.09.2019, 15:57A jak nagrywaliscie malolata z Kanzasu bodajze, i wystawiliscie go na posmiewisko mimo ze chlopak maloletni, ile on mogl miec latlat 15 ??, ani nie zrzeszony, ani nie działający na RTSie, zwykly chlopaszek co na mecz poszedł raz na 2 tygodnie. Wiec ja
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Fc Konstantynow udostepnil, jednoczesnie chwalac sie takim zachowaniem.
Powiedz to im (na fejsbuku) ze to konfidenci z aparatem udostepniajac twarzowke. No chyba, ze nie masz jaj, to nie.
Czy na ŁKSie moze byc lepszy doping dla pilkarzy?
Jeden postanowil wziac doping w swoje rece, ale to nie tedy droga.
Powiedz to im (na fejsbuku) ze to konfidenci z aparatem udostepniajac twarzowke. No chyba, ze nie masz jaj, to nie.
Czy na ŁKSie moze byc lepszy doping dla pilkarzy?
Jeden postanowil wziac doping w swoje rece, ale to nie tedy droga.
-
Tym postem pokazales jaki jestes glupi, wiesz ze dzwonią, ale nie wiesz w którym kościele, posty ze Stadionowych Ci sie mieszaja, narazieMW10 pisze: ↑13.09.2019, 20:52Arka go nagrała nie my.yurez pisze: ↑13.09.2019, 15:57A jak nagrywaliscie malolata z Kanzasu bodajze, i wystawiliscie go na posmiewisko mimo ze chlopak maloletni, ile on mogl miec latlat 15 ??, ani nie zrzeszony, ani nie działający na RTSie, zwykly chlopaszek co na mecz poszedł raz na 2 tygodnie. Wiec ja
-
Post z 06.05.2015 , jak tam MW rozdwojenie jazni i Aleksandrowska czy pod Zegar kiedys latales ?
MW10 pisze: ↑07.05.2015, 00:05Proszę cię kolego po szalu abyś nie wypisywał bzdur, bo robisz sobie, jak i innym Widzewiakom przypał.Marek21 pisze:Dobrze, że kibice.net nie decyduje co dzieje się na mieście. ŁKS dostaje ostatnio po głowach i nie mają co tego ukryć
Ktoś z ŁKS jest w stanie podać liczbę z pp?
-
-
-
Wczoraj jesteśmy we Wronkach na meczu z Lechem II.

Mamy ze sobą jedną z wykrojonych wcześniej fan Lecha,

która kończy swój żywot w płomieniach :)

W jej miejsce pojawia się nasza nowa flaga.

Mamy ze sobą jedną z wykrojonych wcześniej fan Lecha,

która kończy swój żywot w płomieniach :)

W jej miejsce pojawia się nasza nowa flaga.

-
@Fanatycy Widzewa
Piękne fotki ;)
Piękne fotki ;)
-
-
Że kto to??.
-
A jak to podpucha i dziewczyna jest nieletnia?Nie wierz w takie oferty z internetu bo możesz tego gorzko pożałować.Umówisz się z nią na małe co nieco a okaże się że to 15 latka i kryminał murowany.To może być akcja służb wymierzona w kibiców.Jakoś nigdy takie oferty się nie pojawiały tu na forum.
upa upa k u r e w kupa
-
Ostatnio powstały strony zruchaj pe el, ruchnij pe el na które zapraszają fejkowe 18 latki w celu chęci spotkania się na seks. Parę razy już widziałem takie komentarze, najwidoczniej idą na większą skale niż tylko facebook. Nie wchodziłem na stronę, ale najprawdopodobniej coś co wyłudza subskrypcje sms-ów premium za słone pieniądze. Albo jakaś gierka psów na łapanie amantów z sieci.
-
Jak ktoś się na to nabiera, to nie powinien korzystać z internetu.
-
Dzięki wariaty, nie wiedziałem że to fejk.
Mors certa, hora incerta
-
Serio? Ty uważasz, że jakieś k**** rejestrują się po forach i szukają sobie facetów, jak wystarczy, że ściągnie tindera, czy pójdzie do klubu i ma to samo. W c*** chyba musisz być zdesperowany, jak dajesz się w taki fejk jebiący na kilometr wciągnąć.