Koszykówka Zgody Kosy układy
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Koszykówka Zgody Kosy układy
witam temat jak w tytule
zgody i koszy w koszykówce
z tego co wiem to tak
Anwil Włocławek
Zgody ; Noteć Inowrocław
Kosy; Śląsk Wrocław , Turów Zgorzelec , Prokom Gdynia (chociaż niewiem czy ich można nazwac kibicami ) ,Czarni Słupsk
układy ; ŁKS Łódź
i też wiem że AZS Gorzów ma zgodę z Liderem Pruszków
zgody i koszy w koszykówce
z tego co wiem to tak
Anwil Włocławek
Zgody ; Noteć Inowrocław
Kosy; Śląsk Wrocław , Turów Zgorzelec , Prokom Gdynia (chociaż niewiem czy ich można nazwac kibicami ) ,Czarni Słupsk
układy ; ŁKS Łódź
i też wiem że AZS Gorzów ma zgodę z Liderem Pruszków
-
Re: Koszykówka Zgody Kosy układy
Dziwolągu jak masz pisać farmazony , to lepiej nic nie pisz .
Noteć Inowrocław nie ma już zgody z włocławskim Anwilem .
c*** z podpisem
-
Nie ma żadnego układu pomiędzy ŁKSem a Anwilem.
Co najwyżej mogła zostać jakaś sympatia z czasów Nobilesu kiedy to na koszykówkę przychodziły niektóre osoby z miejscowego fan clubu ŁKSu.
Obecnie Anwil i FC Włocławek są to zupełnie inni ludzie, dwa różne światy, po prostu nikt nie wchodzi sobie w drogę
Co najwyżej mogła zostać jakaś sympatia z czasów Nobilesu kiedy to na koszykówkę przychodziły niektóre osoby z miejscowego fan clubu ŁKSu.
Obecnie Anwil i FC Włocławek są to zupełnie inni ludzie, dwa różne światy, po prostu nikt nie wchodzi sobie w drogę
We Włocławku tylko ŁKS!!!
-
z tego co wiem to poszczególne osoby z Inowrocławia jeżdżą na AnwilBezimiennyCzłek pisze:Dziwolągu jak masz pisać farmazony , to lepiej nic nie pisz .
ale ty lepiej wiesz skore jestes kibicem Noteci
sorry za pomyłkę i nie spinaj się tak Luz chłopie
-
A "Czikago Buls"?
-
Czikago Buls to maja zgode sami ze sobą.
-
Temat o koszykówce już jest, nie ma chyba sensu zakładać nowego bo az tak wiele na koszu sie nie dzieje. Ja w naszym imieniu sprostuje:
Anwil na chwile obecną nie ma żadnych zgód. Pozostają dobre stosunki z kibicami Noteci Inowrocław, od jakiegoś czasu również z kibicami Stali Ostrów Wlkp. O kosach na koszu ciężko mowić, ale największe ciśnienie oczywiście na Śląsk Wrocław, w drugiej kolejności na chwile obecną Czarni Słupsk głównie ze względu na "atrakcje" przed halą z poprzednich dwóch sezonów, które jednak zapewniły nam osoby nie angażujące sie w doping i raczej nie utożsamiające się z tamtejszym młynem. Można też wspomnieć o Astorii Bydgoszcz, chociaż na kibicowskim szlaku nie spotkaliśmy się dawno.
Anwil na chwile obecną nie ma żadnych zgód. Pozostają dobre stosunki z kibicami Noteci Inowrocław, od jakiegoś czasu również z kibicami Stali Ostrów Wlkp. O kosach na koszu ciężko mowić, ale największe ciśnienie oczywiście na Śląsk Wrocław, w drugiej kolejności na chwile obecną Czarni Słupsk głównie ze względu na "atrakcje" przed halą z poprzednich dwóch sezonów, które jednak zapewniły nam osoby nie angażujące sie w doping i raczej nie utożsamiające się z tamtejszym młynem. Można też wspomnieć o Astorii Bydgoszcz, chociaż na kibicowskim szlaku nie spotkaliśmy się dawno.
-
Kibice inowrocławskiej Noteci dwukrotnie wspierali Anwil na półfinałowych meczach z Turowem Zgorzelec . Odpowiednio w 7 i 6 osób . Tak jak napisał Gonzales , utrzymujemy ze sobą dobre kontakty , mimo tego że zgody już ze sobą nie mamy .Kamilzon pisze:z tego co wiem to poszczególne osoby z Inowrocławia jeżdżą na AnwilBezimiennyCzłek pisze:Dziwolągu jak masz pisać farmazony , to lepiej nic nie pisz .
c*** z podpisem
-
a dlaczego nie działacie na piłce ?BezimiennyCzłek pisze:Kibice inowrocławskiej Noteci dwukrotnie wspierali Anwil na półfinałowych meczach z Turowem Zgorzelec . Odpowiednio w 7 i 6 osób . Tak jak napisał Gonzales , utrzymujemy ze sobą dobre kontakty , mimo tego że zgody już ze sobą nie mamy .Kamilzon pisze:z tego co wiem to poszczególne osoby z Inowrocławia jeżdżą na AnwilBezimiennyCzłek pisze:Dziwolągu jak masz pisać farmazony , to lepiej nic nie pisz .