Ostatnio ogladam mistrzostwa swiata w krykiecie, masakra, flagi chyba wszystkich klubow pilkarskich do Conference wlacznie wisialy na RPA-Anglia, no i zadymy w trakcie kolejek po bilety w wykonaniu fanow gospodarzy heh, Barmy Army w najlepszej formie...
Rugby Union, zbliza sie Calcutta Cup na Murrayfield: Szkocja-Anglia, pozasportowo moze mizeria ale atmosfera bedzie zajebista
a propos, ktos sie w czerwcu wybiera na speedway Grand Prix do Cardiff?
UK-inne dyscypliny Rugby Union/League;Krykiet itp
Moderator: Automoderation
Re: UK-inne dyscypliny Rugby Union/League;Krykiet itp
Porównanie rugby i piłki nożnej zdaje się, że można odnieść też do trybun - byłeś może na jakimś meczu i możesz to potwierdzić?
Rugby zajebisty sport - nie wiem jak dokładnie wygląda kalendarz rozgrywek, ale jak już będę w Paryżu, to na pewno będę chciał zahaczyć o jakiś meczyk. A drużyna jest tam solidna.
Rugby zajebisty sport - nie wiem jak dokładnie wygląda kalendarz rozgrywek, ale jak już będę w Paryżu, to na pewno będę chciał zahaczyć o jakiś meczyk. A drużyna jest tam solidna.
Oglądając mecze angielskiej ligi żużlowej mam wrażenie że większą frekwencją może poszczycić się nasza rodzima IV liga w piłce kopanej. Będę na tyle zuchwały że pozwolę sobie ocenić z perspektywy TV
a ja ogladajac IV lige angielską w pilce kopanej twierdze ze na tamtejszych meczach jest wiecej kibicow niz na naszej '' ekstraklasie '' np. Bełchatów, Polonia B. , Polonia W. , Odra Wodzisław jeszcze kiedy grala w ekstrakl.