TMK
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: TMK
Hahah no tak bo "u nas" nie chleją i nie ćpają na umór. U dzisiejszych"modern hooligans"jest pełna kulturka i sam sport najważniejszy w ich życiu. Zarażają sportowym trybem życia tabuny młodzieżowców, szczególnie wśród twych pobratyńców jak szopienioki czy lipiniorze..Königshütte pisze: ↑10.10.2020, 01:21Kiedyś nawet tu pisał by ludzie trenujący sztuki walki odjebali się od piłkarskich stadionów. Co on ma ciekawego do przekazania małolatom? By ćpali i chlali na umór jak na Wyspach?plemplem81 pisze: ↑09.10.2020, 13:49A to Polacy są prekursorami chuliganki i to tu się to wszystko rozkręcało? Odkrywczych rzeczy można się tutaj dowiedzieć.
-
Nie czytasz ze zrozumieniem. Skoro typ pisze by ludzie trenujący sztuki walki odjebali się od piłkarskich stadionów no to chyba jasno pokazuje jakie ma podejście. Niech się spuszcza nad brytyjskimi lads ale niech nie wpierdala swojego nochala w sprawy kibicowskiej Polski, bo z polską sceną nie ma kompletnie nic wspólnego.
Bandycki Batory
-
Pozwolę się wtrącić w te dyskusje. Akurat ten slogan sam w jakiejś części popieram. Trenowanie sportów walki nie jest problemem. Problemem jest stawianie trenowania i tego co z tym związane ponad ruch ultras. Instrumentalne wykorzystywanie ekipy, stadionów, małolatów itd do swoich mniej bądź bardziej prywatnych spraw, robienia hajsu. Wycieranie sobie gęby frazesami o zasadach, miłości do klubu. Ile przez lata moje aktywności na trybunach widziałem osób, które pojawiły się na pare lat, narobiły szumu, potrenowały z ekipą i potem odbiły, nierzadko robiąc jeszcze problemy, to naprawdę nie zliczę chyba. Także z mojej perspektywy to hasło nie jest nietrafione. Większość problemów naszej sceny kibicowskiej jest wynikiem także tego, że na trybunach pozmieniały się wielu osobom priorytety.Königshütte pisze: ↑11.10.2020, 15:35Skoro typ pisze by ludzie trenujący sztuki walki odjebali się od piłkarskich stadionów no to chyba jasno pokazuje jakie ma podejście.
Pozdrawiam
-
Bez kitu.I Michałowi marzą się jeszcze lewackie bojówki na stadionach.Gdzie jak pamiętam od lat 90-tych w wojnie między anarchistami i skinheadami tych drugich właśnie zawsze wspierali kibice,tocząc z nimi walki podczas wyjazdów na dworcach,mieście itd.
-
A jaka jest ta kibicowska Polska A.D 2020? I jaka byla te 20 lat wstecz kiedy tych trenujacych sztuki walki nie bylo aż tylu a jesli juz byli to czesto ludzie na poziomie?! Szczerze popieram sportowy tryb życia, ale to co jest dziś czyli polaczenie tego stylu z pseudogangsterką,Königshütte pisze: ↑11.10.2020, 15:35Nie czytasz ze zrozumieniem. Skoro typ pisze by ludzie trenujący sztuki walki odjebali się od piłkarskich stadionów no to chyba jasno pokazuje jakie ma podejście. Niech się spuszcza nad brytyjskimi lads ale niech nie wpierdala swojego nochala w sprawy kibicowskiej Polski, bo z polską sceną nie ma kompletnie nic wspólnego.
narkobiznesami i innym gównem jest żałosną farsą i sądzę że o takich "trenujacych sztuki walki" Niscowi chodzilo. Brytyjska scena jest na bank słabsza siłowo ale przypuszczam, że dużo lepsza "wartościowo" i wcale się temu"spuszczaniu"nie dziwię.Jedyne co wkurwia to jakieś antykatolickie zagrywki. Nikt nikomu nie każe wierzyć w cokolwiek ale wpierdalanie sie z buciorami w osobiste sprawy takie jak wiara i lżenie jej jest z******
I wcale sie nie dziwie niektórym, że kojarzą to z lewactwem.
-
A ty co masz do przekazania małolatom? Jestem Maciek zawodowy polski chuligan, w dzień dżudoka w nocy porywacz, diler i sutener a na koniec współpracownik polskiego wymiaru sprawiedliwości. Już lepszy chyba pijany codziennie Anglik przynajmniej nie udaje i nawet jak go zgarnie spf to jest szansa że połowę zdarzeń nie będzie nic pamiętał bo był tak pijany.Königshütte pisze: ↑10.10.2020, 01:21No a gdzie są obecnie ci brytyjscy hools? Przecież nie jest tajemnicą, że nisc po dzień dzisiejszy brandzluje się pod śmieszną obecnie wyspiarską scenę równocześnie szydząc na całego z polskiej. Kiedyś nawet tu pisał by ludzie trenujący sztuki walki odjebali się od piłkarskich stadionów. Co on ma ciekawego do przekazania małolatom? By ćpali i chlali na umór jak na Wyspach?
Tak jak ktoś napisał weź już przestań pierdolić te swoje kocopoły i podniecać się tym niscem bo nikogo normalnego tu nie przekonasz do niego.
-
-
W zależności od tego jaka dawne heroiny przyjąłeś DOŻynliO nazwałeś mnie potarem, potem rucholem,widzewiakiem i arkowcem. Wiec jesteś taki kumaty jak ci wszyscy z pod znaku L Git co przyznają się do winy :))) nie myślałeś żeby iść w ślady gogusia (samo gwałciciela który przyznał się do sprawy a dla którego wywiesiliście transparent w 2015 roku w Gdansku)
Także nie rób już z Legii na internecie takiej urki skoro na komendzie jestescie rurki!
Także nie rób już z Legii na internecie takiej urki skoro na komendzie jestescie rurki!
-
Widzę że nastąpiła dEzYNFEKCJA forum i dOzOWNIK pożegnał się z kolejnym kontem.
Co do postów poniżej to nie pucnął się jeden lubelak jak twierdzi dozownik a kilkunastu Legionistów.8 przyznało się do bójki czy tam pobicia Polonistów a 5 do kradzieży na stacji.
Jeszcze mnie ciekawi ilu z 741 Legionistów pucnęło się do ''winy'' na warszawskich komisariatach podczas pamiętnej akcji Widelec.
Co do postów poniżej to nie pucnął się jeden lubelak jak twierdzi dozownik a kilkunastu Legionistów.8 przyznało się do bójki czy tam pobicia Polonistów a 5 do kradzieży na stacji.
Jeszcze mnie ciekawi ilu z 741 Legionistów pucnęło się do ''winy'' na warszawskich komisariatach podczas pamiętnej akcji Widelec.
1910
-
Też Wam prenumerata przychodzi co miesiąc bardzo późno? Jest 13 październik, a nadal nie mam.
Nie opłaca się przedłużać, jak w empiku są zawsze z tydzień wcześniej.
Jak to u Was wygląda?
Jak to u Was wygląda?
-
dozownik liczyłeś ile już twoich kont poleciało z tego forum?Administacja cię wypierdala stąd co chwilę,dosłownie każdy użytkownik pluje ci w ryj żebyś przestał pisać bzdury i s********* a ty udajesz że deszcz pada.
1910
-
Cyrkiem jest wcinanie się między wirtualną wódkę i zakąskę i próba anonimowego dyskredytowania kogoś w tym upadłym miejscu netu. Ja zawsze i wszędzie się witam jako Foxx (w kibolskich kontaktach), o czym wie wiele osób z ekip z całej Polski. Widzieliśmy się? Było podbić do mnie na priv i wyświetlić się z kontekstem z realu. Najzwyczajniej to co napisałeś było "daleko od szosy" i tyle.wszystkowiedzacy pisze: ↑13.10.2020, 10:58Co teraz?Troche to wszystko smieszne,bo mi kiedys podales reke na przywitanie,ale cyrk...co?
Bynajmniej.
A co tam w komentarzach na Onecie?
-
-
Cóż, po kolejnych wrzutach tego typu nie mam potrzeby się "zająkiwać". Dla odmiany mam co robić w realu. Właśnie strzeliłeś autopodsumowanie.
To ja się powoływałem na znajomość z realu? No i reakcja - 9 godzin. Błyskawica :)
A co tam w komentarzach na Onecie?
-
Dajcie już spokój dla dozownika i Foxika. Jak niejednokrotnie widzieliśmy, osoby spod znaku L, które nie mają "glejtu" na pisanie tutaj, od razu dostawały bana. Dozownik na kolejnym koncie tasuje się przed forum, wymyśla niestworzone historie, manipuluje wypowiedziami oraz obraża każdego, kto wchodzi z nim w polemikę. Wychodzi na to, że wszystko, co piszę dozownik to oficjalne stanowisko Warszawskiej Legii. Ciekawie, ciekawie.

-
Prenumerata to największa porażka tego pisma. Tydzień to minimum opóźnienia względem empików. A to raczej powinno być na odwrót.dres i kaptur pisze: ↑13.10.2020, 13:15Też Wam prenumerata przychodzi co miesiąc bardzo późno? Jest 13 październik, a nadal nie mam.
Jak to u Was wygląda?
-
Mam do przekazania to że c*** wbijam w maćka, balerona i resztę tych wszystkich rozjebanych pedofilów jak również w wymiar sprawiedliwości i twoich przećpanych i przechlanych anglików. Odpierdol się ode mnie z takimi tekstami błaźnie z internetu.DennisWise pisze: ↑12.10.2020, 02:14A ty co masz do przekazania małolatom? Jestem Maciek zawodowy polski chuligan, w dzień dżudoka w nocy porywacz, diler i sutener a na koniec współpracownik polskiego wymiaru sprawiedliwości. Już lepszy chyba pijany codziennie Anglik przynajmniej nie udaje i nawet jak go zgarnie spf to jest szansa że połowę zdarzeń nie będzie nic pamiętał bo był tak pijany.Königshütte pisze: ↑10.10.2020, 01:21No a gdzie są obecnie ci brytyjscy hools? Przecież nie jest tajemnicą, że nisc po dzień dzisiejszy brandzluje się pod śmieszną obecnie wyspiarską scenę równocześnie szydząc na całego z polskiej. Kiedyś nawet tu pisał by ludzie trenujący sztuki walki odjebali się od piłkarskich stadionów. Co on ma ciekawego do przekazania małolatom? By ćpali i chlali na umór jak na Wyspach?
Tak jak ktoś napisał weź już przestań pierdolić te swoje kocopoły i podniecać się tym niscem bo nikogo normalnego tu nie przekonasz do niego.
Bandycki Batory
-
Foxx czyli nie Ty a dozol jest oficjalnym przedstawicielem Legii na forum?Foxx pisze: ↑13.10.2020, 19:06Cyrkiem jest wcinanie się między wirtualną wódkę i zakąskę i próba anonimowego dyskredytowania kogoś w tym upadłym miejscu netu. Ja zawsze i wszędzie się witam jako Foxx (w kibolskich kontaktach), o czym wie wiele osób z ekip z całej Polski. Widzieliśmy się? Było podbić do mnie na priv i wyświetlić się z kontekstem z realu. Najzwyczajniej to co napisałeś było "daleko od szosy" i tyle.wszystkowiedzacy pisze: ↑13.10.2020, 10:58Co teraz?Troche to wszystko smieszne,bo mi kiedys podales reke na przywitanie,ale cyrk...co?
Bynajmniej.

-
XDDozownik Syn Milicjanta pisze: ↑14.10.2020, 06:30Najciekawszym jest, że większość kobiet ceCHUJE skłonność do przesady i nadużywają one określeń "(w) każdy(-m temacie)/zawsze/wszędzie/nigdy" itp. itd.ZW1957 pisze: ↑13.10.2020, 22:12Dajcie już spokój dla dozo... i Foxika. Jak niejednokrotnie widzieliśmy, osoby spod znaku L, które nie mają "glejtu" na pisanie tutaj, od razu dostawały bana. Dozo... na kolejnym koncie tasuje się przed forum, wymyśla niestworzone historie, manipuluje wypowiedziami oraz obraża każdego, kto wchodzi z nim w polemikę. Wychodzi na to, że wszystko, co piszę dozo... to oficjalne stanowisko Warszawskiej Legii. Ciekawie, ciekawie.
A nie piszę tu wyłącznie o tych z 'pod7asJa'. :)

-
Gdybyś potrafił spytać się normalnie, to bym Ci odpowiedział, ponieważ jesteś chory umysłowo i leki chyba przestały działać, to jedyne co ode mnie możesz dostać to c**** do d***. j**** cię internetowy wojowniku. DoZoWnIk od kilku lat bezapelacyjnie przygłup #1. Mógł zostać legendą, został pośmiewiskiem całej kibicowskiej Polski. Dodatkowo wklejam wypowiedź Foxika sprzed 3 lat, pamiętajcie, to nie DoZoWnIk jest trollem, to wasza wina, że mu odpowiadacie :D :D :D

-
Dozo szkalujesz ludzi z tmk a czy nie sądzisz że gdyby faktycznie mieli coś za uszami to kibicowska Polska by temat rozwiązała? Tymczasem cały czas pojawiają się wywiady z ludźmi z różnych ekip.
Tak p********* w kółko o zasadach a pomawiasz ludzi bez jakiegokolwiek dowodu. Jesteś zwykłą aferzystką i dziwię się że nikt z Legii jeszcze cię nie dojechał za to prucie się. No chyba że takie zasady a raczej ich brak obecnie panują na Żylecie.
Weź zajmij się w końcu czymś pożytecznym bo napierdalasz tu 24 na dobę jak jakiś j***** wirtualny wojownik. Nie masz obecnie nic do powiedzenia na Legii to próbujesz sobie odbić w internecie ale to tak nie działa.
Tak jak ktoś w innym temacie napisał jak masz problem z głową to dzwoń po teleporadę.Albo poproś kogoś by wyłączył ci internet.
Tak p********* w kółko o zasadach a pomawiasz ludzi bez jakiegokolwiek dowodu. Jesteś zwykłą aferzystką i dziwię się że nikt z Legii jeszcze cię nie dojechał za to prucie się. No chyba że takie zasady a raczej ich brak obecnie panują na Żylecie.
Weź zajmij się w końcu czymś pożytecznym bo napierdalasz tu 24 na dobę jak jakiś j***** wirtualny wojownik. Nie masz obecnie nic do powiedzenia na Legii to próbujesz sobie odbić w internecie ale to tak nie działa.
Tak jak ktoś w innym temacie napisał jak masz problem z głową to dzwoń po teleporadę.Albo poproś kogoś by wyłączył ci internet.
Więc chodź pomaluj mój świat na żółto i na niebiesko...
-
Re: Sprawdźcie, jakie realizuje pomysły widewiaczka powyżej.
Ciebie odjebac to zamalo bo itak tu wrocisz pojebancu2DZ pisze: ↑15.10.2020, 07:30Nie epatuj na kibicowskim forum swoimi zboczeniami tj. nie wypisuj tutaj swoich psychologicznych projekcji, bo się w końcu 'wkurwią' eTReeSiacy poszukiwani i zamykani teraz w ramach aresztów wydobywczych, filosemitko kochająca pis. Poza tym, przypomnij swym wszystkim, widzewskim kochankom, że (L)egioniści nie głosują na żadnych chazarów, z którymi "w(i)ara spod zegara" romansowała od sld do twojego pis(D)u.jebana bladź pisze: ↑15.10.2020, 06:38A Ty kto ? Zagorzały miłośnik skrzywionego Rafałka i jego różowego światopoglądu ?2DZ pisze: ↑15.10.2020, 05:30Chciałbym, żeby ci się przestało wydawać ("na papier" też), bo "tylko Bóg może nas sądzić", ale czego można oczekiwać od 'pis-iora', skoro obecna władza ani myśli odejść od skompromitowanej instytucji świadka koronnego, wprowadzonej przez czerwony rząd cimoshevitza.
PS. jAKUSZYN, 'Gdzje dzjengi?!'.
[link]
-
Re: "TMK"
Dlatego, że na twoich kontach DoZo, DoZo(7), DoZo(7)..., DrozdrowiUBEK, 2DoZo, (i Bóg wie ile jeszcze Foxx ci załatwił nieaktywnych kont z bazy danych) większość postów jest pisana chyba po mongolsku, a nie po polsku, trzeba rozszyfrowywać szlaczki osoby chorej psychicznie oraz domyślać się, o co ci chodzi.

-
jAsNe nIe mA SpRaWy dOzOwNiK, sPyTaM TwOiCh cIeMnYcH BrAcI2DZ pisze: ↑15.10.2020, 10:33Zapytaj w HOOLenderskiej Hadze, jeśli zdobędziesz słownik biało(rusko)-niderlandzki. ;)zWIĘDŁAwAGINA-od1957r. pisze: ↑15.10.2020, 10:12Dlatego, że na twoich kontach (...)DZ, DZ(...), DoZo(...) (i Bóg wie ile jeszcze Foxx ci załatwił aktywnych kont z bazy danych) większość postów jest pisana chyba po mongolsku, a nie po polsku, osoby chore psychicznie muszą rozszyfrowywać szlaczki oraz domyślać się, o co ci chodzi.

-
Dzięki Foxik, tyle wygrać, niczego innego nie pragnąłem.2DZ pisze: ↑15.10.2020, 11:15Wroć tu po rozwianiu swoich wątpliwości, ponieważ do tego czasu będę cię ignorował, (pod)białostocka/ruska, trollico.

-
Re: "tmk"
Chyba zrozumiales cweLku2DZ pisze: ↑15.10.2020, 09:23A po polsku, to nie laska, analFABETKO?gilwicka-torcida pisze: ↑15.10.2020, 08:03Ciebie odjebac to zamalo bo itak tu wrocisz podjebancu2DZ pisze: ↑15.10.2020, 07:30
Nie epatuj na kibicowskim forum swoimi zboczeniami tj. nie wypisuj tutaj swoich psychologicznych projekcji, bo się w końcu 'wkurwią' eTReeSiacy poszukiwani i zamykani teraz w ramach aresztów wydobywczych, filosemitko kochająca pis. Poza tym, przypomnij swym wszystkim, widzewskim kochankom, że (L)egioniści nie głosują na żadnych chazarów, z którymi "w(i)ara spod zegara" romansowała od sld do twojego pis(D)u.
[link]
-
Kiedyś zagłosowałem na pis(jak większość kibiców by wyjebać od władzy tuska i platfusów) ale obecnie ich pierdolę.2DZ pisze: ↑15.10.2020, 05:30Chciałbym, żeby ci się przestało wydawać ("na papier" też), bo "tylko Bóg może nas sądzić", ale czego można oczekiwać od 'pis-iora', skoro obecna władza ani myśli odejść od skompromitowanej instytucji świadka koronnego, wprowadzonej przez czerwony rząd cimoshevitza.
PS. JAKUSZYN, 'Gdzje dzjengi?!'.
Chodzi ci o 'dzjengi' z reklam? O to już musisz zapytać kolegę z trybun.
Więc chodź pomaluj mój świat na żółto i na niebiesko...
-
Odpowiem Ci, bo traktowany jestem z wysyłką papierowego „TMK” jak każdy prenumerator. Jest dziś 16 października, do teraz nie otrzymałem numeru październikowego. Kuriozum tej sytuacji jest takie, że wersję gotową numeru listopadowego dnia dzisiejszego oddałem grafikowi do składu, za tydzień będzie w druku. To nie wina dystrybucji „TMK” – tak działa Poczta Polska. Numery z prenumeraty KAŻDORAZOWO są traktowane ponad wszystkie inne – są wysyłane nawet w ten sam dzień po odbiorze z drukarni.dres i kaptur pisze: ↑13.10.2020, 13:15Też Wam prenumerata przychodzi co miesiąc bardzo późno? Jest 13 październik, a nadal nie mam.
Jak to u Was wygląda?
Sprawę omówiłem z „Jaworem”. Analizowany przez niego jest pomysł wprowadzenia wyboru prenumeraty wysyłanej priorytetem, tyle, że ta opcja byłaby prawdopodobnie droższa ze względu na droższą wysyłkę pocztową. Opcja prenumeraty wysyłki listem zwykłym nadal by również pozostała. Czy to przejdzie? Oczywiście poinformuję tu wszystkich, bo „paru” prenumeratorów zapewne śledzi ten temat (choć ostatnio relacja „nazwa tematu – serwowana treść” nie współgrają ze sobą).

-
a tobie dzielnicowy da przepustkę z Sobieskiego?2DZ pisze: ↑16.10.2020, 17:44Czy twój szef wyjąkał też zgodę na wariograf?plemplem81 pisze: ↑16.10.2020, 17:21(...)dres i kaptur pisze: ↑13.10.2020, 13:15Też Wam prenumerata przychodzi co miesiąc bardzo późno? Jest 13 październik, a nadal nie mam.
Jak to u Was wygląda?
Sprawę omówiłem z „Jaworem”. (...).
"padający deszcz, wiatr, całkowity zakaz picia alkoholu spowodował, że nasz doping w 2 poł. nie wyglądał najlepiej"